Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 2.: az Oroszlánoknak egyedülálló kalandban lehet részük, a Szüzek igyekeznek mindenkinek megfelelni

Napi horoszkóp január 2.: az Oroszlánoknak egyedülálló kalandban lehet részük, a Szüzek igyekeznek mindenkinek megfelelni
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Az év első munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 2.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, akiről mások már rég lemondtak, te azonban a végsőkig kiállsz mellette, akár szembemenve a többiekkel is. Amennyiben értelmét látod a küzdésnek, mindenképp állj az illető mellé és biztosítsd a támogatásodról minden körülmények között. Meglátod, hálás lesz neked, hogy most van valaki, akibe kapaszkodhat, hogy van egy igaz barátja, akire nem csak akkor számíthat, ha jól megy a szekér, hanem akkor is, ha kátyúba ragadt. Büszke lehetsz magadra!

BIKA (április 21-május 21)

Meggondolatlanul alkotsz véleményt, amely ki is csúszik a szádon, ezt azonban abban a pillanatban meg is bánod, hisz olyasfajta konfliktust generálhatsz, amely komoly szakadékot kreálhat közted és a környezeted között. Mivel nem túl szerencsés az évet vitával kezdeni, igyekezz kimagyarázni a dolgot, mindenkit biztosíts arról, hogy meggondolatlanul mondtál ki valamit, amit lehetséges módon félre is értettek, a jövőben pedig próbáld a véleményed fogyasztható formában tálalni és kétszer gondold meg, mit mondasz ki egyszer. Hidd el, sok vitát megspórolsz magadnak!

IKREK (május 22-június 21)

Az év első munkanapján olyan feladatot kapsz a felettesedtől, amely elég nagy falatnak bizonyul számodra, ezért az első pillanatban megfordul a fejedben az is, hogy visszaadod a projektet, de aztán rá kell jönnöd, hogy milyen fényt vetne rád, ha ellentmondanál. Mivel azonban fogalmad sincs, hogyan állj neki a dolognak, érdemes egy olyan ember tanácsát kérned, aki nálad nagyobb tapasztalattal rendelkezik és nem aratja le helyetted a babérokat. Hidd el, ha összeadjátok a tudásotokat, olyasmi sülhet ki a dologból, amely széles körben elismerést válthat ki. Hajrá, meg tudjátok csinálni!

RÁK (június 22-július 22)

Noha rengetegen vesznek körül, mégis nagyon magányosnak érzed magad, úgy tűnik számodra, hogy mindenki elsétál melletted, senki nem figyel rád olyannyira, amennyire te odafigyelsz másokra. Korántsem biztos azonban, hogy effajta megérzésed igaznak bizonyul, az is lehet, hogy a szokásos év eleji üresség érzése ragadt magával. Bebizonyítandó, hogy nem vagy egyedül, munka után hívd el egy barátnődet shoppingolni, menjetek moziba vagy vacsorázzatok együtt és beszélgessetek számodra fontos dolgokról is. Meglátod, csak bebeszélted magadnak, hogy a környezeted nem figyel rád, nagyon sokan vannak, akiket érdekelsz.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasfajta kaland részesévé válhatsz a mai napon, amely ugyan váratlan, mégis egyedülálló és lehet, hogy soha vissza nem térő. Épp ezért érdemes megragadnod az alkalmat, mert nem tudhatod, hogy lesz-e még ebben az életedben módod arra, hogy hasonló élményben legyen részed. Lesznek ugyan a környezetedben olyanok, akik óva intenek majd az esetleges hasra eséstől, de csak akkor engedd magad befolyásolni, ha valóban sokat jelent a véleményük és kézzel fogható, logikus érveléssel mondanak ellent a nagy kalandnak. Mivel azonban a kockázatot te vállalod, az esetleges következménnyekkel is neked kell számolnod. Belevágsz életed kalandjába vagy leülsz a karosszékbe sálat kötni? Rajtad áll vagy bukik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Igyekszel minden fronton helyt állni, mindenkinek megfelelni, minden energiád arra fordítod, hogy megmentsd a világot minden bajtól. Ezen a ponton azonban érdemes belátnod, hogy ugyan szuperképességekkel bírsz, egyedül talán mégis kevés leszel ahhoz, hogy a saját életed háttérbe szorítva mindenki más boldogságáért harcolj.
Érdemes azt is szem előtt tartanod, hogy ugyan te másokért az óceánt is átúszod, de fordított esetben sokan a pocsolyát sem lépnék át miattad. Megéri a sok fáradtság? Ez a te döntésed, de talán a saját boldogságod mégis fontosabb, nem igaz?

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy kell lezárnod egy munkafolyamatot, hogy nem tudod befolyásolni az eredményt, emiatt nem érzed túl sikeresnek a projektet. Az azonban nem mindig jelent hátrányt, ha nem te teszel pontot a mondat végére, nem kell mindig mindenen rajta tartanod a kezed, hisz ez önmagában roppant fárasztó feladat. Engedd el magad, dőlj hátra, a munka oroszlánrészét elvégezted, így a lelkiismereted már nyugodt lehet az eredményt illetően. Munka után bonts ki egy üveg bort és koccints a szerelmeddel vagy egy barátnőddel a szorgalmadra és arra, hogy az általad elvetett mag szép termést fog hozni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasféle titkot hoztál át az újévre, mely mindenképp nyomasztó számodra, ezért szükségét érzed, hogy megoszd valakivel, akiben feltétel nélkül megbízol. Mielőtt azonban könnyítenél a lelkeden, mindenképp győződj meg róla, hogy olyan személyt választottál, aki a későbbiek folyamán nem fog visszaélni a hallottakkal. Nem kell tehát az első szembejövőnek kifecsegned a titkod, a kiszemelt hallgatósággal vonuljatok félre és nyugodt körülmények között meséld el neki, mi bánt. Könnyen meglehet, hogy olyasfajta tanácsot kapsz, amellyel egyszer, s mindenkorra megoldhatod a problémát. Időnként érdemes beszélgetni valakivel, aki pártatlanul, elfogultság nélkül, objektív tanáccsal tud ellátni.

NYILAS (november 23-december 21)

Kissé húzosra sikeredett a szilveszteri parti, nem nagyon sikerült még összeszedned magad, így viszont nem tudsz minőségi munkát sem produkálni. Épp ezért minden energiatartalékod mozgosítanod kell, hogy ne hibázz, illetve ne tűnjön fel másoknak sem pillanatnyi gyengeséged. Amennyiben sikerült különösebben nagy botlás nélkül átvészelned a napot, ne szervezz semmiféle programot, vegyél egy forró fürdőt, nézz meg egy filmet és pihenj, amennyit csak lehet, hisz a jelenlegi állapotodhoz képest nagyon messze van még a hétvége!

BAK (december 22-január 20)

Az év első munkanapja igencsak zsúfoltnak ígérkezik, annyian pakolják ugyanis a válladra a feladatokat, hogy ki sem látsz belőlük. Mivel a saját ügyeid prioritást élveznek, igyekezz a sarkadra állni és mindenkinek diplomatikus határozottsággal a tudtára adni, hogy az energiaraktáraid és terhelhetőséged nem határtalanok, te is emberből vagy, akinek van saját élete. Nem kell másokét élned csak azért, mert ők lusták felelősséggel járó feladatokat vállalni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Siettetni próbálsz egy bizonyos munkafolyamatot, úgy érzed ugyanis, hogy egy helyben toporogsz, se jobbra, se balra nem tudsz lépni. Igyekezz azonban elkerülni mindenfajta hirtelen döntést, hisz adott esetben meggondolatlanságod akár a veszted is jelentheti. Ha sikerre szeretnél vinni valamit, meg kell tanulnod türelmet gyakorolni és egyik lábad a másik után tenni. Menni fog, csak használd a fejedben lévő tudást és tapasztalatot!

HALAK (február 20-március 20)

Nosztalgikus hangulatban telik az év első munkanapja, hirtelen megrohannak az emlékek, emiatt elég furán érzed magad. Mielőtt azonban túlságosan letargikussá válik a nap, igyekezz a tanulságokat levonva mihamarabb továbblépni, hogy újult erővel csak a jövőre koncentrálhass. Rendszerezd a terveid, szedd össze a gondolataid és ugorj fejest az előtted álló kalandokba. Mikor falnád nagy kanállal az életet, ha nem most?! Azért igyekezz a józan ész határain belül maradni, nehogy torkodon akadjon a falat!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!