Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 22.: az Ikrek ígéretesnek tűnő dologban hisznek, az Oroszlánoknak rossz előérzetük van

Napi horoszkóp január 22.: az Ikrek ígéretesnek tűnő dologban hisznek, az Oroszlánoknak rossz előérzetük van
A nap cikke

Napi horoszkóp április 21.: az Oroszlánok túlzott magabiztosságukra fizethetnek rá, a Nyilasok szorosabbra fűzhetik a szálakat egy bizonyos személlyel

A hét utolsó napja is számos izgalmat tartogat az egyes csillagjegyek szülötteinek, érdemes tehát neked is elolvasnod a horoszkópodat!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

77 évesen úgy öltözik, mint a 30-asok: teljesen megosztja az internet népét ez a nő

Egyesek imádják, amit csinál, mások erősen kritizálják.

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

Ezek 2024-ben a legfontosabb asztrológiai dátumok: emlékezetes évre készülhetünk

Ha kíváncsi vagy, mikor és mire érdemes nagyon odafigyelned, nézd meg, a bolygók hogyan befolyásolják ezt az évet!

Olvasd el!

Zendaya elhozta a tavasz legnagyobb frizura trendjét: ezért beszél mindenki róla

Egyszerűen csodálatosan fest a 27 éves sztár az új frizurájával!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 22.

KOS (március 21-április 20)

A nagy bizonytalanság után úgy érzed, olyan válaszút előtt állsz, amikor el kell döntened, hogy pontosan merre tartasz, mik a céljaid és hogyan kellene továbblépned ahhoz, hogy sikeres és eredményes legyél abban, amit csinálsz. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a jelenlegi tevékenységed nem az épülésedre szolgál, ne erőltesd, mert nagyon gyorsan ki fogsz égni és hasznos dolgot már nemigen fogsz tudni kihozni a helyzetből. Ebben az esetben inkább lépj tovább, s keress más célokat! Hidd el, a Világ tele van olyan kihívásokkal, amelyekben sikeres lehetsz, ne ragadj le egy ponton!

BIKA (április 21-május 20)

Abszolút különböző értékrendszer szerint élsz egy bizonyos személlyel szemben, ennek okán bármennyire is szeretnél, egyszerűen nem tudsz vele közelebbi kapcsolatba kerülni. Egyáltalán nem tudsz ugyanis azonosulni azzal, amit képvisel és amilyen gondolkodásmóddal rendelkezik. Amennyiben úgy érzed, van értelme annak, hogy ezen változtass, abban az esetben próbálj nyitni felé és elfogadóbb lenni. Ha úgy gondolod, semmiképp nincs közös jövőtök, ne fuss felesleges köröket, mert csak a saját idődet pazarlod vele. Ne fuss olyan szekér után, ami teljesen másfelé megy, mint amerre te szeretnél menni!

IKREK (május 21-június 21)

Mindenáron szeretnél megvalósítani egy ígéretesnek tűnő dolgot, ennek elérése érdekében gyakorlatilag egy búra alá szorult fejjel mész előre, se nem hallod, se nem látod, mi van körülötted, bármiféle akadály jön szembe, nem visszakozol, csak mész előre. Még az sem intő jel számodra, hogy kezd a dolog a minőség rovására menni, hiszen a körülmények állandó változása miatt egy idő után egyszerűen nem tudsz a saját magadtól elvárt szinten teljesíteni. Ezen a ponton érdemes mérlegelni, hogy amennyiben kicsit továbblátsz az orrodnál és bizonyos esetekben másként tekintesz egy-egy helyzetre, abban az esetben nagyobb esélyed lesz-e a győzelemre. A választ te is tudod!

RÁK (június 22-július 22)

Az elmúlt néhány napban kissé nyögve-nyelősen ment minden körülötted, úgy érezted, hogy van valami, ami abszolút hátráltatja az előrehaladásodat, ám ma úgy tűnik, vége ennek a szerencsére rövid ideig tartó időszaknak. Lassan ugyanis kezd minden világossá válni, a dolgok a helyükre kerülnek és ez rendkívül megnyugtató számodra. Az eltelt napokban megtanultál okosan gazdálkodni az időddel és az energiáddal, így a jövőben nem lesz probléma az sem, hogy idejében add fel, ha már nem bírod a strapát. Elégedett lehetsz a jelenlegi állapottal és végre kicsit kifújhatod magad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Magad sem találod az okát, mégis rossz előérzeted van egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ez az érzés pedig egyre inkább kezd eluralkodni rajtad, meghatározva az alaphangulatodat is. Amennyiben nem szeretnéd az egész napot ilyenformán eltölteni, abban az esetben érdemes utánajárnod azoknak a dolgoknak, amelyekkel kapcsolatban aggodalmat érzel, hisz ha végre tisztán látsz, talán lehetőséged adódik arra is, hogy megelőzd a katasztrófát, s megfelelőképpen felkészülj az önvédelemre, ha harcba kell indulni. Semmiképpen ne ülj tétlenül a babérjaidon!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mindenáron segíteni szeretnél valakin, aki meglátásod szerint nem boldogul egyedül, ám az illető a legnagyobb megdöbbenésedre rossz néven veszi a gesztust, illetve a rossz szándékot látja benned. Fogalmad sincs, mi az oka a heves reakciónak, de semmiképp ne haragudj rá emiatt, hisz ránézésre nem tudod megállapítani, hogy mi lehet a háttérben, nagy valószínűséggel olyasfajta csalódás érhette egy hasonló helyzetben, hogy nem mer bizalmat adni senkinek. Próbáld türelmesen elmagyarázni neki és megértetni vele, hogy te vagy az a személy, aki a legkevésbé sem szeretné hátba támadni, mindenképp biztosítsd arról, hogy ott vagy és számíthat rád! Légy megértő vele, hisz ez lesz talán a legnagyobb bizonyíték az illető számára is!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végre sikerült találnod valamit, amiben ki tifsz teljesedni, épp ezért rendkívül boldoggá tesz az, hogy a nagy útkeresés után úgy tűnik, sínen vagy. Amikor azonban felvázolod a környezetednek a dolgot, ők nem feltétlenül fogadják kitörő örömmel, nagyon féltenek a csalódástól és attól, hogy a kudarc miként hat majd rád. Igyekezz megértetni tehát velük, hogy mindent mérlegeltél, felfegyverkeztél elegendő önbizalommal, kitartással és akaraterővel, hisz pontosan tudod, hogy nagy szükséged lesz rá. Amennyiben esetleg elbuksz, abban az esetben fel kell tudnod dogozni a sikertelenséget is, erre mindenképp érdemes felkészülnöd!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, az egész heti hajtásban épp jókor jött a hétvége, hisz kezdett már fogyni az energiád, gyakorlatilag minden tartalékodat felélted, így nem igazán tudtál volna egyébként sem tovább küzdeni. Ne akarj mindig erődön felül teljesíteni, hidd el, ha beosztod az energiáidat és adsz magadnak lehetőséget a pihenésre is, nem fog minden dugába dőlni. Keress kikapcsolódási pontokat, figyelj a szervezeted által küldött jelekre, ne készítsd ki mindenáron magad!

NYILAS (november 23-december 21)

Minden hasznos energiádat abba fekteted, hogy megértess a környezeteddel valamit, ám akármekkora erőfeszítéseket is teszel, egyszerűen nem tudtok dűlőre jutni. Ők ugyanis abszolút nem akarják megérteni a te álláspontod, ennek következtében nem is fogadják el. Tégy egy utolsó kísérletet arra, hogy az általad logikusnak vélt vonal mentén haladva megértesd velük a te szemszögedből vizsgálva a dolgot. Aki még ezek után sem érti, az soha nem is fogja, épp ezért kár a gőzért. Menj és járd a saját utad, a többiek pedig majd boldogulnak, ahogy akarnak!

BAK (december 22-január 20)

Elég nehezen viselsz már egy terhet és a vele járó kellemetlenséget, épp ezért alig várod, hogy a végére juss és lezárhasd az egészet. Jelenleg azonban nagyon úgy tűnik, hogy várat magára a lezárás lehetősége, a körülmények ugyanis nem igazán teszik lehetővé azt, hogy továbbléphess. Ne bosszankodj azonban emiatt, érdemes egy kis türelmet magadra erőltetni és kivárni a pillanatot, amikor minden ideálissá válik ahhoz, hogy pontot tehess mindennek a végére, ami zavar és ne kelljen többé kényelmetlenül érezned magad. Hidd el, eljön ez a pillanat is, ám minél inkább erőlteted, annál messzebb kerülsz tőle! A türelem fog majd csupán sikert hozni neked, épp ezért érdemes egyelőre várnod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A körülötted élőkre tekintve felmerül benned a kérdés, hogy vajon ott tartasz-el ahol azelőtt szerettél volna, vajon a megfelelő helyen vagy-e a jelenlegi életedben. Mások sikeresek, boldogok, felhőtlenebbül élnek, neked azonban nem teljesek a mindennapok. Épp ezért érdemes mérlegelned, hogy hosszútávon jót tesz-e neked, ha kitartasz és a helyzetben maradsz. Amennyiben úgy érzed, változtatnod kellene, ne késlekedj! Gondold végig, hogyan tudnál mihamarabb pontot tenni a dolog végére és ha megtalálod a megoldást, mindenképp változtass! Ha ugyanis sokáig így maradsz, a jelenlegi formában, csak bele fogsz savanyodni az egészbe. Keresd a boldogságot és a siker lehetőségét, ezek ugyanis a felhőtlen élet elengedhetetlen hozzávalói!

HALAK (február 20-március 20)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, aki mindenáron a befolyása alatt szeretne tartani és elhitetni veled, hogy bármi áron neki kell megfelelned. Ez téged rendkívüli módon bosszant, hiszen az első pillanattól kezdve átlátsz a szitán, épp ezért egyetlen percig nem kell hagynod magad, állj a sarkadra és egyszer, s mindenkorra tisztázd az illetővel, hogy szuverén személyiség vagy önálló gondolatokkal, véleménnyel és elérni kívánt célokkal. Ne engedd elnyomni magad, a végsőkig küzdj azért, hogy leszálljon rólad. Keressen magának másokat, akiket bábként tud irányítani, te ugyanis nem vagy rá alkalmas, ami ez esetben egy pozitívum rád nézve!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

4 étel, ami a bélrendszerbe kerülve hihetetlenül eredményesen segít fogyni a kutatások szerint

A prebiotikumok sok ételben benne vannak, ezeket érdemes gyakran fogyasztani a szakértők szerint a lapos hasért!

Kép

Zendaya elhozta a tavasz legnagyobb frizura trendjét: ezért beszél mindenki róla

Egyszerűen csodálatosan fest a 27 éves sztár az új frizurájával!

Kép

A filmtörténet legmegosztóbb szerelmi háromszögei, amik a mai napig megosztják az embereket

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép

16 sztár, akik szinte a megszólalásig hasonlítanak egymásra: sokan összekeverik őket

Előfordult már veled, hogy összefutottál valakivel, aki nagyon emlékeztetett egy kedves ismerősödre vagy jó barátodra? Vagy esetleg találkoztál valakivel, aki úgy nézett ki, mintha a saját tükörképedet láttad volna? Ehhez nincs szükség ikertestvérre, és bizony ez a jelenség a sztárok körében is elég gyakori, ezért összegyűjtöttük a sztárvilág leghíresebb ikertornyait. Te meg tudod különböztetni őket?

Kép

7 felejthetetlen kirándulóhely Magyarországon

Összeszedtünk hazánk legszebb túraútvonalaiból párat, mutatjuk is őket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!