Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek zsúfolt napra számíthatnak, a Vízöntők komoly lehetőséget kapnak

Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek zsúfolt napra számíthatnak, a Vízöntők komoly lehetőséget kapnak
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, hisz ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 5.

KOS (március 21-április 20)

Csalódnod kell valakiben, akit sokkal többre tartottál, mint amit most megtapasztaltál. Azért keserít el a dolog, mert sokkal jobb emberismerőnek gondoltad magad, de most önmagadban is csalódnod kellett. Ne keseredj el, de legközelebb kétszer gondold meg, kivel bizalmaskodsz, igyekezz jobban megismerni, mert nem mind' arany, ami fénylik! Ez most nem jött össze, de ne általánosíts a jövőben, hisz nem mindenkire igaz ez az állítás. Fel a fejjel!

BIKA (április 21-május 21)

Valaki igyekszik rád testálni egy feladatot, ami egyáltalán nem áll közel hozzád. Minden igyekezetével igyekszik elhitetni veled, hogy ebből csakis jól járhatsz, neked azonban averzióid vannak a dologgal kapcsolatosan. Ha egy másodpercig is úgy érzed, hogy ez nem a Te utad, ne hagyd, hogy mások rálökjenek. Nem kell olyasmit csinálnod, amihez nem fűlik a fogad. Mivel ez a helyzet egyáltalán nem szimpatikus és még csak nem is kötelező, így nyugodt szívvel mondhatsz nemet rá.

IKREK (május 22-június 21)

Túlzsúfolt napod van, ide-oda rohangálsz, nem látva a nap végét sem és egy idő után arra kell rájönnöd, hogy a programokba kezdesz kissé beleveszni. Mivel nem terveztél előre, csupán sodródsz az árral, igyekezz úgy evezni, hogy ne legyen belőle semmiféle problémád. Egyiket a másik után vedd terítékre, de ne hagyj semmit befejezetlenül, mely később bonyodalmat okozhat. Igyekezz legközelebb kevesebb és kisebb volumenű dolgokat bevállalni, mert így csak bele fogsz fulladni az egészbe!

RÁK (június 22-július 22)

Mérföldkőhöz érkezett az életed, olyasmibe szeretnél ugyanis belevágni, ami egyelőre elég ismeretlen dolog számodra, de mindenképp látsz benne fantáziát. A környezetedben élőkkel is várakozással telve osztod meg, ám a fogadtatás nem épp olyan, amit vártál. Ők ugyanis nem repesnek az örömtől, mert egyetlen egy dolgot látnak, még pedig azt, hogy fejjel rohansz a falnak. Hallgasd meg a véleményüket, de ne engedd magad teljesen befolyásolni. Mivel azonban előfordulhat, hogy az intelmeknek van alapja is, tudj szelektálni és eldönteni, hogy mi az, ami még belefér és mi az, ami már a testi-lelki épséged kockáztatja!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, nem bírod tovább azt a feszültséget, ami körülötted uralkodik. Nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy egy konfliktus helyzet ilyen negatív irányba uralkodjon el. Mivel rendkívül jó problémamegoldó képességgel rendelkezel, vedd kezedbe az irányítást, állj a sarkadra, próbáld visszafordítani a helyzetet és a pozitív irányba terelni a vitás feleket. Hálásak lesznek neked azért, hogy segítettél nekik rendezni az eldurvuló szituációt. Büszke lehetsz magadra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hatalmas erőfeszítéseket teszel azért, hogy teljesíts egy bizonyos küldetést, amelyet magadra vállaltál, de észre kell venned, hogy néhányan negatívan próbálják befolyásolni a dolog kimenetelét. Nem érdemes azonban macska-egér játékba kezdened velük, jobban teszed, ha a sarkadra állsz és a szemükbe nézel. Ne kertelj, kérdezz rá, miféle szándékok vezérlik őket, illetve hogy mivel érdemelted ki ezt a fajta „kiemelt” figyelmet a részükről. Nem kell minden lapod megmutatnod, de arról mindenképp biztosítsd a „jóakarókat”, hogy pontosan tudod, mire készülnek és ennek ellenére mindenképp véghez fogod vinni a célod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Van valaki a környezetedben, akinek mindenáron bizonyítani szeretnél, ám azt veszed észre, hogy bármit teszel, nem tudsz megfelelni, valamilyen oknál fogva ugyanis bizalmatlan veled szemben. Mivel ez téged rendkívülien frusztrál, egy idő után szinte csak az jár a fejedben, hogy lenyűgözd az illetőt, egyfolytában azon kattog az agyad, hogy mit tudnál tenni, amitől tátva marad a szája. Ne akard azonban az önbecsülésed feladni és mindenáron, a saját határaidat túllépve bizonyítani neki, mert nem biztos, hogy hosszútávon megéri. Fogadd el, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni, engedd el a benned lévő görcsösséget, mert így csak a saját közérzetedre leszel negatív hatással!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Régóta bánt egy bizonyos dolog, ennek ellenére nem igazán szeretnél szembenézni vele, attól tartasz ugyanis, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz emiatt és nem fogod tudni megfelelően kezelni a helyzetet. Be kell azonban látnod, hogy sokkal nagyobb megkönnyebbülés lesz, ha sikerül legyőznöd a félelmeid, a gátlásaid és megoldás centrikusan gondolkodva bátran felállsz és le mered zárni a helyzetet. Nem érdemes tovább húznod az időt, mert ez előbb-utóbb teljesen rányomja majd a bélyegét a közérzetedre, amely csak megnehezíti a szituációt. Legyél bátor, ne feledd, aki mer, az nyer!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezezedben, aki meglátásod szerint túl sokat vár el tőled egy bizonyos szituációban. Olyasmivel kapcsolatban teszi magasra a mércét, amelyről már a legelején tudod, hogy nem fogod tudni teljesíteni. Épp ezért, hogy ne utólag okozz csalódást, még azelőtt tisztázd vele, mielőtt bármibe belekezdenél. Mondd el neki, hogy a Te határaid is végesek, nem tudsz akármeddig elmenni, csak hogy teljesíts dolgokat, de legalább megpróbálod, hogy magadnak se okozz csalódást. Ne aggódj, nem a Te hozzáállásoddal van a probléma!

BAK (december 22-január 20)

Mindenáron szeretnél valakinek a segítségére lenni, amiről úgy gondolod, szívesen venné. Nem érted, miért nem ragadja meg az alkalmat, hisz Te tudod a megoldást, valami oknál fogva azonban mégsem ugrik ki a bőréből. Ezt egy jelként kell felfognod, ne nyomulj tovább, hisz kinyújtottad a kezed, az pedig már rajta múlt, hogy nem ragadta meg. Nyilván megvolt az oka erre, hagyd, hogy saját maga szerezzen tapasztalatot, így ha elhasal, fel fog tudni állni magától is. Te minden tőled telhetőt megtettél, nem lesz tehát lelkiismeret furdalásod azért, hogy segíthettél volna, mégsem tetted meg.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasféle lehetőséget ad az Élet, amit luxus lenne visszautasítanod, épp ezért bárki bármit mond, úgy érzed bele kell vágnod. Mielőtt azonban gondolkodás nélkül fejest ugranál a dologba, mérlegeld, mik a veszélyek, az előnyök és a hátrányok, menet közben ugyanis elég nehéz lesz kiszállnod a mozgó hullámvasútból. Amennyiben tanácstalan vagy a döntésben, inkább kérdd ki mások véleményét is, ne egyedül vegyél ekkora felelősséget a hátadra. Vedd azonban figyelembe, hogy bármiképp is alakul, Te, magad fogod minden egyes pillanatát megélni!

HALAK (február 20-március 20)

Miközben borzasztóan nagy lendülettel dolgozol egy bizonyos dolgon, folyamatosan jönnek az impulzusok, amelyek befolyásolni próbálnak, illetve elterelik a figyelmed arról, amit épp csinálsz. Mivel azonban egy számodra kiemelten fontos ügybe fektetsz rendkívül sok energiát, ne hagyd, hogy bármi kizökkenthessen abból a koncentrációból, amivel dolgozol. Meglátod, a végén majd nyugtával dicséred a napot, hogy megérte annyit fáradoznod a célodért. Ha pontot tettél ennek a végére, majd akkor ráérsz új kihívások elé nézni, ám most be kell tartanod a prioritási sorrendet!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!