Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

horoszkóp
A nap cikke

Napi horoszkóp április 21.: az Oroszlánok túlzott magabiztosságukra fizethetnek rá, a Nyilasok szorosabbra fűzhetik a szálakat egy bizonyos személlyel

A hét utolsó napja is számos izgalmat tartogat az egyes csillagjegyek szülötteinek, érdemes tehát neked is elolvasnod a horoszkópodat!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

77 évesen úgy öltözik, mint a 30-asok: teljesen megosztja az internet népét ez a nő

Egyesek imádják, amit csinál, mások erősen kritizálják.

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

Ezek 2024-ben a legfontosabb asztrológiai dátumok: emlékezetes évre készülhetünk

Ha kíváncsi vagy, mikor és mire érdemes nagyon odafigyelned, nézd meg, a bolygók hogyan befolyásolják ezt az évet!

Olvasd el!

Zendaya elhozta a tavasz legnagyobb frizura trendjét: ezért beszél mindenki róla

Egyszerűen csodálatosan fest a 27 éves sztár az új frizurájával!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 27.

KOS (március 21-április 20)

Van valaki körülötted, akit tulajdonképpen egészen idáig, ha nem is levegőnek néztél, de abszolút nem tekintettél rá úgy, mint akivel működőképes párkapcsolatot alakíthatnál ki. Ahogy azonban egyre többet beszélgettek, ahogy egyre közelebb kerültök egymáshoz, te mégis eljátszol a gondolattal, hogy akár még egy pár is lehetnétek. Mielőtt azonban az érintett személynek kitálalnád az érzelmeidet, igyekezz mérlegelni, hogy vajon te vagy-e az, aki valamivel túlmisztifikálja a helyzetet, avagy valós érzelmeket táplálsz. Amennyiben az utóbbi igaz, abban az esetben szedd össze a gondolataidat és egy romantikus randin mondd el, hogy mit érzel az illető iránt. Ne feledd azonban: két esélyes a reakció, ennek tükrében dönts, hogy ez a szerelem plátói marad-e inkább vagy bevállalod az esetleges csalódást is!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második napján kissé összekuszálódnak a szálak körülötted, egy pillanatra nem is igazán érted, mi történik pontosan, csak azt tudod, hogy ha ez így marad, abból elég súlyos galiba is keletkezhet. Épp ezért vedd elejét a kalamajkának és igyekezz arra összpontosítani, hogy neked ezt itt és most meg kell oldanod valahogy. Ne engedd, hogy a kétségbeesés legyen úrrá rajtad, hisz az, hogy belefulladj a mélyvízbe, számodra általában ismeretlen fogalom. Indulj el a megoldás felé, amennyiben ugyanis tolod magad előtt folyamatosan az egészet, abban az esetben akkorát fogsz hasalni, amire hosszasan emlékezni fogsz!

IKREK (május 21-június 21)

A hét második napján sikerül végre úgy alakítanod a helyzetet, hogy a célegyenesbe fordulhatsz, ami épp jókor jön, hisz annyira kezdtél kimerülni attól, hogy adott időre hatalmas felelősséggel járó feladatot kell teljesítened, hogy már-már kétségbe is estél. Most azonban szükséged lesz még egy utolsó, nagy lendületre ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess a célban, ne hagyd tehát, hogy bármi kizökkenthessen, hisz pontosan tudod, hogy nincs már sok hátra. Mivel régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire is vagy képes, épp ezért tarts ki néhány méter erejéig!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy hozza a helyzet, hogy a hét második napján a kollégáiddal szoros együttműködésben kell bizonyítanod az alkalmazkodóképességedet és a rátermettségedet, ami szerencsére abszolút nem okoz gondot számodra, hisz magas a toleranciaküszöböd, mely lehetővé teszi azt, hogy igazi csapatjátékosként tudj működni. Mindenkinek megvan a feladatban a szerepe, épp ezért te csakis a saját felelősségedre koncentrálhatsz és arra, hogy azt, amit csinálsz, a lehető legtökéletesebben tedd, hisz minden puzzle-darabnak illeszkednie kell egymáshoz annak érdekében, hogy végül egyetlen egészként is tökéletes legyen az eredmény. Jó kis csapat vagytok, amely téged nagy boldogsággal tölt el, hisz végre van egy közösség, ahol jól érzed magad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét második napján a legnagyobb bosszúságodra ahelyett, hogy pipálnád ki folyamatosan a tennivalóid listáját, egyre-másra gyűlnek a feladatok a fejed felett. Ahelyett azonban, hogy ezen bosszankodnál, igyekezz összeszedni a gondolataidat annak érdekében, hogy ne temessen az egész katyvasz maga alá. Fuss neki egy nagy lendülettel az elvégzendő teendőknek és ésszel gondolkodva oldd meg egyiket a másik után, de legalábbis valamennyit pipáld ki a listán. Este aztán bonts egy üveg finom bort és koccints a szerelmeddel arra, hogy minden a terveid szerint haladt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy tűnik, a hét második napja csakis neked kedvez, hiszen minden úgy alakul, hogy kizárólag pozitív energiákat kapsz, melyek olyan sikert hoznak számodra, amelyre nem is számítottál. Épp ezért a munka végeztével ünnepelj a barátaiddal, hívd át őket, bontsatok ki egy üveg bort és fesztelenül kapcsolódjatok ki, de csakis módjával, hiszen holnap munkanap, amikor végre pont kerülhet mindennek a végére és bezsebelheted a hőn áhított elismeréseket. A mai nap ékes bizonyíték arra, hogy az erőfeszítéseid sosem hiábavalók, hogy igenis érdemes küzdeni, hiszen akkor a siker sem marad el!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki a közvetlen környezetedben abszolút nem foglalkozik az aktuális körülményekkel, egyáltalán nincs tekintettel másokra, semmi nem érdekli, te pedig nem tehetsz mást, mint folyamatosan aggódva figyeled, hogy mikor kerül bajba és mikor igényel segítséget. Rendkívül intelligens hozzáállásra vall a részedről, hogy nem akarod mindenáron megmenteni az illetőt minden helyzettől, hagyod inkább, hogy a saját hibáiból fakadóan szerezzen -akár keserű szájízzel- élettapasztalatot, hiszen másképp sosem fogja megtanulni, hol vannak a határai. Szerencsésnek mondhatja magát, hogy ilyen barátja van, mint amilyen te vagy!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Régóta komolyan játszol a gondolattal, hogy valamiféle izgalmas, ismeretlen dologba vágj bele, egészen eddig azonban nem volt merszed ekkora volumenű lépést megtenni. A hét második napján azonban elérkezik a pillanat, amikor nincs min hezitálnod, hisz a körülmények tökéletesen ideálisak ahhoz, hogy maradandót alkoss. Hagyj tehát hátra mindent, ami visszahúz, ami a félelmeidet táplálja, majd bátran fuss neki annak, ami ugyan most még ismeretlen, ám ahogy belekóstolsz, pontosan fogod tudni, hogy melyik lábad meg után kell tenned ahhoz, hogy sikeres lehess. Ne késlekedj egyetlen percig sem, hisz ha ez a hajó elúszik, akkor bizony jó eséllyel hosszú ideig nem jön majd másik!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem vagy épp az a típusú ember, aki szívesen húz különböző helyzetekben tizenkilencre lapot, általában százszámra szeretsz különböző opciókkal játszani, mielőtt egyet kiválasztasz, ez pedig általában azt eredményezi, hogy komoly lehetőségektől esel el, ami sok esetben visszaveti a lelkesedésed a további próbálkozástól. Ma azonban elérkezik a pillanat, amikor mérlegelned kell, hogy miképp tudsz sikerélményekkel gazdagodni. Amennyiben ugyanis sosem kockáztatsz, ha nem vagy elég vakmerő és nem bízol kellőképp magadban ahhoz, hogy nagyobb akadályoknak is nekifuss, akkor soha nem fogsz tudni a dobogó tetején állni. Egyszer élsz, nem bujkálhatsz a nagyobb volumenű döntések elől örökké!

BAK (december 22-január 20)

A kelleténél magabiztosabb vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, olyannyira, hogy mostanra már teljesen elrugaszkodtál a valóságtól. Abszolút nem tudod elképzelni, hogy bármi is közbeszólhatna, ebből fakadóan a markodban érzed a sikert. Mielőtt azonban teljesen elszállnál, próbálj inkább a realitás talaján mozogni, hiszen hosszútávon ez a hozzáállás semmi jóra nem vezet majd. Fel kellene ismerned, hogy nem teljes a kép, amit kialakítottál magadban, arról már nem is beszélve, hogy bizony vannak, akik emiatt ferde szemmel néznek rád. Az igazán fontos tényező azonban mégis az, hogy te magad tiszta lelkiismerettel mondhasd el, hogy a siker nem a te hozzáállásodon múlt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Szinte biztosra vettél valamit, a hét második napján azonban egy elhibázott lépés mégis azt eredményezi, hogy a szemed láttára dől dugába minden eddig befektetett energiád. Nehezedre esik elfogadni a tényt, hogy ezúttal kudarcot vallottál, azt ugyanis mindig nehezebb feldolgozni, mintha fürdenél a csillogásban. Ne csüggedj azonban, inkább gondold végig, hol hibázhattál és legközelebb mit kell majd másképp csinálnod ahhoz, hogy egy ütősebb taktikával úgy teljesíthess, ahogyan azt magadtól elvárod. Mindehhez csupán kemény munkára, kitartásra és igen nagy akaraterőre van szükség!

HALAK (február 20-március 20)

A hét második napján nem igazán tervezed megváltani a Világot, sokkal inkább szeretnél lassan, a saját tempódban haladni minden megkezdett feladatod tekintetében. A terveidet nagyon gyorsan keresztülhúzza egy, a főnököd által rád bízott feladat, amely ráadásul nem is a legkönnyebben emészthető kategóriából való. Bizonyosan nem véletlenül te kaptad ezt a feladatot, nyilvánvalóan a feletteseid pontosan tudják, hogy milyen kvalitásokkal rendelkezel, épp ezért igyekezz úgy hozzáállni az egészhez, hogy egyfajta kiváltság és nem szimpla szívatás. Hidd el, roppant büszke leszel majd magadra, ha sikerrel veszed az akadályt!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

4 étel, ami a bélrendszerbe kerülve hihetetlenül eredményesen segít fogyni a kutatások szerint

A prebiotikumok sok ételben benne vannak, ezeket érdemes gyakran fogyasztani a szakértők szerint a lapos hasért!

Kép

Zendaya elhozta a tavasz legnagyobb frizura trendjét: ezért beszél mindenki róla

Egyszerűen csodálatosan fest a 27 éves sztár az új frizurájával!

Kép

A filmtörténet legmegosztóbb szerelmi háromszögei, amik a mai napig megosztják az embereket

Ezek a filmes szerelmi háromszögek két táborra szakítják a rajongókat! Te kinek az oldalán állsz?

Kép

16 sztár, akik szinte a megszólalásig hasonlítanak egymásra: sokan összekeverik őket

Előfordult már veled, hogy összefutottál valakivel, aki nagyon emlékeztetett egy kedves ismerősödre vagy jó barátodra? Vagy esetleg találkoztál valakivel, aki úgy nézett ki, mintha a saját tükörképedet láttad volna? Ehhez nincs szükség ikertestvérre, és bizony ez a jelenség a sztárok körében is elég gyakori, ezért összegyűjtöttük a sztárvilág leghíresebb ikertornyait. Te meg tudod különböztetni őket?

Kép

7 felejthetetlen kirándulóhely Magyarországon

Összeszedtünk hazánk legszebb túraútvonalaiból párat, mutatjuk is őket.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!