Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 15.: a Rákok ismét bizonyíthatják segítőkészségüket, a Szüzeknek érdemes takarékoskodniuk az energiáikkal

Napi horoszkóp január 15.: a Rákok ismét bizonyíthatják segítőkészségüket, a Szüzeknek érdemes takarékoskodniuk az energiáikkal

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes jegyek szülötteinek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 15.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron meg szeretné mondani, hogyan és miként csinálj dolgokat ahhoz, hogy mindenképp boldog legyél. Először rendkívülien indulatosan reagálsz a kéretlen életvezetési tanácsokra, ám rá kell jönnöd, ez sehova nem vezet majd, épp ezért érdemes higgadtabban elbeszélgetned vele, határozottan és világosan add a tudtára, miért szeretnéd a saját életedben te meghatározni, hogy melyik utat választod, hogy milyen célok és értékrend fontosak számodra, illetve milyen eszközökkel kívánod elérni azt, amit kitűzöl magad elé. Önálló, döntésképes szuverén személy vagy, aki nem szorul arra, hogy folyamatosan fogják a kezét és erőszakkal tolják előre.

BIKA (április 21-május 20)

Olyasfajta kalandra szánod rá magad a hét utolsó napján, amelyre nem sokan vállalkoznának rajtad kívül, te azonban összeszedted minden bátorságodat és nekirugaszkodsz. A környezeted kissé aggódva tekint rád és arra a kihívásra, amelyre rászántad magad, te azonban eltántoríthatatlannak tűnsz a témában. Nyugtasd meg őket, hogy mindent végigzongoráztál már, ezerszer átrágtad magad minden veszélyen és kockázaton, pontosan tudod tehát, hogy mit csinálsz. Ne aggódj a körülmények miatt, ha elég jól taktikázol, nincs az a kihívás, amit nem tudnál biztonsággal teljesíteni!

IKREK (május 21-június 21)

Egy számodra fontos ember elég komoly problémával küzd, te pedig mivel mindenáron szeretnéd kihúzni a bajból,épp ezért megragadod a kezét és kéretlenül olyasfajta problémamegoldó manőverbe kezdesz, amely a végén visszájára is fordulhat és rosszul is elsülhet. Nem biztos, hogy ez esetben célravezető, ha anélkül kezdesz bármiféle mentőakcióba, hogy a részletekben elmélyednél és utána nem járnál a dolognak. Ne akard mindenáron a megmentő hős szerepét magadra vállalni, sokkal bölcsebben teszed, ha csupán ott állsz az illető mellett és a támogatásodról biztosítod. Hidd el, néha a kevesebb sokkal többet jelent!

RÁK (június 22-július 22)

Az a fajta ember vagy, aki önfeláldozásáról és önzetlen segítőkészségéről híres a környezetében, mely a hét utolsó napján is bebizonyosodik, hisz jókor lehetsz ma jó helyen, olyan segítséget nyújtva, amelyet nem sokan tennének meg másokért. A szeretteid roppant hálásak neked, mindenképp viszonozni szeretnék, amit értük teszel, téged azonban soha nem az érdekek vezérelnek. Egyedülálló önzetlenséged mellett nem feledkezz meg magadról sem, hisz a te boldogságod legalább olyan fontos, mint másoké!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Új terveid vannak a jövőre nézve, amelyet fel is vázolsz a környezetednek, ám ők nincsenek annyira eleagadtatva az ötletedtől, nem igazán látják ugyanis a dolgaidban a perspektívát. Egy összeszedett és logikus magyarázattal azonban van még esélyed arra, hogy meggyőzd őket. Ne add fel, kitartással és egy kis rátermettséggel el fogod nyerni a bizalmukat, ami később sikerre viheti a projektet! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Noha a hét utolsó napja van, egyszerűen legyőzhetetlennek érzed magad, úgy gondolod, hogy pihenés helyett akár egy hegyet is el tudnál hordani a hátadon. A szupererődet azonban igyekezz arra használni, hogy önmagad hasznossá téve segíts másoknak, akik elakadtak a sok tennivalóval, de hagyj időt arra is, hogy a sok felgyülemlett energiát le tudd vezetni egy olyan programmal, amit te is élvezel. Hagyj ezekből a bizonyos erőkből tartalékot, mert a következő napokban szükséged lehet rá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó napja meglehetősen furcsán alakul, hisz olyan érzelmi hullámok ragadnak magukkal, amelyek elég nagy szélsőségeket jelentenek, s nem mindig könnyű kezelni őket. Az élet néha produkál kissé bizarr módon túlfűtött helyzeteket, amelyeket tudni kell a helyükre tenni, ám semmi baj, ha elsőre ez nem megy, ne szégyelld magad emiatt. Mindenki sírva jött ugyanis a világra, senki nem született úgy, hogy önuralmat gyakorolva, csendesen kivonult a szülőszobából. Nyugodtan merd tehát megélni az érzelmeid, ha jónak látod, sírj, ha pedig örülsz valaminek, azt sem kell titkolnod. Ezek a saját lelki épülésedet szolgálják, ne félj tőlük!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Megállás nélkül hajtod magad, nagyon teljesítmény- és eredményorientált vagy, semmi másnak nem engedsz teret, amíg hibátlanul be nem fejeztél egy feladatsort. Ez bizonyos mértékig rendkívül dicséretes, de tudnod kell megtalálni a határaidat, és ha sikerült, igyekezz azokon belül maradni. Nem kell mindenáron, mindent feláldozva hajtanod a célod elérése érdekében, időnként lazíts és add át magad az események sodrásának. Mielőtt végleg kimerülnél, igyekezz a hét utolsó napján kicsit kikapcsolni és megtalálni a feltöltődési lehetőségeket.

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napján szerettél volna minden befejezetlen ügyet lezárni annak érdekében, hogy ne zavarjanak a jövőben, a legnagyobb bosszúságodra azonban nem feltétlenül a várakozásaidnak megfelelően alakulnak a dolgok. Valamilyen oknál fogva kezdenek a szálak összegabalyodni, emiatt pedig elkezdesz kétségbeesetten kapkodni, hisz érthető módon szeretnéd elkerülni, hogy minden eddigi igyekezeted kárba vesszen. Amennyiben azonban nem szeded össze a gondolataid és nem higgadsz le, nem fogod tudni sehogyan sem megoldani a helyzetet. Ne akarj mindenáron, már úgyis minden mindegy alapon pontot tenni az ügyeid végére, törekedj arra, hogy olyan eredményt produkálj, ami téged is elégedettséggel tölt el. Koncentrálj, fejben tedd oda magad és egyetlen dolog lebegjen a szemed előtt: az összeomlást mindenáron el kell kerülni!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó napján váratlanul kedves meglepetésben lesz részed, mely különösen jól esik, hisz az, akitől ezen gesztust kaptad, nem is sejti, hogy a legjobbkor érkezett, kezdted már ugyanis elveszíteni az emberekbe vetett hitedet. Mindenképp hozd az illető tudtára, hogy rendkívül hálás vagy azért, hogy eszébe jutottál, hisz neked ma ő jelenti a fényt az éjszakában. Viszonozd a kedvességet, töltsetek el egy délutánt együtt, beszélgessetek, töltekezz lelkileg, hisz ez most úgy hiányzik neked, mint egy falat kenyér!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Elég komoly döntést kell hamarosan meghoznod, épp ezért semmiképp nem szeretnéd elkapkodni a dolgot, ennek köszönhetően jó ideje hezitálsz a különböző megoldási lehetőségeken. Amennyiben ennyire tanácstalan vagy, nem kell egyedül ekkora felelősséget a nyakadba venned, nyugodtan keress valakit, mondd el neki a bizonytalanság okát és hallgasd meg a véleményét. Légy azonban óvatos, csak olyan embertől kérj tanácsot, akiben teljes mértékig megbízol, vannak ugyanis olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik nem feltétlenül a te javadat akarják, ám ha résen vagy, nem nyúlhatsz mellé. Mindenesetre jól teszed, ha nem egyedül döntesz, hanem mások véleményét is meghallgatod annak érdekében, hogy kissé a kívülállók szemével is láthasd a szituációt!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasmi történik veled a hét utolsó napján, ami nagy boldogságot okoz, tulajdonképp nem is nagyon mered elhinni, hogy ez veled is megtörténhet. Bármennyire is hihetetlennek tűnik azonban, nyugodtan kinyithatod a szemed, hisz ez a valóság, amely kizárólag a te kezed munkáját dícséri. Megérdemled az eredménnyel járó elismerést, hisz fáradságos munkával és sok verejtékkel küzdöttél ezért. Hívd meg a barátaid egy finom vacsorára, koccintsatok a sikereidre és a boldogságodra, társaságban ugyanis sokkal jobb ünnepelni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A 61 éves, Parkinson-kóros Michael J. Fox küzdelmeiről vallott: elárulta, hogyan él mostanában 

Emlékszel a Vissza a jövőbe! filmsorozat sztárjára, Michael J. Foxra? Ilyen az élete most!

Kép

Hangolódjunk: a TOP 10-es Disney szerelmes dalok listája

Ugye nem csak mi vagyunk úgy azzal, hogy felnőttként is imádjuk a Disney-mesék betétdalait. Ebben a cikkben Valentin-napra hangolódva összetettünk egy 10 dalból álló playlistet, amit egészen biztosan Te is hangosan fogsz végigénekelni. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek szokatlan kihívással kerülnek szembe, a Rákok átadhatják magukat a pihenésnek

A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Heti horoszkóp február 6-12.: az Ikrek túl nagy nyomást helyeznek magukra, az Oroszlánok által befektetett munka bőséggel megtérül

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat tartogatnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!