Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 4.: a Bikák által befektetett energia végre megtérül, a Skorpiók komoly lehetőséghez jutnak

Napi horoszkóp február 4.: a Bikák által befektetett energia végre megtérül, a Skorpiók komoly lehetőséghez jutnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 4.

KOS (március 21.–április 20.)

Úgy hiszed, bombabiztos tervet készítettél, valaki azonban minden erejével azon van, hogy megfúrja azt, amin te hosszú ideje dolgozol. Nemigen érted, mit akar, de valószínűleg csak az irigység állhat a háttérben. Ízlésed ellen való, de mégis kell valamit kezdeni ezzel a helyzettel. Vedd hát fel a kesztyűt, szállj ringbe, és tisztességes küzdelemben védd meg a saját érdekeidet. Semmiképpen ne hagyd, hogy mások az utadba álljanak, s megakadályozzanak a céljaid elérésében! Mutasd meg a világnak, hogy milyen kemény fából faragtak.

BIKA (április 21.–május 21.)

Embertelen mennyiségű energiát és fáradságot fektettél valamibe, ami most végül bőségesen megtérülni látszik. Büszkén tekintesz a művedre, mert ezt kizárólag magadnak köszönheted. Élvezd ki alaposan a siker ízét, arasd le a babérokat, de aztán mindenképpen szállj vissza gyorsan a földre, mert holnap új kihívások várnak, s azok leküzdéséhez szükséged lesz az összes erődre, tapasztalatodra és kreativitásodra!

IKREK (május 22.–június 21.)

Kissé elszaladt melletted az élet, nem nagyon tudsz lépést tartani a történésekkel. Mielőtt azonban teljesen elveszíted a fonalat, próbáld megérteni, pontosan mi és miért is történik körülötted. Fontos dologról van szó, ami téged is érint, s ha lemaradsz, teljesen ki is maradhatsz az egészből. Most csak erre az egyetlen dologra koncentrálj, szedd össze magad és gyorsan eredj a többiek nyomába, amíg nem lesz reménytelenül késő!

RÁK (június 22.–július 22.)

Végre sikerül a maratoni hosszúságú út célegyenesébe fordulnod, és ez éppen jókor jött, hiszen a teljes kimerülés határán állsz, s már-már a kétségbeesés uralkodott el rajtad. Most már csak egy utolsó nagy lendületre van szükséged ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess a célban. Ne hagyd tehát, hogy bárki vagy bármi kizökkenthessen, hiszen pontosan tudod, hogy nincs már sok hátra. Ráadásul régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire is vagy képes, éppen ezért tarts még ki néhány méter erejéig! Meg tudod csinálni, gyerünk!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Szeretnél valakinek elmondani egy bizonyos dolgot, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá, mert az ügy eléggé kínos. Ráadásul egy közeli ismerősödről van szó, akit végképp nem szeretnél megbántani. Törheted a fejed rajta, hogy milyen megoldást válassz. Próbálj virágnyelven magyarázkodni? Akkor lehet, hogy semmit nem fog érteni az egészből. Vagy legyél kérlelhetetlenül őszinte? Azzal súlyos sebeket ejthetsz rajta. Mégis lehet, hogy ezúttal is az egyenes a legrövidebb út, s ha fáj is az igazság, a legkisebb bajt annak kimondása okozza. Mindenképpen jelezd az illetőnek, hogy az őszinteséged kizárólag az ő érdekét szolgálja, s lehetséges, hogy a végén még hálás is lesz neked ezért.

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Szinte megállás nélkül azért küzdesz, hogy másokat boldoggá tegyél, nem létezik semmi más számodra, mint az, hogy az elvárásoknak maradéktalanul megfelelj. Ez azonban kezdi minden energiádat felemészteni, egyszerűen belefáradtál, és magadra nem jut már sem időd, sem energiád. Így tehát fel tenned magadnak a kérdést, vajon mi a fontosabb: az örökös megfelelési kényszer vagy a saját boldogságod? Hidd ez, az utóbbiról sem érdemes megfeledkezni, különben esélyed sem lesz arra, hogy kiteljesedhess és minőségi életet élhess!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Nagyon vágysz valamire, s bármit hajlandó vagy feláldozni azért, hogy megszerezd magadnak. Nem biztos azonban, hogy érdemes mindent egy lapra feltenni, s eszetlenül fejjel rohanni a falnak. Valószínűleg sokkal jobban jársz, ha visszafogod magad, leülsz kis időre és alaposan átgondolod a dolgot. Valószínűleg van más, kevesebb kockázattal járó megoldás, csak meg kell találni, amihez némi türelemre is szükséged van. De ha görcsösen ragaszkodsz az eredeti elképzeléseidhez, abból nem sok jó fog kijönni. Lazíts, és meglátod, sokkal többet is ki tudsz hozni ebből a dologból, mint amit eredetileg reméltél tőle!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Ma olyan lehetőség kínálkozik, amit vétek lenne kihagyni, így tehát mindenképpen meg kell ragadnod az alkalmat, hogy végül olyan sikereket érhess el, amelyekben te sem mertél reménykedni korábban. Most csak erre összpontosíts, szedd össze a gondolataidat, legyél magabiztos és teljesítsd a küldetést. Mindenképp érdemes szem előtt tartanod azonban azt is, hogy kizárólag tisztességes eszközökkel küzdj, s akkor nem lesz lelkiismeret-furdalásod a végén. Ugyanakkor hozd ki magadból a lehető legtöbbet, mert akkor elégedetten elmondhatod majd, hogy minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Sokfelé járnak a gondolataid, sok mindent szeretnél egyszerre csinálni, de be kell látnod, hogy most kissé káoszos a helyzet a fejedben. Nem érdemes egyszerre mindenfélébe belekapni, majd ügyeket befejezetlenül hátrahagyni, mert ezzel a saját hiteledet is kockára teszed. Inkább gyorsan tegyél rendet magad körül, és csak olyasmibe vágj bele, amit végig is tudsz vinni, s nem másokra hagyod majd a munka nagyobbik részét. Ha így teszel, csomó bajtól megkíméled magad, például nem játszod el a többiek bizalmát és jóindulatát!

BAK (december 22.–január 20.)

Úgy érzed, mindenki unos-untalan megpróbál beleszólni az életedbe, folyton kéretlen tanácsokat osztogatnak, neked pedig ebből kezd eleged lenni. Ez érthető is, de fogd úgy fel a dolgot, hogy csak segíteni akarnak. Ezért semmiképpen ne lépj fel agresszív módon velük szemben, hanem kulturáltan add a tudtukra: köszönöd, de nem kéred a segítségüket. Ha eléggé tisztelnek téged, bizonyára megértik, hogy a saját utadat szeretnéd járni, s nem mások elvárásainak akarsz megfelelni. Ha pedig ezt nem értik meg, egyszerűen lépj túl rajtuk, s ne is törődj a továbbiakban velük.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Kételyek között vergődsz egy bizonyos dologgal kapcsolatban, mert nem tudod, hogy mi lenne a leghelyesebb döntés. Szíved szerint beállnál a sorba, s arra mennél, amerre mindenki, mert abból túl nagy baj nem lehet. Viszont abból túl sok jó sem sülhet ki belőle a számodra, hiszen nem leszel több, mint egy tucatember. Neked kell eldöntened: maradsz egy megrögzött konformista – vagy kész vagy-e a saját utadat járni. Ez utóbbi mindenképpen kockázatosabb, de ígéretesebb is. Rajtad múlik. Másfelől az sem rossz megoldás, ha mindig az egyenes utat választod, mert akkor tényleg nehezebb eltévedni!

HALAK (február 20.–március 20.)

Akad valaki a környezetedben, aki minden megmozdulásával idegesít, akinek minden gesztusa és egyáltalán a stílusa olyan kellemetlen számodra, hogy hatalmas erőfeszítésekkel igyekszel őt minél távolabb tartani magadtól. Legyél azonban elfogadóbb az emberekkel, mert a másokkal szembeni zsigeri ellenszenv sem egy jó tulajdonság. Próbáld megtalálni az illető jó, szerethető tulajdonságait, s ha végképp nem találsz ilyeneket, csak akkor mondj le róla. De te ne gázolj a lelkébe csak azért, mert esetleg mások sem szimpatizálnak vele.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hivatalos: Íme a legszennyezettebb gyümölcsök és zöldségek listája 2024-ben

Tudományosan bizonyított tény, hogy zöldséget és gyümölcsöt enni NAGYON egészséges - feltéve, ha odafigyelünk arra, hogy előbb alaposan megtisztítsuk őket.

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!