Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

Ilyen lesz a szerelmi életed a héten a Tarot kártya jóslata alapján

Február közepén már megünnepeltük a Valentin-napot, de mit tartogat számodra ez a hét szerelem terén? Máris kiderül.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 4.

KOS (március 21-április 20)

Ezen a hétvégén olyan izgalmas vizek felé evezel, amelyeken még soha nem jártál, noha az előre kiszámítható helyzetek híve vagy. Jobban szereted te alakítani olyanformán a szituációt, hogy a biztonságérzeted ne sérüljön. Sokkal nyugodtabb vagy, ha megbizonyosodsz róla, a mentőmellény ott van rajtad, ha vízbe esnél. Nem lesz semmi baj! Néha egészséges izgalmakra és kalandokra is szükség van.

BIKA (április 21-május 20)

Feleslegesen stresszelsz azokkal az ügyekkel kapcsolatban, amelyekben abszolút nem vagy kompetens, valamiért azonban hajlamos vagy magadra venni minden problémát. Hidd el; nem kell a Világ terhét a nyakadba venned, néha jobb más, hozzáértőbb személyekre hagyni a döntést és a határozathozatalt bizonyos helyzetekben. Maradj tehát ki azokból a dolgokból, amelyekhez túl "kicsi" vagy, hisz olyanért kellene felelősséget vállalnod, amiről valójában fogalmad sincsen, ezek pedig teljesen felesleges terhek. Éld felszabadultabban az életet!

IKREK (május 21-június 21)

Egészen a mai napig, sokan a környezetedből nem hittek abban, hogy benned is megvan az a sikerhez szükséges tudás, akaraterő és kitartás, amellyel komoly eredményeket érhetsz el, egyszerűen elkönyveltek valahova a többi közé, a "Futottak még" kategóriába. A hétvége első napján azonban lehetőséged adódik arra, hogy minden kételkedőnek bebizonyítsd, hogy igenis alkalmas vagy bizonyos dolgokra, hogy benned is ott van a tehetség, csupán csak elő kell kotornod a sok kacat és a memóriádba égett negatív emlék közül azt, ami hozzásegít a sikerélményhez és amely ahhoz szükséges, hogy végre te is boldog lehess. Ne késlekedj, ragadd meg az alkalmat és csinálj valami olyan pozitív dolgot, amitől mindenkinek tátva marad majd a szája!

RÁK (június 22-július 22)

Méterek választanak el a célodtól, amikor számodra is érthetetlen okok miatt hirtelen hmegremeg a lábad. Váratlanul elbizonytalanodsz, nem tudod eldönteni, hogy ez-e igazán a te utad. Ne hagyd magad azonban kizökkenteni, csak a célodra koncentrálj és akkor bizony nem veheti el tőled senki a sikert. Amennyiben ugyanis néhány téveszme miatt letérsz az útról, abban az esetben hosszú ideig bánni fogod, hogy néhány méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már eindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, nem csak másoknak okozhatsz csalódást, hanem saját magadnak is!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, a környezeted túl magasra tette a lécet veled szemben, gyakorlatilag a realitástól jóval elrugaszkodóbb dolgokat várva el tőled. Ennek megfelelően nem is megy elsőre ezen feladatok teljesítése, te pedig készen állsz arra, hogy feladd és bevalld, hogy nem megy. Adj azonban egy esélyt magadna, igyekezz összeszedni minden tudást és mintegy teljesítendő kihívásként tekinteni a helyzetre. Ne hidd, hogy szándékosan akarna valaki ártani neked, csupán csak tesztelik a tudásodat, az akaraterődet és a talpraesettségedet.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Új kalandra vágysz, arra, hogy most a komfortzónádból kilépve, valami extrémebb dologban próbáld ki magad. Jobb azonban elrendezni a folyamatban lévő, lezáratlan ügyeket, mielőtt alkotói szabadságra vonulnál, hisz a környezetedben senki nem fog kiugrani a bőréből, ha hátrahagyod a folyamatban lévő ügyeidet. Minél több dolognak teszel pontot a végére, annál nyugodtabb lelkiismerettel adhatod át magad a kalandoknak és az új élményeknek!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az élet nem matekpélda, nem lehet pontosan kiszámolni, mi és hogyan fog alakulni, erre ékes bizonyítékot kapsz a hétvége első napján. Ma megtanulhatod, hogy bizony nem számíthatsz arra, hogy mindig ugyanúgy történnek az események, ahogyan kiszámoltad. Időnként egy-egy szituációt a sors rendez el, te pedig úgysem tudod befolyásolni, így inkább nyugodj bele és fogadd el, hogy néha jobb, ha félreteszed a matekkönyved. Hidd el, sokkal több élménnyel gazdagodhatsz, ha tágul a látótered, csak tegyél egy próbát!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, végre találtál egy olyan helyet, ahol önmagad lehetsz, ahol értesz ahhoz, amit csinálsz, és senkinek nem vagy a terhére. Egyszerűen jól érzed magad. Igazad is van, nem mindegy, hogy az ember úgy tölti el az idejét, hogy a hozzá nem értésből fakadóan, frusztrációkkal telve tölti, avagy felszabadultan, fesztelenül, eredményesen, esetenként mások elismerését kivívva látja el a rá bízott feladatokat.

NYILAS (november 23-december 21)

A hétvége első napján nem várt helyzettel kell szembesülnöd, ami azért is érint kellemetlenül, mert abszolút azt gondoltad, hogy semmi nem zavarhatja meg a hétvégi pihenésedet. Bosszankodás helyett igyekezz azonban mihamarabb elhárítani a problémát, hisz nagyon úgy tűnik, hogy magától megoldódni nem fog. Minden csak összeszedettség kérdése, tedd oda tehát magad és hidd el, jogy egymagad is elég vagy ahhoz, hogy egyfajta villámhárítóként megoldd a helyzetet!

BAK (december 22-január 20)

Elég vastag viharfelhők gyűlnek a fejed felett, melyet ha gyorsan nem hárítasz el, akkor hatalmas esővel csaphat le rád. Mivel a környezeted is érzi, hogy valami nincs rendben, épp ezért gyakrolatilag ők is átveszik ezt a feszült rezgést, ám azzal, hogy mindenki szikrázik, a szituáció még nem oldódik meg, csupán leszakad az ég és mindenki csupa víz lesz. Állj tehát a sarkadra, légy határozott és céltudatos annak érdekében, hogy zsebre tehesd végre a problémát!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ideje a zárkózottságodból lejjebb adni és új embereket megismerni vagy a körülötted lévők irányába nagyobb érdeklődést mutatni. Ne félj megszállottan a csalódástól, mert be fogod vonzani, ugyanakkor nem árt óvatosnak is lenned. Nem mindenki olyan, amilyennek eddig hitted, sajnos neked is vannak a környezetedben olyanok, akik vastag álarcban élnek a céljaik elérése érdekében. Ez azonban legyen az ő bajuk, te pedig caak hallgass a hetedik érzékedre, mely ezúttal sem fog becsapni!

HALAK (február 20-március 20)

A hétvége első napján egy, a múltban gyökredző probléma köszön vissza, amelyről mostanra már meg is feledkeztél. Épp ezért ér olyan váratlanul a dolog, nem is gondoltad, hogy valaha újra szembe kell nézned vele, most azonban nagyon úgy tűnik, hogy mégsem seperheted a szőnyeg alá. végső célod elérése előtt Nem kell megijedned attól, ami rád vár, sokkal inkább tekints mintegy kihívásként a szituációra. Amennyiben ráérzel a megoldásra, abban az esetben pontosan fogod tudni, hogy melyik ösvény mentén kell haladnod a probléma lezárásához!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

3 csillagjegy, akinek a februári telihold óriási hatással lesz az életére

A februári telihold, más néven Hó Hold izgalmas hatással lesz a csillagjegyekre.

Kép

Ez a gyönyörű nő Mark Ruffalo felesége! Idén már 24. házassági évfordulójukat ünneplik - fotók

Mark Ruffalo és felesége idén nyáron ünneplik majd 24. házassági évfordulójukat.

Kép

Itt vannak a SAG Awards legszebb cipői: Jennifer Aniston és Reese Witherspoon vitték a prímet

Ezek a lábbelik tökéletesen kiegészítik a vörös szőnyegre megálmodott szetteket.

Kép

Akkor és most: Így néznek ki manapság a 2000-es évek tinifilmjeinek legszexibb pasijai

Bár napjainkban is több tucat jóképű tinititánt tudunk felsorakoztatni, azért a 2000-es évek termelte ki a legszebb hímnemű sztárokat.

Kép

Toplista: Minden idők 10 legrosszabb sorozata a nézők szavazatai alapján

A redditezők összegyűjtötték azokat a szériákat, amelyeket kifejezetten borzalmasnak találtak, és még olyat is beválogattak közéjük, amelyik egyébként nézettségi rekordot döntött.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!