Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 7.: a Rákok változásra vágynak, a Szüzeknek több türelemre lesz szükségük

Napi horoszkóp február 7.: a Rákok változásra vágynak, a Szüzeknek több türelemre lesz szükségük
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek óriási pénzösszeg hullik az ölébe még júniusban

A június a szikrázó napsütés és a kánikula mellett óriási pénzesőt is ígér!

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Olvasd el!

5 dolog, amit nem tehet meg az ellenőr, hiába nincs jegyed – Ismerd meg a jogaidat!

A jegyellenőröknek nincs mindenre kiterjedő hatáskörük.

Olvasd el!

6 gyógyszer, ami súlyos elhízáshoz vezet, hiába nem eszel többet: durván bezavarnak az anyagcsere-folyamatokba

A legtöbben nem is gondolnák, hogy a súlyvesztéshez nemcsak az életmódnak és a mozgásnak van köze, hanem az általunk szedett gyógyszereknek is.

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 21.: a Rákok kiemelkedő tudásukat adhatják tovább, a Mérlegek fontos célért küzdenek

A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmakat ígérnek!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz a június 21-ei telihold: minden álmuk valóra válik!

A telihold időszaka mindig valami megmagyarázhatatlan, misztikus energiával tölti fel az embereket.

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 20.: az Ikreknek nem érdemes kerülgetniük a forró kását, az Oroszlánok végre pontot tehetnek bizonyos feladatok végére

A hét második felére is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ismét izgalmas üzenetekkel készültek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 7.

KOS (március 21-április 20)

Komoly ügyben vár tőled segítséget az egyik legjobb barátod, számodra pedig mi sem természetesebb annál, minthogy azonnal ugorj és minden szolgálatodat felajánld neki, ezzel biztosítva arról, hogy természetesen ezúttal is számíthat rád. Nem biztos, hogy azok az igazán jó barátok, akik állandóan együtt lógnak, mégsincs egy önálló gondolatuk sem, miközben a féltve őrzött titkaikat sem osztják meg egymással. Te viszont pontosan tudod, hogy mikor és hol kell lenned ahhoz, hogy segíthess, s tisztában vagy társad erényeivel és gyengeségeivel, de ez utóbbit eszedbe sem jutna soha felhasználni ellene. Hálásak lehettek a sorsnak, hogy ott vagytok egymásnak!

BIKA (április 21-május 20)

Azt gondolod, hogy bármilyen helyzetben a segítségedre lesz az a megoldóképlet, amit kitaláltál magadnak, az lesz a kulcs, amely ki tud húzni mindenfajta slamasztikából. Szomorú tény azonban, hogy sajnos nem létezik valamennyi szituációra egyetlen és ugyanazon használható recept, hiszen minden megoldatlan ügy egyedi és kreatív megoldást igényel. Hidd el, néha szükség lehet új, ütős megoldásokra annak érdekében, hogy bizonyítsd a racionális gondolkodásodat és a jól átgondolt lépések mögött rejlő lényeget!

IKREK (május 21-június 21)

Komoly ügybe vágtál bele, talán kicsit meg is haladja a képességeidet a dolog, olyasmit szeretnél ugyanis elérni, amire jelen pillanatban elég kevés az esélyed. Mivel azonban számodra becsületbeli dologról van szó, ezért egyetlen pillanatra sem inog meg a hited és az akaratod. Ez az elszántság lesz majd az, ami hozzásegít ahhoz, hogy bármit is képes legyél elérni. Amennyiben azonban megfutamodsz, abban az esetben a minimális esélyét is elveszed annak, hogy elérd az általad kitűzött célt. Csak menj bátran, felszegett fejjel előre, s ha készülsz a váratlan fordulatokra is, nem lehet gond! Fuss neki a nagyobb akadályoknak is, hisz ha legyőzöd őket, azzal még erősebbé válsz. Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Változásra vágysz, szeretnél kitörni, nem igazán érzed ugyanis azt, hogy a jelenlegi helyzetben sokkal magasabbra juthatnál. Borzasztóan monotonnak érzed a napokat, amely egyszerűen elveszi a kedved nagyjából attól is, hogy reggelente kikelj az ágyból. Ez a környezetednek is elég hamar feltűnik, amit szóvá is tesznek, alapvetően ugyanis magas fordulatszámon pörgő személynek ismernek. Eljött tehát a pont, amikor érdemes kitörnöd abból az egyhangúságból, amely körülvesz, keress új impulzusokat, alkoss valami olyan maradandót, amiről még sokáig fognak beszélni. Találj magadnak új kihívást, lépj ki a dominósorból, hidd el, ha megtalálod a saját utadat, akkor bizony büszkén mondhatod majd el, hogy akartad a változást, mertél lépéseket tenni a boldogságodért, amelynek meg is lett az eredménye!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A kollégák komoly kérdésben kérik ki a véleményedet, amelyben perdöntő lehet az álláspontod. Éppen ezért nem mondhatsz ki meggondolatlan dolgokat, racionálisan gondold tehát végig a helyzetet, s a lehetséges következményeket is mérlegelve úgy mondd ki a végső szót, hogy az lehetőség szerint mindenkinek jó megoldást eredményezzem és semmiképpen ne vehessenek rossz irányt az események. Biztosan lesznek olyanok, akik kételkednek benned, de ne sajnáld az időt arra, hogy elmagyarázd, miért tartod helyesnek a saját álláspontodat. Hidd el, megéri, hisz ha sikerül őket is magad mellé állítani, akkor szinte biztosan nyert ügyed lesz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a közvetlen környezetedben borzasztóan irritál a túlzott nyüzsgésével. Szaladgál körbe céltalanul, hebrencs, beszél, harsány, egyfolytában küzd valamiért. Amennyiben elviselhetetlenné válik a számodra, igyekezz az ellenszenveden túllépve felajánlani a segítségedet, egyúttal próbáld megértetni vele, hogy az eredmény nem attól fog majd jönni, hogy addig pörög, amíg a benne lévő elem ki nem merül. Az illető hálás lesz neked az útmutatásért és te is megnyugodhatsz, hisz nem kell tovább idegesítened magad miatta, ezután oda tudsz majd figyelni azokra a dolgokra is, amelyekre eddig az illető nyüzsgése okán nem tudtál koncentrálni.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az eredeti terveidhez képest másképp alakul a helyzet, te azonban annyira szerencsés vagy, hogy még mindig van lehetőséged irányt változtatni. Nincs azzal semmi gond, ha esetleg tévedsz, hisz nincs tökéletes ember, azért tehát abszolút nem kell szégyenkezned, ha hibázol. Igyekezz végiggondolni, hol fogtál mellé és merre kell továbbmenned ahhoz, hogy végül gond nélkül elérd a célodat. Bizonyosan tudni fogod, mit kell majd ezután másképp csinálnod, hiszen képes vagy levonni a megfelelő konzekvenciát. Ne keseredj el, ne add fel, a megfelelő korrekciókkal folytasd, amit elkezdtél és higgy a sikerben!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem feltétlenül választottad a legjobb taktikát egy bizonyos helyzetben, ennek eredményeképp most mérgezett egerek módjára szaladgálsz fűhöz-fához azért, hogy valaki legyen, aki irányba helyez. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, s ahány embert kérdezel, annyiféle ötlettel állnak elő, rá kell jönnöd, csak is te döntheted el, hogyan cselekedj. Ez is azt bizonyítja, hogy kívülálló személyek szubjektív véleménye alapján nem tudsz eligazodni, magadnak kell inkább kimondni a végső szót, aminek persze az is az ára, hogy neked kell viselned a felelősséget is. Az Élet már csak ilyen!

NYILAS (november 23-december 21)

Mindenképp szeretnél utánajárni egy téged is érintő rejtélynek, amelyet elméleted szerint valaki titkol előled. Mivel azonban nem akarsz mégsem ajtóstól rontani a házba, épp ezért inkább csak óvatosan próbálj szaglászni annak érdekében, hogy megtudj valamit a dologról. Amennyiben célravezetőnek látod a taktikát, abban az esetben várj, amíg az a bizonyos nyúl kiugrik a bokorból, ha azonban csupán az idődet veszteged azzal, hogy hímelsz-hámolsz, akkor szedd össze magad és kérdezz rá nyíltan az illetőnél, hogy tulajdonképp mit is akar elérni. Ellenkező esetben csak feleslegesen futod majd a köröket, s egyetlen lépéssel sem kerülsz közelebb a megfejtéshez. Jobb az ilyesmin gyorsan túlesni!

BAK (december 22-január 20)

Alapvetően optimista embernek tartod magad annak ellenére is, hogy nem mindig alakul feltétlenül pozitívan az, amibe belekezdesz. Optimista gondolkodásod a hét második napján sem fog cserben hagyni, hisz noha az elején úgy tűnik, hogy soha nem tudsz pontot tenni egy általad elkezdett ügy végére, most mégis úgy alakul a helyzet, hogy minden a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy sikerrel oldd meg a feladatot. Nagy kő eshet le a szívedről, hisz jó ideje küzdesz már ezzel. Végre más dolgokkal is foglalkozhatsz, nem kell éjt nappallá téve a mókuskerékben futnod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Végre a terveidnel megfelelően alakul a helyzet, minden, amibe belekezdtél, nagyon szépen hozza az általad elvárt eredményt. Ez roppant nagy büszkeséggel tölt el, a környezeted is meglehetős elismeréssel bólogat. Használd ki a helyzetet, ünnepeld a pillanatot, de vigyázz, nehogy túlságosan elszállj magadtól, hisz bármikor jöhet egy kátyú, amely azonnal kitöri a szekered kerekét. Koncentrálj tehát, tedd a dolgodat, hidd el, a dobogó tetejéről sokkal szebb a kilátás!

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú ideje vagy már kételyek között egy bizonyos dologgal kapcsolatban, egyszerűen nem hagy nyugodni az egész helyzet. Amennyiben tehát szeretnél végre megszabadulni tőle egyszer, s mindenkorra, abban az esetben itt az idő, hogy leülj és végig gondold pontról pontra az elejétől a végéig. Ne félj attól, ami kiderülhet, hiszen az élet néha úgy hozza, hogy új dolgok felé kell indulnod és a régieket hátra kell hagynod, mert csak így juthatsz egyről a kettőre. Nem érdemes mindenáron ragaszkodnod egy lyukas zoknihoz, ha már nem tudod használni, egyszerűen dobd ki és vegyél elő egy másikat. Időnként nehéz döntéseket is kell hozni, de hidd el, hogy jobban jársz, ha ezeket nem halogatod, mert annál előbb szabadulsz a tehertől.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép

Ennyire dögös lett Mészáros Lili legelső címlapja: a Next Top Model Hungary győztese vadítóan néz ki a képeken

A Next Top Model Hungaty nyertese, Mészáros Lili egyik nyereménye az volt, hogy szerepelhet a JOY magazin címlapján. Ez meg is történt, csodásan fest rajta!

Kép

Jött, látott és győzött: Tóth Andi lélegzetelállító szettben vette át díját a Social Media Awardon

Tegnap került megrendezésre a JOY Social Media Award 2024-es gálája, ahol ismét díjat kaptak azok a tartalomgyártók, akiket szeretünk és, akik valóban inspiráló tartalmakkal teszik szebbé a napjainkat.

Kép

Megjelent a JOY nyári lapszáma, címlapon a Next Top Model Hungary győztese, Mészáros Lili - Keresd a magazint Kneipp minitusfürdővel!

A JOY legfrissebb lapszáma a legfrissebb nyári szépség és divattrendekkel vár, valamint izgalmas interjúkkal és fotókkal, például Mészáros Lilivel, Rúzsa Magdival és Pető Brúnóval. Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra Bianka ajánlóját!

Kép

Napi horoszkóp június 21.: a Rákok kiemelkedő tudásukat adhatják tovább, a Mérlegek fontos célért küzdenek

A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmakat ígérnek!

Kép

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz a június 21-ei telihold: minden álmuk valóra válik!

A telihold időszaka mindig valami megmagyarázhatatlan, misztikus energiával tölti fel az embereket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!