Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 11.: a Skorpiók számára hatalmas kihívás kínálkozik, a Nyilasok a széllel szemben futnak

Napi horoszkóp január 11.: a Skorpiók számára hatalmas kihívás kínálkozik, a Nyilasok a széllel szemben futnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is izgalmas üzenetet küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 11.

KOS (március 21-április 20)

Egy korábbi csalódás okán gyakorlatilag falakat építettél magad köré, amely falakon igen nehéz átjutnia bárkinek, hiszen borzasztóan bizalmatlan vagy az emberekkel. Amennyiben azonban a végsőkig ragaszkodsz bizonyos negatív tapasztalatokhoz, abban az esetben soha nem fogsz tudni elengedni és a végsőkig ragaszkodva, saját magad hátráltatva toporogsz majd egy helyben, miközben mások a legfelhőtlenebb életet élik, minden alkalmat megragadva. Igyekezz tehát a falakat lebontani magad körül, ismerkedj, építs kapcsolatokat, hisz nem lehet úgy élni, hogy csak magadra számíthatsz. Biztosan lesznek még csalódások, amelyek a földre rántanak, az azonban csakis rajtad múlik, hogy fel tudsz-e állni és képes vagy-e továbbmenni az úton!

BIKA (április 21-május 20)

A januári szürkeségben úgy érzed, magával ragad egyfajta melankólia, valahogy inkább lenne kedved kicsit bezárkózni, mintsem közösségben lenni. Persze, az emberbek nem kell mindig top formában lennie, időnként jól esik kicsit egyedül lenni, az Élet nagy dolgain elmélázni, arra azonban érdemes ügyelned, hogy megfelelő motivációt találj, ami átlendít ezen a holtponton. Hidd el, megannyi szépséggel vagy körülvéve, értékeld tehát azt, ami megadatott, élvezd egy hangulatos kávézó nyüzsgését, vedd körbe magad olyan emberekkel, akik szeretnek és fontos vagy számukra. Beszélgessetek, nevessetek, sétáljatok nagyokat, hisz fontos, hogy az ember kicsit feltöltődjön! Ne zárkózz be teljesen, hiszen a Világ odakinn tele van gyönyörű és értékes dolgokkal!

IKREK (május 21-június 21)

A hét közepén komoly konfliktushelyzetbe kerülsz valakivel annak okán, hogy az igazságérzeted sérül egy olyan ügyben, amelyhez neked is közöd van. Mielőtt azonban ösztönből, indulatosan mondanád ki, ami a lelked nyomja ezzel kapcsolatosan, gondolkodj, higgadj le és intelligens, civilizált emberek módjára mondd el a véleményed, hisz így sokkal hatékonyabb leszel és hamarabb meg tudod értetni az illetővel a lényeget. Hidd el, jóval emberibb módon is lekommunikálhatod a benned lévő feszültséget és ellenérzéseket, ezzel együtt pedig a népszerűségi indexed sem zuhan a pincéig!

RÁK (június 22-július 22)

Mindenképp szeretnél utánajárni egy olyan ügynek, amelyben felmerült a te neved is, annak ellenére, hogy semmi közöd a dologhoz. Mást terveztél ugyan a mai napra, ám mivel gyakorlatilag nincs más választásod, egyszerűen muszáj fényt derítened a részletekre, illetve arra, hogy ki igyekszik magával rántani, épp ezért egyetlen percig se késlekedj még akkor sem, ha fel kell áldoznod más programokat. Tisztázd magad még azelőtt, mielőtt bárki besározza a neved, az ugyanis, hogy makulátlan legyen a rólad alkotott kép, az mindennél fontosabb!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Fontos számodra az, hogy a környezeted boldog és kiegyensúlyozott legyen körülötted, egyfajta biztonságérzetet ad számodra az, ha mindenki lelki békéje egyensúlyban van, ezért pedig gyakorlatilag bármire hajlandó vagy. Azt gondolod ugyanis, hogy amennyiben nem teljesíted az emberek által felállított mércét, kibillen ez a fajta harmónia és beárnyékolja a sok megoldandó kérdés a mindennapjaikat. Mielőtt azonban nagyobb áldozatokat vállalsz, érdemes végiggondolnod azt, hogy a te életedből mennyit vesz el az, hogy mások boldogságáért küzdesz. Érdemes-e mindenki búját-baját a nyakadba venni azért, hogy jól érezze mindenki magát körülötted? Nagy téveszme, hogy csak akkor lehetsz boldog, ha másokat is annak látsz. Járd a saját utad, amely a te boldogságodhoz van kikövezve!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Véletlenül jut a füledbe az, hogy mások negatív véleményt alkotva kibeszéltek a hátad mögött és ez rendkívüli módon feldühít. Amennyiben azonban mélyebben belegondolsz, a dühöt felváltja egyfajta csalódottság, amely teljesen rányomja bélyegét a hangulatodra. Mielőtt ebbe a hangulatba belesüllyedsz, tudnod kell, hogy a pletykák mindig a népmesékhez hasonlóan, szájról szájra terjednek és sokszor semmifajta valóságtartalommal nem bírnak. Épp ezért nem is érdemes ennyire komolyan venned őket, ne ragadj bennük, hisz az csak a tetteidet és a dolgokhoz való hozzáállásodat befolyásolja. Te csak mindent csinálj úgy ahogy eddig tetted, irigyeid mindig is lesznek, de ez téged egy percig se érdekeljen! Ne akarj olyasmit számon kérni másokon, aminek semmi valóságalapja nincsen!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasfajta feladatok szakadnak a nyakadba a hét közepére, amelyeket akárhogy is szerettél volna, egyszerűen nem lehet elhalasztani, hiszen gyakorlatilag azonnali beavatkozást igényenek. Rendkívül bosszús vagy emiatt, teljesen mást terveztél ugyanis, most pedig egy olyan feladat kellős közepében találod magad, amelyből egyetlen kiút vezet: ha összeszeded magad és megoldás centrikusan gondolkodva pontot teszel a végére. Fogadd el, hogy nem megy a dolog egyetlen varázsütésre, készíts egy rendszert, amelyben prioritási sorrendben elhelyezed a tennivalókat és ennek alapján haladj lépésről lépésre. Ne kapkodj, mert azzal csak még nagyobb esélyt adsz arra, hogy összeakadjanak a lábaid és nagyot ess, akkor pedig kezdhetsz mindent elölről. Tekint kihívásként a helyzetre, amelynek teljesítésével nagyon elégedett leszel önmagaddal! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét közepén hatalmas kihívás kínálja magát tálcán, amelyet mindenképp érdemes megragadnod, ha sikereket szeretnél elérni. Az már messziről látszik, hogy nem lesz a dolog egy sétagalopp, ahol csak úgy besétálsz a célvonalba, hiszen számos akadállyal kell majd megküzdened. Mivel épp ebben látod az izgalmat, ezért minden eshetőségre felkészülve mihamarabb érdemes elindulnod, ne vesztegesd az időt, mert ha nem most ragadod meg, később nem biztos, hogy ugyanígy lesz rá alkalmad. Ebben a pillanatban minden körülmény megfelelő arra, hogy mind magadnak, mind pedig másoknak is bebizonyítsd, mire is vagy képes! Vigyázz, kész, rajt!

NYILAS (november 23-december 21)

Mindenáron szeretnél megértetni valakivel egy számodra fontos dolgot, olyannyira beleélve magad a helyzetbe, hogy gyakorlatilag kezded már a saját értékrendedet is túllépni és mindent feláldozni, hogy meggyőzd az illetőt ezzel a bizonyos üggyel kapcsolatban, ami -úgy tűnik- csupán számodra jelent valamit. Nem érdemes tehát a saját elveidet feladni azért, hogy másokat a saját oldaladra állíts, sokkal inkább el kell tudni engedni az illető kezét annak érdekében, hogy ne sérülhessen a kapcsolatotok, miközben te olyasvalamit próbálsz elmagyarázni, amelyet egyszerűen képtelenség megértetni vele. Vedd észre, ha csak az idődet vesztegeted, engedd el és egyszerűen csak harag nélkül menj tovább. Fontos dolgok várnak még ugyanis rád, amelyek teljesítéséhez szükséged lesz minden hasznos energiáidra!

BAK (december 22-január 20)

Egyfajta váratlan történés okoz bosszúságot a hét közepén, melynek során gyakorlatilag mindent félretéve kell cselekedned, ha nem szeretnéd, hogy kellemetlen helyzetbe kerülj és olyasmiért legyél felelősségre vonva, ami önhibádon kívül történt. Mindenképp állj tehát készen arra, hogy a már előre kiszámított dolgokon változtatni kell annak érdekében, hogy a végén ugyanazt az eredményt érhesd el, amit egyfelől tőled elvárnak és amellyel te is boldog lennél. Ne ess kétségbe és főleg ne add fel, hisz nem biztos, hogy nem lehetsz sikeres, csupán csak kacsaringósabb lesz az odavezető utad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túlzott magabiztosságod landolhat ma váratlanul az arcodban, eddig ugyanis abszolút legyőzhetetlennek érezted magad, ma azonban figyelmetlenséged okán olyasfajta hibát vétesz, amely eleve elrendelheti az eredményt is. Még azelőtt igyekezz korrigálni a botlást, mielőtt felelősségre vonnának érte, illetve a többiekre is hatással lenne az elkövetett baklövés. Ez most egy kiváló lecke arra, hogy akármennyire is vagy biztos a dolgodban, akármennyire is hiszed azt, hogy valamit kisujjból ki tudsz rázni, érdemes koncentrálnod a feladatra, hisz ha idejekorán engeded el a kormányt és dőlsz hátra, annak bizony nagy ütközés lehet a vége!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki a környezetedben próbál valamiről meggyőzni, neked pedig fogalmad sincs, hogy mi a mondanivalójának lényege, olyan magas ugyanis az, amit közvetíteni akar, hogy tulajdonképp csak azért bólogatsz folyamatosan, hogy a látszatot fenntartsd. Ez az álarc azonban előbb-utóbb kellemetlen perceket okozhat, hisz ha kiderül, hogy neked végig halvány gőzöd sem volt az illető mondanivalójáról, akkor bizony magyarázkodhatsz neki. A színjáték helyett érdemes az őszinte utat választanod és megértetni vele, hogy egyszerűen nem fér a fejedbe az, amit mondani szeretne, nem azért, mert nehéz a felfogásod, hanem mert ebben az ügyben már az elején elvesztetted a fonalat. Ha elég türelmes és értékeli az őszinteséget, akkor segítőkészen és türelmesen fogja elmagyarázni, mi a dolog lényege, neked pedig nem kell egyfajta álarc alatt izzadnod!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!