Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 10.: a Szüzeknek kockáztatniuk kell, a Nyilasok érzelmei a fejük tetejére állnak

Napi horoszkóp január 10.: a Szüzeknek kockáztatniuk kell, a Nyilasok érzelmei a fejük tetejére állnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 10.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú ideje várod azt a pillanatot, amikor őszintén megfogalmazhatod a véleményedet és ma végre lehetőséged adódik arra, hogy ezt nagyobb plénum előtt tedd meg. Büszkén vállald fel tehát a mondanivalódat, ne félj a következményektől, arra azonban ügyelj, hogy mindezt olyan stílusban tálald, amely nem sért másokat és nem okoz konfliktushelyzetet sem közötted, sem a többiek között. A cél ugyanis nem az, hogy összeugrassz mindenkit magad körül, hanem az, hogy olyanformán erősítsd a hiteledet, amelyből hosszútávon előnyt tudsz majd kovácsolni. Fogalmazd meg tehát jól a mondanivalódat, ne dadogj, ne kertelj, egyszerűen mondd ki, amit elterveztél!

BIKA (április 21-május 20)

Alapvetően minden esetben a könnyebb utat választanád minden élethelyzetben, kicsit ferde szemmel is tekintetsz azokra az emberekre, akiknek ez simán megy, akiknek sokkal zökkenőmentesebb az útja, neked azonban valamilyen oknál fogva mindig a nagyobb, bonyolultabb feladatok jutnak. Ne bosszankodj azonban emiatt, fogadd el, hogy valószínűleg az Élet azért osztja mindig neked ezeket a kihívásokat, mert képes vagy megbirkózni velük, ha nem is egykönnyen, de végén mindig győzedelmeskedni tudsz. Légy emiatt büszke magadra, ne azt nézd, hogy másoknak mennyire egyszerű, hanem azt, hogy téged milyen kemény fából faragtak! Ez adjon lendületet a mindennapokhoz!

IKREK (május 21-június 21)

Elég komoly ügyben kell állást foglalnod a hét első napján, eniatt érthető módon a kissé megremegnek a lábaid. Amennyiben azonban egy pillanatra belegondolsz, beláthatod, hogy bizonyosan nem véletlenül kerültél te terítékre, hisz rendelkezel annyi tapasztalattal és szakértelemmel, hogy biztos pontot jelents a mostanihoz hasonló helyzetekben. Állj meg tehát magabiztosan a talajon és ne arra gondolj, hogy mekkora a felelősséged, hanem arra, hogy objektív, kézzel fogható, szakértői véleményt alkoss. Hidd el, sokkal hitelesebb leszel, ha határozott vagy, az pedig abszolút nem opció, hogy a félelmeid vegyék át az uralmat a döntéseid felett! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Éjt nappallá téve aggódsz egy bizonyos személy miatt, akit láthatóan semmi és senki nem érdekel, nem hallgat a jótanácsokra, az intő szavakra, a féltésre, egyszerűen amit kigondol, azután rohan meggondolatlanul. Neked azonban ezen a ponton el kell tudnod engedni, hisz mindent megtettél érte, amennyiben nem hallgat rád, abban az esetben saját magára számítson és ne arra alapozzon, hogy majd te a tíz körmödet lerágva állsz mellette őrt, hogy vajon mikor kellhet menteni. Koncentrálj saját magadra és a boldogságodra, szervezz olyan programokat, amelyekben neked is jut élmény, hisz a lista legtetején te, magad állsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, a jelenlegi helyzetben olyasmit várnak el tőled, amit nem is tudsz és nem is akarsz teljesíteni, mégis valahogy rád erőltetik ezt a fajta tonnás hátizsákot. Mielőtt azonban a kényszer hatása alatt bármit elvállalnál, amennyiben úgy érzed, hogy abszolút nem a te pályád, abban az esetben magyarázd el azoknak, akik ezeket az elvárásokat támasztották feléd, hogy miért nem szeretnéd vállalni a dolgot, hozd határozottan, de diplomatikusan mindenki tudtára, hogy csakis olyasmihez adod a neved, amelyben tevékenyed részt tudsz venni, egyébb esetben önmagukra számítsanak. Mindig vedd figyelemben a határaidat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Alapvetően nem szeretsz kockáztatni, a biztos az, ami a tiéd, épp ezért az, hogy tizenkilencre lapot húzz, abszolút nem lehet opció számodra. A legnagyobb bosszúságodra azonban valaki ma olyan helyzetbe hoz, amelyben kénytelen vagy ebből a fajta biztonsági zónából kilépni és kockáztatni, ettől pedig rendkívül frusztrált vagy. Ha már így alakult, akkor igyekezz taktikázni, ügyelj arra, hogy ne veszíts el mindent és jól érthetően magyarázd el az illetőnek, hogy mivel te nem a bábja vagy, ezért ne hozzon mégegyszer ilyen kellemetlen és számodra dühítő szituációba!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem szereted a pesszimizmust, a negatív hozzáállást semmihez, épp ezért okoz fejfájást azt, hogy Van valaki a környezetedben, akivel kapcsolatban azt érzed, hogy túlságosan negatívan lát mindent, semmiért nem tud lelkesedni és bármiféle új helyzetet illetően abszolút pesszimitsta a hozzáállása. Mivel azt gondolod, hogy egyáltalán nincs jó hatással rád ez a fajta életfilozófia, így mihamarabb állj tovább és igyekezz minimalizálni az illetővel folytatott kommunikációt. Ha valamire nincs szükséged ugyanis, az pont az, hogy valaki megállás nélkül visszahúzzon és lefelé haladjatok, neked ugyanis sokkal fontosabb az, hogy pozitív gondolkodással, céltudatosan törd az utat a sikerek felé, ha pedig ebben valaki megakadályoz, azt egyszerűen hagyd hátra. Bizonyosan van az illetően egy olyan közege, ahol szívesen veszik ezt a fajta attitűdöt, te azonban tartsd távol magad tőle! Hidd el, sokkal jobb lesz neked!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végre megjelenik a fény az alagút végén, olyasfajta hírekeket kapsz ugyanis egy bizonyos ügyben, amelyek kedvezően befolyásolhatják az eredményt, ez pedig határtalan örömmel tölt el, vége ugyanis az álmatlan éjszakáknak, a sok aggodalomnak, felszabadulhatsz bizonyos szempontból, hisz megkaptad a megfelelő eszközöket ahhoz, hogy pontot tehess az ügy végére. Mielőtt azonban kiugranál a bőrödből, mindenképp győződj meg arról, hogy nem csupán délibábot látsz, hanem igenis valós jeleket veszel, annak érdekében, hogy ne kelljen csalódnod, ha tágabbra nyitod a szemeidet. Amennyiben sikerrel zárod le az ügyet, ünnepeld meg a barátaiddal, hogy végre azzal foglalkozhatsz, amivel szeretnél! Szép munka, vérbeli profikhoz méltó!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét első napján olyasvalaki toppanhat az életedbe, akiről már régen lemondtál ugyan, de annak idején elég intenzív érzelmeket tápláltál az irányába. Az első megdöbbentéstől szóhoz sem jutsz, ám amikor sikerül megértened, hogy új esélyt kaptál az Élettől arra, hogy végre egy pár lehessetek, legszívesebben kiugranál a bőrödből. Mielőtt azonban a bérelnél egy menyasszonyi ruhát, igyekezz higgadt maradni -legalábbis látszólag- és feltérképezni, hogy vajon mi az illető szándéka. Azt ugyanis a rózsaszín ködben is érdemes szem előtt tartanod, hogy valamiért annak idején vége lett és elváltak az útjaitok. Bármennyire is ragadnak el tehát az érzelmek, használd a józan eszed, abból baj még sose volt!

BAK (december 22-január 20)

Kissé félve lépsz rá arra az útra, amelyen azelőtt sosem jártál, épp ezért szíved szerint bárki kezét megragadnád annak érdekében, hogy ne egyedül bolyongj, hanem legyen egy társad, aki bátorít és előretol, ha arra lenne szükséged. Bármennyire is szeretnéd azonban, vannak dolgok, amelyeket egyedül neked kell megtapasztalnod, nem alapozhatsz mindig mások segítségére, hisz ilyenformán nem fogsz tudni sem tapasztalatokat, sem pedig élményeket szerezni. A siker számodra is adott, csak fel kell állnod és el kell indulnod, hisz a kanapén ülve nem fog semmi odasétálni hozzád!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ne fuss felesleges köröket a hét első napján, szükséged lehet ugyanis a hasznos energiáidra ahhoz, hogy egy viszonylag nagyobb volumenű feladatot gond nélkül teljesíthess. Épp ezért nem kell elvállalnod mindent, amit megpróbálnak rád testálni a környezetedben, hisz alapvetően te vagy ugyan e segítőkészség mintaképe, ám ma magadra is gondolnod kell. Igyekezz tehát csak a kötelező feladataidat elvégezni, majd átadni magad a passzív pihenésnek, erőt kell ugyanis gyűjtened ahhoz, hogy az előtted álló kihívást különösebb bonyodalmak nélkül abszolválhasd! Hidd el, a többiek is megértik, ha nemet mondasz nekik, nem állhatsz mindig, akár a saját rovásodra mások szolgálatába.

HALAK (február 20-március 20)

Olyasvalakitől kapsz a hét első napján elismerést, akivel egyáltalán nem ápolsz jó kapcsolatot, mi több igazi riválisai vagytok egymásnak. Épp ezért különösen jóleső érzés az, hogy az illetőtől érkezik a pozitív visszajelzés, nem gondoltad volna ugyanis, hogy bármikor a békés hangvételű beszélgetés jellemzi majd a kommunikációtokat, ám ma ez is megtörténik. Ezek az élet által okozott meglepetések azok, amelyek boldoggá tesznek és lendületet adnak ahhoz, hogy további sikereket érhess el és ez különösen léleksimogató számodra. Mivel az illető békejobbot nyújtott, épp ezért érdemes adnod egy esélyt a kapcsolatotoknak, hívd meg egy bögre forró csokira, rajtad ne múljon a pozitív előrelépés!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!