Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 27.: a Bikák végre nyugodtan pihenhetnek, a Szüzeknek sorsszerű találkozásban lehet részük

Napi horoszkóp február 27.: a Bikák végre nyugodtan pihenhetnek, a Szüzeknek sorsszerű találkozásban lehet részük

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 27.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó napján olyan ajánlatot kapsz, amely nagy haszonnal kecsegtet, a dolog árnyoldala azonban az, hogy teljesen magad mögött kellene hagynod a jelenleg végzett tevékenységedet, ami azonban sokat jelent számodra. Éppen ezért mielőtt rábólintasz arra, hogy feladod az eddigi életedet és egy teljesen más irányba indulsz el, érdemes mérlegelned, hogy megéri-e mindent egy lapra feltenni vagy inkább szeretnél biztonsági játékot játszani és maradsz a jelenleg végzett tevékenységednél. Érdemes persze arra is gondolni, hogy ez egyszeri lehetőség, és ha sokat hezitálsz, elmegy a hajó, s utóbb esetleg megbánod, hogy nem voltál elég bátor! Ez most csak rajtad múlik!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó napján végre nyugodtan dőlhetsz hátra, semmi nem zavarhatja meg a pihenésedet, hisz egész héten nagyon intenzíven dolgoztál azon, hogy ma zavartalanul kapcsolódhass ki. Nagyon hálás vagy a dolgok pozitív végkimenetele miatt, hisz a hosszú, viharos idő után végre kisütött a Nap, neked pedig egy darabig biztosan nem lesznek álmatlan éjszakáid. Most egy kicsit végre szusszanhatsz és felhőtlenül kikapcsolódhatsz, de igyekezz mindenképp rajta tartani a szemed mindenen annak érdekében, ha mégis egy váratlan fordulat következne be, be tudj azonnal avatkozni!

IKREK (május 21-június 21)

Az utóbbi időben kissé zárkózottabb lettél, nehezen engedsz bárkit közel magadhoz, egyszerűen elijeszt a gondolat, hogy amennyiben közelebb kerülsz valakihez, abban az esetben egyre kiszolgáltatottabbá válhatsz, s annál nagyobbat csalódhatsz. Be kell látnod azonban, hogy a világ folyamatosan változik, semmi sem tart örökké és akármennyire is kapaszkodnál másokba, az ő szándékaik ellenére nem járhatsz sikerrel. Jobb, ha megtanulod elfogadni, hogy időnként el kell engedni dolgokat, és akkor sokkal egyszerűbb lesz az életed!

RÁK (június 22-július 22)

Elhamarkodott véleményt fogalmazol meg, amiatt konfliktushelyzetbe kerülhetsz hozzád közelálló emberekkel. Anélkül foglaltál ugyanis álláspontot, hogy meghallgattad volna mások szemszögét és ismernéd az ügy valamennyi részletét. Ennek következtében talán joggal orrolnak meg rád néhányan, ez pedig egy jó tanulópénz arra, hogy érdemes máskor jobban meggondolnod, mit, mikor és hogyan mondasz, annak érdekében, hogy a jövőben elkerülhesd ezeket a helyzeteket. Néha jobb, ha csak vársz türelemmel, hiszen nem kényszerít senki arra, hogy azonnal minden ügyben foglalj állást. Hidd el, van olyan helyzet, amikor nem érdemes beleszólni mások dolgaiba, különösen ha nélküled is megoldják a problémáikat. Örülj, ha kimaradhatsz a kínos szituációkból!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egészen eddig a pillanatig toltál magad előtt egy bizonyos megbízást, amelyhez abszolút nem fűlött a fogad, ma azonban ráébredsz arra, hogy a leadási határidő vészesen közeledik. Mivel pontosan tudod, hogy már, ha szeretnéd, sem tudnád egyedül megoldani és lezárni a dolgot, épp ezért ajánlott mihamarabb keresned valakit, aki a segítségedre lehet annak érdekében, hogy ne szenvedj csúfos vereséget. Mindenképpen ragadd meg a kezét, bízz benne, hiszen úgysincs más választásod, tedd azt, amit az illető a saját tapasztalai birtokában jó szívvel tanácsol neked. Légy hálás, mert ha nem érkezett volna időben a segítség, bizony nagy bajba kerülhettél volna! Biztosítsd arról az őrangyalodat, hogy szükség esetén ő is bármikor mindenben számíthat rád!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy tűnik, a hét utolsó napján derült égből villámcsapásként ér egy bizonyos találkozás, olyan személyt sodor ugyanis az utadba az Élet, akivel kérdés nélkül azonnal egy hullámhosszon vagytok, úgy érzed, mintha ezer éve ismernéd az illetőt, emiatt abszolút fesztelenül tudsz vele bármiről beszélni. Ritkán adódik ilyen az életben, éppen ezért gondolkodás nélkül veted bele magad a kapcsolatba, mert úgy gondolod, most biztosan nem csalódhatsz. Érdemes azért nyitva tartani a szemed, nehogy a naivitásod áldozatává válj, hisz korántsem biztos, hogy az illetőt ugyanazon szándékok vezérlik, mint téged, könnyen lehet, hogy hatalmas csalódás érhet. Épp ezért igyekezz megtalálni az arany középutat és egy kicsit borogatni a lelkesedésedet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Különösebb mérlegelés nélkül mondtál igent egy bizonyos dologra, amelyet mostanra meg is bántál, hisz elhamarkodott válaszodnak meg is lesz a böjtje, neked pedig felelősséget kell vállalnod az eredményért. Mielőtt azonban nagyobb bukás lenne az egészből, érdemes bevallanod annak, akivel szemben elvállaltad ezt a bizonyos projektet, hogy bizony te is korlátok között mozgó, halandó ember vagy, aki nem tud minden akadályt leküzdeni, így sajnos az eredmény sem lett olyan, amely büszkeséggel töltene el. Legközelebb igyekezz végiggondolni, hogy mit vállalsz el annak érdekében, hogy ne szégyenkezz később miatta!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó napjára egyszerűen elfogyott minden tartalék energiád, azt érzed, hogy ma pihenésre van szükséged ahhoz, hogy megfelelő energiákkal kezdj neki az előtted álló hétnek. Épp ezért ne hagyd magad semmilyen megerőltető programra rávenni, a házimunka is várhat, egyszerűen aludj, pihenj, nézz meg egy filmet, kuckózz be otthon, gyűjtsd energiát, hisz a közeljövőben nagy szükséged lesz rá! Vannak mindenki életében ilyen napok, egyszerűen túlhajszoltad magad és lemerültél. Felállni azonban nem lehetetlen, csupán erő kell hozzá, azt pedig másképp nem szerezhetsz, csakis passzív pihenéssel!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasfajta helyzetbe került a hét utolsó napján, ahol valaki megpróbál kikényszeríteni belőled egy olyan véleményt, ami nem is biztos, hogy kikívánkozna belőled, az illető azonban sarokba szorít és elvárja, hogy vállald fel nagyobb plénum előtt. Mielőtt azonban engedsz a nyomásnak, gondolj bele egy pillanatra, hogy mi is a felállás: valaki, aki rád erőlteti az akaratát, gyakorlatilag olyasfajta nyomás alá helyez, amely ellen minden porcikád tiltakozik. Épp ezért amennyiben ellenkezik az elveiddel és értekrendeddel, abban az esetben nem kell valamiféle bábuként viselkedned és úgy mozognod, ahogy mások szeretnék. Ha nem egyezik az álláspontod másokéval, egész nyugodtan vállald fel, hisz ha az nem ütközik a társadalmi normákkal, akkor még az is kehet, hogy meggyőzhetsz másokat az igazadról. A kérdés már csak az, hogy kikkel állsz szemben: olyanokkal, akiket érdemes meggyőzni vagy egyszerűen a Dunába öntöd a vizet azzal, hogy igyekszel a saját oldaladra állítani őket? Ezt kell márcsak mérlegelned! Időnként meg kell neked is mutatnod, hogy mire vagy képes, nehogy eltapossanak, mint egy idegesítő bogarat!

BAK (december 22-január 20)

Olyan emberrel kell ma egy közös programon részt venned, akit a legkevésbé sem kedvelsz, épp ezért igyekszel távol tartani magad az illetőtől. Ma azonban mégis úgy hozza az élet, hogy egy társaságban kell elviselnetek egymást, hisz nem nagyon más választásotok. A békesség érdekében tehát igyekezz leküzdeni a benned lévő ellenszenvet és csak arra koncentrálj, hogy másoknak fontos, hogy ti ketten intelligens emberek módjára, átmeneti időre megtanuljátok leküzdeni az egymás iránt érzett ellenszenvet! Ne aggódj, csupán átmeneti helyzetről van szó, nem kell örök hűséget fogadnotok egymásnak. De ki tudja, talán a nap végére még az is kiderülhet, hogy mégsem vagytok ősi ellenségek?

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, semmi sem sikerül ma, egyszerűen bármibe kezdesz, abból csak bonyodalom lesz és ami ennél sokkal bosszantóbb, hogy ebből a feneketlen kútból egyszerűen sehogy sem tudsz kijönni. Bosszankodás helyett azonban érdemes lenne mérlegelned, hogy ami nem megy, azt vajon érdemes-e mindenáron erőltetned. Ne akarj olyasmivel foglalkozni, ami sikerélményt biztosan nem tartogat a számodra, viszont igen sok a munka vele. Feleslegesen ne áldozz be más lehetőségeket, tudj elengedni dolgokat, ha kiderül, hogy valamiért hiába küzdesz. Keresd inkább a siker kulcsát!

HALAK (február 20-március 20)

Kellemes meglepetést tartogat számodra a hét utolsó napja, ami abszolút felrázza a vasárnapi egykedvűségedet. Hálás lehetsz az illetőnek, hogy épp akkor gondolt rád, amikor a legjobban szükséged van rá. Igyekezz viszonozni a kedves gesztust, amit kaptál, hisz ez most tényleg az a pillanat, amikor a szokásosnál is többet jelent egy ilyesfajta apró meglepetés. Milyen szívet melengető érzés, amikor az ember rájön, hogy milyen sokat jelent mások számára, nem igaz?

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gyakran álmodod, hogy elkésel? Meghökkentő oka van!

Egy visszatérő álom többet elárul rólad, mint gondolnád!

Kép

7 film és sorozat, amiben csodásan választották ki a főszereplő fiatalabb énjét játszó színészt

Néha akkora csalódás, mennyire nem hasonlít a fiatalabb verzió az idősebbre, hogy szinte élvezhetetlen az adott jelenet. De nem ezekben az alkotásokban!

Kép

Híres magyar emberek, akik a külföldi élet mellett döntötték – az okot is elárulták

Az elmúlt években egyre több és több ember dönt úgy, hogy elhagyja az országot és külföldön próbál szerencsét.

Kép

A csalódás tényleg megölhet: az összetört szív szindróma veszélyesebb, mint gondolnád

Ha ért már csalódás, veszítettél el valakit, akit nagyon szerettél, akkor biztosan tudod, hogy nem véletlenül találták ki az összetörik a szív kifejezést.

Kép

8 híres ember, aki elmesélte, az élete egyáltalán nem olyan könnyű, mint egy tündérmese

Ha eddig vágytál hírnévre, most lehet, hogy majd meggondolod magad.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!