Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 1.: a Skorpiók készen állnak a lezárásra, a Halak lelkesen indulnak neki egy bizonyos kihívásnak

Napi horoszkóp január 1.: a Skorpiók készen állnak a lezárásra, a Halak lelkesen indulnak neki egy bizonyos kihívásnak
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
Az év első napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát néhány percet szánnod a horoszkópodra!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 1.

KOS (március 21-április 20)

Ismeretlen vizekre evezel, amerre még soha nem jártál, épp ezért teljesen bizonytalan vagy azt illetően, vajon tovább kellene-e menned, avagy inkább most fordulj vissza, amíg lehet. Legyen benned egy kis nyitottság, hisz jelen pillanatban nem tudhatod, merre sodor a folyó, az is lehet, hogy olyasfajta kalandban lesz részed, amelyről az út elején még csak álmodni sem mertél volna. Adj egy esélyt magadnak és a helyzetnek, mert ha semmit nem próbálsz ki, soha nem fogsz maradandó élményeket szerezni!

BIKA (április 21-május 21)

Általában véve nagy elánnal segítesz másoknak, valahogy mindig úgy hozza az Élet, hogy pont jó időben vagy jó helyen. Emiatt a népszerűségi indexed az egekben van, ám közel sem biztos, hogy a Te szempontodból ez lenne a legjobb. Miközben ugyanis a méltán szentté avatott Teréz anya szerepében átöleled a Világot, elfelejtesz a saját dolgaiddal foglalkozni, emiatt sokszor azon kapod magad, hogy egyes dolgokhoz vagy késő, vagy az utolsó utáni pillanatban tidsz pontot tenni a folyamatban lévő ügyek végére. Ennek elkerülése érdekében érdemes tehát előbb a saját ügyeid rendezni, utána jótékonykodni másokkal!

IKREK (május 22-június 21)

Végre úgy gondolod, megtaláltad a helyedet a világban, jól vagy a bőrödben és az elégedettség érzését senki nem veheti el tőled. Magabiztos vagy, megingathatatlan, és teljesen nyugodt afelől, hogy jó úton haladsz. Az irigyekkel ne foglalkozz, mert mindig lesznek olyanok, akik a mások dicsőségét szeretnék a magukénak tudni. Ezzel önmagában nincs baj, csak maguk is dolgozzanak meg érte. Te ne törődj senkivel, csak magaddal foglalkozz, mert a saját lelki békédnél nincs fontosabb!

RÁK (június 22-július 22)

Nem nagyon találod a helyed abban a szituációban, amelybe éppen belekeveredtél. Bár minden erőfeszítéseddel arra koncentrálsz, hogy élvezd a helyzetet és magabiztos legyél, egyszerűen nem megy. Amennyiben valóban mindent bevetettél és ennek ellenére nem látod belőle a kiutat, most mondj nemet és add vissza a lehetőséget, mielőtt mélyebbre merülsz el az ügyben, mert akkor sokkal nehezebb lesz kihátrálni belőle. Így megnyugodhatsz, nem lesz lelkiismeret-furdalásod és nem kell megszégyenülten elkullognod, hanem nyugodtan kihúzhatod magad és indulhatsz el más irányba!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nehezen nyílsz meg mások előtt, nem vagy a társaság ceremóniamestere, inkább csendes megfigyelőként ücsörögsz azon ábrándozva, milyen jó érzés lehet, ha mindenki rád figyelne. De ne harcolj azonban mindenáron azért, hogy valamennyi szempár rád szegezze a tekintetét, mert könnyen lehet, ez csak azért következne be, mert bohócot csináltál magadból. Erre viszont nincs semmi szükséged. Csinálj inkább olyan dolgokat, amelyek egyértelműen s köz érdekét szolgálják, és sokkal hamarabb képes leszel kivívni az elismerésért, mint azt gondoltad volna.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valakivel túl közeli kapcsolatba kerültél a munkahelyeden, ami nemcsak a kollégáidnak szúrt szemet, hanem a dolgot a főnököd is kiszagolta. Nehéz ezt nem észrevenni, hiszen izzik kettőtök között a levegő. Mindenesetre vannak, akik egyáltalán nem nézik jó szemmel a románcot, mi több, szóvá is teszik, minden lehetséges fórumon. Az ilyen munkahelyi kapcsolat persze nem feltétlenül szerencsés – a népi bölcsesség szerint házinyúlra nem lövünk –, másfelől akár a szervezet hatékonyságát is javíthatja, ha a munkatársak kötött esetleg több, mint baráti a viszony, hiszen egymást még jobb teljesítményre is ösztönözhetik. Mindazonáltal igyekezz a jövőben a munkádat kifogástalanul elvégezni, így kisebb támadási felületet nyújthatsz. A főnök és a beosztott között azonban az efféle kapcsolat általában tényleg megengedhetetlen.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Csavaros logikádnak és a tapasztalataidnak köszönhetően sikerrel mentesz meg egy reménytelennek tetsző helyzetet, s igen nagy baj lehetett volna, ha nem lépsz közbe. Neked azonban helyén volt az eszed, pontosan tudtad, mit kell csinálni ahhoz, hogy megfordítsd a mérkőzés állását. Nyilván ez az egyik oka annak, hogy annyian megbíznak benned, s hogy mindig felelősségteljes feladatokkal bíznak meg. Természetesen az élethez jókora adag szerencse is kell, de úgy tűnik, te jóban vagy Fortunával!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, eljött a megfelelő alkalom arra, hogy lezárj egy régi, fájó emléket a múltadból és végre nyithass az új, pozitív élmények felé. Hosszú ideje őrlődtél már, szinte felemésztett az, hogy egyfajta szerepet játszva, álarcot húzva boldognak mutattad magad, nehogy mások észrevegyék rajtad azt, hogy a mosolyod mögött mi az, amivel valójában küzdesz. Neked is nagy megnyugvás lesz az, hogy nem bélyegzi meg a hangulatod és az általános közérzeted az, hogy nem tudsz valamit lezárni, amit már régen le kellett volna, épp ezért most légy erős, bátor és határozott, állj a sarkadra és egyszer, s mindenkorra tegyél pontot a dolog végére. Levontad a megfelelő konzekvenciát, egy tapasztalattal gazdagabb lettél, itt az idő tehát, hogy újra a boldogságod keresd, hisz mint ahogy mindenki másnak, neked is alanyi jogon jár!

NYILAS (november 23-december 21)

Igencsak elbizonytalanodsz egy megoldásra váró üggyel kapcsolatban, de ennek okát ezúttal nem magadban kell keresned, mert akad valaki az ismerőseid között, aki mindent megtesz azért, hogy megingasson a hitedben. Egyfolytában azon dolgozik, hogy zavart keltsen, s mindenáron szeretné elérni, hogy add fel az egészet. Nem egészen világos, hogy ezt miért csinálja, de ne is foglalkozz vele. Neked most nincs más dolgod, mint határozottan továbbmenti az általad választott úton, s ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz.

BAK (december 22-január 20)

Valakit nagyon nehezen engedsz el, mindenáron ragaszkodsz hozzá, még annak ellenére is, hogy nagy csalódást okozott neked. Nem tudsz szabadulni tőle, egyfolytában azon rágódsz, hogy mi és miért történt, hol romlott el az egész. Ez azonban nem vezet sehova, mert csak egyre mélyebben süllyedsz el a kátyúban. Beleragadsz a múltadba, vagy veszel egy nagy levegőt, és gyorsan továbblépsz? – csak rajtad múlik. Valószínűleg jobban jársz, ha az utóbbi megoldást választod, és most már csak a jövőre koncentrálsz. Az év első napja van: vond le a megfelelő tanulságokat és keress számodra ígéretesebbnek tűnő megoldásokat.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Soha ne keverd össze a munkát a magánéleteddel! Igyekezz senkit nem terhelni a munkahelyi dolgokkal, s ha kiléptél a gyár vagy iroda kapuján, utána igyekezz kikapcsolódni, feltöltődni, hiszen másnap újabb feladatok várnak. Ne vidd haza a benti ügyeidet, s persze ugyanez fordítva is igaz: az otthoni gondjaidat se zúdítsd a kollégáid nyakába. Tudj differenciálni, mert különben előbb-utóbb minden szál összegabalyodik, s a káoszban már magad sem fogsz eligazodni. Miért bonyolítanád az életedet, ha nem muszáj?!

HALAK (február 20-március 20)

Másokkal ellentétben rendkívül lelkes vagy egy bizonyos üggyel kapcsolatban. A környezetedben azonban szinte senki nem bízik a sikerben, ezért eléggé szkeptikusan állnak a dologhoz, s téged is le akarnak beszélni arról, hogy túl sok energiát fektess bele. Te viszont másként látod, és még mindig reménykedsz abban, hogy ebből a helyzetből ki lehet hozni valamit. Ha nem adod fel, a lelkesedésed akár még ragályos is lehet, s amennyiben átragad másokra is, tényleg kellemes meglepetésben lehet részetek: együtt elérhetitek azt, amiben csak kevesen hittetek.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!