Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 14.: a Szüzek végre beiktathatnak egy kis testmozgást az életükbe, a Skorpiók rátermettségüket bizonyíthatják

Napi horoszkóp január 14.: a Szüzek végre beiktathatnak egy kis testmozgást az életükbe, a Skorpiók rátermettségüket bizonyíthatják

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 14.

KOS (március 21-április 20)

Ugyan nem számítottál rá, a hétvége első napján mégis felelősségteljes döntést kell meghoznod, ami elég sok mentális energiát vesz ki belőled. Kissé frusztrál is a tudat, hogy ilyesmivel kell foglalkoznod ahelyett, hogy pihennél, ezzúttal azonban mégsincs választásod. Épp ezért kénytelen-kelletlen nézz szembe a dologgal, gondold végig objektíven a helyzetet és úgy hozz döntést, hogy alaposan végiggondoltad, ennek okán tehát a jövőben nem lesz lelkiismeret furdalásod. Vannak ilyen napok is, de hidd el, ha túlesel rajta, sokkal nyugodtabban fogsz majd aludni!

BIKA (április 21-május 20)

Nem számítottál arra, hogy a hétvége első napján megzavarhatja egy váratlan esemény, most azonban olyasmivel kell szembesülnöd, ami tényleg gyors és hatékony beavatkozást igényel, melyben nem várhatsz a jó szerencsére, hátha magától megoldódik a dolog. Abban a helyzetben vagy azonban, hogy pontosan tudod, mit kell lépni, ne késlekedj tehát egyetlen percig sem, hiszen nincs idő hosszas meditálásra. Bár az eredmény nincs garantálva, te mégis nyugodt lelkiismerettel léphetsz tovább, hiszen minden tőled telhetőt megtettél. Bárhogyan is szeretted volna, ennél többre sajnos nem vagy képes, de az adott helyzetből mindig biztosan kihozod a legjobbat!

IKREK (május 21-június 21)

Ugyan péntek tizenharmadika tegnap volt, neked mégis úgy esett, hogy a mai a szerencsenapod, olyan lehetőség kínálkozik ugyanis, ami nem mindenkinek és nem minden nap adatik meg. Ne gondolkodj egy percig sem, ragadd meg az alkalmat és ugorj fejest a dologba, hiszen ha hezitálsz, lehet, hogy közben elúszik a hajó. Ha bátran cselekszel, olyan kapuk nyílhatnak meg előtted, amelyeken átlépve elérheted a korábban kitűzött céljaidat – és végre a többiek is elismerik a képességeidet. Mindez jó alkalom arra is, hogy minél több kellemes élményhez juss, s minél több tapasztalattal gazdagodhass – és ezáltal teljesebb és boldogabb életet élhess!

RÁK (június 22-július 22)

A hétvége első napjára érsz valaminek a végére, ám legnagyobb bosszúságodra úgy tűnik, hiábavaló volt a sok munka és befektetett energia, mert elég soványnak tűnik az eredmény. Amennyiben van még rá lehetőséged, finomíts a dolgon, ha viszont már elúszott a hajó, akkor nem érdemes bosszankodnod, egyszerűen csak próbáld elfogadni az egészet úgy, ahogyan van. Időnként előfordul, hogy olyan erők befolyásolják az életet, amelyeket te sem tudsz irányítani, így legfeljebb arra kell törekedned, hogy a lehető legjobb tudásod tedd a dolgodat. Semmiképp ne akarj mindig szembeúszni az árral, hisz az egy elfeleslefes energialeadás, a hullámokat legyőzni biztosan nem fogod tudni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, talán túl nagy fába vágtad a fejszédet, ennek okán nem vagy biztos benne, hogy sikerülhet elérni a célodat, jelen pillanatban ugyanis elég kevésnek érzed magad a feladathoz. Amennyiben új kihívásra vágysz, abban az esetben mindenképp érdemes megfontolnod, mielőtt igent mondanál az egészre, hiszen lehet, hogy nagy áldozatot kell hoznod, ugyanakkor hatalmas elismerés vár majd a végén. Ha azonban úgy érzed, nincs még benned elég erő, s ez tényleg túl nagy falat neked, akkor mond le róla, mert neked sikerélményekre van szükséged, s nem arra, hogy kudarcot vallj. Tanulj, okulj, figyelj és eljön majd a te időd is!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az elmúlt hetekben, főként az ünnepek alatt kissé elhanyagoltad a testmozgást, ez a hétvége azonban kiválóan alkalmas arra, hogy végre beiktass egy kis sportot. A mozgásnak olyan műfaját válaszd, amit nem kell egyedül csinálnod, hívd el a barátaidat és töltsétek el aktívan a délutánt! Ne tántorítson el, hogy szinte biztosan vonszolod majd magad az elején, hiszen elszoktál az efféle aktív tevékenységtől, de rövid időn belül bele tudsz majd lendülni és élvezni fogod az egészet. Hidd el, sokkal hatékonyabbnak érzed majd magad ezután és a lelkiismereted is megnyugszik, hogy tettél valamit az egészséged érdekében!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Általában véve nem nagyon hagyod, hogy mások kibillentsenek a béketűrésből és a lelki egyensúlyodból, a hétvége első napján azonban valakinek mégis sikerül elszakítania azt a bizonyos cérnát. A viselkedés, amelyet ugyanis az illető tanúsít, egyszerűen nem fér bele semmilyen formában az értékrendedbe, abszolút nem tudsz és egy percig sem szeretnél azonosulni a dologgal, ennek ellenére az illető szeretne mégis belekényszeríteni. Ne hagyd, hogy az érzelmek vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott diplomáciát gyakorolni, hogy később aztán ne kelljen senkinél bocsánatért esedezned, de egyúttal mindenképp állj ki saját magadért és az érdekeidért!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hétvége első napja a legalkalmasabb arra, hogy mindenki számára bebizonyítsd, mennyi bátorsággal és akaraterővel rendelkezel. Olyan alkalom adódik ugyanis, amely lehetővé teszi azt, hogy megkapd, amire olyan hosszú ideje vágysz már, az előtted álló út azonban nem lesz zökkenőmentes. Szükséged lesz minden tudásodra, kreativitásodra és bátorságodra ahhoz, hogy kiálld valamennyi próbát, s magadénak tudhasd ezt az általad hőn áhított dolgot. Indulj el a sikerhez vezető úton, de mindenképpen készülj fel arra arra, hogy komoly küzdelmet kell majd folytatnod! Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszabb ideje gondolkodsz azon, hogy változásra van szükséged, az utóbbi időben azonban folyamatosan ez jár a fejedben. A hétvége első napján meg is kaphatod a kezdő lökést, amelynek segítségével most már teljesen biztos vagy abban, hogy a jelenlegi helyzetet mielőbb le kell zárnod és egy új felé indulnod. Légy azonban óvatos, szuper, hogy megszületett benned az elhatározás, de ne a nagy Semmi felé menj tovább, legyen egy olyan biztos helyzet, ahol megtalálhatod a boldogságod anélkül, hogy megbánnád a váltást. Csak akkor tegyél pontot ennek a jelenlegi szituáció végére, ha teljesen biztos vagy a dolgodban. Mérlegelj mindent és ha úgy látod, hogy nincs semmi biztos pont, amibe kapaszkodhatsz, akkor bizony jobb lenne, ha kicsit várnál még. A lényeg, hogy meghoztál egy döntést és ez már önmagában dicséretes dolog!

BAK (december 22-január 20)

Egészen idáig a lehető legmesszebbről igyekeztél elkerülni egy bizonyos helyzetet annak érdekében, nehogy akár csak a közelébe is kerülj. Most azonban mégis bekövetkezett és te szíved szerint azonnal elmenekülnél. Ám amennyiben kicsit borogatod a hirtelen felindulást, abban az esetben rögtön másképp fogsz tekinteni a helyzetre. Igyekezz úgy felfogni a dolgot, hogy ez egyfajta próbatétel, melyet ki kell állnod ahhoz, hogy feljebb léphess, hogy tapasztalatot szerezhess és elmondhasd magadról, hogy akarattal győzted le a félelmed. Ne fuss el az első percben, hisz még sikereket is elérhetsz azokkal a dolgokkal, amelyektől eddig rettegtél!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Számodra ugyan megfelelőek a körülmények ahhoz, hogy megbirkózz egy régóta nyomasztó feladattal, de korántsem biztos, hogy a környezeted is fel van készülve arra, hogy lépést tartson veled. Érdemes megvárnod tehát, amíg mindenki bemelegít, s egyaránt jó formában fut ki a pályára. Hidd el, sokkal hatékonyabb és gyorsabb leszel, ha kidolgozod a megfelelő taktikát és megpróbálsz csapatban együtt küzdeni a társakkal, így nagyobb biztonsággal győzhettek majd. Nem biztos, hogy mindig jó az, ha szólóban próbálsz megcsinálni valamit, amennyiben ugyanis elakadnál, abban az esetben nem lesz, aki segítőszándékkal megfogja adott esetben a kezedet!

HALAK (február 20-március 20)

Abszolút boldognak ézed magad a jelenlegi életedben, rengeteget dolgoztál a céljaidért, önmagadat nem kímélve rengeteg időt, illetve energiát áldozva rájuk és most szeretnéd egy kicsit élvezni a sikert. Annak ellenére, hogy senkinek semmi köze hozzá, mégis akadnak majd olyanok, akik mindenáron megpróbálnak beleszólni abba, hogyan illene élni az életed, hiszen az ő értékrendjükön kívül esik az, amit csinálsz. Neked azonban nem kell senkivel foglalkoznod, hisz mindenért te dolgoztál meg, nem kevés verítéket hullatva, ezért most élvezd nyudodtan a munkád gyümölcsét. Csak magadra figyelj!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Ezért tesz rosszat a bőrödnek, ha mindennap zuhanyzol

Mindennap zuhanyzol és szerinted ez teljesen rendben van, sőt, másoktól is elvárható? Van egy rossz hírünk!

Kép

Az ókori görög és római nők élete egyáltalán nem olyan volt, mint a filmekben

Talán mégsem volt olyan jó buli ókori görög vagy római nőnek lenni, nem?

Kép

A vasárnapi alvásnak fontosabb szerepe van, mint gondolnád

Szinte utálod a vasárnapot, annyira nyomaszt, hogy másnap már hétfő? Itt a megoldás!

Kép

Miért telik gyorsabban az idő, ahogy öregszünk? Tudományos válasz van rá!

Gyerekként olyan, mintha egy év egy évezred lenne, majd felnövünk és hirtelen elkezd rohanni az idő. Mi erre a tudományos magyarázat? Most megtudhatod!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!