Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 19.: a Kosokat nagy boldogság éri, a Rákok váratlan helyzetben nyújtanak segítséget

Napi horoszkóp január 19.: a Kosokat nagy boldogság éri, a Rákok váratlan helyzetben nyújtanak segítséget
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet szánnod a horoszkópodra!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 19.

KOS (március 21-április 20)

Olyasmi történik veled, ami nagy boldogságot okoz, nem is mered elhinni, hogy ez veled is megtörténhet. Bármennyire is tűnik azonban hihetetlennek, nyugodtan kinyithatod a szemed, hisz ez a valóság, amely kizárólag a Te kezed munkáját dícséri. Megérdemled az eredménnyel járó elismerést, hisz fáradtságos munkával és sok verejtékkel küzdöttél ezért. Hívd meg a barátaid egy italra, koccintsatok a sikereidre és a boldogságodra, mert társaságban sokkal jobb ünnepelni!

BIKA (április 21-május 21)

Olyasféle dolog terheli a lelked, amelyet nem tudsz és nem akarsz mindenkivel megosztani, azt azonban tudod, hogy valakinek el kell mondanod ahhoz, hogy könnyíthess magadon és esetleg olyasfajta tanácsot kaphass, amely hozzásegít a megoldáshoz. Légy azonban óvatos, hisz nem mindenki a Te javadat akarja majd, vannak irigyeid és rosszakaróid, épp ezért érdemes körültekintően megválasztani azt a személyt, akinek bizalmat szavazol. Amennyiben tudod, kihez kell fordulnod, ne késlekedj őszintén elmondani mindent az illetőnek a legapróbb részletekig, hisz így lesz neked is könnyebb és talán a megoldást is megleled!

IKREK (május 22-június 21)

Néhány olyan dolog kísért a múltadból, amelynek nem tettél pontot a végére, ezek lezáratlanságuk miatt férkőznek bele a mostani életedbe is. Mivel nem hagynak nyugodni, Te pedig nem tudsz továbblépni, érdemes visszatekinteni és kísérletet tenni arra, hogy le tudd zárni őket. Addig a kis bogár a füledben folyton duruzsolni fog és nem fogsz tudni nyugodtan aludni sem. Talán ha elhatározod magad, nem lesz olyan nehéz újra elővenni a múltat és minden egyes részletet töviről hegyire újra átrágni. Hidd el, minél hamarabb veselkedsz neki, annál előbb szabadulsz!

RÁK (június 22-július 22)

Bár mindent tökéletesen elterveztél a mai napra, valaki mégis váratlanul segítséget kér tőled, mely teljesen felborítja a programot. Ennek ellenére nagyon szívesen állsz rendelkezésre, mert bár lőttek a saját feladataidnak, most a helyzet fontossága felülír mindent. Mivel belegondolsz, Te hogyan éreznéd magad hasonló szituációban, így nem okoz gondot az, hogy egy perc alatt dönts arról, hogy mész és segítesz. Mivel épp nem küzdesz eget rengető kihívásokkal, szívesen állsz oda megfogni a munka végét. Derék dolog!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly célokért küzdesz, nem látsz semmi mást jelen pillanatban, mint a hegycsúcsot, amelyet minden áron el szeretnél érni. Ennek következtében képtelen vagy más dolgokra koncentrálni, csak az érdekel, hogy a célod megvalósíthasd. Próbálj azonban más tényezőket is figyelembe venni, engedd, hogy a kitűzött céltól független dolgok is látótérbe kerülhessenek. Ha beleszorítod a fejed egy csőbe és semmi mást nem engedsz a közeledbe, számos olyan dologról csúszhatsz le, ami hozzásegít a hegycsúcs eléréséhez. Próbálj több szempontot figyelembe venni, az ugyanis, amit most csinálsz, nem fogja meggyorsítani a folyamatot. Sőt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ha valami nagyon frusztrálj, beszélj róla. Ha valamely helyzetben nem érzed többé komfortosan magad, tegyél róla. Ne félj hallatni a hangod, vagy változtatni azokon a dolgokon, amelyek nem hatnak rád építőleg. Rengeteg bátorsággal vagy felvértezve, magabiztosságod nem-igen lehet megingatni, ezért tehát attól sem kell tartanod, hogy az újdonságokat nem fogod tudni kezelni. Eljött a Te időd, most kell felállnod és hátra hagynod a hátráltató tényezőket! Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Rendkívül fárasztónak találsz egy bizonyos feladatot, amelyet mások bíztak rád, ám te semmiféle motivációt nem érzel arra, hogy egyáltalán nekiindulj és teljesítsd, hogy aztán el tudj feléjük számolni és kézzel fogható eredményt produkálj. Noha rajtad is érezhető a hétvégi fáradtság, most kell megráznod magad és felébredni, mert előbb-vagy utóbb számon fogják kérni rajtad, hogy miért nem haladsz egyáltalán. Hidd el, ha megtalálod a motivációt és egyfajta kihívásként tekintesz a feladatra, sokkal hatékonyabban és gyorsabban fogod tudni befejezni és nem kell majd sem bujkálnod, sem lelkiismeret furdalással küzdened. Tarts ki, hisz minél előbb elindulsz, annál hamarabb adhatod át magad a pihenésnek!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Annyi minden jár most a fejedben, hogy egyszerűen nem tudsz sehogy sem zöld ágra vergődni és rendezni a gondolataid, emiatt egyfajta káosz látszik eluralkodni mind mentálisan, mind érzelmileg, mind pedig kézzel foghatóan az életedben. Mielőtt azonban összecsapnak a fejed felett a hullámok, igyekezz kicsit magadra maradni, zárd ki a külvilágot és koncentrálj arra, ami lényeges és halaszthatatlan, ami pedig nem annyira égetően fontos, azt inkább akkorra halaszd, amikor már tényleg rend van körülötted. Nem érdemes ennyi mindenbe belefogni, hisz ezzel csak azt éred el, hogy előbb-utóbb lényeges dolgot fogsz figyelmen kívül hagyni, utána pedig már futhatsz az eredmény után! Szedd össze magad, amíg nem késő!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, aki ugyan hibát követett el, mégis mindent megtesz azért, hogy kimenekülhessen a helyzetből és megússza a felelősségre vonást. Mivel azonban Te pontosan tisztában vagy azzal, hogy mit követett el, igyekezz elsősorban négyszemközt világosan a tudtára adni, hogy átlátsz a szitán és pontosan tudod, mi a célja a menekülésének. Amennyiben tudsz az illető lelkére hatni, be fogja látni, hogy nem érdemes tovább húznia az időt és jobban teszi, ha felvállalja mások előtt is, amit elkövetett, ha pedig mégsem adna igazat neked, ne ásd magad mélyebbre a helyzetben, hisz végső soron semmi közöd az egészhez és nem célod bajba kerülni sem emiatt!

BAK (december 22-január 20)

Hosszú várakozás után elérkezett a pillanat, amikor mindenkinek megmutathatod, mire vagy képes. Olyan szituáció adódik ugyanis, amelyben kizárólag Te tudod a megoldást, rajtad a sor tehát, hogy kivezesd az embereket a sűrű bozótból. Nagyon hálásak lesznek neked talpraesettségedért és magabiztosságodért. Arasd le a babérokat, ünnepeld magad, hisz ez most tényleg az a helyzet, amikor nem kell szerénynek lenned! Ha begyűjtöttél minden elismerést, visszaszállhatsz a földre és ha ismét talajt fogtál, keress új feladatokat, amelyek segítségével fejlesztheted tudásod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Rég nem látott ismerőssel kapcsolatban kapsz aggasztó híreket, amelyek nem hagynak nyugodni ugyan, ám mivel a legutóbbi alkalommal elég viharosan váltatok el, nem tudod, hogyan reagálna megkeresésedre. Mivel azonban egyszerűen nem hagy nyugodni a dolog és egyfolytában ezen kattog az agyad, érdemes a kételyeid és félelmeid legyőzni és megkeresni, hisz soha nem tudhatod, vajon szüksége van-e bármiféle segítségre, avagy boldogul egyedül is. Mindenesetre biztosan értékelni fogja az érdeklődést és ha segítséget nem is igényel, legalalább megtudhatod, hogyan alakul a sorsa, amellyel a Te lelked is megnyugvásra találhat.

HALAK (február 20-március 20)

Néhány méter választ el attól, hogy végre elérd és kezedben tarthasd azt, amiért olyan hosszú ideje dolgozol, már-már a zsebedben érzed a sikert, emiatt hajlamos vagy lazábban venni az utolsó métereket. Most kell azonban résen lenned, hisz az utolsó pillanatban is adódhat váratlan fordulat, amely azonnali, gyors és hatékony beavatkozást igényel, épp ezért járj nyitott szemmel, ne lassíts, hidd el, hogy sokkal nyugodtabban fújhatod ki magad, ha már átszakítottad a célszalagot és a győzelmet ünnepelheted! Szedd össze minden erődet és kapcsolj sebességre, hogy mihamarabb elérd és a kezedben foghasd azt, amire annyira vágysz! Ha pontot tettél a dolog végére, ünnepeld méltóképp a sikered!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!