Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Napi horoszkóp február 7.: a Nyilasok változtathatnak az életükön, a Bakoknak nagyszabású terveik vannak

Napi horoszkóp február 7.: a Nyilasok változtathatnak az életükön, a Bakoknak nagyszabású terveik vannak
A nap cikke

Megváltoztak az ideális vérnyomásértékek: mostantól EZ számít normálnak!

Ha eddig nem volt magas vérnyomásod, lehet, hogy mától van!

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 20.: a Bikák a környezetük támogatására számítanak, a Mérlegek nem halogathatnak tovább egy fontos döntést

A hosszú hétvége utolsó napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 19.: a Bikák szeretnék az irányítást a kezükben tartani, a Szüzek vállát hatalmas felelősség terheli

A csillagok a mai napra is izgalmakkal készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiderült a világhírű énekesnő magyar vezetékneve: ebből a vármegyéből származik!

Képzeld, a többszörösen Grammy-díjra jelölt sztár anyai nagyapjának családja Magyarországon élt.

Olvasd el!

Egy új kutatás szerint ez az ételízesítő akár 40%-kal is megnövelheti a gyomorrák kialakulásának kockázatát

Ezután a tanulmány után az ember kétszer is meggondolja, hogy mennyire használja ezt az ételízesítőt.

Olvasd el!

Ezzel a TikTokon terjedő elmélettel teszteli most mindenki a párkapcsolatát: biztosan kiderítheted vele, van-e jövőtök!

Randizol valakivel, de nem tudod, hosszútávon is passzoltok-e egymáshoz? A TikTokerek szerint pár perc alatt választ kaphatsz a kérdésedre, amennyiben beveted az úgynevezett madár-tesztet.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 7.

KOS (március 21-április 20)

A hét első napján váratlan lehetőséget kapsz arra, hogy sikeresen abszolválj egy bizonyos dolgot, neked azonban megremeg a lábad, hisz olyan volumenű ügyről van szó, amely megváltoztathatja az életedet. Mérlegeld tehát a dolog súlyát, ne gondolj ennyire görcsösen a negatívumokra, keresd a pozitív szegmenseket, nézd meg, mifajta élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodhatsz azáltal, ha nyíltan és bátran fejest ugrasz a mély vízbe. Nem biztos, hogy megbánod, sőt, mi több még jól is járhatsz és talán valóban az egész életed megváltozhat! Most vagy soha!

BIKA (április 21-május 20)

Valakinek nem osztod a véleményét, emiatt konfliktushelyzetbe keveredsz csak azért, mert sem te, sem az illető nem hajlandó lejjebb adni az elveiből és engedni a másiknak. Emiatt egyre távolabb kerültök egymástól, ami csak azt eredményezi, hogy akarva-akaratlanul egyfajta ellenérzés alakul ki egymás iránt. A kérdés csak az, hogy megéri-e egy korábbi, viszonylag kiegyensúlyozott kapcsolatot elrontani azzal, hogy valamiben nem találjátok a közös hangot. Érdemes tehát megpróbálnotok kompromisszumot kötni, ha semmiképp nem megy, akkor pedig próbáljatok túllépni a dolgon és borítsatok fátylat a dologra. Amennyiben ugyanis ebben a helyzetben ragadok, abban az esetben végleg el fogtok távolodni egymástól!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasfajta feszültséget érzel magad körül, amellyel egyelőre nem-igen tudsz mit kezdeni, ez pedig rányomja a bélyegét a hangulatodra is. Egyelőre azonban fogalmad sincs, mi lehetne az az inspiráció, amely ezen a holtponton segíthetne túljutni, hisz ez az állapot sokáig így semmiképp nem tartható. Zárd ki a külvilágot, ne foglalkozz most semmi mással, csakis arra koncentrálj, hogy összeszedd magad, mindet rendelj alá annak, hogy lelkileg egy kicsit épülhess, mert így nem nagyon lesz feljebb. Szentelj magadra egy kis időt, csináltasd meg a hajad, vagy a körmeid, de mindenképp olyasmivel foglalkozz, amely kellő lendületet ad a továbblépéshez és kicsit pozitívabb életszemléletet adhat. Ne feledd, nincs lehetetlen, csak tehetetlen!

RÁK (június 22-július 22)

Görcsösen hajtod a környezeted elismerését, gyakorlatilag mindenbe belekezdesz csak azért, hogy mások mosolyogva bólintsanak a körülötted élők, ezzel azonban egyre hiteltelenebbé válsz mindenki szemében. Meglehetősen frusztrál az, hogy mindent dupla akkora lendülettel kell teljesítened ahhoz, hogy felhívd magadra a figyelmet és kivívd mások elismerését. El kell azonban döntened, hogy mi a fontosabb: az, hogy önmagad elégedetté tedd, vagy az, hogy mások megveregessék a vállad. Elsősorban érdemes a saját boldogságod elérésére törekedned és csak azután lesz fontos az, hogy kinek mi a véleménye rólad. Ne teperj megállás nélkül, litereket izzadva azért, hogy bárkinek kivívhasd az elismerését! Az az ő értékrendje, ez pedig a tiéd!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rendkívül felelősségteljes megbízást kapsz a hét első napján, melyre ha akartál volna, sem tudtál volna nemet mondani, hisz nem szerettél volna a főnőkeidben a visszakozással ellenérzéseket kelteni. Gyorsan rá kell azonban jönnöd, hogy elég nagy falattal küzdesz és bizony egyedül jó eséllyel nem fogsz tudni megbirkózni vele. Mielőtt azonban lejár a határidő, kérj segítséget, ne vállalj olyasmiért felelősséget, amit egyedül biztosan nem tudsz abszolválni. Nem szégyen, ha bevallod magadnak, hogy valamiben tapasztalatlan vagy, inkább most, mint később, amikor már magyarázatot kellene adnod! Kétségtelenül sikamlós a talaj, de megfelelő odafigyeléssel sikeres is lehetsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ott véthetsz hibát a hét első napján, ahol a leginkább észnél kellett volna lenned, te mégis eszeveszett módon rohansz előre, melynek eredményeképp a csorbát kell köszörülnöd, ahelyett, hogy haladnál előre. Mivel te is tudod, hogy nem léphetsz át a dolog felett különösebb következmények nélkül, így minden hasznos percedet azzal érdemes eltöltened, hogy korrigálod ezt a bizonyos botlást. Amennyiben sikerül, abban az esetben vond le a megfelelő következtetéseket és úgy lépj tovább, hogy nem marad elvarratlan szál a történetben. Okulj a dologból, jegyezd meg, hogy nem a tempó gyorsasága a fontos, sokkal inkább az, hogy lassabban, de magabiztosan tudj haladni, de minőségi eredményt produkálhass, ezáltal ne kövesd el ugyanazt a hibát!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bármennyire nem szeretnéd, mégis úgy hozza az élet, hogy magadhoz kell ragadnod az irányítást egy bizonyos helyzetben, olyan helyzet adódik ugyanis, amit azonnal meg kell oldani és mivel te vagy a legtapasztaltabb a témában, így neked kell a vezető szerepet betöltened. Ne ijedj meg a felelősségtől, hisz korántsem biztos, hogy olyan rémesen ijesztő, mint amilyennek az első pillanatban látszik. Csak gondolkodj megoldás centrikusan, vedd elő minden tudásodat és vágj bele, ne azon morfondírozz, hogy hol bukhatod el az egészet. Hidd el, néha ilyenekre is szükség van, ezek a dolgok ugyanis csak keményebbé, hitelesebbé és sikeresebbé tesznek.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét első napja váratlan akadályokat gördít eléd, amelyeket ha akarsz, se tudsz kikerülni, hisz ha most megteszed, később bizony csőstől szakadhat a nyakadba. Épp ezért érdemes ma arra áldoznod az idődet, hogy megoldd a problémát annak érdekében, hogy a hét további részében egész nyugodtan koncentrálhass más dolgokra is, ne szorulj bele ebbe az egyetlen helyzetbe. Ennek érdekében ne halogasd a megoldást, hisz a baj csak a nyakadon marad, azt pedig te sem szeretnéd, hogy emiatt álmatlan éjszakáid legyenek. Cselekedj tehát, csak utána tervezz bármilyen más programot!

NYILAS (november 23-december 21)

Ugyan megállás nélkül kapod a jeleket az Élettől, hogy bizonyos dolgokon változtatnod kellene, ennek ellenére te nem tartod magad elég bátornak ahhoz, hogy merj határozottabb lépéseket tenni. Amennyiben azonban elkondolkodsz azon, hogy miképp indulj el az új utadon, abban az esetben talán könnyebb lehet megugrani az első akadályokat. Csupán csak arra kell ügyelned, hogy ne ugorj fejest olyan, ismeretlen és talán túl sekély vízbe, amelyben még soha nem jártál, mert kitörhet a nyakad. Van időd, használd ki, gondolkodj, inspirálódj és csak akkor tedd meg a nagy lépést, ha teljesen biztos vagy a dolgodban!

BAK (december 22-január 20)

Nagyszabású terveid vannak, melyeket felvázolsz a körülötted élőknek, ők pedig a legnagyobb megdöbbenésedre nem fogadják kitörő örömmel a dolgot. Amennyiben azonban nem a testi épségedet kockáztatod, abban az esetben higgy magadban sziklaszilárdan, hisz ha elbizonytalanítanak, akkor megkérdőjelezhetővé válhat a célod elérése is. Ügyelj azért arra, hogy meggondolatlanul ne rohanj fejjel a falnak! Hajrá, ne vesztegesd az idődet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Végre minden sínen van körülötted, simának tűnik az utad a célvonalig, a bizakodásra pedig azok a részeredmények adnak okot, amelyeket a hét első napján tudsz elérni. Abszolút büszke lehetsz magadra, hiszen úgy tűnik, az általad elvetett magvak végre szép termést hoznak. Valóban elismerésre méltó az, amit annyi áldozat árán sikerült elérned, ezért köszönettel tartozol azonban a körülötted élőknek is, mert nem kis szerepük volt abban, hogy ilyesfajta sikereket érhess el, így ne feledkezz meg róluk a reflektorfényben sem! Ez az igazi összjáték!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, tonnányi terhek ülnek a válladon, egyelőre azonban nem tudsz lejjebb adni belőlük. Emiatt abszolút érthető módon kissé feszültnek érzed magad, nem is érted, hogy vállalhattál el egymással párhuzamosan ilyen volumenű dolgokat, melyeket segítség nélkül kell teljesítened. Mivel azonban kár lenne ezen rágódnod, épp ezért mihamarabb igyekezz valamennyi nyomasztó ügyet lezárni és addig ne vállalj új feladatokat, amíg fel nem szabadulsz! Adj időt magadnak a kikapcsolódásra is, hisz elengedhetetlenül fontos az, hogy feltöltődj egy-egy komolyabb kihívás előtt!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Kép

A 10 legszebb menyasszonyi ruha, amiben magyar sztárok álltak oltár elé az elmúlt években

Neked melyik magyar híresség menyasszonyi ruhája tetszett a legjobban?

Kép

4 csillagjegy, akinek a május vége hatalmas meglepetést tartogat

Hogy a váratlan dolog pozitív vagy negatív lesz, az nézőpont kérdése.

Kép

Napi horoszkóp május 20.: a Bikák a környezetük támogatására számítanak, a Mérlegek nem halogathatnak tovább egy fontos döntést

A hosszú hétvége utolsó napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megváltoztak az ideális vérnyomásértékek: mostantól EZ számít normálnak!

Ha eddig nem volt magas vérnyomásod, lehet, hogy mától van!

Kép

Ezeket a házakat és lakásokat nézik ki leggyakrabban a betörők

Az alábbi otthonok vannak a legnagyobb kockázatnak kitéve, hiszen ezeket a lakásokat, házakat pécézik ki maguknak a betörők.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!