Horoszkóp
Életstílus
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Napi horoszkóp január 2.: az Oroszlánoknak egyedülálló kalandban lehet részük, a Szüzek igyekeznek mindenkinek megfelelni

Napi horoszkóp január 2.: az Oroszlánoknak egyedülálló kalandban lehet részük, a Szüzek igyekeznek mindenkinek megfelelni
Olvasd el!

Felejtsd el a dad sneakereket - A tavasz kedvence a nagyi fazon lesz

Nem véletlen, hogy Miranda Kerr is nagy rajongója ennek a fazonnak!

Olvasd el!

Beyoncé őszintén, titkok nélkül beszélt a szülése alatt fellépő komplikációkról

A 37 éves énekesnő kivételt tett, és több bensőséges részletet is megosztott a szülése alatt fellépő komplikációkról.

A nap cikke

Igazán előnytelen fotó készült Palvin Barbiról és szerelméről

Palvin Barbi és Dylan már sokszor bebizonyították, hogy nem veszik túl komolyan magukat, és úgy tűnik, a cikis fotóktól sem félnek!

Olvasd el!

Meghan hercegné kihisztizte az úszó padlót új közös otthonukba

Születendő gyermekük miatt Meghan hercegné és Harry herceg nagyok sürgették, hogy beköltözhessenek új otthonukba, ami amúgy tartogat pár érdekességet!

Olvasd el!

6 ok, amiért sokan félnek szakítani - Még akkor is, ha már nincs meg a szerelem

Rengeteg ember reked meg akár éveken át egy boldogtalan kapcsolatban, szimplán azért, mert nem mernek kilépni belőle. De mi ennek az oka?

Olvasd el!

ByeAlex Dallos Bogiról: "Nekem ez rendkívül furcsa, hogy itt van velünk..."

Kiderült, az X-Faktor mentorai hogyan fogadták Dallos Bogit a csapatban.

Facebook
Twitter
Pinterest
Az év első munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 2.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, akiről mások már rég lemondtak, te azonban a végsőkig kiállsz mellette, akár szembemenve a többiekkel is. Amennyiben értelmét látod a küzdésnek, mindenképp állj az illető mellé és biztosítsd a támogatásodról minden körülmények között. Meglátod, hálás lesz neked, hogy most van valaki, akibe kapaszkodhat, hogy van egy igaz barátja, akire nem csak akkor számíthat, ha jól megy a szekér, hanem akkor is, ha kátyúba ragadt. Büszke lehetsz magadra!

BIKA (április 21-május 21)

Meggondolatlanul alkotsz véleményt, amely ki is csúszik a szádon, ezt azonban abban a pillanatban meg is bánod, hisz olyasfajta konfliktust generálhatsz, amely komoly szakadékot kreálhat közted és a környezeted között. Mivel nem túl szerencsés az évet vitával kezdeni, igyekezz kimagyarázni a dolgot, mindenkit biztosíts arról, hogy meggondolatlanul mondtál ki valamit, amit lehetséges módon félre is értettek, a jövőben pedig próbáld a véleményed fogyasztható formában tálalni és kétszer gondold meg, mit mondasz ki egyszer. Hidd el, sok vitát megspórolsz magadnak!

IKREK (május 22-június 21)

Az év első munkanapján olyan feladatot kapsz a felettesedtől, amely elég nagy falatnak bizonyul számodra, ezért az első pillanatban megfordul a fejedben az is, hogy visszaadod a projektet, de aztán rá kell jönnöd, hogy milyen fényt vetne rád, ha ellentmondanál. Mivel azonban fogalmad sincs, hogyan állj neki a dolognak, érdemes egy olyan ember tanácsát kérned, aki nálad nagyobb tapasztalattal rendelkezik és nem aratja le helyetted a babérokat. Hidd el, ha összeadjátok a tudásotokat, olyasmi sülhet ki a dologból, amely széles körben elismerést válthat ki. Hajrá, meg tudjátok csinálni!

RÁK (június 22-július 22)

Noha rengetegen vesznek körül, mégis nagyon magányosnak érzed magad, úgy tűnik számodra, hogy mindenki elsétál melletted, senki nem figyel rád olyannyira, amennyire te odafigyelsz másokra. Korántsem biztos azonban, hogy effajta megérzésed igaznak bizonyul, az is lehet, hogy a szokásos év eleji üresség érzése ragadt magával. Bebizonyítandó, hogy nem vagy egyedül, munka után hívd el egy barátnődet shoppingolni, menjetek moziba vagy vacsorázzatok együtt és beszélgessetek számodra fontos dolgokról is. Meglátod, csak bebeszélted magadnak, hogy a környezeted nem figyel rád, nagyon sokan vannak, akiket érdekelsz.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasfajta kaland részesévé válhatsz a mai napon, amely ugyan váratlan, mégis egyedülálló és lehet, hogy soha vissza nem térő. Épp ezért érdemes megragadnod az alkalmat, mert nem tudhatod, hogy lesz-e még ebben az életedben módod arra, hogy hasonló élményben legyen részed. Lesznek ugyan a környezetedben olyanok, akik óva intenek majd az esetleges hasra eséstől, de csak akkor engedd magad befolyásolni, ha valóban sokat jelent a véleményük és kézzel fogható, logikus érveléssel mondanak ellent a nagy kalandnak. Mivel azonban a kockázatot te vállalod, az esetleges következménnyekkel is neked kell számolnod. Belevágsz életed kalandjába vagy leülsz a karosszékbe sálat kötni? Rajtad áll vagy bukik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Igyekszel minden fronton helyt állni, mindenkinek megfelelni, minden energiád arra fordítod, hogy megmentsd a világot minden bajtól. Ezen a ponton azonban érdemes belátnod, hogy ugyan szuperképességekkel bírsz, egyedül talán mégis kevés leszel ahhoz, hogy a saját életed háttérbe szorítva mindenki más boldogságáért harcolj.
Érdemes azt is szem előtt tartanod, hogy ugyan te másokért az óceánt is átúszod, de fordított esetben sokan a pocsolyát sem lépnék át miattad. Megéri a sok fáradtság? Ez a te döntésed, de talán a saját boldogságod mégis fontosabb, nem igaz?

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy kell lezárnod egy munkafolyamatot, hogy nem tudod befolyásolni az eredményt, emiatt nem érzed túl sikeresnek a projektet. Az azonban nem mindig jelent hátrányt, ha nem te teszel pontot a mondat végére, nem kell mindig mindenen rajta tartanod a kezed, hisz ez önmagában roppant fárasztó feladat. Engedd el magad, dőlj hátra, a munka oroszlánrészét elvégezted, így a lelkiismereted már nyugodt lehet az eredményt illetően. Munka után bonts ki egy üveg bort és koccints a szerelmeddel vagy egy barátnőddel a szorgalmadra és arra, hogy az általad elvetett mag szép termést fog hozni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasféle titkot hoztál át az újévre, mely mindenképp nyomasztó számodra, ezért szükségét érzed, hogy megoszd valakivel, akiben feltétel nélkül megbízol. Mielőtt azonban könnyítenél a lelkeden, mindenképp győződj meg róla, hogy olyan személyt választottál, aki a későbbiek folyamán nem fog visszaélni a hallottakkal. Nem kell tehát az első szembejövőnek kifecsegned a titkod, a kiszemelt hallgatósággal vonuljatok félre és nyugodt körülmények között meséld el neki, mi bánt. Könnyen meglehet, hogy olyasfajta tanácsot kapsz, amellyel egyszer, s mindenkorra megoldhatod a problémát. Időnként érdemes beszélgetni valakivel, aki pártatlanul, elfogultság nélkül, objektív tanáccsal tud ellátni.

NYILAS (november 23-december 21)

Kissé húzosra sikeredett a szilveszteri parti, nem nagyon sikerült még összeszedned magad, így viszont nem tudsz minőségi munkát sem produkálni. Épp ezért minden energiatartalékod mozgosítanod kell, hogy ne hibázz, illetve ne tűnjön fel másoknak sem pillanatnyi gyengeséged. Amennyiben sikerült különösebben nagy botlás nélkül átvészelned a napot, ne szervezz semmiféle programot, vegyél egy forró fürdőt, nézz meg egy filmet és pihenj, amennyit csak lehet, hisz a jelenlegi állapotodhoz képest nagyon messze van még a hétvége!

BAK (december 22-január 20)

Az év első munkanapja igencsak zsúfoltnak ígérkezik, annyian pakolják ugyanis a válladra a feladatokat, hogy ki sem látsz belőlük. Mivel a saját ügyeid prioritást élveznek, igyekezz a sarkadra állni és mindenkinek diplomatikus határozottsággal a tudtára adni, hogy az energiaraktáraid és terhelhetőséged nem határtalanok, te is emberből vagy, akinek van saját élete. Nem kell másokét élned csak azért, mert ők lusták felelősséggel járó feladatokat vállalni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Siettetni próbálsz egy bizonyos munkafolyamatot, úgy érzed ugyanis, hogy egy helyben toporogsz, se jobbra, se balra nem tudsz lépni. Igyekezz azonban elkerülni mindenfajta hirtelen döntést, hisz adott esetben meggondolatlanságod akár a veszted is jelentheti. Ha sikerre szeretnél vinni valamit, meg kell tanulnod türelmet gyakorolni és egyik lábad a másik után tenni. Menni fog, csak használd a fejedben lévő tudást és tapasztalatot!

HALAK (február 20-március 20)

Nosztalgikus hangulatban telik az év első munkanapja, hirtelen megrohannak az emlékek, emiatt elég furán érzed magad. Mielőtt azonban túlságosan letargikussá válik a nap, igyekezz a tanulságokat levonva mihamarabb továbblépni, hogy újult erővel csak a jövőre koncentrálhass. Rendszerezd a terveid, szedd össze a gondolataid és ugorj fejest az előtted álló kalandokba. Mikor falnád nagy kanállal az életet, ha nem most?! Azért igyekezz a józan ész határain belül maradni, nehogy torkodon akadjon a falat!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok
A húsvéti szezon kedvence: cukormentes márványkuglóf

A Cukormentes örömök című könyv szerzője, Iklódi Dóra megálmodta, mi megsütöttünk, a vendégek pedig mind megették. Alakbarát finomság, ha egy kis desszertre vágysz!

Különleges ajándékkal készül a királynő Meghan és Harry babájának

Ahogy megindult a visszaszámlálás Meghan hercegné és Harry herceg babájának érkezéséig, minden szem a közelgő bejelentésre szegeződött.

A szakértők szerint tényleg kevesebb szénhidrátot kellene enned, ha lapos hasat akarsz

Szénhidrát: igen vagy nem? Ez az örök kérdés, ha szóba kerül a fogyás. Az biztos, hogy nem szabad teljesen kizárni ezt az ételcsoportot az étrendből, viszont ahhoz, hogy a hasi zsír eltűnjön, igenis kell a szigorú odafigyelés!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikákkal pozitív dolgok történhetnek, a Bakok váratlan ajánlatot kapnak

A hosszú hétvége első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg az egyes csillagjegyekből!

13 filmes idézet, ami átsegíthet rosszabb napjaidon

Néha egy filmben elhangzott aranyköpés fontosabbá válik, mint maga a film. Idővel már azok is idézik, akik nem látták a mozit, így önálló életre kelve válik szólásmondássá. Nem utolsó sorban elmenthetjük őket magunknak nehezebb időkre.

Fizess elő féláron!

Csak 2995 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem