Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 20.: a Bikák önállóságra törekednének, a Rákoknak érdemes a kikapcsolódásra is időt szánniuk

Napi horoszkóp január 20.: a Bikák önállóságra törekednének, a Rákoknak érdemes a kikapcsolódásra is időt szánniuk

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is fontos üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 20.

KOS (március 21-április 20)

Eddig nem nagyon tudtad vagy talán nem vetted észre, de akad valaki a környezetedben, aki minden lépésed óvja, aki mindig figyel arra, hogy neked kényelmes legyen az életed. Persze mindezt úgy igyekszik csinálni, hogy ez ne tűnjön fel sem neked, sem másoknak. Nagy önzetlenségre vall, hogy mögötted áll és minden erejével érted dolgozik, te pedig becsüld meg, hisz nem mindenki mondhatja el, hogy valaki minden hátsó szándék és személyes érdek nélkül igyekszik megkímélni a kudarcoktól. Ügyelj azonban arra is, hogy valamennyire megtartsd az önállóságodat, ne kényelmesedj el, mert akkor teljesen kiszolgáltatottá válhatsz!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, elegendő tapasztalattal rendelkezel ahhoz, hogy önállóan végezd el a feladataidat és egyedül hozz döntést bizonyos helyzetekben. Erről azonban a környezeted nincs annyira megingathatatlanul meggyőződve, azt látják, hogy túlságosan hebrencs módon csinálsz mindent. Ha az ellenkezőjét szeretnéd bizonyítani, mindenképp győzd meg őket arról, hogy igenis eléggé rátermett vagy és bár sokszor úgy tűnik, nem állsz a helyzet magaslatán, mégis pontosan tudod, mit csinálsz. Ne hagyd magad elbizonytalanítani! Mutasd meg mindenkinek, mire is vagy képes, majd tátva marad a szájuk, hogy eddig miért nem látták, hogy miféle tehetséggel és problémamegoldó készséggel áldott meg a sors!

IKREK (május 21-június 21)

Mostanra készen állsz arra, hogy elmozdulj egy olyan helyzetből, amelyben nem nagyon találsz már fantáziát, inkább azt érzed, hogy csak visszafogja a lendületedet. Igyekezz megértetni a számodra fontos személyekkel, hogy mi a változás oka, miért nem szeretnél tovább egyhelyben toporogni. Amennyiben te is sokat jelentesz a számukra, támogatni fognak és teljes mellszélességgel kiállnak majd melletted, s ez még nagyobb bátorságot ad majd az induláshoz. Mindent zárj le, ne hagyj magad mögött megoldatlan ügyeket, mert azok a jövőben is folymatosan zavaró tényezőként köszönhetnek vissza.

RÁK (június 22-július 22)

Eléggé el vagy mostanában foglalva, megállás nélkül hajtod magad, ennek okán egy olyan spirálban vagy, amelyben azt érzed, hogy nem tudsz kiszállni, mert akkor összeomlik minden körülötted, amit eddig felépítettél. Nem biztos azonban, hogy ilyen borúsan kellene a helyzetet látnod. Eljött a hétvége, neked is jár tehát a kikapcsolódás lehetősége, épp ezért amennyiben este valamilyen önfeledt szórakozásra vágysz, azt is megengedheted magadnak, ám ha inkább a csendesebb pihenés híve vagy, akkor vonulj vissza, főzz egy finom vacsorát és nézzetek meg egy jó filmet néhány barátoddal vagy a szerelmeddel!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján végre minden lehetőség adottá válik arra, hogy valakivel szorosabbra fűzd a kapcsolatodat, s ezen még akkor is érdemes gondolkodnod, ha eddig úgy érezted, hogy kissé távol áll tőled. Vess számot azonban magaddal: milyen élményeket és izgalmakat rejthet hosszútávon a dolog, ülj le, térképezd fel, mik az illető szándékai, mennyire lehet komolyan venni, mennyire megbízható és mi az a közös érdeklődési kör, amely mindkettőtöket lázba hoz és leköt. Hidd el, megéri legalább ismerkedni, hiszen egy hosszabb távú barátra lelhetsz benne, de akár eljöhet az igaz szerelem is!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó munkanapján lehetőséged adódik arra, hogy kiállj másokkal szemben és ne hagyd magad elnyomni! Eddig te voltál az, akire mindenki valamennyi terhét rápakolhatta, most azonban, amikor már összeroskadni látszol a súly alatt, ki kell törnöd és meg kell mondanod, hogy nem vagy hajlandó a továbbiakban ebben a szerepben szenvedni. Bizony neked is nagyon jól jönne egy teherhordó, aki helyetted megoldja az összes nyomasztó problémát, ehelyett azonban te megküzdesz egymagad mindennel, mert tudod, hogy nem lehet mindig önző módon másokra építeni. Hozd tehát mindenki tudomására, hogy elég volt, mindenki küzdjön meg a maga bajával!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Számodra ismeretlen helyzetben találod magad a hét utolsó munkanapján, mely természetéből fakadóan elég nehezen kiszámítható következményekkel járhat, ha nem vagy észnél és nem cselekszel határozottan. Gondolkodj tehát racionálisan, gyorsan mérd fel a probléma súlyosságát és mihamarabb lépj a tettek mezejére! Meglátod, ha elindulsz az úton, közelebb lesz a megoldás, mint azt annak előtte hitted volna, csupán némi bátorságra és tenni akarásra van hozzá szükség! Gyakran sokkal egyszerűbb minden, ha nem esel pánikba, hanem hideg fejjel teszed azt, amit tenned kell. Ha helyén van az eszed, nem lehet semmi probléma!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy tűnik, végre elhúzták a függönyt, te pedig ennek köszönhetően megvilágosodtál és rájöttél bizonyos dolgokra, amelyekkel kapcsolatban eddig a sötétben tapogatóztál. Most már pontosan tudod, mit kell tenned annak érdekében, hogy megfelelően megold az egyenletet, amely eddig tele volt ismeretlenekkel. Ne tétovázz sokat, állj neki, most ugyanis teljesen ideálisak a körülmények arra, hogy lezárj valamit, ami eddig nem hagyott nyugodni és álmatlan éjszakákat okozott. Indulj, mielőtt ismét elbizonytalanodnál!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan ügyeket kell a hét utolsó munkanapján megoldanod, amelyek nem várhatnak, gyorsan pontot kell tenned mindennek a végére. Ennek érdekében fel kell állítanod egy prioritási sorrendet, amelyben pontosan leírod, mikor, mit és hogyan csinálj annak érdekében, hogy mindennel időben végezni tudj. Túl sok ugyanis a teendő, s ha gondolkodás nélkül vágsz bele, csak belefulladsz az egészbe. Amennyiben azonban alaposan bemelegítesz, majd olyan tempóban úszol, amely nem haladja meg a képességeidet, akkor sokkal közelebb jutsz a sikerhez. Ha betartod a sorrendet, este már felhőtlenül fogyaszthatsz el egy finom koktélt a barátaid társaságában! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó munkanapján szép eredménnyel tudsz lezárni egy feladatot, melynek nyomán egyre-másra jönnek az elismerések, a dicséretek. Te azonban csak csendben mosolyogsz, nem is mered elhinni, hogy ez mind neked szól, a világért sem szeretnél nagyképűnek mutatkozni. Ez azonban az a helyzet, amikor nyugodtan elhiheted, hogy mindez a te érdemed, s egymagad érted el a hegy csúcsát, így bátran lehetsz büszke magadra. Majd holnap ráérsz ismét szerénykedni, most azonban élvezd ki a siker minden pillanatát! Lazíts, bonts ki egy üveg finom bort és koccints a barátaiddal!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki ma egy furcsa elszólással ültet bogarat a füledbe, ezzel olyan kérdéseket megfogalmazva benned, amelyekre eddig nem is gondoltál. Mivel nem hagy nyugodni a dolog, épp ezért igyekezz ezekre a kérdésekre mihamarabb választ találni, egészen addig ugyanis úgysem tudod majd kiverni a fejedből. Jó eséllyel sok mindenre fény derülhet, s fel kell készülnöd arra is, hogy talán most válik számodra is világossá az, hogy nem mindenki feltétlenül az, akinek mutatja magát. Akárhogyan is, de ennek mindenképp érdemes utánajárnod!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó munkanapján kissé furcsa érzések kerítenek a hatalmukba, melynek nyomán tulajdonképp szinte óránként változik a hangulatod. Épp ezért talán most jött el az a pillanat, amikor kicsit lazítanod kellene, ezt az érzelmi túlfűtöttséget ugyanis az is okozhatja, hogy kezdesz belefáradni a napi rutinba, abba, hogy nincs semmilyen változatosság az életedben, hogy minden olyan egysíkú. Szállj ki egy kicsit, kapcsolódj ki, rendezd a gondolataidat és az érzelmeidet, s csak akkor állj vissza, ha ismét hadra foghatónak gondolod magad! Most viszont jobban tennéd, ha kieresztenéd a fáradt gőzt és minden gondot feledve olyasmivel foglalkoznál, ami kikapcsol! Ne aggódj, szerencsére semmi sem sürgős annyira, hogy ne tudd egy rövid időre elterelni a gondolataid!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!