Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Napi horoszkóp január 16.: a Szüzek párkapcsolata ingoványos talajra kerülhet, a Skorpiók hosszabb távú megoldásban gondolkodnak

Napi horoszkóp január 16.: a Szüzek párkapcsolata ingoványos talajra kerülhet, a Skorpiók hosszabb távú megoldásban gondolkodnak
A nap cikke

Napi horoszkóp május 22.: az Oroszlánoknak kikapcsolódásra van szükségük, a Nyilasok számára kivételes lehetőség adódik

A hét közepén is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, a csillagok ugyanis mára is ígérnek izgalmakat!

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Divat

A tökéletes nyári kinézet titka: összeszedtük a szezon legjobb felsőit, amikkel nem lehet mellélőni

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Olvasd el!

Az alkoholizmus 3 stádiuma: hogyan kezdődik, és mikor muszáj orvoshoz fordulni?

Meddig számít veszélytelen iszogatásnak, és mikortól mondjuk azt, hogy ez már alkoholizmus? Utánajártunk az alkoholizmus 3 stádiumának!

Olvasd el!

Ha a pasid ezt a 6 dolgot kéri tőled, azonnal szakíts vele!

Minden párkapcsolatban fontos a kompromisszum, azonban van egy határ... Nem szabad mindent hagyni, mi pedig összeszedtük azokat a dolgokat, amik után érdemesebb inkább szakítani!

Olvasd el!

Hivatalosan is megerősítette a Kensington-palota: ekkor tér vissza Katalin hercegné

A hercegné rákos megbetegedésének bejelentése óta nem vállal nyilvános szereplést, hiszen a kezelések és a gyógyulás nagyon megviselik a szervezetét.

Olvasd el!

Csak erős idegzetűeknek! Egy előkerült felvételen P. Diddy brutálisan bántalmazza barátnőjét - VIDEÓ

Néhány napja az egész internetet felrobbantotta az a videó, amelyen a világ egyik legbefolyásosabb és leggazdagabb hiphop mogulja, P. Diddy brutálisan bántalmazza volt barátnőjét, Cassie Venturát.

Olvasd el!

A tökéletes nyári kinézet titka: összeszedtük a szezon legjobb felsőit, amikkel nem lehet mellélőni

Hivatalosan is elkezdődött a visszaszámlálás a nyárig, szóval ideje felfrissítened a gardróbodat az év legforróbb napjaira. Mutatjuk, milyen modelleket érdemes beszerezned!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 16.

KOS (március 21-április 20)

Abszolút kimatekoztad az előtted álló útvonalat a hétre annak érdekében, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, ám valamilyen oknál fogva mégis a vártnál már a start vonal elhagyása után is lassabb a tempó. Mielőtt azonban kétségbeesnél, hogy az egészet a végén majd deficittel zárod, s ezért inkább lehúznád a rolót, nyugodj meg és gondolj bele, mire is vagy tulajdonképp képes, mi az, amit már letettél az asztalra. Annyi munka, energia és számolgatás van benne, hogy ez abszolút nem sülhet el rosszul. Ne ijedj meg a szembejövő akadályoktól, csupán arra ügyelj, hogy biztos lábakon állj annak érdekében, hogy el ne fújjon az első fuvallat! Menni fog, csak bízz magadban!

BIKA (április 21-május 20)

Abszolút nem vagy az a kockáztató, minden helyzetben mindent egy lapra feltevő ember, ebből fakadóan mindig igyekszel minimalizálni a veszélyt magad körül. Alapelveid ellenére a hét első napján mégis olyan szituációt hoz az élet, amelyben egyszerűen nincs más választásod, mint tizenkilencre lapot húzni, hiszen pontosan tudod, hogy másképp nem fogsz nyerni sem. Az első pillanatban rendkívüli módon frusztrál a tudat, hogy benne van a pakliban a bukás lehetősége is, ám amennyiben csak kihívásként tekintesz a helyzetre és próbálsz kívülállóként viselkedni, akkor még az is lehet, hogy megtalálod benne a motivációt, ami talán elfeledteti veled, hogy mekkora a tét. Bízz magadban, hiszen nincs az egész dolog kudarcra ítélve, minden csak rajtad múlik!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, elég felkészült vagy ahhoz, hogy egy régebben kitűzött célodat véghez vidd, a környezeted azonban nem tűnik olyan felkészültnek, hogy mindenféle fenntartás nélkül lépést tartson veled. Épp ezért érdemes megvárnod, amíg mindenki csatasorba tud állni, hisz pontosan tudod, hogy amennyiben eldördül az a bizonyos startpisztoly, akkor együtt kell, hogy küzdjetek az immáron közös célotokért. Hidd el, csapatban sokkal hatékonyabban tudtok majd működni és jó eséllyel előbb zsebelhetitek majd be a győzelmet is. Nem biztos, hogy mindig jó az, ha szólóban csinálsz valamit, hisz ha esetleg elakadnál, nem lesz, aki segítő szándékkal megfogja a kezed!

RÁK (június 22-július 22)

A hét első napján előfordulhat, hogy túlreagálva egy bizonyos helyzetet, nem úgy reflektálsz, ahogyan illene vagy elfogadható lenne, ez pedig kellemetlen helyzetbe sodorhat. Jobban teszed, ha legközelebb nem csattansz fel ilyen hirtelen, hisz korántsem biztos, hogy a rossz hír hozója a hibás egy adott szituációban. Épp ezért a jövőben próbálj önuralmat gyakorolni, ne lovagolj feleslegesen minden apró-cseprő dolgon. Hidd el, csakis önmagadat fárasztod vele, mást ugyanis a legkevésbé sem fog érdekelni a háborgásod. Lazíts és akkor nem fogsz olyan kényelmetlen helyzetbe kerülni, amelyben neked kell majd magyarázkodni vagy elnézést kérni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A fejedbe vetted, hogy mindenképp segítesz valakinek, nem tudod azonban, hogy pontosan mi az, amire a jelenlegi helyzetében a legnagyobb szüksége van. Mielőtt tehát mindenféle magánakcióba kezdenél, kérdezd meg, miben állhatsz a szolgálatára, hogyan tehetsz-e egyáltalán érte bármit. Légy azonban óvatos! Csakis addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér, s a határaid ne lépd túl egyetlen centiméterrel sem! Az illető így is értékelni fogja az érte folytatott küzdelmedet, és semmi szükség arra, hogy az áldozati bárány szerepét játsszd el. Maradj mindig ilyen segítőkész és az egekbe emelkedhetsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akárhogy is gondolkodsz, rá kell jönnöd, hogy csak azért ragaszkodsz a jelenlegi párodhoz, mert nem szereted a magányt, így egyfajta hamis illúziót építve még mindig mellette vagy. Így azonban nemcsak a saját érzéseidet próbálod kijátszani, hanem a másikat is beviszed az erdőbe, hisz ő bízik benned és a szerelmedben. Érdemes ezen a ponton elgondolkodnod rajta, hogy vajon a lelkiismereteddel hogy fogsz tudni elszámolni, ha esetleg kiderül, hogy nem igazi érzelmeket táplálsz, avagy nem olyanokat, amilyenek egy párkapcsolatban minimálisan jelen kellene, hogy legyenek. Ha semmiképp nem tudsz semmiféle érzelmet kicsikarni magadból -márpedig miért erőltetnél valamit, ami nem megy-, akkor ne rabold tovább sem a magad, sem a másik idejét! Ha pedig látsz némi reményt, ülj le a pároddal és beszéljetek arról, hogy mi az, ami neked hiányzik ebből a kapcsolatból!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napján valaki a környezetedben átlép egy bizonyos határt azzal, hogy óriási szívességet kér tőled, te pedig szíved szerint azonnal nemet mondanál neki. Nem azért, mert a segítőkészség hiányzik belőled, sokkal inkább az az oka, hogy túl nagy áldozatokkal járna az, ha valakiért úgy tennél valamit, hogy abból még rosszul is kijöhetsz. Épp ezért próbáld finoman, de logikusan elmagyarázni, hogy ezt most miért nem vállalhatod. Csak addig a pontig menj el, amíg nem kockáztatod, hogy más miatt a szakadékba zuhansz, de vigyázz arra is, hogy a másik se essen bele. Találjátok meg az arany középutat, s akkor mindenki számára elfogadható megoldás születhet.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindenképp szeretnél hosszútávra szóló megoldást egy bizonyos helyzetben, épp ezért több opciót vázolsz fel magad előtt, ám nem igazán tudod eldönteni, hogy melyik lehetőség lenne a legcélravezetőbb. A sok silabizálás helyett keress inkább a környezetedben valakit, aki használható tanáccsal tud majd szolgálni, vázold fel neki, hogy mik azok az érvek és ellenérvek, amelyek mentén döntésre kell jutnod, hátha ketten ki tudtok valamit találni, amely hosszabb távon megoldást jelentene. Hidd el, ott lesz a végén a megoldás, csupán csak gondolkodnotok kell!

NYILAS (november 23-december 21)

A közeli barátod nagy kalandra próbál rávenni, amelyet még életedben nem próbáltál, mi több, abszolút nem is áll hozzád közel, hiszen a komfortzónádon jóval kívül esik, te pedig nem szeretsz a biztonsági zónából kilépni. Amennyiben azonban úgy tekintesz a dologra, mint egyfajta teljesítendő kihívásra, ami esetleg felejthetetlen élményt nyújt majd a számodra, hidd el, rögtön más megvilágításba kerül az egész. Mondj igent, hisz ez ad majd lendületet a későbbiekben és könnyen lehet, hogy ezután bátrabban vállalkozol majd bármiféle kalandra! Határ a csillagos ég!

BAK (december 22-január 20)

Mindenképp bizonyítani szeretnél a környezetednek, kissé elnyomottnak érzed magad ugyanis, nem látod azt, hogy a társaság egyenrangú tagjaként ismernének el téged is. Épp ezért olyasféle dolgokra is képes lennél, amelyek esetleg meghaladják a képességeidet, ezáltal nemcsak kudarcot vallhatsz, de még udvari bolondot is csinálhatsz magadból. Jól gondold meg tehát, hogy milyen veszélynek teszed ki magad, s hogy érdemes-e mások kedveéért vásárra vinni a bőrödet! Ne feledd, senki és semmi nem lehet annyira fontos, hogy bajba sodord magad. Légy önző és törödj csak a saját dolgaiddal, mert ha folyton bizonyítani szeretnél, hogy bevegyenek a nagyok a grundon a csapatba, úgy járhatsz, mint a kis Nemecsek Ernő!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét első napján olyasmire szánod rá magad, amit már régóta tervezgetsz, egészen idáig azonban nem volt rá érkezésed, hogy nekiláss. Amennyiben összeszeded minden akaraterődet és a feladatra koncentrálsz, ezúttal gyorsan túl is eshetsz rajta. Hosszú ideje gondolkodsz ezen, pontosan tudod tehát, mit kell majd tenned, így semmilyen porszem nem kerülhet a gépezetbe. Legyél felkészülve a váratlan helyzetekre, hogy gyorsan és hatékonyan tudj adott esetben cselekedni. Profi vagy, most sem lehet gond!

HALAK (február 20-március 20)

Elég nagy meglepetéseket tartogat számodra a hét első napja, olyan emberek fognak ugyanis pozitív csalódást okozni, akikről a legkevésbé sem számítottál rá, ami azért tölt el különösen nagy örömmel, mert ez most egyfajta visszajelzés számodra, hogy nem hiába az önzetlenség, a kedvesség, a segítőkészség, amellyel mások felé fordulsz. A kiadós eső ellenére ma már semmi nem szegheti a kedved, hisz ez a néhány kedves gesztus nagy lendületet ad a hét további részére is. Mindig maradj ilyen, és adj hálát ezekért a pillanatokért, hisz a nagylelkűség igenis kifizetődő!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Divat

A tökéletes nyári kinézet titka: összeszedtük a szezon legjobb felsőit, amikkel nem lehet mellélőni

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép

Napi horoszkóp május 23.: a Rákok átadhatják magukat a romantikának, a Szüzeknek kényes témában kell állást foglalniuk

A hét második felében is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

Kép

Indulhat a 30 napos diéta? 6 kiló mínusz 1 hónap alatt!

Nem vagy elégedett azzal, amit a tükörben látsz, ezért szeretnél búcsút inteni a felesleges kilóidnak? Ha betartod a most következő szabályokat, 1 hónap alatt 6 kilót is ledobhatsz magadról.

Kép

Ezeket a típusú autókat lopják el leggyakrabban Magyarországon

Az alábbi gépjárművek a legnépszerűbbek az autótolvajok körében!

Kép

6 munkahelyi szokás, ami igazából szorongás álruhában

Ezek a magatartásformák elsőre normálisnak tűnnek, de érdemes mélyebben is megnézni, miért alakultak ki.

Kép

Sosem kapunk választ - 7 sztár, akinek máig rejtély övezi a halálát

Naponta hallani furcsa, rejtélyes halálesetekről, amelyek bizonyos esetekben médiafigyelmet kapnak, de van hogy nem.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!