Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek szokatlan kihívással kerülnek szembe, a Rákok átadhatják magukat a pihenésnek

Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek szokatlan kihívással kerülnek szembe, a Rákok átadhatják magukat a pihenésnek
A nap cikke

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek 180 fokos fordulatot vesz az élete február végén: varázslatos dolgok várnak rájuk!

Ezek a csillagjegyek hatalmas változásra számíthatnak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

4 gyakorlat, amit az ortopédusok nem ajánlanak térdfájdalom esetén: hosszú távú károkat okozhatnak az ízületekben

Milyen gyakorlatokat ne végezz, ha rossz a térded? Szakértők szerint ezeket érdemes kerülni.

Olvasd el!

Madonna több tízezer ember előtt esett hatalmasat a színpadon - VIDEÓ

Javában zajlik Madonna Celebration turnéja, melynek a hétvégi seattle-i koncertjén óriásit zakózott, de profiként kezelte a dolgot.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 5.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó napján váratlan hiba csúszik a számításodba, amely végül meghiúsítja a terveidet, emiatt borzasztóan bosszús és dühös vagy, elsősorban magadra. Ha sikerült azonban megfelelően a helyükre tenned a dolgokat, letisztáztad magadban, hol lehetett csúszós a talaj, akkor próbáld meg lezárni és elengedni, hisz ha benne ragadsz, képtelen leszel tovább lépni és ezzel új lehetőséget teremteni magadnak, amely majd a sikerhez vezető út lehet. Nem érdemes beleveszned az önvádba, hisz az csak hátráltatni fog a későbbiekben. Ez most nem sikerült, de nincs kizárva, hogy neked is megadatik majd a siker!

BIKA (április 21-május 20)

Egy közeli barátoddal ellentétes álláspontot képviseltek bizonyos dolgokat illetően, amelyekből sem te, sem ő nem vagytok hajlandóak engedni. Emiatt azonban egyre távolabb kerültök egymástól, ami oda vezethet, hogy akarva-akaratlanul ellenérzés alakul ki bennetek a másik iránt. A kérdés csak az, hogy megéri-e egy korábbi, kiegyensúlyozott kapcsolatot elrontani azzal, ha valamiben nem találjátok a közös hangot. Érdemes tehát megpróbálni kompromisszumot kötni, ha semmiképp nem megy, akkor pedig lépjetek túl a dolgon és borítsatok fátylat a múltra. Amennyiben ugyanis ebben a helyzetben ragadtok, az semmi jót nem tartogat a jövőre nézve!

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó napján olyan kihívással kell szembenézned, amelyről eleinte azt hitted, hogy a kisujjból kirázod majd, ám menet közben mégis rá kell jönnöd, hogy alaposabb figyelmet igényel a dolog, mint amit eddig mutattál. Mivel nagyon nem mindegy, hogy mire jutsz, s jó eredményt szeretnél produkálni, ezért most állj meg, mérd fel a lehetőségeidet, rakj össze magadban egy tervet, és fuss neki újra. Az sem elhanyagolható, hogy legyen benned elég hit és akaraterő annak érdekében, hogy a végén célba juss! Hajrá, tedd oda magad!

RÁK (június 22-július 22)

Időben sikerül elvégezned a hét utolsó napjára ütemezett teendőket, így jut lehetőséged arra is, hogy kipihend magad és mentálisan felkészülj az előtted álló héten rád váró kihívásokra. Borzasztóan megnyugtat az a tudat, hogy a folyó a saját medrében folyik, nem kell különösebben közbeavatkoznod semminek, csakis magadra koncentrálhatsz. Olvass, pihenj, nézz filmeket vagy hívd át egy barátnődet és beszélgessetek az élet nagy dolgairól. Kellenek ilyen napok is, amelyek a semmittevésről szólnak, nem igaz?

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó napján végre sikerül megvalósítani azt a célt, amelynek eléréséért régóta dolgoztál már éjt nappallá téve. Ennek eredményeképp ma kézzel fogható eredményt látsz magad előtt és ez roppant büszkévé tesz. Mindenkinek mutasd meg, mit értél el, hiszen számukra hihetetlen módon megugrottad az akadályt, amiről próbáltak lebeszélni. Benned viszont minden megvolt ahhoz, hogy teljesíthesd a kihívást, rendelkezel elég tudással, akaraterővel, logikusan és intelligensen végigzongoráztad a folyamatot, nem csak úgy fejest ugrottál az egészbe. Na ezt csinálja bárki is utánad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a hét utolsó napján felhatalmazva érzi magát arra, hogy kéretlenül elég éles kritikát fogalmazzon meg veled szemben, ennek okán te borzasztóan felbosszantod magad és rendkívüli arroganciával utasítod vissza ezt a fajta viselkedést. Nem is érted, hogy vette a bátorságot az illető arra, hogy ilyenformán beléd kössön, hisz kritikát meg lehet fogalmazni normális, intelligens formában, emberi hangon is, ő azonban ennek a közelében sem volt. Bosszankodás helyett azonban igyekezz a megfogalmazott bírálatot valahogy építő kritikaként felfogni és a jövőben azon dolgozni, hogy ne érhessen ilyesfajta atrocitás.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó napján kénytelen vagy úgy lezárni egy bizonyos dolgot, hogy nem a te szájízed szerint alakult, nem tudsz azonban tovább kozmetikázni az eredményen. Emiatt érthető módon kissé bosszús vagy, hiszen egyáltalán nem így szeretted volna befejezni az egészet, ám most már úgysem tudsz mit tenni ellene, kénytelen vagy beletörődni. Ne legyen azonban emiatt lelkiismeret-furdalásod, hisz mindent megtettél a célért, be kell azonban látnod, hogy vannak dolgok, amelyekre nincs ráhatásod. El kell fogadnod, hogy te is hibázhatsz, ne csüggedj, legközelebb majd jobban sikerül!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Arra kell rájönnöd, hogy a környezetedben akadnak olyan személyek, akik megpróbálnak másokat manipulálni annak érdekében, hogy érvényesíthessék a saját akaratukat. Te abszolút értetlenül állsz a helyzet előtt, el sem akarod hinni, hogy valaki ilyesmire képes, ráadásul vannak olyan naiv emberek, akik ennek bedőlnek. Nem érdemes azonban közbeavatkoznod, hisz ha rájönnek a bajkeverők, hogy le szeretnéd leplezni őket, mindenre hajlandóak lesznek azért, hogy ártsanak neked, és akkor egyszer s mindenkorra megtanulhatod, hogy ne üsd bele az orrodat mások dolgába. Hidd el, nem érdemes belemásznod ebbe ügybe, csupán törekedj arra, hogy minél távolabb legyél!

NYILAS (november 23-december 21)

Valami, amin hosszabb ideje elég céltudatosan, rengeteg energiát beletéve dolgoztál, mégsem olyan eredménnyel zárul, mint amilyenre számítottál és ez roppant nagy csalódással tölt el. Kesergésre azonban így sincs okod, te mindent megtettél annak érdekében, hogy hibátlan legyen az eredmény, az, hogy a végén mégsem olyan lett, mint amilyet vártál, az a körülményeknek köszönhető. Semmi nem történik véletlenül, mindig lehet okulni a történtekből, amennyibe a megfelelő konzekvenciát levonod, abban az esetben rájöhetsz, hogy arra talán mégiscsak jó volt, hogy tapasztalatot szerezz. Ne keseredj el, ez most nem úgy sikerült, ahogyan elképzelted, de legalább ma is tanultál valamit. Holnap pedig jön egy új nap, új lehetőségekkel!

BAK (december 22-január 20)

Mostanra lettél torkig azzal, hogy a környezetedben mindenki megpróbál kihasználni, hogy egyszerűen azt gondolja mindenki rólad, hogy fát lehet vágni a hátadon, sose panaszkodsz majd, hisz mindent elviselsz, amit rád terhelnek. Épp ezért eljött a pillanat, amikor bizony a saját nyugalmad és boldogságod érdekében meg kell húznod egy bizonyos határvonalat. Eleinte félelemmel tölt el a változás, frusztrál a bizonytalanság érzése, de próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy amennyiben ezt a lépést nem teszed meg, abban az esetben mindig neked jut majd az áldozat szerepe. Legy bátor és állj ki saját magadért!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó napján konfliktushelyzetbe kerülsz valakivel, amelyben te is ugyanannyi részben vagy hibás, mint a másik fél. Ne akard tehát rákenni senkire a lekvárt, vállald fel, hogy időnként elragad a hév és hajlamos vagy olyasmit kimondani, amit más esetben nem mondanál. Nem szégyen a bocsánatkérés, sőt! Ez azt is jelenti, hogy képes vagy felülemelkedni egy-egy szituáción és elismerni, ha hibáztál. Hidd el, ettől csak jobb emberré válsz majd!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki a környezetedben féltékeny a sikereidre, épp ezért borzasztóan kicsinyes módon igyekszik keresztbe tenni neked. Mivel ezt gyorsan észreveszed, épp ezért a lehető leghamarabb le tudod állítani és elmagyarázni neki, hogy ugyan elszámolnivalóval nem tartozol neki, mégis elmondhatod, hogy mindaz, amit elértél, rengeteg munkádba és befektetett energiádba került, nem ültél a füles fotelban arra várva, hogy egyszer csak az öledbe pottyanjon. Próbáld finom eszközökkel megértetni vele, hogy mindaz, amit megtettél, komoly munka eredménye, így amennyiben hasonló sikereket szeretne a magáénak tudni, abban az esetben ahelyett, hogy téged próbálna ellehetetleníteni -amitől neki egy fikarcnyival sem lesz jobb-, dolgozzon keményen, ez a titka az egésznek!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Velük randevúzott Elvis után Priscilla Presley! 7 férfi, akinek sikerült elcsábítania a Király legnagyobb szerelmét

Priscilla Presley a mai napig Elvist tartja élete szerelmének, ettől függetlenül első és egyetlen férje halála után is adott pár esélyt annak, hogy ismét rátaláljon a szerelem.

Kép

Készülj! A kínai asztrológia szerint a hét ezen napján lehetőség nyílik megsokszorozni a jót az életedben

A Csi, vagyis az életerő áramlásának napi minőségei folyamatosan változnak, ez pedig hatással van az életünkre. Lássuk mi vár ránk február 19-25. között!

Kép

Félelmetes kontroll: Elvis erre kényszerítette a fiatal Priscilla Presley-t a házasságuk után

A Priscilla című film továbbra is megosztja a közönséget, annak ellenére is, hogy a sztori alapját egy bestseller könyv adja.

Kép

Az Egy nap című netflixes sorozat felemel, aztán kifacsar és összetör: vajon miért zokog az egész internet miatta?

Az Egy nap megmutatja azt a típusú szerelmet, ami a mai világból a legjobban hiányzik...

Kép

Erre figyelj, ha a Temu, Shein, Wish és hasonló oldalakról rendelsz

A netes vásárlás mindig rizikós egy kicsit, pláne, ha gyanúsan olcsón tudsz beszerezni bármit. Mire figyelj, hogy biztosan ne érjen anyagi kár és csalódás? Segítünk!

Kép

A brit királyi család kedvenc parfümjei: ezt viselte Diana az esküvőjén

A legtöbb nő valósággal rajong a parfümökért, és szeretnek inspirálódni annak a tekintetében, hogy milyen híresség milyen illatú parfümöket részesít előnyben. Miután jelenleg a brit királyi család az egyik legnépszerűbb dinasztia Európában, így érdekesnek tartottuk bemutatni azon illatokat, melyeket az elmúlt évtizedek során előszeretettel viseltek akár nívós eseményeken, akár a hétköznapokban.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!