Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 9.: A Rákok abszolút példamutató hozzáállással bírnak, a Mérlegek tonnányi tehertől szabadulhatnak meg

Napi horoszkóp február 9.: A Rákok abszolút példamutató hozzáállással bírnak, a Mérlegek tonnányi tehertől szabadulhatnak meg

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 9.

KOS (március 21-április 20)

Ma váratlanul olyasmi történik körülötted, ami hirtelen megváltoztatja az útirányod, ezáltal hatalmas erőfeszítést igényel majd az, hogy a tőled elvárt eredményt hozd a végén. Noha igencsak fárasztó, hogy minden fronton úgy kell 100 %-os formát nyújtanod, hogy ne kelljen később semmiért szégyenkezned, mégis kész szerencse, hogy szereted a kihívásokat, így ez a helyzet meg sem fog kottyanni neked! Motiváció kérdése az egész, elszántságban pedig nincs benned semmi hiány. Ha a végén visszatekintesz a mai napra roppant elégedett leszel a teljesítményeddel és nyugodt lelkiismerettel eresztheted majd ki este a fáradt gőzt!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki a környezetedben abszolút irritáló hozzáállással bír, olyannyira irigy ugyanis mások sikereire, hogy kifejezett rosszindulattal áll hozzá az emberek nagy többségéhez, ennek okán gyakorlatilag mindenki kerüli a társaságát, nincsenek barátai vagy szimpatizánsai. Ő viszont tökéletesnek, egyenesnek és őszintének érzi magát, miközben az önkritika fogalmát egyáltalán nem ismeri vagy nem érdekli. Ezért nem is érti, mi a vele szembeni ellenszenv oka, s emiatt megpróbál többet között téged is kérdőre vonni. Ne titkold a véleményedet, kulturált formában nyugodtan mondd el, miért nem szeretik az illetőt, hisz elképzelhető, éppen ezzel tudod ráébreszteni arra, hogy nem véletlenül van mélyponton a népszerűségi indexe. Hidd el, sokkal jobb az egyenes út, szóval ne köntörfalazz csak azért, hogy elkerüld a kellemetlen szituációkat!

IKREK (május 21-június 21)

A hét közepén végre vége a monotóniának, olyasmi történhet ugyanis, ami hatalmas izgalommal tölt el. Épp jókor jön a váratlan fordulat, úgy érezted ugyanis, hogy nagy szükséged van egyfajta lendületre ahhoz, hogy a hét további részében jól tudj teljesíteni. Használd ki az alkalmat, hisz valószínűleg maradandó élményben lehet részed, arról viszont ne feledkezz meg, hogy mindeközben vannak kötelezettségeid is, amelyekben ugyanúgy helyt kell állnod! Az azonban abszolút el nem hanyagolható tényező, hogy lesz-e lendület a mozdulataidban vagy csupán úgy vonszolod majd magad előre, hogy azt rossz lesz nézni. Élj a Ma kínálta lehetőséggel, s akkor a Holnap is könnyebbnek fog tűnni!

RÁK (június 22-július 22)

Páratlan hozzáállással bizonyíthatod a hét közepén, amennyiben ugyanis pozitív gondolatokkal futsz neki az előtted álló feladatoknak, abban az esetben sokkal könnyebben jönnek a használható ötletek, illetve a siker is elérhetőbb közelségbe kerülhet. Mások ámulattal nézik, hogyan is vagy képes ilyen életérzéssel rendelkezni, miközben ők gyakorlatilag bukdácsolnak csupán az úton. Ne tartsd tehát magadban a dolog titkát, oszd meg a szomszédos pályákon futókkal, hogyan tudnak ők is sikeresebbé válni csak azzal, hogy alakítanak egy keveset a hozzáállásukon. Ez is egy tökéletes bizonyíték arra, hogy ha bízol abban, amit csinálsz és a megfelelő időben a megfelelő helyen cselekszel úgy, ahogy a helyzet megkívánja, szinte teljesen biztosan zsebelheted be a sikert! Nem mellesleg pedig igen-igen népszerűvé válhatsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Megszállottan dolgozol egy számodra fontos projekten, ám valaki mindenáron meg szeretné fúrni a munkádat és megakadályozná azt, hogy célba érj. Iszonyúan bosszant a dolog, nem is tudod, mit képzel magáról, amennyiben azonban lehiggadsz és tudsz hideg fejjel gondolkodni, rájöhetsz, hogy mi a célja ezzel. Nem érdemes egy adok-kapokba belemenned, egyszerűen csak tudasd vele, hogy pontosan tudod, mi a terve, és mivel te ragaszkodsz a terveidhez, minden tőled telhetőt megteszel majd, s bizony hajlandó vagy felvenni a kesztyűt és ringbe szállni az illetővel az érdekeidért! Ne hagy magad, mert ha valaki átveszi az irányítást, onnantól elúszott a hajód!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ma végre lehetőséged kapsz arra, hogy bizonyítsd, mennyire rátermett és talpraesett vagy, olyasfajta dologban kell ugyanis helyt állnod, amely a kivételes és a vissza nem térő alkalmak közé tartozik. Ne habozz elfogadni az ajánlatot, hisz ez egyfajta kitörési pont, amely hosszú időre sikert és hitelességet biztosít majd számodra. Igen, könnyen lehet, hogy nem lesz sétagalopp a dolog, mégse add fel az első lépéseknél csak azért, mert kicsit bonyolultabb az egyenlet, amelyet meg kell oldanod. Érdemes összeszedned magad, hinni abban, hogy megvan benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy sikerrel megoldd a helyzetet és úgy állj hozzá, hogy számodra nincs lehetetlen! Bízz magadban, ez a siker kulcsa!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Tonnányi tehertől szabadulhatsz meg a mai napon, a legjobbkor érkezik ugyanis valaki, aki fényt hoz az éjszakába, te pedig végre megoldást találhatsz a problémára, amely hosszú ideje nyomja rá a bélyegét a mindennapjaidra. Bátran élj a lehetőséggel, végleg zárd le az ügyet, és indulj el új utakon, új élményeket keresve. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak vagy elvonják a figyelmedet, neked csakis magadra kell koncentrálnod, és arra, hogy minden szálat megfelelően elvarrj, hisz nem szeretnéd, ha a későbbiekben ez okozna fejfájást!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét közepén valamiféle égi sugallatra kezdesz mindenféle ok nélkül egyfajta eszeveszett vágtába, azt gondolod ugyanis, hogy amennyiben vesztegeted az idődet, abban az esetben elúszhat minden, amit eddig tettél az eredményért. Állj meg azonban egy pillanatra és igyekezz lehűteni magad, hisz minél inkább csapkodod a ló tomporát, annál nagyobb az esély arra, hogy meg fog bokrosodni, te pedig lezuhansz és dugába dől minden. Lassíts és arra törekedj, hogy olyan minőségű munkát adj ki a kezedből, amellyel utána nem kell szégyenkezned és nem fog lelkiismeret-furdalás sem gyötörni! Hidd el, kiváló eredményt nem csak száguldozva lehet elérni!

NYILAS (november 23-december 21)

Jó ideje szeretnél valamit elérni, ahogy azonban telik az idő, rá kell jönnöd, hogy csupán egy délibábot kergetsz, egyáltalán nem biztos, hogy ez a te utad és az sem, hogy valaha el fogod érni a kitűzött célodat. Ahelyett tehát, hogy illúziókat építenél magad körül, igyekezz a realitás talaján mozogva olyasfajta kihívásokat találni magadnak, amelyek hozzátesznek az életedhez és nem csupán idővesztegetésként bonyolítják a mindennapjaidat. Először azonban tervezz meg mindent, járd körbe alaposan és amennyiben elérhető magasságban van a hegy csúcsa, csakis abban az esetben indulj el. Merj tenni a jövődért, hogy később aztán büszkén mutogathasd, miféle zamatos gyümölcse lett a munkádnak!

BAK (december 22-január 20)

Valaki, aki elég bizarr álláspontot képvisel, elvárja, hogy oszd a véleményét és te is állj be mögé annak ellenére, hogy teljesen ellentétes álláspontot képviselsz. Ne hagyd magad semmiképp befolyásolni, állj ki magadért és határozottan utasítsd el ezt a fajta szelíd erőszakot. Önálló ember vagy önálló véleménnyel, nincs tehát szükséged arra, hogy mások fogják a kezed, ráadásul olyanok, akik nem épp a legtisztességesebb eszközökkel lépnek pályára. Tartsd távol magad az ilyen emberektől! Lépj tovább és olyanokra koncentrálj, akikre érdemes!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mások életében képes vagy kívülállóként bölcs tanácsokat adni, ami azonban a te sorsodat illeti, valahogy sokkal kacskaringósabb és buktatókkal teli a te utad, így nagyon nehezen lavírozol el a hétköznapokban. Érdemes tehát ezen a ponton elgondolkodnod azon, hogy vajon miként tudsz a saját életeden könnyíteni, illetve hogy mi a fontossági sorrend: a saját életed – vagy az, hogy mindenki másnak egyengesd az útját. Hidd el, azok közül, akiknek ma önzetlenül, önmagadat feláldozva segítesz, sokan nem fogják ezt viszonozni. Egyáltalán nem biztos, hogy amennyiben úgy hozza a helyzet, hogy szükséged lenne rájuk, ott fognak majd mögötted állni. Épp ezért szelektálj és csak azoknak segíts, akikre majd te is számíthatsz, ha úgy adódik és fókuszálj a saját ügyeidre!

HALAK (február 20-március 20)

Noha mindent tökéletesen elterveztél a mai napra, mégis olyasféle megbízást kapsz a feletteseidtől, amely fenekestől, forgatja fel az egész programot. Ne bosszankodj emiatt, tekints egyfajta kihívásként a helyzetre, melyhez szinte minden energiádat fel kell majd használnod. Nem minden nap sikerül ilyenre, a nehézségi fokból adódóan pedig minden idegszáladdal koncentrálj annak érdekében, hogy el ne sodorjon az ár. Lehet ugyan, hogy ma teljesen ki fogsz merülsz, de ha a nap végén visszatekintesz a művedre és az eredményre, büszkeséggel tölt majd el az, amit látsz, ráadásul a feletteseid is elégedett bólintanak majd. A nap végén pedig kifejezetten jól fog esni egy forró fürdő, a kedvenc könyved és egy pohár bor társaságában!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!