Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 22.: az Ikrek pozitív eredménnyel jönnek ki egy bizonyos helyzetből, a Bakok befektetett energiája végre megtérül

Napi horoszkóp január 22.: az Ikrek pozitív eredménnyel jönnek ki egy bizonyos helyzetből, a Bakok befektetett energiája végre megtérül

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány napot a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 22.

KOS (március 21-április 20)

Kellőképp kimerítőnek találod a mögötted álló hetet, épp ezért teljes joggal szánhatod a hét utolsó napját a pihenésnek. Nem számítottál váratlan akadályokra, ám az, hogy tisztességgel helyt álltál, minden energiádat felemésztett. Ne akarj tehát ma semmiféle világmegváltó dologba kezdeni, egyszerűen keress olyan kikapcsolódási pontot, amelyben jól érzed magad, add át magad a felhőtlen pihenésnek, hiszen nem tudhatod, miféle kihívások várnak rád a közeljövőben. Szóljon ez a nap csakis rólad és a testi-lelki épülésedről!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó napján a legnagyobb felháborodásodra valaki kellemetlen helyzetbe sodor, mely érthető módon igen heves reakciót vált ki belőled. Igyekezz azonban szem előtt tartani azt, hogy az illetőt alapvetően nem az ártó szándék vezérelte, épp ezért üljetek le és egy kávé mellett beszéljétek meg, mi az, amit sérelmezel, illetve mi az, amitől a jövőben az illetőnek tartózkodnia illene annak érdekében, hogy ne okozzon konfliktust. Mivel semmi baj nem történt, ez nem az a szituáció, amely örök haraggal végződne, boríts fátylat a történtekre és lépj tovább!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan szituációból tudtál a hét utolsó napjára pozitívan kijönni, amelyre korábban nem tettél volna túl nagy tétet, ám mivel rendelkezel már ennyi élettapasztalattal, így nem okozott gondot számodra az, hogy gond nélkül megugord. Voltak ugyan pillanatok, amikor nem igazan gondoltad, hogy sikerülhet különösebb deficit nélkül lezárni az egészet, ám mivel végig koncentráltál, így olyan apró részletekre tudtál felfigyelni, melyek nélkül teljesíthetetlen lett volna a feladat. Most aztán joggal ünnepelheted a sikert, csak arra ügyelj, hogy idejekorán el ne bízd magad, hisz bármikor adódhatnak olyan szituációk, ahol észnél kell lenned, ha nem akarsz a dologba fulladni!

RÁK (június 22-július 22)

Próbálsz valakit mindenáron meggyőzni egy bizonyos üggyel kapcsolatban az igazadról, ám folyamatosan az az érzésed, hogy az illető visszapattint magáról. Kitalált ugyanis valamit, aminek ugyan semmi alapja nincsen, de mindenáron ragaszkodik hozzá. Ebben a helyzetben tehát nem biztos, hogy megéri fárasztani magad és heroikusan küzdened azért, hogy a végén elmondhasd, neked volt igazad. Egyszerűen ha meddőnek találod kettőtök vitáját, csak emelkedj felül a dolgon, lépj túl ezen a ponton, mert ha benne ragadsz, nem fogsz tudni ennél sokkal értékesebb dolgokra összpontosítani! Ha nem vagy partner, a vita előbb-utóbb így is, úgy is be lesz rekesztve!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki iránt hosszú ideje táplálsz plátói szerelmet, eddig azonban nem merted megközelíteni, féltél ugyanis az elutasítástól. A hét utolsó napján azonban eljön a pillanat, amikor fel kell vértezned magad annyi bátorsággal és önbizalommal, amivel már magabiztosan állhatsz az illető elé. Teremts romantikus körülményeket, ne csak Hűbele Balázs módjára rohanj elé, hisz ehhez azért összeszedettség és megfelelő kémia kell. Tisztában vagy vele, hogy nem lesz egyszerű dolgod, ám mivel nem ismersz lehetetlent, így addig-addig sakkozol majd, amíg közelebb nem kerülsz a kiszemelt jövendőbelidhez. Hajrá, csak ügyesen!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Abszolút ismeretlen szituációban kell a hét utolsó napján helyt állnod, amelyben teljesen rutintalannak számítasz másokhoz képest, ám mivel szereted a kihívásokat, így az izgalom szagát érzed a levegőben. Ne félj tehát a kalandtól, hisz csak az indulásnál kell egy nagy légvétel, utána minden megy majd a maga útján. Ne szégyelld, ha segítségre szorulsz eleinte, ha már belejössz, nagyon fogod élvezni a dolgot! Most még lehet, hogy ingoványos a talaj, de ha megtanulod átugrani az akadályokat, sínen lesz minden!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé úgy érzed, elnyomnak a nálad vehemensebb, talpraesettebb személyek a környezetedben, épp ezért arról álmodozol, hogy valamiképp felhívd magadra a figyelmet. Mielőtt azonban magadra öltenéd az udvari bolond jelmezt és nevetségessé válnál, igyekezz végiggondolni, hogy mi az a pozitív és hasznos dolog, amivel a hangodat hallathatod és a társaság egyenrangú tagjaként ismernek el. Meglátod, ha van benned kellő mennyiségű bátorság, van elég önbizalmad és ki mersz állni, nagyon hamar hatékonyan ki tudod vívni az elismerést. Csak bízz magadban és a képességeidben!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó napján olyan versenyhelyzet adódik, ahol bizony észnél kell lenned ahhoz, hogy le ne csússz a győzelemről. Pontosan tisztában vagy vele, hogy mit kell csinálnod és egyelőre biztosan vezetsz, de ki tudja, mit hoz a holnap, egyetlen percig se lankadjon tehát a figyelmed! Ügyelj arra, hogy mindig csak tisztességes eszközökkel küzdj, pontosan azért, hogy ne legyen később sem lelkiismeret-furdalásod amiatt, mert esetleg csaltál! Soha ne feledd: a fair play mindenekelőtt! Hidd el, a megfelelő koncentrációval így is a tiéd lehet az elismerés!

NYILAS (november 23-december 21)

Kissé ingoványos a talaj a lábad alatt az utóbbi időben és mivel ehhez nem vagy hozzászokva, épp ezért kissé frusztráló is számodra. Valahogy nem tudsz a negatív gondolatoktól elvonatkoztatni, ami jelentősen hátráltat a megoldás centrikus gondolkodásban. így azonban nem fogsz tudni a túlpartra érni és biztonságban talajt fogni, eljött tehát a pillanat, amikor a negatív előjelet érdemes elhagynod és csak a pozitív végkimenetelre összpontosítanod. Ehhez viszont te is kellesz, másképp nem fog megoldódni a helyzeted, az állandó kapálózásban pedig előbb-utóbb elfáradsz majd és egyszercsak elsüllyedsz. Ugye nem akarod így végezni? Akkor kelj fel és járj!

BAK (december 22-január 20)

Végre minden ügyed az elvárásaidnak megfelelően alakult, bizonyosságot nyert számodra az, hogy nem volt hiábavaló az a sok munka, amit befektettél, most tehát hátradőlhetsz és megnyugodhatsz. Lesznek ugyan, aki, befolyásolni próbálnak majd, akik biztosan jobban akarják tudni, valóban ez-e az az eredmény, amivel elégedett lehetsz, ám neked nem kell minden szélfúvásba beleállnod. Pontosan tudod magadról, hogy önálló, józan gondolkodással bíró ember vagy, aki tisztában van vele, hogy mi a jó neki. Ez a saját utad, arra haladj, amerre jónak látod, ne arra, amerre a többiek küldenek!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó napján olyan tévútra lépsz, amely meghatározhatja az egész napot számodra. Kissé félelemmel tölt el az, hogy nem a tervezett útvonalon haladsz, ám érzésed szerint annyi lehetőség van. Először bizonyára nem leszel majd a komfortzónádon belül, nem is igazán tudsz majd a váratlan helyzetekben megfelelően reagálni, ám most valahogyan mégis van kedved kipróbálni új dolgokat. Jól is teszed, ha nem rettensz vissza, mert a végén lesz az okod az ünneplésre, hiszen a tiéd lesz a siker, s magadnak is bizonyítasz ezzel, hogy érdemes időnként elhagyni azt a biztonsági sávot, amelyben általában mozogsz!

HALAK (február 20-március 20)

Újfajta tervek körvonalazódnak előtted, amelyekről pontosan tudod, hogy egyedül képtelen leszel megvalósítani őket, épp ezért alapvetően is csapatban gondolkodsz, egyetlen pillanatra sem jut eszedbe, hogy egy szál magadban indulsz neki a dolgoknak. Keress tehát egy olyan személyt a közvetlen környezetedben, aki a bizalmasod és tanácsadód lehet aki bizonyosan nem fog semmi olyasmit tenni, amivel csalódást okozna neked. Üljetek le és egy finom ebédnél vázold fel neki, mit szeretnél pontosan és együtt találjátok ki, melyik az az út, amelyen végighaladva, a legkevesebb akadállyal megküzdve tudjátok a nagy tervet sikerre vinni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!