Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 28.: a Kosok nagy volumenű projekt megvalósítására készülnek, a Rákok kissé nehezen veszik fel a ritmust

Napi horoszkóp február 28.: a Kosok nagy volumenű projekt megvalósítására készülnek, a Rákok kissé nehezen veszik fel a ritmust
A nap cikke

Napi horoszkóp április 13.: az Ikrek nem várt eredményt érnek el, a Skorpióknak nagyobb bátorságra lesz szükségük a sikerhez

A csillagok a hétvégére is tartogatnak izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, de vajon neked mit üzennek? Érdemes elolvasnod a horoszkópodat és megtudhatod!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Tavasz, Balaton part, egy szuper, sportos program – neked is itt a helyed!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 14.: a Bikák kissé sarokba szorított helyzetbe kerülnek, a Mérlegeknek érdemes időt szánniuk a kikapcsolódásra

A hét utolsó napja is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki május előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Már nagyon szüksége van néhány csillagjegynek arra, hogy teljesen új életet kezdjen, hiszen nehéz volt az elmúlt 10 év...

Olvasd el!

Csodaszép nő lett Heidi Klum lányából: a 19 éves Leni elárulta, hogy édesanyja nyomdokaiba lép-e

Leni terveiből kiderült, hogy édesanyjához hasonlóan ő is modellnek áll-e majd.

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 15-21.: az Oroszlánok zsúfolt hétre számíthatnak, a Nyilasok a tehetségüket bizonyíthatják

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

6 hétköznapi dolog, ami idő előtt öregíti el az agyad

Mindegy, mennyi idős vagy, ezek a hétköznapi szokások idő előtt teszik öregebbé az agyadat.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzenetekkel várnak!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 28.

KOS (március 21-április 20)

Az előtted álló héten nagy volumenű projektre készülsz, mely komoly előkészítést igényel, te pedig ennek megfelelően a legapróbb részletekig szeretnél mindent kiszámítani annak érdekében, hogy ne csúszhasson hiba a számításaidba. Biztosan lesznek olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik a kérdéseikkel, a kéretlen véleményükkel megpróbálnak akaratlanul is elbizonytalanítani, te azonban csakis a kitűzött célodra figyelj, ne engedj a befolyásuknak, légy kemény és határozott. Ha valóban fontos számodra ez az ügy, tarts ki a végsőkig mellette! Bízz magadban, hisz most nem arra van szükséged, hogy mások higgyenek benned, itt a saját hitedre van szükség!

BIKA (április 21-május 20)

Szereted a kiszámíthatóságot, rengeteget matekozol egy-egy helyzeten, ha valaki váratlan helyzetbe hoz, rendkívül ideges leszel, ha bárki egy általad szokatlannak vélt ötlettel áll elő, azonnal letorkolod az illetőt, hisz nem akarsz semmiféle nem várt eseménnyel számolni. Tervezni okos dolog, de azt is el kell tudnod fogadni, hogy mindenre nem tudsz te sem befolyást gyakorolni, neked sincs ekkora, földöntúli erőd, amely mindenek feletti kompetenciát biztosítana. Bizonyos helyzetekben próbálj rugalmasabb lenni és engedni az elveidből, hisz bárki, aki bármilyen ötlettel előáll, nem biztos, hogy nem a célravezető útvonalat mutatja!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján kivételes sikerélményben lehet részed, amely hatalmas lendületet adhat a hét további részében. Annak ellenére ugyanis, hogy azelőtt egy lyukas garast nem adtál volna az egészért és még az is megfordult a fejedben, hogy feladod az egészet, mostanra azért elég mutatós eredmény született. Borzasztó nagy büszkeséggel tölt el az, ahogy mások is elismerik a munkád, hogy mindenki veled van elfoglalva. Használd ki a sikerrel járó, öt perc hírnevet, hisz neked is jár az, hogy megmártózz a csillogásban, ám ne tölts azzal túl sok időt, hogy magadat ünnepelteted, mert holnap már új kihívások várnak. Ezúttal arról is kiváló bizonyítékot kaptál, hogy mindig érdemes kitartani és hinni magadban, amennyiben ugyanis rendelkezel elegendő tapasztalattal, nem létezhet az az akadály, amit ne tudnál megugrani!

RÁK (június 22-július 22)

Valahogy a hétvégében ragadtál, egyszerűen nem tudsz a hét első napján átváltani pihenő üzemmódból aktív üzemmódba, így nem is igazán tudsz koncentrálni egyetlen feladatra sem. Ennek köszönhetően gyorsan elhasalhatsz, amely komoly felelősségre vonással járhat, épp ezért bármilyen nehéz is, igyekezz összeszedni magad annak érdekében, hogy minimalizáld a bukás lehetőségét. A siker bizony nem hullik magától az öledbe, neked kell kinyújtani a karod érte és tenni valamit úgy, ahogy azt az adott szituáció megkívánja. Tartsd nyitva a szemed, hogy ne kerüljön porszem a gépezetbe, szedd össze magad és koncentrálj

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kezdesz belefáradni abba, hogy egy olyan küldetést kell teljesítened, amelynek a felelőssége nem kicsi, pontosan tudod tehát, hogy nem sok a hibázási lehetőséged, ennek okán non-stop koncentrálnod kell. Mostanra nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is kimerültél, így érdemes elgondolkodnod, hogy megpihensz egy picit, annak ugyanis nem túl sok értelme van, hogy fáradtan, a koncentráció hiányával mész előre anélkül, hogy egy pillanatra is körülnéznél. Ne menj fejjel a falnak, inkább keress most másfajta elfoglaltságot, próbálj elvonatkoztatni a jelenleg végzett tevékenységedtől és kapcsold ki az agyad. Majd akkor visszatérhetsz, ha egy kicsit kikapcsolódtál és valamennyire ismét készen állsz! Ne aggódj, attól, mert egy kicsit más dolgokkal is foglalkozol, a jelenlegi projekt még nem fog elúszni az árral! Hétfő van, na és? Ettől még abszolút foglalkozhatsz saját magaddal is!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akaratodon kívül kissé kellemetlen helyzetbe kerülsz a hét első napján, melyet ugyan mindenféleképp szerettél volna kikerül, mégis a körülmények befolyása nyomán belesodródtál. Amennyiben van lehetőséged kihátrálni, abban az esetben egyetlen pillanatig sem érdemes hezitálnod rajta, egyszerűen szabadulj, mert egyrészt rendkívülien frusztrál a dolog, másrészt úgy nem tudod a verset sem elszavalni, ha nem érzed magadénak az egész szituációt. Amennyiben nem alkalmas a pillanat arra, hogy kibújj a szerepből, mindenképp húzódj meg és várj az első lehetőségre! Nagy megkönnyebbüléssel fog majd eltölteni a tudat, hogy ismét önmagad lehetsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Komoly helyzettel kell farkasszemet nézned a hét első napján, amelyet akárhogy szeretnél, sehogy sem tudsz kikerülni. Amennyiben azonban sikerül a félelmedet legyőznöd és bátran tekinthetsz a kialakult szituációra, abban az esetben kiderülhet az is, hogy teljesen feleslegesen menekülnél előle, hisz új tapasztalatokkal gazdagodhatsz anélkül, hogy különösebben nagy áldozatokat hoznál. Most megtanulhattad, hogy nem érdemes futásnak eredni az első percben, hisz még sikereket is elérhetsz azokkal a dolgokkal, amelyek eddig a mumusaid voltak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Általánosságban az a típus vagy, aki nem adja fel könnyen a nehezebb helyzeteket sem, abszolút optimistán futsz neki az előtted álló akadályoknak annak ellenére is, hogy számos alkalommal alakult a terveidnek és elvárásaidnak ellentétesen egy-egy szituáció. Pozitív gondolkodásod a hét első napján sem fog cserben hagyni, hisz noha az elején nem úgy tűnik, hogy valaha pontot tudsz tenni egy bizonyos ügy végére, most mégis úgy alakul a helyzet, hogy minden ideálisan rendelkezésre áll ahhoz, hogy le tudd zárni. Nagy kő eshet le a szívedről, mert egy régóta frusztráló dologról van szó, amely kifejezetten idegesített már a végére. Most szusszanhatsz egy kicsit, élvezd ki a szabadságod, ne vállalj egy darabig nagyobb felelősséggel járó feladatokat!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki hatalmas felelősséget tesz a nyakadra azzal, hogy egy súlyos titkot oszt meg veled, amelyet köszönöd szépen, abszolút nem szerettél volna tudni. Vissza ugyan már nem tudod az időt fordítani, abban azonban nem vagy teljesen biztos, hogy ez a titok az a fajta, amit mindenképp meg kell tartanod magadnak, hisz a felelősség előb-utóbb agyn is nyomna. Épp ezért érdemes elgondolkodnod rajta, hogy keresel a környezetedben egy olyan független személyt, aki nem ismeri az illetőt, mégis könnyíthet rajtad azzal, hogy megosztod vele, még mielőtt összeroppannál. Az Élet nem mindig produkál egyszerű helyzeteket, de ezzel is tudnod kell megbirkózni, hisz ettől épülsz lelkileg, ezen kívül tapasztalatszerzés céljából sem utolsó.

BAK (december 22-január 20)

A hét első napján olyannyira túlvállaltad magad, hogy egy ponton elbizonytalanodsz azzal kapcsolatban, hogy vajon sikerülhet-e mindent nap végére kipipálnod. Most nincs vesztegetni való időd, hisz ha elkezdesz bizonyos dolgokon hezitálni, vagy a kelleténél több energiát fektetsz valamibe, elúszhat minden és akkor szinte garantáltan nem fogsz tudni végezni a tennivalóiddal. Igyekezz kizárni minden zavaró tényezőt és csak azokra az elvégzendő feladatokra koncentrálj, amelyeket magadra vállaltál. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, vagy hátráltasson, te csak menj abban a tempóban, amit ideálisnak találsz és amivel -önmagad ismerve- pontosan tudod, hogy időben célba érhetsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Szereted a kezedben tartani a gyeplőt, nem igazán engeded, hogy mások mondják meg, merre menj, abszolút azt gondolod, hogy a te álláspontod a nyerő, épp ezért nem is vagy kíváncsi arra, hogy a többiek mit mondanak. Ez a hozzáállás a legtöbbször azonban negatív és kellemetlen helyzetbe hoz, hisz mások számára elfogadhatatlan az, hogy mész a fejed után, mellyel adott esetben nem csupán magadat sodorhatod bajba. Bármennyire is esik tehát nehezedre, érdemes elfogadnod, hogy vannak nálad okosabb és tapasztaltabb emberek a köenyezetedben és időnként sokkal bölcsebben teszed, ha hallgatsz a „nagyobbakra”, mert sokat tanulhatsz tőlük és lehetséges, hogy ha arra kerül a sor, már sokkal okosabban fogsz tudni döntést hozni és nem fogod megbánni őket. Hidd el, a népszerűségi indexed is sokkal magasabban kúszhat!

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú ideje dolgozol különösebb eredmény nélkül egy bizonyos projekten, mára azonban abszolút motiválatlan lettél, teljesen egykedvűen teszed a dolgod, ez pedig gyakorlatilag a közérzetedre is rányomja a bélyegét. A hét első napján azonban lehetőséged adódik arra, hogy nagyobb sebességre kapcsolva, a benned rejlő tartalékokat felhasználva végre pontot tehess mindennek a végére úgy, ahogy az elején is eltervezted és ahogy szeretted volna. Épp ezért most koncentrálj és igyekezz oly módon befejezni, hogy a célban állva elégedett lehess az elért eredménnyel. Már csak egy utolsó, nagy levegőt kell venned, hisz méterek választanak el attól, hogy teljesíthesd a küldetést! Fel ne add, közvetlenül a célegyenes előtt!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Tavasz, Balaton part, egy szuper, sportos program – neked is itt a helyed!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Kép

Figyelj a jelekre! Erre utal, ha mindenhol a 09-es angyalszámot látod

Ez az egyik legerősebb angyalszám a számmisztika szerint!

Kép

Meghan újra lemásolta Diana hercegné kinézetét: nem lesz divatosabb ennél a fehér ruhánál nyáron!

Megan egy káprázatos fehér ruhában jelent meg a minap, ami nem véletlenül lehet sokaknak ismerős!

Kép

Hallottál már a P-vitaminról? 7 egészségügyi előnye, amiről lehet, nem is tudtál!

A P-vitamin egy kifejezés, amelyet egykor a flavonoidoknak nevezett növényi vegyületek csoportjára használnak. Ezek a vegyületek azonban valójában nem vitaminok.

Kép

4 csillagjegy, aki május előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Már nagyon szüksége van néhány csillagjegynek arra, hogy teljesen új életet kezdjen, hiszen nehéz volt az elmúlt 10 év...

Kép

Heti horoszkóp április 15-21.: az Oroszlánok zsúfolt hétre számíthatnak, a Nyilasok a tehetségüket bizonyíthatják

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!