Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 2.: az Ikrek nem dőlnek be a provokációnak, az Oroszlánoktól valaki nagyobb volumenű segítséget vár el

Napi horoszkóp január 2.: az Ikrek nem dőlnek be a provokációnak, az Oroszlánoktól valaki nagyobb volumenű segítséget vár el
Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 2.

KOS (március 21-április 20)

Nem nagyon vagy ugyan a szavak embere, a hét utolsó napján mégis olyasmit kell megfogalmaznod, ami egyfajta elvárás feléd és fontos mérföldkő is lehet. Épp ezért ma vonulj vissza és addig ne engedj másfajta program csábításának, amíg meg nem oldottad az említett feladatot. Ne ijedj meg a válladra került nyomástól, mégse bagatellizáld el, hisz ha a dramaturgiáját tekintve csak annyira veszed komolyan, amennyire szükséges, abban az esetben semmiféle negatív előjelű felelősséget nem kell vállalnod a későbbiek folyamán. Lazíts, igyekezz kihasználni azt, hogy ma még csend van körülötted és ess túl a dolgon!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki olyasfajta terhet pakolna a nyakadba, amelyről igen nagy áldozatokat kíván, neked pedig minden porcikád az ellen tiltakozik, hogy elvállald a dolgot. Épp ezért nem is kell beadnod a derekad, mivel alapvetően semmi közöd a dologhoz, épp ezért egész nyugodtan mondj nemet még akkor is, ha ezzel megbánthatod az illetőt. Igyekezz persze békés eszközökkel kihátrálni a helyzetből, ám amennyiben nem ért a szép szóból és önző módon csak magára gondol, abban az esetben nyugodtan vedd elő a határozottságodat! Ne engedd, hogy mások ilyen módon irányítsanak'

IKREK (május 21-június 21)

Az az érzésed, hogy valaki úgy próbál meg kiprovokálni belőled valamit, amit egyéb esetben nem mondanál ki, hogy a számodra legfelháborítóbb mélységekig hatol. Mielőtt tehát nagyon kibontakozhatna az illető, határozottan állj a sarkadra és tudasd vele, hogy annyira rossz ajtón kopogtat, ami nemhogy zárva van előtte, egyenesen be is van betonozva. Amennyiben tisztességesebb eszközökkel, gyakorlatilag beszélgetni próbál provokáció helyett, abban az esetben nyitottabb vagy a mondanivalójára, egyéb esetben nincs miről beszélnetek. Ne engedj a huszonegyből, hisz ez most a saját érdeked!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé értetlenül állsz egy bizonyos helyzetben, fogalmad sincs, hogy mások miért nem látják a fától az erdőt, miközben te már-már szinte megszállottként magyarázod, hogy miért érdemes az általad felfestett útvonalon haladni. Minél inkább igyekszel azonban megértetni a helyzet logikáját, illetve a döntéseid miértjét másokkal, rá kell jönnöd, hogy széllel szemben futni mindig sokkal nehezebb és fárasztóbb dolog és nem is feltétlenül biztos, hogy meg is éri. Épp ezért tehát érdemes végiggondolnod, hogy belefektetsz-e még több energiát úgy, hogy a pozitív változás abszolút nem garantált, hisz felnőtt embereket befolyásolni egyenlő a lehetetlenég fogalmával, avagy egyszerűen lerázod ezeket a láncokat és egyedül mész tovább az úton. Nyugi, ez abszolút nem számít önzésnek, csupán próbálod megkímélni magad számos kellemetlen helyzettől!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki nagyobb volumenű dologban vár segítséget tőled, te pedig azon hezitálsz, hogy vajon más megtenne- e ekkora lépéseket érted. Amennyiben fontos szerepet foglal el az illető az életedben és meg tudod győzni magad arról, hogy helyesen jársz el, illetve nem vársz cserébe semmit, abban az esetben ragadd meg a kezét. Ha azonban nem álltok túl közel egymáshoz, abban az esetben nem biztos, hogy érdemes ekkora volumenű szívességet tenni valakinek, aki fordított esetben egy “nem”-mel könnyedén továbbáll. Ne csinálj magadból áldozati bárányt, gondolkodj okosan, mielőtt bárkinek segítesz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Megismerkedtél valakivel a szilveszteri buliban, akivel mindenképp szeretnéd szorosabbra fűzni a szálakat. Mivel azonban gyakorlatilag semmit nem tudsz az illetőről, a szándékairól pedig végképp nem, épp ezért egyeőre nem érdemes beletenned magad 100%-ig a kapcsolatba, hisz a csalódás ott lebeg a levegőben. A dolog ugyanis kétesélyes, könnyen lehet, hogy mégsem működik a kémia, ez esetben pedig felesleges időhúzás lenne próbálkozni! Amennyiben azonban nem lesz szerelem a dologból, abban az esetben legalább szereztél egy jó barátot magadnak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó napja nem épp a legalkalmasabb arra, hogy viszonylag nagy volumenű kalandokra vállalkozni, úgy tűnik azonban, hogy nem nagyon van más választásod, akaratodon kívül mégis muszáj cselekedned. Ki nem állhatod ugyan a kényszer szülte helyzeteket, ám nagyon úgy fest a dolog, hogy bármennyire is tiltakozol, egyszerűen nincsen más útirány, ahogy egérút sem nagyon és ez az, ami rendkívüli módon bosszant. Mielőtt azonban a mai napra és az előtted álló hétre teljesen rányomná a bélyegét ez a nem túl szerencsés nap, igyekezz egy nagy levegővétellel túlesni a dolgon. Amennyiben szükséges, kockáztass, hisz másképp nem fogsz tudni egyről a kettőre jutni, ugyanakkor igyekezz elfogadni, hogy nem mindig a szád íze szerint alakulnak a dolgok, de az Élet akkor izgalmas, ha zajlik!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó napán akratod ellenére kerülhetsz két tűz közé, számodra fontos emberek ugyanis az állásfoglalásodat kérik, te pedig teljesen biztos vagy már az első pillanatban is abban, hogy mindenkit nem tehetsz boldoggá, valaki tehát jó eséllyel meg fog haragudni a hallottak után. Mivel azonban mindkét fél nagyon fontos számodra, épp ezért ne akard magara haragítani egyikkőjüket sem, határozottan és egyértelműen tudasd tehát velük, hogy szeretnél pártatlan maradni, egyúttal az esetleges konfliktushelyzetet elkerülni. Sokkal bölcsebben teszed, ha összehozol egy olyan találkozót, ahol tisztázhatják a nézeteltérésüket. Ezzel sokkal többet tehetsz értük jelen pillanatban!

NYILAS (november 23-december 21)

A környezeted számára teljesen érthetetlen okonál fogva feltett szándékod az, hogy egy jelen pillanatban lehetetlennek tűnő célt elérj, annak ellenére, hogy a körülötted élők abszolút nem hisznek a dolog sikerében. Te viszont olyannyira maximalista vagy, hogy nem is jön szóba az esetleges kudarc fogalma, ezért mindenáron, az akadályokkal abszolút nem számolva mész előre, a lehetetlent nem ismerve. A céltudatosság, a maximalizmus nagy erények, arra azonban ügyelj azért, hogy feleslegesen ne kockáztass és ne vidd vásárra a bőrödet, ehelyett lásd be, ha nagyobb veszély van a dologban, mint amekkora hasznot hozna az eredmény. Tudj tehát nemet mondani és józan ésszel végiggondolni a pro és kontra érveket! Amennyiben adott szituációban nincs semmiféle perspektíva, abban az esetben lépj tovább és keress olyan célokat, amelyeket könnyebb és kockázatmentesebb elérni!

BAK (december 22-január 20)

Álmaidban sem gondoltad volna, hogy az, akiben megbíztál, olyasmivel fog átverni, ami elég övön alulinak számít. Csalódottságod frusztrál, ugyanakkor rendkívüli módon elszomorít, hisz egyfelől ennél sokkal többet néztél ki az illetőből emberi tekintetben, másrészt pedig készpénznek vetted, hogy ennél sokkal rafináltabb vagy és nem olyan egyszerű megvezetni. Ez a példa azonban azt mutatja, hogy mégis van mit tanulnod az Élet nevű játékról, a benne szereplő emberekkel és a lehetséges szituációkkal együtt. Ugyan most nagyot csalódtál, mégse, érdemes összeomolnod, hisz szerencsére nem az életed múlik a dolgon, de igyekezz a jövőben nyitott szemmel járni, ha elég éber vagy ugyanis, nem érhetnek nagy meglepetések. Ebből a helyzetből is okultál és tapasztaltabbá váltál!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Huzamosabb ideje ül egy bizonyos bogár a fejedben, ami azt duruzsolja megállás nélkül, hogy utána kell járnod egy bizonyos dolognak annak érdekében, hogy kiderüljön az igazság. Te azonban egészen eddig a pillanatig igyekeztél elhessegetni a dolgot, nem igazán szerettél volna teret engedni még a gondolatnak sem, hogy esetleg olyasmi zajlódhat a háttérben, ami nem válik épp a hasznodra, mi több jó eséllyel káros következményekkel járhat. Mivel azonban szeretnél az álmatlan éjszakáknak véget vetni, épp ezért itt az ideje, hogy kiderítsd a rejtélyt a saját nyugalmad érdekében. Egyetlen dolgot azonban ne feledj: könnyen lehet, hogy olyasmire derül fény, amit sosem akartál volna megtudni, ez esetben tekints úgy a helyzetre, hogy hosszútávon jobb tudni az igazságot, semmint szemfedővel élni egy életen keresztül!

HALAK (február 20-március 20)

Az utóbbi időben gyakorlatilag észrevétlenül lettél mások lelki segítője, mostanra rengetegen fordulnak hozzád a problémáikkal, egyúttal olyan felelősséget rakva a nyakadba, amely adott esetben kellemetlen helyzetbe is hozhat. Épp ennek elkerülése érdekében igyekezz meggondolni, hogy milyen természetű dologban adsz tanácsot, nem kell azt mondani vagy úgy cselekedni, ahogy mások elvárják, ha valamit már túl kényesnek érzel, egyszerűn tudasd a másik féllel, hogy ez már és kellemetlen neked. Semmiképpen ne vegyél magadra feleslegesen olyan tonnás terheket, amelyek a saját életedet nehezítik! Ne feledd: nem neked kell megváltanod a Világot!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Két év alatt 200 milliót kerestem OnlyFans modellként: elárulom, mi a siker ára

A neve elhallgatását kérő OnlyFans modell története elképesztő. A megszólalót a továbbiakban nevezzük Elaina-nak.

Kép

A kannibalizmussal vádolt Armie Hammer után exfelesége is megszólalt: „Ő volt a legrosszabb”

Korábban még nem adott interjút Elizabeth Chambers, most viszont megtörte a csendet.

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Kép

Brendan Fraser vallomását nem lehet kibírni könnyek nélkül: túlsúlyos és autista fia drámája sokat segített neki

Brendan Fraser aranyszobrocskára esélyes a legjobb színész kategóriájában a 2023-as Oscar-gálán A bálna című filmben nyújtott alakításáért.

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!