Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

„Sosem maradt pénzem a hónap végére, amíg be nem iktattam a 3 napos szabályt”

Jamie Rappaport a Thought Catalog magazinban számolt be őszintén arról, hogy korábban nem bánt jól a pénzzel, viszont mióta rátalált a 3 napos szabály elvére, teljesen megváltozott minden. Hogy miről is van szó pontosan, az a történetéből kiderül!

Olvasd el!

Sok szülő tanulhatna tőle! Pink zseniális választ adott lányának arra, hogy 11 évesen miért nem lehet telefonja

Pink világos, ám szeretetteljes határokat szab gyermekei számára!

Promóciók

Tavaszi megújulás? A csillagjegyed elárulja, hogyan csináld hatékonyan!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 4.

KOS (március 21-április 20)

Ezen a hétvégén olyan izgalmas vizek felé evezel, amelyeken még soha nem jártál, noha az előre kiszámítható helyzetek híve vagy. Jobban szereted te alakítani olyanformán a szituációt, hogy a biztonságérzeted ne sérüljön. Sokkal nyugodtabb vagy, ha megbizonyosodsz róla, a mentőmellény ott van rajtad, ha vízbe esnél. Nem lesz semmi baj! Néha egészséges izgalmakra és kalandokra is szükség van.

BIKA (április 21-május 20)

Feleslegesen stresszelsz azokkal az ügyekkel kapcsolatban, amelyekben abszolút nem vagy kompetens, valamiért azonban hajlamos vagy magadra venni minden problémát. Hidd el; nem kell a Világ terhét a nyakadba venned, néha jobb más, hozzáértőbb személyekre hagyni a döntést és a határozathozatalt bizonyos helyzetekben. Maradj tehát ki azokból a dolgokból, amelyekhez túl "kicsi" vagy, hisz olyanért kellene felelősséget vállalnod, amiről valójában fogalmad sincsen, ezek pedig teljesen felesleges terhek. Éld felszabadultabban az életet!

IKREK (május 21-június 21)

Egészen a mai napig, sokan a környezetedből nem hittek abban, hogy benned is megvan az a sikerhez szükséges tudás, akaraterő és kitartás, amellyel komoly eredményeket érhetsz el, egyszerűen elkönyveltek valahova a többi közé, a "Futottak még" kategóriába. A hétvége első napján azonban lehetőséged adódik arra, hogy minden kételkedőnek bebizonyítsd, hogy igenis alkalmas vagy bizonyos dolgokra, hogy benned is ott van a tehetség, csupán csak elő kell kotornod a sok kacat és a memóriádba égett negatív emlék közül azt, ami hozzásegít a sikerélményhez és amely ahhoz szükséges, hogy végre te is boldog lehess. Ne késlekedj, ragadd meg az alkalmat és csinálj valami olyan pozitív dolgot, amitől mindenkinek tátva marad majd a szája!

RÁK (június 22-július 22)

Méterek választanak el a célodtól, amikor számodra is érthetetlen okok miatt hirtelen hmegremeg a lábad. Váratlanul elbizonytalanodsz, nem tudod eldönteni, hogy ez-e igazán a te utad. Ne hagyd magad azonban kizökkenteni, csak a célodra koncentrálj és akkor bizony nem veheti el tőled senki a sikert. Amennyiben ugyanis néhány téveszme miatt letérsz az útról, abban az esetben hosszú ideig bánni fogod, hogy néhány méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már eindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, nem csak másoknak okozhatsz csalódást, hanem saját magadnak is!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, a környezeted túl magasra tette a lécet veled szemben, gyakorlatilag a realitástól jóval elrugaszkodóbb dolgokat várva el tőled. Ennek megfelelően nem is megy elsőre ezen feladatok teljesítése, te pedig készen állsz arra, hogy feladd és bevalld, hogy nem megy. Adj azonban egy esélyt magadna, igyekezz összeszedni minden tudást és mintegy teljesítendő kihívásként tekinteni a helyzetre. Ne hidd, hogy szándékosan akarna valaki ártani neked, csupán csak tesztelik a tudásodat, az akaraterődet és a talpraesettségedet.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Új kalandra vágysz, arra, hogy most a komfortzónádból kilépve, valami extrémebb dologban próbáld ki magad. Jobb azonban elrendezni a folyamatban lévő, lezáratlan ügyeket, mielőtt alkotói szabadságra vonulnál, hisz a környezetedben senki nem fog kiugrani a bőréből, ha hátrahagyod a folyamatban lévő ügyeidet. Minél több dolognak teszel pontot a végére, annál nyugodtabb lelkiismerettel adhatod át magad a kalandoknak és az új élményeknek!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az élet nem matekpélda, nem lehet pontosan kiszámolni, mi és hogyan fog alakulni, erre ékes bizonyítékot kapsz a hétvége első napján. Ma megtanulhatod, hogy bizony nem számíthatsz arra, hogy mindig ugyanúgy történnek az események, ahogyan kiszámoltad. Időnként egy-egy szituációt a sors rendez el, te pedig úgysem tudod befolyásolni, így inkább nyugodj bele és fogadd el, hogy néha jobb, ha félreteszed a matekkönyved. Hidd el, sokkal több élménnyel gazdagodhatsz, ha tágul a látótered, csak tegyél egy próbát!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, végre találtál egy olyan helyet, ahol önmagad lehetsz, ahol értesz ahhoz, amit csinálsz, és senkinek nem vagy a terhére. Egyszerűen jól érzed magad. Igazad is van, nem mindegy, hogy az ember úgy tölti el az idejét, hogy a hozzá nem értésből fakadóan, frusztrációkkal telve tölti, avagy felszabadultan, fesztelenül, eredményesen, esetenként mások elismerését kivívva látja el a rá bízott feladatokat.

NYILAS (november 23-december 21)

A hétvége első napján nem várt helyzettel kell szembesülnöd, ami azért is érint kellemetlenül, mert abszolút azt gondoltad, hogy semmi nem zavarhatja meg a hétvégi pihenésedet. Bosszankodás helyett igyekezz azonban mihamarabb elhárítani a problémát, hisz nagyon úgy tűnik, hogy magától megoldódni nem fog. Minden csak összeszedettség kérdése, tedd oda tehát magad és hidd el, jogy egymagad is elég vagy ahhoz, hogy egyfajta villámhárítóként megoldd a helyzetet!

BAK (december 22-január 20)

Elég vastag viharfelhők gyűlnek a fejed felett, melyet ha gyorsan nem hárítasz el, akkor hatalmas esővel csaphat le rád. Mivel a környezeted is érzi, hogy valami nincs rendben, épp ezért gyakrolatilag ők is átveszik ezt a feszült rezgést, ám azzal, hogy mindenki szikrázik, a szituáció még nem oldódik meg, csupán leszakad az ég és mindenki csupa víz lesz. Állj tehát a sarkadra, légy határozott és céltudatos annak érdekében, hogy zsebre tehesd végre a problémát!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ideje a zárkózottságodból lejjebb adni és új embereket megismerni vagy a körülötted lévők irányába nagyobb érdeklődést mutatni. Ne félj megszállottan a csalódástól, mert be fogod vonzani, ugyanakkor nem árt óvatosnak is lenned. Nem mindenki olyan, amilyennek eddig hitted, sajnos neked is vannak a környezetedben olyanok, akik vastag álarcban élnek a céljaik elérése érdekében. Ez azonban legyen az ő bajuk, te pedig caak hallgass a hetedik érzékedre, mely ezúttal sem fog becsapni!

HALAK (február 20-március 20)

A hétvége első napján egy, a múltban gyökredző probléma köszön vissza, amelyről mostanra már meg is feledkeztél. Épp ezért ér olyan váratlanul a dolog, nem is gondoltad, hogy valaha újra szembe kell nézned vele, most azonban nagyon úgy tűnik, hogy mégsem seperheted a szőnyeg alá. végső célod elérése előtt Nem kell megijedned attól, ami rád vár, sokkal inkább tekints mintegy kihívásként a szituációra. Amennyiben ráérzel a megoldásra, abban az esetben pontosan fogod tudni, hogy melyik ösvény mentén kell haladnod a probléma lezárásához!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Tavaszi megújulás? A csillagjegyed elárulja, hogyan csináld hatékonyan!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Kép

Napi horoszkóp március 26.: a Rákoknak komoly döntést kell meghozniuk, a Szüzek segítőkészen állnak rendelkezésre

A csillagok a hét utolsó napjára is ígérnek némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tuti vételek! 10 tavaszi dzseki 15 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Régóta egy új dzsekin gondolkozol már? Segítünk most megtalálni a legtutibb darabot!

Kép

Heti horoszkóp március 27-április 2.: a Mérlegek érdekes tapasztalatokat szerezhetnek

A csillagok március utolsó hetére is izgalmakat ígérnek, heti horoszkópodból megtudhatod, mire számíthatsz!

Kép

10 nagyon vicces vagy épp meghökkentő titkot leleplező pletyka kisvárosokból

A különböző fórumok tagjai mindig szolgálnak vicces és meghökkentő sztorikkal. Ezekből válogattunk most.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!