Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 18.: az Oroszlánok előtt izgalmas kaland körvonalazódik, a Skorpiók számára kezd világossá válni minden

Napi horoszkóp január 18.: az Oroszlánok előtt izgalmas kaland körvonalazódik, a Skorpiók számára kezd világossá válni minden
Facebook
Twitter
Pinterest
A mai horoszkóp is izgalmas üzeneteket rejt, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 18.

KOS (március 21-április 20)

Valaki a segítségedet reméli egy elég kényes ügyben, ám ez azért jócskán túllépi az ingerküszöbödet, így azonnal nemet mondasz. Nem is érted, hogy juthatott az illető arra a következtetésre, hogy hozzád forduljon, azt azonban ne feledd, hogy nyilvánvalóan nem véletlen történt így. Ha egyedül meg tudná ugyanis oldani a dolgot, akkor valószínűleg nem vonna bele senkit, ám mivel nem úgy alakult a helyzete, ahogy szerette volna, ezért nem maradt más, mint segítséget kérni. Vizsgáld meg a kialakult szituációt és valóban csak akkor mondj nemet, ha erre nyomós okod van, ellenkező esetben ne hagyd cserben a segítségkérőt, hisz te nem ilyen vagy!

BIKA (április 21-május 20)

Mivel az az ember vagy, aki nem szereti megszegni a másoknak tett ígéretét, aki mindent megtesz azért, hogy ha úgy alakul a helyzet, akkor vállára vehesse a felelősség terhét, épp ezért nehezen tudod elfogadni, hogy mások nem ezzel a hozzáállással élnek. Igyekezz azonban belátni, hogy a Világban nem minden és nem mindenki fekete vagy fehér, másoknak más az értékrendjük, mások másképp gondolkodnak és igen, valóban nem mindenki tűzte ki célul, hogy a környezete terhét cipelje. Te csak nyugodtan légy büszke arra, amilyen vagy, az pedig, hogy a többiek nem ugyanolyanok, az legyen az ő dolguk. Te csakis önmagadra koncentrálj!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan helyzetben találod magad a hét második napján, ahol bizony nem a kiszámíthatóság lesz majd a legfőbb csapásirány. Emiatt elég frusztrált vagy, szereted ugyanis, ha egyfajta matekpéldaként tudsz a megoldandó feladatra tekinteni, ám ez valahogy most a legkevésbé sem jellemző a kialakult szituációra. Ez is egy tökéletes bizonyíték tehát arra, hogy nem minden helyzet egyforma, sok esetben bizony improvizálnod kell annak érdekében, hogy végül sikeres lehess. Hidd el, minél nehezebb kihívásokat teljesítesz, annál nagyobb sikerek várnak majd!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasfajta nyomás nehezedik most rád, amellyel rendkívül nehéz megküzdened, ez pedig érezhetően lecsapódik a környezeteddel történő kapcsolattartásodon. Gyakorlatilag elég ambivalens érzéseid vannak ezzel kapcsolatban, hisz egyfelől a megoldatlan probléma az, amely álmatlanságot okoz, másfelől pedig az zavar borzasztóan, hogy emiatt ellenérzéseket váltasz ki másokból. Ne hagyd, hogy elsüllyedj ebben a mocsárban, keresd a kiutat, amennyiben szükségét érzed, fordulj valakihez, akiben megbízol és segítséget nyújthat. Dolgozz a megoldáson!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Izgalmas kaland kezd körvonalazódni előtted, te pedig gondolkodás nélkül otthagynál csapot-papot és fejest ugranál a dologba. Mielőtt azonban hirtelen meggondolatlanul cselekednél, próbálj egy pillanatra belegondolni a dolog veszélyeibe is, hisz korántsem biztos, hogy egyszerű lesz az utad és a pozitív élmények csakúgy az öledbe hullanak majd. Épp ezért először zárd le a jelenleg végzett tevékenységedet annak érdekében, hogy ne köszönhessen vissza a jövőben, majd amennyiben minden veszélyt mérlegelve még mindig úgy látod, hogy érdemes egy esélyt adnod a dolognak, abban az esetben vágj bele. Ne tegyél fel mindent egy lapra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Számodra abszolút érthetetlen oknál fogva valaki fűhöz-fához szaladgál a problémáival, amelyet ő nagyított fel igazán, nem is kellett volna tulajdonképpen ekkora feneket kerítenie az egész köré. Felháborítónak találod azt, hogy másoktól várja a megoldást, hisz mindenki cipeli a saját keresztjét és valószínűleg senki nem kér az ő terheiből. Mivel azonban megbántani nem szeretnéd, hisz azzal neked nem lesz jobb, így érthetően és logikusan magyarázd el neki a dolgok mikéntjét és hogyanját, hátha egyfajta támpontot adhatsz ezzel. Fogadd el, hogy vannak bizony abszolút nem megoldás centrikusan gondolkodó emberek is, ne hibáztasd ezért őket, mutass inkább utat nekik!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Rohanó életviteled nem-igen teszi lehetővé azt, hogy teljes emberként beleadd magad egy kapcsolatba, hisz pontosan tudod, hogy amennyiben együtt vagy valakivel és közösen építitek a jövőtöket, abban az esetben neked is tenned kell azért, hogy ez megvalósuljon. Ennek okán inkább a futó kalandok azok, amelyek pótolják a hosszú távú szerelmet számodra, azt azonban te is beláthatod, hogy ez így ne, feltétlenül jelent pozitívumot az életedben. Persze, valamire mindenképp jó, ám arra, hogy boldog lehess, arra semmiképpen. Épp ezért eljött az idő, amikor el kell gondolkodnod azon, hogy visszaveszel a tempóból és sokkal fontosabb dolgokra koncentrálsz, semmint, hogy folyamatosan az eredményt és a sikert hajtsd. Hidd el, a magánélet legalább annyira fontos, mint a karrier!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végre kezd összeállni a kép, a sok bonyodalom után ugyanis most kezded megérteni a dolgok miértjét, ez pedig jóval könnyebbé teszi majd a helyzetedet. Nem mindegy ugyanis, hogy a sötétben próbálsz tapogatózni és a megérzéseidre alapozva kijutni a bozótosból, avagy végre minden egyes részlet a helyére kerül és egyenes lesz az utad kifelé. Hálás lehetsz a körülmények alakulásáért, hisz ha nem így alakultak volna, akkor bizony ki tudja, meddig keresnéd a megoldást. Igyekezz gyorsan pontot tenni a dolog végére, hogy más, nagyobb eredménnyel járó kihívást teljesíthess!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem épp a legmegfelelőbbek a körülmények ahhoz, hogy nyélbe üss egy korábban ígéretesnek tűnő üzletet, nincs azonban más választásod, mint kockáztatni. Amennyiben ugyanis tovább húzod az időt, abban a esetben könnyen lecsúszhatsz a a nagy nyereségről és örökre bánhatod, hogy nem voltál elég bátor. Vetkőzd le tehát az aggodalmaidat, legyél bevállalós és magabiztosan húzz tizenkilencre lapot. Az ugyanis nem túl jó opció, hogy karba tett kézzel nézed, ahogy mások előtted szakítják át a célszalagot!

BAK (december 22-január 20)

A szokásosnál most valahogy jóval kacskaringósabb és bonyolultabb az utad, épp ezért nem mindig tudod, hol kell bevenned a kanyart és ez nem mindig szül egyszerű helyzeteket. Amennyiben abszolút tanácstalan vagy, abban az esetben jobban teszed, ha a folyamatos bolyongás helyett keresel valakit, aki utat mutat, aki abban segít, hogy a saját tapasztalatát továbbadva végre elkaphasd a fonalat és magabiztosabban menetelj a cél felé. Vigyázz azonban, nem mindenki a te javadat akarja, így korántsem biztos, hogy a rosszakaróid, önzetlenül segíteni fognak. Ne dőlj tehát be nekik, hisz ők csupán megtéveszteni akarnak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, taktikáznod kell egy bizonyos helyzetben, mások ugyanis ugyanarra hajtanak, mint amit te tűztél ki célul. Nem is kell hagynod magad, bátran vedd fel a kesztyűt és szállj ringbe azért, amit szeretnél megkaparintani. Arra azért érdemes ügyelned, hogy a fair-play szellemében küzd és ne lépj át semmilyen határt, amely miatt később szégyenkezned kellhet. Hidd el, a siker úgyis a tiéd lehet, hogy nem játszol tisztességtelen eszközökkel! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Nehezen lépsz túl egy olyan csalódáson, amely annak idején elég mellbevágóan hatott rád, emiatt nem tudod felhőtlenül élvezni a jelent sem, hisz folyton ez a negatív élettapasztalat az, ami eszedbe jut. Azt azonban te is beláthatod, hogy amennyiben a múlt határozza meg a jelenedet és egy ilyen csalódás az, ami végigkövet az utadon, abban az esetben teljesen háttérbe fognak szorulni azok a boldog pillanatok, amelyeket ezek miatt a negatív érzések miatt nem tudsz megélni. Igyekezz tehát azt az ajtót bezárni, a kulcsot eldobni és egy másikon végre belépni, hisz neked is szükséged van arra, hogy boldog lehess!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!