Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 25.: az Ikrek visszautasíthatatlan lehetőséget kapnak, a Skorpióknak motivációra van szükségük

Napi horoszkóp február 25.: az Ikrek visszautasíthatatlan lehetőséget kapnak, a Skorpióknak motivációra van szükségük
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 25.

KOS (március 21.–április 20.)

Görcsösen ragaszkodsz egy bizonyos dologhoz, s nem vagy hajlandó beletörődni, hogy ebből már mindent kihoztál, amit csak ki lehetett. Emiatt azonban teljesen feleslegesen rengeteg időt és energiát vesztegetsz olyasmire, aminek igazándiból már semmi értelme. Ne fusd tehát tovább a felesleges köröket, tanulj meg bizonyos helyzeteket a helyükön kezelni, s ha valami nyilvánvalóan véget ért, azt engedd mindörökre. Keress inkább új lehetőségeket, amelyekben van még fantázia, s amelyek új sikereket ígérnek!

BIKA (április 21.–május 21.)

Akad valaki a környezetedben, aki a meglátásod szerint túl sokat vár el tőled egy bizonyos szituációban. Te már tudod, hogy olyan magasra tette a mércét, amit biztosan nem vagy képes megugrani, ezért érdemes lenne tisztázni a legelején, hogy ez nem fog menni. Ne szégyelld elismerni, hogy neked is megvannak a magad határai! Jobb lesz ez így, mintha később okozol csalódást másoknak és saját magadnak is. Ne aggódj emiatt, mert senki nem azt fogj gondolni, hogy a hozzáállásoddal van baj, hanem csak egyszerűen tisztában vagy a realitásokkal.

IKREK (május 22.–június 21.)

Olyan lehetőséget hoz az élet, amit luxus lenne visszautasítanod, épp ezért bárki bármit mond, te úgy érzed bele kell vágnod. Mielőtt azonban gondolkodás nélkül fejest ugranál a dologba, mérlegeld, milyen veszélyekkel kell számolnod, s a dolog milyen eredményt ígér, mert menet közben esetleg már nem tudsz majd nagyobb veszteség kiszállni. Amennyiben tanácstalan vagy a döntést illetően, inkább kérdd ki mások véleményét is, vedd azonban figyelembe, hogy bármiképpen is alakul, a tiéd lesz a siker dicsősége – és a bukás fájdalma is!

RÁK (június 22-július 22)

Szinte már a zsebedben érzed a sikert, teljesen meg vagy győződve róla, hogy semmiféle hiba nem csúszhat a számításaidba és ez rendkívül magabiztossá tesz. Nincs ezzel semmi baj, ám ne feledd, amíg nem tartod a kezedben a serleget, addig nem lehetsz biztos abban sem, hogy a tiéd a győzelem. Figyelj oda, ne engedd, hogy bármi is elterelje a figyelmed és semmiképp ne térj le arról az útvonalról, ami a térképen be van rajzolva! Így sincs garantálva, hogy nem lesz olyan váratlan fordulat, amelynek következtében esetleg változtatnod kellhet az útirányon!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Miközben hatalmas erőfeszítéseket teszel azért, hogy elvégezz egy bizonyos feladatot, amit magadra vállaltál, észre kell venned, hogy néhányan negatívan próbálják befolyásolni a dolog kimenetelét, egyszerűbben szólva keresztbe akarnak tenni neked. Nem érdemes azonban felesleges marakodásba kezdeni, jobban teszed, ha a sarkadra állsz és a szemükbe nézel. Ne kertelj, kérdezz rá, mit is akarnak tulajdonképpen, a mi a bajuk veled. Ugyanakkor biztosítsd a „jóakarókat”, ügyeskedjenek bárhogyan is, nem tudnak megállítani, és véghezviszed, amibe belekezdtél.

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Jó ideje vársz már a megfelelő alkalomra ahhoz, hogy valami új dologba kezdj, olyasmibe, amihez talán még nem rendelkezel kellő tapasztalattal, de úgy gondolod, hogy ideális körülmények mellett sikerrel járhatsz. De ezek a körülmények csak nem akarnak eljönni, ezért egyfolytában csak hezitálsz, s nem mersz belevágni a dologba. Ha azonban még sokáig egyhelyben toporogsz, előbb-utóbb szomorúan tudomásul kell venned, hogy ez a hajó bizony elment. Igyekezz tehát összeszedni minden bátorságodat, illetve magabiztosságodat és ne félj elindulni az úton! Meglátod, menni fog minden, mint a karikacsapás!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Az őszinteség derék dolog, ezúttal azonban megtapasztalod a dolog árnyoldalát is. Valaki ugyanis kendőzetlenül az arcodba vágja a véleményét, ami elsősorban azért dühít fel, mert nem vagytok különösebben közeli kapcsolatban ahhoz, hogy szó nélkül kellene tudomásul venned a szavait. Ne hagyd magad, határozottan közöld vele, hogy ugyan köszönöd a nyíltságát, de talán majd te megítéled a helyzetet. Ne befolyásoljon egy pillanatra sem, hogy mit gondolnak rólad mások! Csakis magadnak tartozol felelősséggel, s ne is törődj azokkal a személyekkel, akik a számodra nem jelentenek szinte semmit.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Bármilyen dologba vágod is bele a fejszédet, szükséged van arra, hogy mások motiváljanak, hogy azonnal elismerjék a munkádat. Folyamatosan visszaigazolásra vágysz, mert ez ad lendületet a továbblépéshez. Most azonban ez elmaradni látszik, ami elbizonytalanít és a kedvedet szegi. Azon gondolkodsz, lehet, hogy ezúttal nem is a jó nyomon jársz? Nem kizárt, de ha mindig csak a mások véleményére figyelsz, nemigen jutsz egyről a kettőre. Így teljesen feladod önmagadat, és semmi élvezetet nem találsz abban, amit csinálsz. Inkább higgy magadban, és mindig tedd azt, amit a legjobb lelkiismereted diktál.

NYILAS (november 23.–december 21.)

Mindenáron szeretnél valakinek a segítségére lenni, mert úgy gondolod, szüksége van rá és szívesen is venné. Nem érted azonban, miért nem ragadja meg az alkalmat, hiszen te tudod a megoldást, valamiért azonban mégsem ugrik ki a bőréből. Ne erőszakoskodj tovább, hanem vedd tudomásul a helyzetet, mert az illetőnek nyilván megvan az oka, miért utasítja el a közeledésedet. Talán valamilyen múltbeli kellemetlen csalódás magyarázza a visszafogottságát, de még az is lehet, egyszerűen a büszkesége nem engedi, hogy másokra támaszkodva oldjon meg egy szituációt. Hagyd rá az egészet, s ha elhasal, néhány tapasztalattal akkor is gazdagabb lesz, s emiatt neked nem kell majd lelkiismeret-furdalást érezned.

BAK (december 22.–január 20.)

Váratlan fordulat következik be a mai napon, s ez nagy lendületet adhat a folytatáshoz. Egyre inkább az az érzés vett erőt rajtad, hogy hiába futod a maratoni hosszúságú köröket, nagyon úgy tűnik, hogy nem sikerül közelebb kerülnöd a célodhoz, és ezért már-már lemondtál az egészről. De láthatod, mindig történhet valami, s jöhet akár egy kedves ismerős is, aki segítő kezet nyújt, s együtt már ki tudjátok tolni a kátyúra rekedt szekeret. S ez bizonyíték arra is, hogy a kitartás meghozza a megérdemelt jutalmát, hiszen ha valamit nagyon akarsz, az könnyen átlendíthet a holtponton.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Miközben borzasztóan nagy lendülettel dolgozol egy bizonyos, számodra kiemelten fontos ügyön, folyamatosan akadsz bele más dolgokba, amelyek elvonhatják a figyelmedet. Ne hagyd azonban, hogy bárki vagy bármi kizökkentsen, mert ha megoszlik a figyelmed, könnyen hibázhatsz, s akkor odalehet a rengeteg erőfeszítés. Meglátod, a végén majd mennyire büszke lehetsz magadra, s akkor ráérsz kiengedni is, meg bőven lesz időd új kihívások után nézni.

HALAK (február 20.–március 20.)

Komoly célt tűztél ki magad elé, amelynek már az előkészületei sem egyszerűek. Éppen ezért koncentrálj arra, hogy biztos alapokra építs, s most lehetőség szerint ne nagyon vállalj más feladatokat, mert éppen elég lesz ezzel az eggyel is megbirkóznod. Az ezzel járó nehézségeket azonban nem éled meg nagy teherként, hiszen most végre a magad választotta úton járhatsz, s kifejezetten élvezed is a munkát. A siker mellett így hosszúidőre szóló élményekkel is gazdagabb leszel majd.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kéne a szexről 50 felett

Attól, hogy a testünk és gondolkodásunk változik, ahogy telik az idő, a szex még nagyszerű maradhat.

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!