Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 22.: az Ikrek pozitív eredménnyel jönnek ki egy bizonyos helyzetből, a Bakok befektetett energiája végre megtérül

Napi horoszkóp január 22.: az Ikrek pozitív eredménnyel jönnek ki egy bizonyos helyzetből, a Bakok befektetett energiája végre megtérül
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány napot a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 22.

KOS (március 21-április 20)

Kellőképp kimerítőnek találod a mögötted álló hetet, épp ezért teljes joggal szánhatod a hét utolsó napját a pihenésnek. Nem számítottál váratlan akadályokra, ám az, hogy tisztességgel helyt álltál, minden energiádat felemésztett. Ne akarj tehát ma semmiféle világmegváltó dologba kezdeni, egyszerűen keress olyan kikapcsolódási pontot, amelyben jól érzed magad, add át magad a felhőtlen pihenésnek, hiszen nem tudhatod, miféle kihívások várnak rád a közeljövőben. Szóljon ez a nap csakis rólad és a testi-lelki épülésedről!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó napján a legnagyobb felháborodásodra valaki kellemetlen helyzetbe sodor, mely érthető módon igen heves reakciót vált ki belőled. Igyekezz azonban szem előtt tartani azt, hogy az illetőt alapvetően nem az ártó szándék vezérelte, épp ezért üljetek le és egy kávé mellett beszéljétek meg, mi az, amit sérelmezel, illetve mi az, amitől a jövőben az illetőnek tartózkodnia illene annak érdekében, hogy ne okozzon konfliktust. Mivel semmi baj nem történt, ez nem az a szituáció, amely örök haraggal végződne, boríts fátylat a történtekre és lépj tovább!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan szituációból tudtál a hét utolsó napjára pozitívan kijönni, amelyre korábban nem tettél volna túl nagy tétet, ám mivel rendelkezel már ennyi élettapasztalattal, így nem okozott gondot számodra az, hogy gond nélkül megugord. Voltak ugyan pillanatok, amikor nem igazan gondoltad, hogy sikerülhet különösebb deficit nélkül lezárni az egészet, ám mivel végig koncentráltál, így olyan apró részletekre tudtál felfigyelni, melyek nélkül teljesíthetetlen lett volna a feladat. Most aztán joggal ünnepelheted a sikert, csak arra ügyelj, hogy idejekorán el ne bízd magad, hisz bármikor adódhatnak olyan szituációk, ahol észnél kell lenned, ha nem akarsz a dologba fulladni!

RÁK (június 22-július 22)

Próbálsz valakit mindenáron meggyőzni egy bizonyos üggyel kapcsolatban az igazadról, ám folyamatosan az az érzésed, hogy az illető visszapattint magáról. Kitalált ugyanis valamit, aminek ugyan semmi alapja nincsen, de mindenáron ragaszkodik hozzá. Ebben a helyzetben tehát nem biztos, hogy megéri fárasztani magad és heroikusan küzdened azért, hogy a végén elmondhasd, neked volt igazad. Egyszerűen ha meddőnek találod kettőtök vitáját, csak emelkedj felül a dolgon, lépj túl ezen a ponton, mert ha benne ragadsz, nem fogsz tudni ennél sokkal értékesebb dolgokra összpontosítani! Ha nem vagy partner, a vita előbb-utóbb így is, úgy is be lesz rekesztve!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki iránt hosszú ideje táplálsz plátói szerelmet, eddig azonban nem merted megközelíteni, féltél ugyanis az elutasítástól. A hét utolsó napján azonban eljön a pillanat, amikor fel kell vértezned magad annyi bátorsággal és önbizalommal, amivel már magabiztosan állhatsz az illető elé. Teremts romantikus körülményeket, ne csak Hűbele Balázs módjára rohanj elé, hisz ehhez azért összeszedettség és megfelelő kémia kell. Tisztában vagy vele, hogy nem lesz egyszerű dolgod, ám mivel nem ismersz lehetetlent, így addig-addig sakkozol majd, amíg közelebb nem kerülsz a kiszemelt jövendőbelidhez. Hajrá, csak ügyesen!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Abszolút ismeretlen szituációban kell a hét utolsó napján helyt állnod, amelyben teljesen rutintalannak számítasz másokhoz képest, ám mivel szereted a kihívásokat, így az izgalom szagát érzed a levegőben. Ne félj tehát a kalandtól, hisz csak az indulásnál kell egy nagy légvétel, utána minden megy majd a maga útján. Ne szégyelld, ha segítségre szorulsz eleinte, ha már belejössz, nagyon fogod élvezni a dolgot! Most még lehet, hogy ingoványos a talaj, de ha megtanulod átugrani az akadályokat, sínen lesz minden!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé úgy érzed, elnyomnak a nálad vehemensebb, talpraesettebb személyek a környezetedben, épp ezért arról álmodozol, hogy valamiképp felhívd magadra a figyelmet. Mielőtt azonban magadra öltenéd az udvari bolond jelmezt és nevetségessé válnál, igyekezz végiggondolni, hogy mi az a pozitív és hasznos dolog, amivel a hangodat hallathatod és a társaság egyenrangú tagjaként ismernek el. Meglátod, ha van benned kellő mennyiségű bátorság, van elég önbizalmad és ki mersz állni, nagyon hamar hatékonyan ki tudod vívni az elismerést. Csak bízz magadban és a képességeidben!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó napján olyan versenyhelyzet adódik, ahol bizony észnél kell lenned ahhoz, hogy le ne csússz a győzelemről. Pontosan tisztában vagy vele, hogy mit kell csinálnod és egyelőre biztosan vezetsz, de ki tudja, mit hoz a holnap, egyetlen percig se lankadjon tehát a figyelmed! Ügyelj arra, hogy mindig csak tisztességes eszközökkel küzdj, pontosan azért, hogy ne legyen később sem lelkiismeret-furdalásod amiatt, mert esetleg csaltál! Soha ne feledd: a fair play mindenekelőtt! Hidd el, a megfelelő koncentrációval így is a tiéd lehet az elismerés!

NYILAS (november 23-december 21)

Kissé ingoványos a talaj a lábad alatt az utóbbi időben és mivel ehhez nem vagy hozzászokva, épp ezért kissé frusztráló is számodra. Valahogy nem tudsz a negatív gondolatoktól elvonatkoztatni, ami jelentősen hátráltat a megoldás centrikus gondolkodásban. így azonban nem fogsz tudni a túlpartra érni és biztonságban talajt fogni, eljött tehát a pillanat, amikor a negatív előjelet érdemes elhagynod és csak a pozitív végkimenetelre összpontosítanod. Ehhez viszont te is kellesz, másképp nem fog megoldódni a helyzeted, az állandó kapálózásban pedig előbb-utóbb elfáradsz majd és egyszercsak elsüllyedsz. Ugye nem akarod így végezni? Akkor kelj fel és járj!

BAK (december 22-január 20)

Végre minden ügyed az elvárásaidnak megfelelően alakult, bizonyosságot nyert számodra az, hogy nem volt hiábavaló az a sok munka, amit befektettél, most tehát hátradőlhetsz és megnyugodhatsz. Lesznek ugyan, aki, befolyásolni próbálnak majd, akik biztosan jobban akarják tudni, valóban ez-e az az eredmény, amivel elégedett lehetsz, ám neked nem kell minden szélfúvásba beleállnod. Pontosan tudod magadról, hogy önálló, józan gondolkodással bíró ember vagy, aki tisztában van vele, hogy mi a jó neki. Ez a saját utad, arra haladj, amerre jónak látod, ne arra, amerre a többiek küldenek!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó napján olyan tévútra lépsz, amely meghatározhatja az egész napot számodra. Kissé félelemmel tölt el az, hogy nem a tervezett útvonalon haladsz, ám érzésed szerint annyi lehetőség van. Először bizonyára nem leszel majd a komfortzónádon belül, nem is igazán tudsz majd a váratlan helyzetekben megfelelően reagálni, ám most valahogyan mégis van kedved kipróbálni új dolgokat. Jól is teszed, ha nem rettensz vissza, mert a végén lesz az okod az ünneplésre, hiszen a tiéd lesz a siker, s magadnak is bizonyítasz ezzel, hogy érdemes időnként elhagyni azt a biztonsági sávot, amelyben általában mozogsz!

HALAK (február 20-március 20)

Újfajta tervek körvonalazódnak előtted, amelyekről pontosan tudod, hogy egyedül képtelen leszel megvalósítani őket, épp ezért alapvetően is csapatban gondolkodsz, egyetlen pillanatra sem jut eszedbe, hogy egy szál magadban indulsz neki a dolgoknak. Keress tehát egy olyan személyt a közvetlen környezetedben, aki a bizalmasod és tanácsadód lehet aki bizonyosan nem fog semmi olyasmit tenni, amivel csalódást okozna neked. Üljetek le és egy finom ebédnél vázold fel neki, mit szeretnél pontosan és együtt találjátok ki, melyik az az út, amelyen végighaladva, a legkevesebb akadállyal megküzdve tudjátok a nagy tervet sikerre vinni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!