Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 8.: a Bikáknak érdemes lassítaniuk, a Skorpiók elégedettek az életükkel

Napi horoszkóp február 8.: a Bikáknak érdemes lassítaniuk, a Skorpiók elégedettek az életükkel

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!
  1. NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 8.

KOS (március 21-április 20)

A környezetedtől abszolút eltérő álláspontot képviselsz, emiatt egyfajta kakukktojása vagy a társaságnak. Bármennyire is néznek azonban rád ferde szemmel, téged abszolút nem zavar, hisz nem vagy az a személy, aki a saját elveit feladva igyekszik beilleszkedni a dominósorba. Nem kell feketének vagy fehérnek lenned, ne bánd, ha észrevesznek, ha kitűnsz a társaságból, ha ugyanis mindig ugyanazt kántálod, amit mások, soha nem fogod tudni letenni a névjegyedet. Tűnj ki a tömegből, de arra mindenképp ügyelj, hogy pozitív ügyeket képviselj, ne amiatt emlegessenek, amiért neked szégyenkezned kellene!

BIKA (április 21-május 20)

Alapvetően egy féktelen rohanás az életed, hatalmas sebességgel mész előre, mindenáron mindenkinek meg akarnál felelni, ezért a saját életed szorul háttérbe. Mivel azonban ez a rendkívül fárasztó és kontroll nélküli rohanás kezd teljes kimerültséget okozni nálad, épp ezért igyekezz lassítani, szükség esetén pedig megállni. Lásd be, hogy semmi jót nem tartogat számodra, ha nem szállsz ki időben a mókuskerékből, a baj ugyanis a nyakadban fog landolni, ellehetetlenítve a helyzetedet. Épp ezért érdemes egy rövidebb időre visszavonulót fújnod és olyasféleképp töltekezned, ami valóban rólad szól és újratölti az energiaraktáraidat. Hidd el, sokkal másabb lesz majd az egész helyzet, ha lesz benned újra életerő! Tanulj meg a saját érdekedben nemet mondani másoknak és igyekezz önmagadra koncentrálni!

IKREK (május 21-június 21)

Számodra igazságtalannak vélt helyzetben találod magad, mások ugyanis olyasmiért próbálnak felelősségre vonni, amelyhez igazán semmi közöd nincsen. Ne akard azonban mindenáron meggyőzni őket arról, hogy igazad van és valóban ártatlan vagy, csupán a legfontosabb személyekkel tudasd az álláspontodat, a többieknek pedig szívük joga azt gondolni, amit akarnak. Kíméld meg magad, hisz nem érdemes egy emberként harcba szállni a többséggel. Foglalkozz tehát azokkal a dolgokkal, amelyek prioritást élveznek és hozzá tesznek az életedhez, az ilyen helyzeteket pedig igyekezz a legmesszebbről elkerülni a jövőben!

RÁK (június 22-július 22)

Gyakorlatilag a célegyenesbe érkezve tapasztalod meg azokat a hiányosságokat, melyek a figyelmetlenségedből adódóan elkövetett apróbb hibák következményeként okoznak most fejfájást neked. Ne bosszankodj azonban emiatt, szedd össze magad és összpontosíts arra, hogy mihamarabb kiköszörüld a csorbát. Bár nem így tervezted a napot, mégis érdemes most félretenned a negatív, bosszús gondolataidat és arra koncentrálnod, hogy ezúttal ne vessen árnyékot semmi a sikeredre! Hajrá, fel ne add!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, abszolút ideálisak a körülmények ahhoz, hogy végre felvállald az érzéseidet valaki előtt, aki iránt hosszú ideje gyengéd érzelmeket táplálsz. Amennyiben erős ez a késztetés, abban az esetbrn hallgass a hetedik érzékedre, szedd össze a mondanivalódat, menjetek el egy nem túl zsúfolt helyre, sétáljatok egy nagyot és ha elég bátornak érzed magad arra, hogy érzelmileg kitárulkozz, akkor ne halogasd tovább. Arra azonban mindenképp készülj fel, hogy nem feltétlenül kapsz majd pozitív visszaigazolást, amennyiben azonban te is jól érezted az illető rezgéseit, abban az esetben nem nyúlhatsz mellé. Sok boldogságot a közös utatokon!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kissé elakadtál az úton, fogalmad sincs, merre kellene továbbmenned ahhoz, hogy ne vessz el a dolgok sűrűjében. Olyannyira feltornyosultak ugyanis a nehezebb feladatok, hogy kedved sincs nekiállni semmiféle tennivalónak. Mivel így a siker is a szemed láttára úszhat el, épp ezért érdemes egy kicsit megráznod magad és erőt merítened azokból a pozitív részeredményekből, amelyek eddig fenntartották a lendületedet. Hidd el, annál édesebb lesz majd a siker íze, minél kitartóbban küzdesz érte. Igen, ez most nem a legegyszerűbb akadálypálya, de az lebegjen a szemed előtt, hogy ezek adják majd a komoly tapasztalatokat!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Szíved szerint egy időre háttérbe szorítanád a jelenleg végzett tevékenységedet és új dolgok felé nyitnál, úgy gondolod ugyanis, hogy rengeteg dolgoztál már ezen a bizonyos projekten, szinte borítékolható a pozitív eredmény, épp ezért kicsit lazíthatsz végre. Légy azonban óvatos, nem minden az, aminek látszik, könnyen lehet, hogy te vagy az, aki úgy érzi, sínen van minden, talán azonban nem minden kerek a történetben. Ne várd tehát meg, amígy vártalan és meredek irányt vesznek a történések, légy te az, aki gondoskosik arról, hogy minden valóban irányban legyen. hiszen a dolgok bármikor váratlan fordulatot Akkor dőlj hátra ilyen nyugodtan, ha valóban bent vagy már a célban és minden úgy van elvégezve, ahogy azt elvárják tőled! Addig pedig a fél szemed tartsd a folyamatban lévő ügyeken!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Alapvetően nincsen benned hiányérzet, abszolút elégedett vagy azzal, ahol jelen pillanatban tartasz, nem is akarsz többet, szebbet, jobbat elérni. Vannak ugyan mindig apróbb problémák, amelyeket meg kell oldanod, mindezek mellett mégis hálás vagy azért, amit a magadénak tudhatsz. Igyekezz ezt az életszemléletet a gyakorlatba átültetve menni az úton, elfogadva azt, hogy mindig lesznek majd olyan helyzetek, amik megpróbálnak az egyensúlyodból kibillenteni. Neked viszont csak magadra kell hallgatnod, épp ezért ha valami nem szolgálja a lelki épülésed, azzal nem is kell a jövőben foglalkoznod!

NYILAS (november 23-december 21)

Kezdesz kissé besokallni attól, hogy mindenki az érdeket latja benned, azt a személyt, aki feltételek nélkül másokat helyez előtérbe csak azért, hogy mindenki életét megkönnyítse. Abszolút fojtogatónak érzed a feléd támasztott elvárásokat, emiatt végtelenül elkeseredett vagy, hisz nem a személyedet értékelik, az embert, aki te vagy, sokkal inkább egyfajta eszközként tekintenek rád a céljaik eléréséhez. Épp ezért eljött az idő, hogy kiállj magadért és elkezdd elhessegetni azokat, akik szemtelen piaci legyek módjára repkednek folyamatosan körülötted. Lehet, hogy egy darabig nem leszel népszerű, de legalább nagyobb szabadságod lesz majd, ha nem fojtogat a megfelelési kényszer! Ne hagyd magad! semmiképp!

BAK (december 22-január 20)

Valaki rendkívül áldozatkésznek mutatja magát, gyakorlatilag mindent bevállal azért, hogy imponáljon neked. Kissé meglep a hozzáállása, hisz nem álltok olyan közel egymáshoz, csupán egy jó ismerősi viszony van közöttetek, a barátodnak semmiképp nem hívnád. Pontosan emiatt is esik különösen jól neked, hogy az illető ennyire kész támogatni téged. Légy azonban óvatos és igyekezz kideríteni, hogy mi lehet a szándéka, ha pedig feddhetetlen, csupán te voltál gyanakvó, abban az esetben becsüld meg őt, légy hálás neki és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Elég kellemetlen helyzetben találod magad, hisz valaki támogatást vár tőled egy olyan természetű ügyben, amely teljesen szembemegy az értékrendeddel. Éppen ezért két választási lehetőséged van: vagy felveszel egy vaskos álarcot és azt mutatod, hogy egyetértesz, avagy nyíltan, egyenesen és őszintén bevállalod, hogy nem, ez nem a te asztalod, hisz nem egyezik a világnézeteddel. Az előbbi a kacskaringósabb, melynek rengeteg buktatója van, az utóbbi a legrövidebb és legegyszerűbb út. Rajtad múlik, hogy melyikre lépsz rá, az azonban el nem hanyagolható tényező, hogy az egyenes út nem okoz álmatlan éjszakákat. Nem kell ahhoz különösebben bántónak lenned, hogy tudasd vele, ez bizony nagyon távol áll tőled, az álláspontodat úgy is érzékeltetheted, hogy egyfajta logikai vonal mentén rávezeted. Kétségtenül faramuci a helyzet, de igyekezz ügyelni arra, hogy emiatt ne romoljon meg a közöttetek lévő kapcsolat!

HALAK (február 20-március 20)

Kissé unod a szürke hétköznapokat, szíved szerint mennél és törnéd az utat magad előtt annak érdekében, hogy felhyorsuljanak az események és a végén a sikereket ünnepelhesd. Amennyiben azonban nincs elég türelmed és sürgeted a dolgok előrehaladását, könnyen lehet, hogy hiba csúszhat a számításaidba. Ennek elkerülése érdekében tehát igyekezz borogatni a türelmetlenségedet és arra koncentrálni, hogy a jelen helyzetből kihozd a legtöbbet, hisz addig úgysem fogsz tudni továbblépni, amíg nem válnak ideálissá a körülmények. Hagyd, hogy a jelenlegi helyzet kiforrja magát, szépítgesd, alakítsd és meglátod, hamarosan szintet léphetsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Két év alatt 200 milliót kerestem OnlyFans modellként: elárulom, mi a siker ára

A neve elhallgatását kérő OnlyFans modell története elképesztő. A megszólalót a továbbiakban nevezzük Elaina-nak.

Kép

A kannibalizmussal vádolt Armie Hammer után exfelesége is megszólalt: „Ő volt a legrosszabb”

Korábban még nem adott interjút Elizabeth Chambers, most viszont megtörte a csendet.

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Kép

Brendan Fraser vallomását nem lehet kibírni könnyek nélkül: túlsúlyos és autista fia drámája sokat segített neki

Brendan Fraser aranyszobrocskára esélyes a legjobb színész kategóriájában a 2023-as Oscar-gálán A bála című filmben nyújtott alakításáért.

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!