Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 18.: az Ikrek a tökéletességre törekszenek, az Oroszlánok váratlan helyzetbe kerülnek

Napi horoszkóp január 18.: az Ikrek a tökéletességre törekszenek, az Oroszlánok váratlan helyzetbe kerülnek
A nap cikke

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Olvasd el!

5 dolog, ami drasztikusan felgyorsítja az anyagcserét 40 felett

40 éves kor után természetes, hogy lassul az anyagcsere, azonban vannak módszerek, amelyekkel tudsz ezen segíteni!

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is hoznak némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 18.

KOS (március 21-április 20)

A folyamatos rohanás az, ami mostanában jellemzi az életedet, ennek okán gyakorlatilag semmi olyasmire nem jut időd, ami azelőtt a hétköznapjaid alapvető részét képezte. Ilyen módon szorult háttérbe majd' minden baráti kapcsolatod, a hobbid, illetve azok a dolgok, amely azelőtt rendkívül fontosak voltak számodra. Eljött tehát az a pillanat, amikor érdemes felismerned, hogy miféle lemondásokkal jár az az életforma, amit most élsz és hogy vajon hosszútávon milyen veszteséggel jár az, ha így folytatod. Amennyiben arra a következetetésre jutsz, hogy változtatnod kell, abban az esetben nincs is min hezitálnod, hisz ez az a pont, amikor még nem helyrehozhatatlan a deificit. Alakíts tehát a prioritási sorrenden, amíg lehet!

BIKA (április 21-május 20)

A hét közepén rendkívülien felbosszant valaki, aki olyasmit próbál rád fogni csak azért, hogy kimeneküljön egy kellemetlen helyzetből, amelyhez egyáltalán nincs közöd. Már az első pillanatban önts tiszta vizet a pohárba, vedd elő minden határozottságod, nyomd el magadban azt a fajta vehemenciát, amellyel legszívesebben reagálnál és higgadtan, összeszedetten tisztázd magad mindenki előtt olyan érvekkel, amelyek megdönthetetlenek. Akik jól ismernek, azok pontosan tudni fogják, hogy köszönőviszonyban sem vagy az ilyen személyekkel, nemhogy az ilyesfajta cselekedetekkel. Akik nem hisznek neked, azok pedig hadd higgyenek, amit szeretnének, ne foglalkozz velük!

IKREK (május 21-június 21)

Mindent megteszel azért, hogy tökéletes legyél, hogy senki ne találjon semmiféle kifogásolni valót az életeden, folyton azon jár az agyad, hogy lehetnél még jobb. Így azonban rendkívül fárasztó életet élsz, mindig topformában kell lenned, mert az emberek ezt szokták meg tőled és azt gondolod, hogy csalódást okoznál neki, ha csak megbotlanál, vagy valami nem úgy sikerülne, ahogy azt eltervezted, vagy elvárják tőled. Éppen ezért eljött az idő, hogy feltedd magadnak a kérdést, jól érzed-e magad valójában a bőrödben, jó-e ez így neked? Amennyiben változtatnál a jelenlegi helyzeten, ne késlekedj! Nem kell mindenki elvárása szerint élned, hisz ez a saját életed és nem másoké!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszabb ideje gondolkodsz azon, hogy érdemes lenne váltanod, ma pedig megkapod ehhez a kezdő lökést, amelynek segítségével most már teljesen biztos vagy abban, hogy a jelenlegi helyzetet mielőbb le kell zárnod és egy új felé indulnod. Légy azonban óvatos, szuper, hogy megszületett benned az elhatározás, de ne a nagy Semmi felé menj tovább, legyen egy olyan biztos helyzet, ahol megtalálhatod a boldogságod anélkül, hogy megbánnád a váltást. Csak akkor tegyél pontot ennek a jelenlegi szituáció végére, ha teljesen biztos vagy a dolgodban. Mérlegelj mindent és ha úgy látod, hogy nincs semmi biztos pont, amibe kapaszkodhatsz, jobb lenne, ha kicsit várnál még. A lényeg, hogy meghoztál egy döntést és ez már önmagában dicséretes dolog!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem számítottál arra, hogy a hét közepét megzavarja egy váratlan helyzet, most azonban mégis olyasmivel kell szembesülnöd, amely tényleg gyors és hatékony beavatkozást igényel és nem várhatsz a jó szerencsére, hogy majd az megoldja a több ismeretlenes egyenletet. Pontosan tudod, hogy mit kell behelyettesíteni, hol van az ismeretlen és pontosan hogyan kell a helyes irányba terelned a folyamatot, ne késlekedj tehát egyetlen percig sem, hisz nincs idő hosszas meditálásra. Bár az eredmény így sincs garantálva, te mégis nyugodt lelkiismerettel léphetsz tovább, mások előtt bátran felvállalva önmagad, hisz minden tőled telhetőt megtettél, ennél többre akárhogy szerettél volna, sajnos nem voltál képes. Így sem rossz a teljesítmény, egyéni csúcsnak mindenképp mondható!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valahogy felemásan alakul a mai napod, nem igazán tudod az általad elvártak szerinr lezárni azt a helyzetet, amelyben már egy ideje sodródsz az árral, ám sajnos nem tudsz már a végeredményen alakítani, bár még lenne mit javítani rajta. Emiatt kissé bosszús vagy, hisz egyáltalán nem így szeretted volna befejezni az egészet, ám most már úgysem tudsz mit tenni ellene, kénytelen vagy beletörődni a végkimenetelbe. Ne legyen azonban emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz te, magad mindent megtettél a célért, be kell látnod, hogy vannak dolgok, amelyekre nincs ráhatásod. El kell fogadnod azt, hogy bármit teszel, az Univerzum alakítja a végső eredményt, neked pedig nincs más dolgod, mint minden tőled telhetőt megtenni annak érdekében, hogy hosszútávon tiszta legyen a lelkiismereted!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Teljesítményorientáltságod okán a hét közepén is borzasztóan nagy elánnal hajtasz a célod eléréséért, csak a sikert látod a szemed előtt. Ez azonban ma nem adja magát olyan könnyen, valamilyen oknál fogva keményebben kell megdolgoznod érte, akár olyasfajta áldozatokat meghozva, amelyeket alapvetően biztosan nem hoznál meg. Amennyiben tényleg olyan fontos számodra ez a bizonyos dolog és megítélésed szerint érdemes harcolni érte, abban az esetben vedd elő minden kitartásodat és akaraterődet, hisz nem egy sima kocogásról van szó. Légy azonban óvatos, maradj a saját értékrendeden belül, ne lépd át a saját határaidat csak azért, hogy megszerezz valamit!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem nagyon találod a helyedet egy bizonyos helyzetben, valahogy nem is arra számítottál, hogy ilyen bizonytalanságok határozzák meg az utadat, tulajdonképp abszolút nem érzed magad komfortosan a szituációban. Szerencsére nem vagy azonban egyedül, bőséggel akadnak olyanok, akik teljes mellszélességgel állnak melletted, ha arról van szó, így különösebb veszélyek nélkül kiöbtheted nekik a szíved. Talán jobb is, ha olyan személyek igazítanak el, akik nem közvetlen résztvevői a helyzetnek, így a kívülállók szemével tudnak gondolkodni. Amennyiben használható tanácsot tudnak adni, abban az esetben fogadd meg mindenképp, ellenkező esetben sokáig fogsz még bolyongani a Semmi közepén!

NYILAS (november 23-december 21)

Számodra teljesen ismeretlen dologban szeretnéd ma kipróbálni magad, úgy érzed ugyanis, hogy eljött a pillanat, amikor megmutathatod elsősorban magadnak, mire is vagy képes. Semmi másról nem szól ugyanis az életed, mint önmagad legyőzéséről és arról, hogy vajon megvan-e benned a siker kulcsa, amelynek segítségével könnyűszerrel érheted el a célod. Nem lesz ugyan egyszerű, ám mivel birizgálja a fantáziádat, így mindenképp érdemes belevágnod. Hajrá, menj és győzz le mindenkit!

BAK (december 22-január 20)

Noha jó néhányan akadnak a környezetedben, akik folyamatosan megtesznek mindent azért, hogy felhívják a figyelmed a rád leselkedő veszélyekre, te mégis ragaszkodsz ahhoz az útvonalhoz, amelyen elindultál. Érdemes megnézned, hogy kik ezek a személyek és pontosan mitől is szeretnének megóvni, hisz ha ennyien mondják a magukét folyamatosan körülötted, talán lehet benne némi logika. Mielőtt teljesen figyelmen kívül hagyod őket, gondold végig, mit is kockáztatsz és csak akkor menj tovább az úton, ha teljesen meggyőződtél arról, hogy nem sérülsz a későbbiekben. Ne ragaszkodj a végsőkig olyasmikhez, amelyekért feleslegesen úszod át az óceánt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Fogytán van a türelmed egy bizonyos üggyel kapcsolatban, nem igazán érted, mi tart olyan sokáig, miért toporogsz egy helyben, miközben neked egyetlen felesleges perced sincsen. Ha teheted, próbáld megsürgetni a dolgot, hisz nem várhatsz a végtelenségig arra, hogy mások összeszedjék végre magukat és menjen végre minden a maga rendje szerint. El kell azonban fogadnod azt is, hogy bizony vannak olyan helyzetek, amelyekre abszolút nincs ráhatásod, s akármit is teszel, soha nem tudod az eseményeket befolyásolni. Nem is érdemes frusztrálnod magad emiatt, tegyél meg minden tőled telhetőt és lesz, ami lesz!

HALAK (február 20-március 20)

Ma egy elég fajsúlyos ügyben kérik ki a véleményedet, te pedig az első pillanatban óriási felelősséget érzel magadon. Pontosan tudod, hogy nem mondhatod ki azt, amit szíved szerint kimondanál, így ugyanis nem hogy nem fogsz tudni nyugodtan aludni, azzal együtt, hogy még a felelősség is agyin fog nyomni. Épp ezért igyekezz diplomatikusan, állást semmiképp nem foglalva mondani valamit, de mindeközben azt is nyugodtan hangsúlyozd ki, hogy te nem tudsz és nem is akarsz objektív véleményt mondani, hisz téged közvetlenül nem fognak érinteni a következmények sem. Hidd el, jobb az, ha kívülálló maradsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

7 ingyenes mozgásforma, ami fogyaszt és a szív egészségének is jót tesz

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az egészséges életmód, és milyen hatalmas szerepe van az egészségünk megőrzésében a mozgásnak. Persze sokan idő- és pénzhiányra hivatkozva megpróbálják megmagyarázni önmaguknak, hogy pontosan miért nincs idejük mozogni. Nos, van egy rossz hírünk, most olyan mozgásformákat szedtünk össze, amelyek nemcsak ingyenesek, de olyanok is, melyek mindössze fél/egy órát vesznek igénybe.

Kép

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Kép

Mennyire nehéz nőnek lenni 2024-ben? Barbie szerint NAGYON!

A JOY Ventilátor podcast legújabb adásában egy nagyon kényes témát feszegettünk... Ti mit gondoltok a nők jelenlegi helyzetéről?

Kép

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Kép

Diana hercegné le akarta mondani az esküvőjét Károllyal: kiderült, ki miatt gondolta meg magát az utolsó pillanatban

A királyi életrajzíró, Ingrid Seward a néhai walesi hercegné esküvőjéről árult el soha nem hallott információkat.

Kép

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!