Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 26.: a Rákok az őszinte utat választják egy bizonyos helyzetben, a Szüzeknek érdemes szerényebb hozzáállást mutatniuk

Napi horoszkóp február 26.: a Rákok az őszinte utat választják egy bizonyos helyzetben, a Szüzeknek érdemes szerényebb hozzáállást mutatniuk

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 26.

KOS (március 21-április 20)

Szeretsz ugyan mindent jó előre kiszámítani, ma mégis egy váratlan történés okoz bosszúságot, hisz gyakorlatilag mindent félretéve kell cselekedned, ha nem szeretnéd, hogy kellemetlen helyzetbe kerülj. Mindenképp állj készen arra, hogy a már előre kiszámított dolgokon változtatni kell ahhoz, hogy a végén ugyanazt az eredményt érhesd el, amit a legelején vártál magadról. Ne ess kétségbe és főleg ne add fel, hisz nem biztos, hogy nem lehetsz sikeres, csupán csak kacsaringósabb lesz az odavezető utad!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasfajta feladatok szakadnak a nyakadba hétvégére, amelyet akárhogy is szerettél volna, egyszerűen nem lehet elhalasztani. Rendkívül bosszús vagy emiatt, hisz teljesen mást terveztél, most pedig egy olyan feladat kellős közepében találod magad, amelyből egyetlen kiút vezet: ha összeszeded magad és megoldás centrikusan gondolkodva pontot teszel a végére. Fogadd el, hogy nem megy a dolog egyetlen varázsütésre, készíts egy rendszert, amelyben prioritási sorrendben elhelyezed a tennivalókat és ennek alapján haladj lépésről lépésre. Ne kapkodj, mert azzal csak még nagyobb esélyt adsz arra, hogy összeakadjanak a lábaid és nagyot ess, akkor pedig kezdhetsz mindent elölről. Tekint kihívásként a helyzetre, amelynek teljesítésével nagyon elégedett leszel önmagaddal! Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

Borzasztó nagy görcsösséggel, szeretnél megértetni valakivel egy számodra fontos dolgot, olyannyira beleélve magad a helyzetbe, hogy gyakorlatilag kezded már a saját értékrendedet is túllépni és mindent feláldozni, hogy meggyőzd az illetőt valamiről, ami -úgy tűnik- csupán számodra jelent valamit. Nem érdemes tehát a saját elveid feladni azért, hogy másokat a te oldaladra állíts, sokkal inkább el kell tudni engedni az illető kezét, hogy ne sérülhessen a kapcsolatotok, miközben olyasvalamit próbálsz elmagyarázni, amelyet egyszerűen képtelenség megértetni vele. Vedd észre, ha csak az idődet vesztegeted, engedd el és egyszerűen csak harag nélkül menj tovább. Fontos dolgok várnak még ugyanis rád, amelyek teljesítéséhez szükséged lesz az energiáidra!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki a környezetedben próbál valamiről meggyőzni, neked pedig fogalmad sincs, hogy mi a mondanivalójának lényege, olyan magas ugyanis az, amit közvetíteni akar, hogy tulajdonképp csak azért bólogatsz folyamatosan, hogy a látszatot fenntartsd. Ez az álarc azonban előbb-utóbb kellemetlen perceket okozhat, hisz ha kiderül, hogy neked végig halvány gőzöd sem volt az illető mondanivalójáról, akkor bizony magyarázkodhatsz neki. A színjáték helyett érdemes az őszinte utat választanod és megértetni vele, hogy egyszerűen nem fér a fejedbe az, amit mondani szeretne, nem azért, mert nehéz a felfogásod, hanem mert ebben az ügyben már az elején elvesztetted a fonalat. Ha elég türelmes és értékeli az őszinteséget, akkor segítőkészen és türelmesen fogja elmagyarázni, mi a dolog lényege, neked pedig nem kell egyfajta álarc alatt izzadnod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hétvége első napján hatalmas kihívás kínálja magát tálcán, amelyet mindenképp érdemes megragadnod, ha sikereket szeretnél elérni. Az már messziről látszik, hogy nem lesz a dolog egy sétagalopp, ahol csak úgy besétálsz a célvonalba, hiszen számos akadállyal kell majd megküzdened. Mivel épp ebben látod az izgalmat, ezért minden eshetőségre felkészülve mihamarabb érdemes elindulnod, ne vesztegesd az időt, mert ha nem most ragadod meg, később nem biztos, hogy ugyanígy lesz rá alkalmad. Ebben a pillanatban minden körülmény megfelelő arra, hogy mind magadnak, mind pedig másoknak is bebizonyítsd, mire is vagy képes! Vigyázz, kész, rajt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túlzott magabiztosságod landolhat ma váratlanul az arcodban, eddig ugyanis abszolút legyőzhetetlennek érezted magad, ma azonban lazaságodból adódó figyelmetlenséged okán olyasfajta hibát vétesz, amely eleve elrendelheti az eredményt is. Még azelőtt igyekezz korrigálni a botlást, mielőtt felelősségre vonnának érte, illetve a többiekre is hatással lenne az elkövetett baklövés. Ez most egy kiváló lecke arra, hogy akármennyire is vagy biztos a dolgodban, akármennyire is hiszed azt, hogy valamit kisujjból ki tudsz rázni, érdemes koncentrálnod a feladatra, hisz ha idejekorán engeded el a kormányt és dőlsz hátra, annak bizony nagy ütközés lehet a vége!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Magával ragad egyfajta melankólia, a hétvége ellenére valahogy inkább van kedved kicsit bezárkózni, annak ellenére is, hogy a barátaid csábító programra próbálnak rávenni. Persze, az emberbek nem kell mindig top formában lennie, időnként jól esik kicsit egyedül lenni, az Élet nagy dolgain elmélázni, arra azonban érdemes ügyelned, hogy megfelelő motivációt találj, ami átlendít ezen a holtponton. Hidd el, megannyi szépséggel vagy körülvéve, értékeld tehát azt, ami megadatott, élvezd egy hangulatos kávézó nyüzsgését, a napsütést, a február-végi időjárást, vedd körbe magad olyan emberekkel, akik szeretnek és fontos vagy számukra. Beszélgessetek, nevessetek, sétáljatok nagyokat, hisz fontos, hogy az ember kicsit feltöltődjön! Ne

zárkózz be teljesen, hiszen a Világ odakinn tele van gyönyörű és értékes dolgokkal!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Véletlenül jut a füledbe az, hogy mások negatív véleményt alkotva kibeszéltek a hátad mögött és ez rendkívüli módon feldühít. Amennyiben azonban mélyebben belegondolsz, a dühöt felváltja egyfajta csalódottság, amely teljesen rányomja bélyegét a hangulatodra. Mielőtt ebbe a hangulatba belesüllyedsz, tudnod kell, hogy a pletykák mindig a népmesékhez hasonlóan, szájról szájra terjednek és sokszor semmifajta valóságtartalommal nem bírnak. Épp ezért nem is érdemes ennyire komolyan venned őket, ne ragadj bennük, hisz az csak a tetteidet és a dolgokhoz való hozzáállásodat befolyásolja. Te csak mindent csinálj úgy ahogy eddig tetted, irigyeid mindig is lesznek, de ez téged egy percig se érdekeljen! Ne akarj olyasmit számon kérni másokon, aminek semmi valóságalapja nincsen!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy korábbi csalódás okán gyakorlatilag falakat építettél magad köré, amely falakon igen nehéz átjutnia bárkinek, hiszen borzasztóan bizalmatlan vagy az emberekkel. Amennyiben azonban a végsőkig ragaszkodsz bizonyos negatív tapasztalatokhoz, abban az esetben soha nem fogsz tudni elengedni és a végsőkig ragaszkodva, saját magad hátráltatva toporogsz majd egy helyben, miközben mások a legfelhőtlenebb életet élik, minden alkalmat megragadva. Igyekezz tehát a falakat lebontani magad körül, ismerkedj, építs kapcsolatokat, hisz nem lehet úgy élni, hogy csak magadra számíthatsz. Biztosan lesznek még csalódások, amelyek a földre rántanak, az azonban csakis rajtad múlik, hogy fel tudsz-e állni és képes vagy-e továbbmenni az úton!

BAK (december 22-január 20)

Fontos számodra az, hogy a környezeted boldog és kiegyensúlyozott legyen körülötted, egyfajta biztonságérzetet ad számodra az, ha mindenki lelki békéje egyensúlyban van, ezért pedig hajlandó vagy minden áldozatot meghozni. Azt gondolod ugyanis, hogy amennyiben nem teljesíted az emberek által felállított mércét, kibillen ez a fajta harmónia és beárnyékolja a sok megoldandó kérdés a mindennapjaikat. Mielőtt azonban nagyobb áldozatokat vállalsz, érdemes végiggondolnod azt, hogy a te életedből mennyit vesz el az, hogy mások boldogságáért küzdesz. Érdemes-e mindenki búját-baját a nyakadba venni azért, hogy jól érezze mindenki magát körülötted? Nagy téveszme, hogy csak akkor lehetsz boldog, ha másokat is annak látsz. Járd a saját utad, amely a te boldogságodhoz van kikövezve!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mindenképp szeretnél utánajárni egy olyan ügynek, amelyben felmerült a te neved is, annak ellenére, hogy semmi közöd a dologhoz. Mást terveztél ugyan a hétvégére, de mivel gyakorlatilag nincs más választásod, egyszerűen muszáj fényt derítened a részletekre, illetve arra, hogy ki igyekszik magával rántani, épp ezért tehát egyetlen percig se késlekedj még akkor sem, ha fel kell áldoznod a pihenésedet. Tisztázd magad még azelőtt, mielőtt bárki besározza a neved! Az ugyanis, hogy makulátlan legyen a rólad alkotott kép, az mindennél fontosabb!

HALAK (február 20-március 20)

A hétvége első napján komoly konfliktushelyzetbe kerülsz valakivel, mert az igazságérzeted sérül egy olyan ügyben, amelyhez neked is közöd van. Mielőtt azonban ösztönből, indulatosan mondanád ki, ami a lelked nyomja ezzel kapcsolatosan, gondolkodj, higgadj le és intelligens, civilizált emberek módjára mondd el a véleményed, mert sokkal hatékonyabb leszel és hamarabb meg tudod értetni az illetővel a lényeget. Hidd el, sokkal emberibb módon is lekommunikálod a benned lévő feszültséget és ellenérzéseket, ezzel együtt pedig a népszerűségi indexed sem zuhan akkorát!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!