Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 12.: a Kosok iránt valaki gyengéd érzelmeket táplál, a Bikák számára fontos az őszinteség

Napi horoszkóp január 12.: a Kosok iránt valaki gyengéd érzelmeket táplál, a Bikák számára fontos az őszinteség
Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 12.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki, aki gyengéd érzelmeket táplál irányodba, épp ezért mindent megtesz, hogy imponáljon neked. Mivel azonban jelen pillanatban nem keresel komoly kapcsolatot, így csupán cicázol az illetővel, esetenként meg is tévesztve őt és egy hamis illúziót keltve benne, hogy mégis lehet esélye. Mivel azonban ez nem túl korrekt eljárási mód, így amennyiben valóban nincs esélye az illetőnek, abban az esetben igyekezz mihamarabb a tudtára adni, hogy felesleges köröket fut, nem érdemes tovább próbálkoznia! Hidd el, sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted!

BIKA (április 21-május 20)

Mindig törekszel arra, hogy nyíltan és őszintén megfogalmazd a véleményedet és ezt várod el másoktól is. Azt gondolod ugyanis, hogy csak így lehet megfelelőképp ápolni az emberi kapcsolatokat, ha azok az őszinteségen alapszanak. Arra azonban ügyelj, hogy ne ess át a ló túloldalára, amikor kontroll nélkül vágsz mások szemébe mindent, ami a szívedet nyomja. Ne tegyél tönkre semmiféle kapcsolatot magad körül azért, mert könyörtelenül őszinte vagy, van ebben egy arany középút, amit ha megtalálsz, abban az esetben gond nélkül fogod tudni élni az életedet!

IKREK (május 21-június 21)

Alapvetően türelmes embernek tartod magad, ám ma valaki eléri a toleranciahatárodat azzal, hogy megpróbál beleszólni az életed egy viszonylag fontos döntésébe. Nem is érted, milyen alapon formál jogod arra, hogy ilyen formán "megszakértse" a te helyzetedet, ám nem kell egy percig sem türnöd az iskoláslány szerepét. Egész nyugodtan állj ki az érdekeidért, emelj szót azért, ami zavar. Ügyelj azonban arra, hogy határozottságod ne párosuljon arroganciával, abban az esetben ugyanis, ha ez nem sikerül, előfordulhat, hogy neked kell mások bocsánatáért lobbiznod. Csak türelmesen, diplomatikusan, kellő határozottsággal lépj fel, meglátod, érteni fogják úgy is a mondanivalódat, ha nem tör elő belőled az arrogancia!

RÁK (június 22-július 22)

Noha még csak a hét közepe van, szíved szerint te már átadnád magad a hétvégi pihenésnek, valahogy ugyanis nem érzel késztetést arra sem, hogy az ágyból kikelj, nemhogy dolgozz is és különböző kötelezettségeknek tegyél eleget. Mivel azonban halaszthatatlan feladataid vannak, épp ezért igyekezz megrázni magad és pontot tenni valamennyinek a végére, hogy ha nem is egy teljes hétvégét, de legalább kicsit többet kapcsolódhass ki. Tarts ki, márcsak néhány nap van hátra és feltett lábakkal, lelkiismeretfurdalás nélkül, nyugodtan pihenhetsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Szíved szerint új kalandokat keresnél, kissé monotonnak találod ugyanis a jelenlegi életedet, ennek okán gondolkodsz nagyobb volumenű dolgokban. A nagy álmodozásban ügyelj azonban arra, hogy kézzel fogható, elérhető célokat tűzz ki magad elé, hisz ha t nagy falatot próbálsz megrágni, akkor könnyen torkodon akadhat és nem lesz sikerélményed! Gondoloodj racionálisan, ne akard egyetlen lóháton meghódítani a világot, egyszerűbb és szerényebb dolgok is adhatnak ugyanis annyi pozitívumot, amelyek lendületet adhatnak a további célok eléréséhez!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Van a környezetedben valaki, aki különösen fontos számodra, azt gondolod azonban, hogy ez a kapcsolat kissé egyoldalú, az, hogy közeli kapcsolatot ápoltok, az jelen pillanatban a te érdemed. Fogalmad sincs, mi lehet az oka annak, hogy az illető ennyire érdektelenné vált, ám mivel meglehetősen frusztráló számodra, igyekezz egy beszélgetés során rákérdezni az illető távolságtartásának okára. Ne kezdj mindenféle kombinációkat gyártani, hisz azzal csak saját magadat zavarod össze, ehelyett hívd el egy hangulatos helyre és mondd el, ami zavar. Könnyen lehet, hogy olyasmire derül fény, amit egycsapásra megoldhattok!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Számodra fontos ember számít a segítségedre egy elég kényes ügyben, amelybe másokat bele se mert avatni. Rólad azonban pontosan tudja, hogy minden körülmények között számíthatnm rád, hisz hajlandó vagy érte a Mount Everestet is megmászni. Ez mind nagy büszkeséggel tölt el téged, arra azonban ügyelj, hogy ne csússzon át a dolog egy nagy kihasználásba, amelyben végül neked jut majd az áldozat szerepe. Addig segíts, amíg nem érzed kellemetlennek önmagad szempontjából, ne vállalj olyasmit, amit soknak találsz! Hidd el, mások már ennyit sem tennének az ügyért!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szíved szerint kiszállnál egy időre a mókuskerékből, nem nagyon érzel ugyanis motivációt arra, hogy a nyakadba vedd a kötelező tennivalókat. Mivel azonban pontosan tudod, hogy az el nem végzett munkáért felelősségrevonás jár, épp ezért nincsen más választásod, mint megrázni magad és nekifutni a mára kapott feladatoknak. Hidd el, sokkal nyugodtabban tudsz majd aludni, ha azzal a tudattal fekszel le a nap végén, hogy ma is mindent megtettél azért, hogy a kitűzött célokhoz közelebb kerülj néhány lépéssel!

NYILAS (november 23-december 21)

Magabiztosságodat egyre inkább növeli, hogy a feletteseid megbíznak benned, ennek következtében nagyobb projektekre is adnak megbízást és ez rendkívül nagy önbizalmat ad. Mindenképp igyekezz tehát megállni a helyed úgy, hogy a tudásod legjavát kamatoztatod, miközben semmiféle apró részlet nem kerüli el a figyelmed. Hozzáállásod példaértékű, mellyel komoly elismeréseket vívhatsz ki a felsőbb körökben is, ennek köszönhetően tehát új kapcsolatokra is szert tehetsz. Igyekezz szerényen tenni a dolgod és csak akkor ünnepelj, ha te, magad is elégedett vagy a teljesítményeddel!

BAK (december 22-január 20)

Nem feltétlenül működik flottul minden az életedben, te azonban képes vagy a problémáidtól elvonatkoztatva boldognak lenni és ez másokat roppant nagy irigységgel tölt el. Ne foglalkozz azonban senkivel, csakis arra koncentrálj, hogy neked mi a legjobb, ne arra, hogy mások elvárásainak megfelelj. Rendkívül előnyös tulajdonság az, hogy mindenben a pozitívomot keresed, hogy képes vagy a helyükön kezelni a dolgokat. Ignoráld a negatív embereket, vedd körbe magad azokkal a személyekkel, akik fontosak számodra és ne fecséreld olyanokra az energiáidat, amelyek csak elvesznek belőled!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hatalmas akadályt sikerül ma legyőznöd, ami rendkívül nagy büszkeséggel tölt el, legszívesebben a világba kiáltanád az örömödet. Ez azonban jó eséllyel nem vált majd ki a környezetedből pozitív érzéseket, épp ezért bármilyen büszke is vagy most magadra, igyekezz mégis szerényen tenni tovább a dolgokat, ne kérkedj az eredményeiddel, csupáncsak a hozzád legközelebb állókkal ünnepeld meg az elért sikereidet! Nyugodtan ereszd ki a fáradt gőzt, hisz a hátad mögött már csak olyan dolgok vannak, amik a jövőben nem bonyolítják az életed!

HALAK (február 20-március 20)

Az utóbbi időben olyannyira zsúfolt életet élsz, hogy nem-igen marad időd a számodra fontos emberekre, így eltávolodtál tőlük. Ezen a ponton tehát érdemes felállítanod az életedben egy prioritási sorrendet és szelektálnod, hogy mi a fontos és mi a fontosabb számodra. Az, hogy mesés karriert fuss be, de a szeretteiddel elveszítsd a közeli kapcsolatot, avagy megtartsd velük azt a kötődést, ami azelőtt jellemző volt rátok. Igyekezz megtalálni az arany középutat, amivel nem kell feladnod az álmaidat sem, de a szeretteid sem orrolnak meg rád amiatt, hogy elhanyagolod őket!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A 61 éves, Parkinson-kóros Michael J. Fox küzdelmeiről vallott: elárulta, hogyan él mostanában 

Emlékszel a Vissza a jövőbe! filmsorozat sztárjára, Michael J. Foxra? Ilyen az élete most!

Kép

Hangolódjunk: a TOP 10-es Disney szerelmes dalok listája

Ugye nem csak mi vagyunk úgy azzal, hogy felnőttként is imádjuk a Disney-mesék betétdalait. Ebben a cikkben Valentin-napra hangolódva összetettünk egy 10 dalból álló playlistet, amit egészen biztosan Te is hangosan fogsz végigénekelni. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek szokatlan kihívással kerülnek szembe, a Rákok átadhatják magukat a pihenésnek

A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Heti horoszkóp február 6-12.: az Ikrek túl nagy nyomást helyeznek magukra, az Oroszlánok által befektetett munka bőséggel megtérül

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat tartogatnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!