Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 19.: a Bikáknak a saját útjukat érdemes járniuk, a Mérlegeknek nehéz helyzetre kell megoldást találniuk

Napi horoszkóp január 19.: a Bikáknak a saját útjukat érdemes járniuk, a Mérlegeknek nehéz helyzetre kell megoldást találniuk

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 19.

KOS (március 21-április 20)

Valakivel az Élet elég messzire sodort egymástól titeket, ennek pedig most kezded el érezni a hatását, amikor szükséged van egy olyan lelki társra, akivel félszavakból is megértitek egymást. Mivel azonban hatalmas a fizikai távolság közöttetek, így nem tudsz hozzá becsengetni egy üveg finom borral és egy pizzával, hogy kikérhesd a tanácsát. Szerencsére a 21. században élsz, ahol nem táviratban vagy tárcsás telefonon kommunikálsz a számodra fontos emberekkel, így szervezzetek össze egy virtuális vacsorát, amely lehetővé teszi, hogy videón beszélgessetek. Ha szükséged van arra, hogy kiöntsd valakinek a szíved, ezáltal könnyíts magadon, abban az esetben nyugodtan felkereshetsz olyanokat is, akik közelebb vannak és feltétel nélkül megbízol bennük! Nem vagy egyedül!

BIKA (április 21-május 20)

Mostanra azt veszed észre, hogy rohansz valaki után, aki gyakorlatilag azt sem tudja, hogy merre tart, ám olyannyira hitelesen adta elő magát, hogy sikerül megtévesztenie téged is, hisz azt gondoltad, hogy őt kell követni az úton. Mielőtt azonban mindketten elvesztek a sűrű sötétségben, így még addig érdemes megállnod és visszafordulnod, amíg nem romlanak a látási viszonyok és emlékszel a kifelé vezető ösvényre is. Legyenek önálló gondolataid, nincs szükséged arra, hogy mások szoknyáját fogd, használd fel a saját ötleteidet, meglátod, páratlan eredményt egyedül is el tudsz érni!

IKREK (május 21-június 21)

Végre történik valami, ami felkavarja az állóvizet és ez nagy izgalommal tölt el. Mivel azonban ebben a pillanatban fogalmad sincs, hogy miféle veszélyekkel kell számolnod, épp ezért igyekezz kicsit visszafogni magad annak érdekében, hogy a józan gondolkodás ne szenvedje kárát a felpörgött állapotodnak. Tedd oda magad, minden apró részletre figyelj oda, így később kevesebb eséllyel érhet meglepetés! A képességeid páratlanok, így gond nélkül vállalhatsz kockázatokat is! A testi épségednél azonban semmi sem fontosabb, így használd az eszed!

RÁK (június 22-július 22)

Végre sikerül lezárnod egy hosszú, bonyodalmaktól nem mentes folyamatot, amelyben gyakorlatilag minden hasznos energiád odalett. Büszke vagy azonban magadra, hisz elég kiemelkedő teljesítményt nyújtottál és az eredmény is magáért beszél. Igyekezz most egy kicsit szusszanni, foglalkozz a lelkeddel, kicsit vonulj vissza, nem kell minden ezer fokos fordulatszámmal pörögnöd. Hidd el, a lelki egyensúly legalább olyan fontos, mint a sikerek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre jó híreket kapsz egy számodra fontos üggyel kapcsolatban, így gyakorlatilag biztosra veszed, hogy bezsebelheted a sikert. Mielőtt azonban előre ünnepelnél feleslegesen, azelőtt igyekezz mindenképp 100%-ban koncentrálni, hisz bármikor vehet a dolog váratlanul egy olyan irányt, amely elrendeli az eredményt és aztán bánhatod, hogy a siker illata ennyire megrészegített. Ne hagyd tehát, hogy a hallott hírek rossz irányba vigyenek, ne lankadjon a figyelmed, így nem kerülhet veszélybe a kitűzött célod elérése sem!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hatalmas áttörést készülsz elérni egy olyan páratlan ötlettel, ami hirtelen pattant ki a fejedből. Azonnal világgá is kürtölöd, hogy mivel kívánsz berobbanni a köztudatba, emiatt sokan azt hiszik, hogy a hirtelen jött elvakultság az, ami elvette a józan ítélőképességedet és ennek bizony hangot is adnak. Mivel a hirtelen ötleteknek mindig az a hátulütőjük, hogy irgalmatlan nagyot lehet bukni velük, épp ezért mielőtt ész nélkül fejjel rohannál a falnak, igyekezz lehűteni magad egy kicsit és végigzongorázni az egészet, mielőtt baj lenne belőle. Hidd el, korántsem biztos, hogy ezután is olyan nagyon akarni fogod, épp ezért nem is érdemes soha semmit idő előtt kikotyognod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elég nehéz helyzetbe kerültél, emiatt érezhetően feszült vagy, kifejezetten utálod ugyanis a kiszámíthatatlanságot. Most azonban nincs időd bosszankodni, hisz minél hamarabb pontot kell tenned a dolgok végére, épp ezért tegyél félre minden bosszúságot, hisz az a hasznos energiáidat fogyasztja, ehelyett gondolkodj megoldás centrikusan és meglátod, gyorsabban kerülsz majd ki ebből a bizonytalan szituációból, mint gondolnád. Bármilyen bosszantó is a dolog, igyekezz elfogadni a tényt, hogy bizony vannak olyan élethelyzetek, amik nem épp az "egyik kockát ide, a másikat oda és kész is" megoldással működnek.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha szíved-lelked benne van egy számodra fontos ügyben, amelyben ráadásul mások is kimagasló eredményt várnak tőled, a dolog mégsem úgy sül el, ahogy azt eltervezted, emiatt te is csalódott vagy és a körülötted lévők sem titkolják, hogy nem felhőtlenül boldogok ebben a pillanatban. Iszonyúan rossz érzésed van attól a tudattól, hogy nem tudtad megugrani a kihelyezett mércét, ennek okán legszívesebben elbújnál a Világ elől. Mivel azonban egyfelől vállalnod kell a felelősséget, másfelől pedig szembe kell nézned azzal, hogy te sem vagy tévedhetetlen, épp ezért állj bele a helyzetbe, mondd ki, hogy igen, talán mindenki túl sokat várt el tőled és a jövőben ugyan igyekszel jobban teljesíteni, ám időnként a cirkuszi bohócnak is van rossz napja. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod a továbbiakban, végy egy nagy levegőt és lépj tovább!

NYILAS (november 23-december 21)

Hirtelen gyors és felelősségteljes döntést kell meghoznod, ez a tudat azonban rendkívüli módon kétségbe ejt, gyakorlatilag mintegy mérgezett egér módjára szaladgálsz fel, s alá. Mielőtt azonban nevetség tárgyává válnál, igyekezz megállni és végiggondolni, mi lehet a leghelyesebb döntés, majd mondd ki úgy, hogy az idő szűkének ellenére is a lehető legalaposabban átrágtad. Ha kimondtad azt, amit ki kellett, már ne bánd, változtatni úgysem tudsz rajta!

BAK (december 22-január 20)

Ugyan abszolút talpraesett és magabiztos vagy, ma mégis a bizonytalan körülmények lesznek azok, amik megingatnak az abszolút szilárdnak hitt elképzelésedben. Noha nem vagy az az árnyékától is megijedő típus, ez most mégis valahogy rosszul érint, nem is érted hirtelen, mihez is kellene kezdened. Igen, ez nem az a megszokott helyzet, mégsincs semmi félnivalód, bizony vannak olyan szituációk, amik nem épp a biztos határvonalaikról híresek, benned azonban van elég élettapasztalat ahhoz, hogy megálld a helyed! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Megállás nélkül igyekszel megértetni valakivel egy teljesen egyértelmű dolgot, ám ahogy egyre több energiát teszel a dologba, az illetőnek annál nehezebb lesz a felfogása. Mivel nem érdemes az idődet vesztegetni tovább, így tudasd vele, hogy vagy sikerül elkapnia a fonalat, hisz több oldalról is próbáltad elmagyarázni neki vagy te kénytelen vagy továbbállni és a számodra elementárisabb dolgokra koncentrálni. Ha bárki hátramarad amiatt, mert nem vagytok egy szinten, attól neked ne legyen lelkiismeret furdalásod, hisz ez esetben is mindent megtettél azért, hogy az illető felzárkózhasson!

HALAK (február 20-március 20)

Szereted a saját utadat járni, abszolút nem zavar, ha kilógsz a sorból, az meg aztán végképp nem izgat, hogy ki tekint emiatt rád ferde szemmel. Nem is mások értékrendje szerint kell az életedet élned, mutasd meg a Világnak, hogy egyedül is képes vagy megállni a helyedet, hogy időnként más alternatívák is megoldást jelenthetnek és attól, mert nem vagy hajlandó beállni a sorba, attól még te is tudsz egyedülálló dolgokat létrehozni. Büszke lehetsz arra, hogy vállalod a nehezebb útvonalat, ahelyett, hogy a dominósorban vesztegelnél feketén-fehéren!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

4 dolog, amit megtanulhatsz az év legjobb alkotásából, A sziget szellemei című filmből

Eddig összesen 84 díjat nyert el, így joggal nevezik az év legjobb filmjének, ráadásul mély mondanivalóval érkezik, amiből még tanulni is lehet.

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!