Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 21.: az Oroszlánoknak több önbizalomra van szükségük, a Skorpiók nagy előnyre tehetnek szert

Napi horoszkóp január 21.: az Oroszlánoknak több önbizalomra van szükségük, a Skorpiók nagy előnyre tehetnek szert
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 21.

KOS (március 21-április 20)

Ez a hétvége tökéletesen alkalmas arra, hogy valakivel szorosabbra fűzd a kapcsolatodat még akkor is, ha eddig úgy érezted, kicsit távol áll tőled. Érdemes azonban mélyebben belegondolnod, milyen élményeket és izgalmakat rejthet hosszú távon a dolog, ülj le, térképezd fel, mik a szándékai, mennyire lehet komolyan venni, mennyire megbízható és mik azok a közös érdeklődési körök, amelyek mindkettőtöket lázba hoznak és lekötnek. Hidd el, megéri legalább az ismerkedést, hisz személyében vagy egy hosszabb távú barátról, vagy egy jövőbeni szerelemről szól a dolog!

BIKA (április 21-május 20)

Túl sok stressz ért az utóbbi időben, olyan, számodra lelkileg jelentősen megterhelő dolgokkal is foglalkoznod kellett, amely nem csak mentálisan, de fizikailag is nagyon lefárasztott, érzed, hogy nem sokáig bírod már, cérnavékony kötélen egyensúlyozol. Éppen ezért örülsz annyira annak, hogy végre hétvége van, amikor kicsit leeresztheted a fáradt olajat és felfrissülhetsz. Keress olyan programot, ami elősegítheti a regenerációt, egy masszázs, egy manikür csodákra képes! Keresd a kikapcsolódási pontokat annak érdekében, hogy kipihentebb lehess!

IKREK (május 21-június 21)

Az a személyiség vagy, aki mindig a biztosra megy, nem szereted a váratlan helyzeteket, amelyekre nem is igazán tudsz megfelelően reagálni. A hosszú távú boldogulás érdekében azonban meg kell tanulnod adekvátan, az adott helyzetnek megfelelő magatartást tanúsítani, mert könnyen meglehet, hogy enélkül kellemetlen szituációba sodródhatsz. Igyekezz tanulni mindenből, hogy azután a megszerzett tapasztalatok birtokában a jövőben könnyedén, gond nélkül győzd le az élet minden szokatlan fordulatát. Fogadd el, hogy a valóság időnként felülírja a terveidet és meglehet, hogy el kell hagyni a biztonsági zónádat ahhoz, hogy elérhesd a céljaidat.

RÁK (június 22-július 22)

Nagyon nehéz feladattal bíztak meg, amellyel egészen a hét végéig nem sikerült végezned és ez joggal ejt kétségbe. Egy ponton ugyanis azt érzed, hogy nem vagy elég erős sem fizikailag, sem pedig mentálisan ahhoz, hogy meg tudd ugrani a lécet. Ne légy önmagaddal szemben kishitű, hidd el, ha van elegendő önbizalmad, akkor bizony nem jelenthet problémát a fogyasztható eredmény elérése sem. Az egész csakis azon múlik, hogy problémaként, avagy egy megoldandó kihívásként tekintesz-e a dologra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Elég bizonytalannak érzed magad a jelenlegi helyzetedben ahhoz, hogy okkal inogjon meg az önbizalmad. Rendkívül frusztrál az, hogy nem tudod, mi fog történni, úgy érzed, nincs ráhatásod az események alakulására. Nem biztos azonban, hogy ez valóban így van, rajtad is múlik ugyanis a dolog, hogy miként tudod alakítani ezt a szituációt. Épp ezért a kompetenciahatáraidon belül igyekezz mindent kihozni a helyzetből és próbáld meg olyan mederbe terelni az eseményeket, hogy jól gyere ki ebből a helyzetből is! Nem lehetetlen, csak akaraterő és a magadba vetett hit kell hozzá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasminek kerítesz indokolatlanul nagy feneket a hétvége első napján, aminek tulajdonképp nincs is különösebben nagy jelentősége, számodra azonban valamilyen oknál fogva mégis rendkívül sokat jelent. Amennyiben visszafogod magad és megpróbálod racionálisan értékelni az ügyet, rájöhetsz, hogy nem olyan nagy a probléma, amit ne lehetne könnyűszerrel megoldani. Minden attól függ, hogyan tekintesz az ügyre. Amennyiben megoldáscentrikusan állsz hozzá és odateszed magad a siker érdekében, nem lesz legyőzhetetlen az akadály! Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a környezetedben, aki olyasmit vár el tőled, amire nem biztos, hogy fel vagy készülve. Nem kell azonban igent mondanod mindenre, csakis olyasmibe engedd magad belerángatni, ami még a számodra is a teljesíthető küldetések közé tartozik. Ellenkező esetben nem fogsz sikerélményekhez jutni, s a környezetednek is nagy csalódásokat okozhatsz. Éppen ezért határozottan mondj nemet annak, aki a lehetetlent kéri, mert miért okoznál saját magadnak álmatlan éjszakákat?

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hétvége első napján egy váratlan fordulatnak köszönhetően hatalmas előnyre tehetsz szert másokkal szemben egy bizonyos ügyben, amire te sem számítottál, de nagy izgalommal tölt el. Légy azonban óvatos, hisz nem egy rövidtávfutó-versenyen vagy, épp ezért nem az a lényeg, hogy milyen gyors vagy, sokkal inkább az, hogy minőségileg milyen eredményt adsz ki a kezedből. Ne akard siettetni a folyamatokat csak azért, hogy előbb szabadulj. Inkább tartson tovább a munka, de kifogástalan legyen. Hidd el, te is sokkal nyugodtabban fogsz aludni!

NYILAS (november 23-december 21)

Kifejezetten frusztrál, ha mások arra kényszerítenek, hogy a komfortzónádat elhagyva olyasféle, számodra veszélyes dolgokba mássz, amikbe önmagadtól biztosan nem mennél bele. Időnként azonban vannak helyzetek, amikor nem te vagy a csapatkapitány, mások irányítanak és akár tetszik, akár nem, ők mondják meg, mit és hogyan csinálj. Bár nincs ínyedre a dolog, fogadd el és ess rajta túl minél hamarabb, hogy ne frusztrálhasson ez a tudat. Próbálj kihívásként tekinteni a helyzetre úgy, hogy újabb élménnyel gazdagodhatsz, ne feltétlenül csak a rossz oldalát nézd. Ne gondolkodj sokat, ugorj fejest a kalandba, mert egyrészt nincs választásod, másrészt pedig minél tovább hezitálsz, annál nehezebb lesz az indulás!

BAK (december 22-január 20)

Az utolsó simításokat végzed egy bizonyos dolgon, amelyen már elég régóta dolgozol, amikor kiderül, hogy az egész nem jó, úgy, ahogy van. Ez az első pillanatban feldühít, a másodikban elkeserít, a harmadikban pedig fogalmad sincs, hogyan tovább. Mivel azonban eddig rengeteg fáradtságot és energiát áldoztál rá, te is tudod, hogy nem hagyhatod veszni a dolgot. A kezdeti düh és csalódás után tehát szedd össze magad, állj fel és gondolkodj megoldás centrikusan. Egyszerűen nincs más választásod, ezt a helyzetet mihamarabb meg kell tudnod oldani, épp ezért nézd meg, hol és hogyan kellene változtatnod rajta, hogy ne vesszen kárba az eddigi munkád. Nem lehetetlen, csak tovább tart majd a számodra is kielégítő eredmény elérése!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy a hétvége első napján, hogy egyszerűen megoldhatatlan az a feladat, amit meg kellene záros határidőn belül oldanod és neked tulajdonképp fogalmad sincs, hogy mit is kellene tenned. Emiatt úgy gondolod, csupán az idődet vesztegeted, hiszen egyhelyben toporogsz, be kellene azonban látnod, hogy így semmiképpen nem fogsz előbbre jutni. Szedd össze magad, s készíts gyorsan egy használható tervet. Kétségtelen, hogy sokkal egyszerűbb lenne hátat fordítani az egésznek és elkullogni, de a saját önbecsülésed miatt se add fel ilyen könnyen, törekedj arra, hogy megtaláld a megoldáshoz vezető utat, amennyiben nem így cselekszel, akkor bizony nagyon csalódott leszel!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan dologra szánod rá magad ezen a hétvégén, amit már régóta tervezgetsz, egészen eddig azonban nem volt bátorságod lépni. Amennyiben összeszeded minden akaraterődet és a feladatra koncentrálsz, ezúttal biztosan nem hasalhatsz el. Hosszú ideje gondolkodsz ezen a lépésen, pontosan tudod tehát, mit kell majd tenned, hogy semmilyen porszem ne kerülhessen a gépezetbe. Legyél azonban felkészülve a váratlan helyzetekre is, hogy szükség esetén gyorsan és hatékonyan tudj cselekedni. Profi vagy, most sem lehet semmi gond!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hivatalos: Íme a legszennyezettebb gyümölcsök és zöldségek listája 2024-ben

Tudományosan bizonyított tény, hogy zöldséget és gyümölcsöt enni NAGYON egészséges - feltéve, ha odafigyelünk arra, hogy előbb alaposan megtisztítsuk őket.

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!