Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 4.: az Oroszlánok határozottan állhatnak ki magukért, a Halak fontos lépést tehetnek meg

Napi horoszkóp február 4.: az Oroszlánok határozottan állhatnak ki magukért, a Halak fontos lépést tehetnek meg

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 4.

KOS (március 21-április 20)

Végre egy igazán hosszú és váratlan fordulatokkal teli folyamat után kezdenek csendesedni a körülmények körülötted, ami azért tesz különösen boldoggá, mert olyasféle dolgokkal is tudsz foglalkozni, amelyek máskor abszolút háttérbe szorul a zsúfolt életed miatt. Adj időt magadnak a pihenésre, a kikapcsolódásra, hisz időnként neked is ki kell szállnod a taposómalomból, mielőtt kimerülsz mind mentálisan, mind pedig fizikailag. Szánj minőségi időt magadra, amikor csakis azzal foglalkozol, ami az érdekeidet szolgálja és nem épp valamiféle többismeretlenes egyenlet megoldásán töröd a fejed!

BIKA (április 21-május 20)

Egészen furcsa helyzetbe kerülsz ma, hisz valakit meg kell győznöd, hogy álljon melléd egy olyan ügyben, amelyről magad sem tudhatod, hogy megéri-e küzdeni érte, mivel azonban téged is megbíztak vele, ezért gyakorlatilag egy kényszerhelyzetbe kerültél. Legyél őszinte az illetővel, semmit ne ígérj, ami nem garantált, hisz ha nem jól sül el esetleg a dolog, akkor csalódást okozhatsz másnak. Együtt nagyon ütős csapatot alkothattok, s komoly eredményeket tudtok majd közösen felmutatni, de ne titkold a kockázatokat sem! Ne erőltess rá senkire semmit, ha a helyzet nem úgy alakul, hogy sikerül magad mellé állítani az illetőt, azért se hibáztasd, egyszerűen keress mást, akiben megbízol!

IKREK (május 21-június 21)

Az esetek döntő többségében nincs gondod azzal, hogy jól gazdálkodj az idővel, józan ésszel és jól be is tudod osztani, hogy mikor és mi a feladat, feleslegesen soha nem futsz köröket. Ma azonban annyira összetornyosulnak a feladatok, hogy egyszerűen azt érzed, nem tudod megőrizni az irányítást bizonyos dolgok felett és ez rendkívülien frusztrál. Mielőtt belevesznél a dühödbe, érdemes megkeresned, hol kerülhetett porszem a gépezetedbe, mi az a pont, ahol változtatnod kellene. Fogadd el, hogy időnként az élet produkál olyan váratlan helyzeteket, amikor a kreativitásodat kell használnod!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki olyasmire próbál rávenni, amiben te egyáltalán nem látsz fantáziát, épp ezért elég szkeptikusan állsz a kérdéshez. Nem is kell kötélnek állnod, egyszerűen mivel egy önálló ember vagy, így önálló véleménnyel is rendelkezel, tehát azt is el tudod dönteni, mihez adod a nevedet. Amennyiben úgy érzed, hogy nincs értelme annak, amit az illető felvázol, abban az esetben lelkiismeret furdalás nélkül mondj nemet. Az, hogy megbánod-e a döntésedet, úgyis csak később fog kiderülni, de legalább a tudat nem fog terhelni, hogy hagytad magad mások által befolyásolni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki nálad jóval kompetensebbnek érzi magát a saját életedben, ennek okán szüntelenül megpróbál irányt mutatni, ami téged rendkívüli módon frusztrál. Nem kell azonban udvariaskodó köröket futnod és illedelmességből bármit eltűrnöd, állj ki magadért és hallasd a hangodat, hogy mindenki -de főleg az, aki bármibe bele próbál rángatni- rájöhessen, nem irányíthatja azt a hajót, ahol te vagy a kapitány. Ugyan sokan meglepődnek majd a határozottságodon, hisz nem is gondolják rólad, hogy a jámbor külső milyen kemény egyéniséget takar, de téged ez ne zavarjon. Azért, mert mindenkivel udvarias vagy, s ritkán emeled fel a hangodat, még benned is ott van a szunnyadó oroszlán, aki nem fogja olyan könnyen hagyni magát!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Vannak emberek a környezetedben, akiket roppant nehezen tolerálsz, egyszerűn ugyanis az agyadra mennek, épp ezért igyekszel minél távolabb kerülni tőlük. Ma azonban a legnagyobb bosszúságodra mégis úgy alakul a helyzet, hogy egyikükkel azonos feladatban kell helytállnod, ami rendkívül frusztráló ugyan számodra, még sincs más választásod. Bármilyen nehéz azonban, igyekezz nem negatív rezgésekkel hozzáállni a szituációhoz, jelezd, hogy nálad hol a toleranciaküszöb és ugyan nyitott vagy, de vannak elképzeléseid a megoldásról, így tehát teljes joggal állsz ki az érveidért. Ne a konfliktust keresd mindenáron, hanem a megoldásra összpontosíts!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki a közvetlen környezetedben nem igazán szimpatizál veled, bármilyen fórumon igyekszel elnyerni a bizalmát és a szimpátiáját, egyszerűen lepereg róla. Mivel azonban neked is van önbecsülésed, amit nem érdemes akárkiért sutba dobni, épp ezért igyekezz venni a jeleket és elfogadni, hogy nem kedvelhet mindenki, neked is van egy értékrended, másoknak is, ez most épp egy olyan helyzet, ahol két értékrend nem fér meg egymás mellett. Ne okold magad, hisz semmi baj veled, csupán a rezgések nem úgy működnek közöttetek, ahogy másokkal. Ne aggódj emiatt, fogadd el és lépj tovább!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó munkanapján úgy érzed, minden adott ahhoz, hogy egy általad hőn áhított dolgot megszerezz, amely ugyan anyagilag nem épp a legkedvezőbb konstrukció, mégis mivel régóta fáj a fogad rá, ezért most meghozod ezt az áldozatot. Időnként szüksége van az embernek arra, hogy a hedonizmusnak éljen, ettől nem válsz felelőtlenné sem és szerencsére nem is az utolsó tartalékodat mozgósítod azért, hogy szert tehess erre a bizonyos dologra. Ne aggódj amiatt, hogy mennyibe kerül, rengeteget dolgozol, szerencsére anyagi értelemben biztonságban vagy, így egész nyugodtan adhatsz az élvezetekre!

NYILAS (november 23-december 21)

Érzésed szerint abszolút nem telik az idő, mintha visszafelé gyalogolnál az úton folyamatosan. Szíved szerint két kézzel tolnád a folyamatban lévő ügyeidet, ez azonban egyelőre kivitelezhetetlen, hisz vannak dolgok, amelyeket akárhogy is próbálsz, egyszerűen nem tudsz befolyásolni. Nem is érdemes felesleges köröket futnod ezügyben, minden halad majd a maga medrében, nem épp abban a tempóban, ami neked jól esne, de legalább nem áll semmi egyhelyben. Ne feledd: attól, mert bosszankodsz vagy esetleg iszonyatos tempójú rohanásba kezdesz, abban csupán jobban elfáradsz, érdemi előrelépés mégsem fog történni. Te csak csinálj mindent úgy, ahogy eddig, ne siettesd a dolgokat, hidd el, ha nem görcsölsz rá, előbb véget ér, mint gondolnád!

BAK (december 22-január 20)

Abszolút nem vagy egy magányos típus, ha úgy adódik, attól sem riadsz vissza, hogy egyszerre több vasat tarts a tűzbe, emiatt szinte állandóan egy hazárdjátékot játszol, amelyben bizony legalább annyi buktató van, mint pozitívum. Mivel az élet nem ilyen egyszerű és bizony a nagy ármánykodás tartogat kellemetlen tapasztalatokat is számodra, épp ezért érdemes meghúznod egy határvonalat és azt mondani, hogy felelősségteljes emberként nem szeretnél semmiféle kockázatos szerelmi játékot játszani. Itt az ideje annak, hogy ezt a fajta létformát átadd a nálad jóval kalandvágyóbb embereknek és megállapodj végre! Hidd el, egy szerelem is szerelem, sőt, sokszor a Mindent jelenti!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó munkanapjára olyannyira fáradtnak érzed magad, hogy szíved szerint meghosszabbítanád egy nappal a hétvégét. Mivel azonban rengeteg befejezetlen feladatnak kell még pontot tenned a végére, ezért ez csupán ábránd, a pihenés ugyanis egyelőre várat magára. Szedd tehát össze minden erődet és energiádat, lásd a célt magad előtt és mihamarabb indulj neki az előtted álló feladatoknak, hisz a karosszékben ülve nem-igen lesz esélyed semmire. Ne aggódj, már csak a mai munkanapon kell túllenned, majd aztán élvezheted a semmittevést, ehhez azonban most kell produktívnak lenned!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy tűnik, a hét utolsó munkanapján minden körülmény ideális lehet arra, hogy egy fontos lépést megtehess, amely később majd hozzásegíthet ahhoz, hogy elérj egy kiemelten fontos célt. Mindenképp érdemes megragadnod ezt a kivételes alkalmat függetlenül attól, hogy mennyi időt és energiát kell rá áldoznod, hisz régóta álmodozol erről a sikerről, ezért nincs is min gondolkodnod. Ha szükséges, vonj be másokat is a projektbe, de csak olyanokat, akikben megbízol és akik nem fogják helyetted learatni a babérokat! Ha csapatban dolgoztok, sokkal hatékonyabban és gyorsabban fogtok tudni minden sikert bezsebelni! Amennyiben elértétek a kitűzött célt, méltó módon ünnepeljetek a célvonalban! Hajrá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!