Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 25.: a Szüzek végre megoldást találnak egy bizonyos dologra, a Skorpiók sikert sikerre halmoznak

Napi horoszkóp február 25.: a Szüzek végre megoldást találnak egy bizonyos dologra, a Skorpiók sikert sikerre halmoznak
Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 25.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó munkanapján szükséged lesz a női megérzéseidre, hisz olyan szituáció adódik, ahol semmi másra nem hagyatkozhatsz majd. Ne légy kishitű, higgy abban, hogy van benned annyi kurázsi, hogy ne okozz önmagadnak csalódást, légy bátor, ne hezitálj, dönts úgy, ahogy az adott helyzetben jónak látod. Ne félj a kudarctól, hisz ha nem hiszel saját magadhan, hogyan várod el másoktól, hogy higgyenek benned?!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó munkanapján az okozhatja a vesztedet, hogy a kelletténél jóval magabiztosabb vagy, talán túlságosan is elbízod magad, emiatt kissé elrugaszkodtál a valóságtól. Ennek okán abszolút nem számolsz azzal, hogy jön egy váratlan történés és te kudarcot vallasz. Mivel azonban ez így semmi jót nem hoz számodra, épp ezért még azelőtt illene felismerned, hogy nem a jó irányba tartasz, mielőtt valóban kudarcot vallasz. Gondold végig logikusan, hogy miképp tudsz alakítani a helyzeten, mi az, amire van még ráhatásod és mit alakít az Élet magától.

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó munkanapja a leadási határideje egy fontod projektnek, amin elég sokminden múlhat, neked pedig akad bőven szépítenivaló ezen a bizonyos projekten annak érdekében, hogy ne dobja vissza a rendszer. Mivel azonban közeledik a határidő, épp ezért iszonyatos kapkodásba kezdesz, hisz mindent be szeretnél fejezni, mielőtt le kell tenned a főnökeid asztalára. Egy idő után azonban arra kell rájönnöd, hogy a vesszőfutásban nem előre, hanem hátrafelé haladsz, nem sikerül semmi, egyre lassulsz, ami kezd kétségbe ejteni. Nyugodj meg, ülj le, foglald rendszerbe a tennivalókat és haladj szépen sorjában, ha már úgy alakult, hogy a hét utolsó munkanapja ilyen túlzsúfolt lett! Hidd el, nem a lehetetlennel küzdesz, csupán logika és összeszedettség kell hozzá!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki a közvetlen környezetedben a toleranciaküszöbödön táncol, miközben észre sem veszi, hogy téged borzasztóan irritál az, hogy önmagától nem jön rá arra, hol kellene megálljt parancsolnia magának. Épp ezért eljött a pillanat, amikor neked kell felmutatnod a STOP táblát, határozottan kell tehát a tudtára hoznod, hogy kezd átlépni egy bizonyos határvonalat, amit te nem tűrsz és nem is fogsz hagyni. Ha megsértődik emiatt, az is az ő gondja, nem a tiéd, épp ezért nem kell a lelkiismeretfurdalással sem megküzdened, hisz te eddig is megpróbáltad felhívni a figyelmét arra, hogy vékony jégen táncol!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki a közvetlen környezetedből olyasfajta szívességgel talál meg, amit te eleve nem kérnél senkitől, hisz ahhoz eléggé ingoványos talaj, hogy nyugodt lelkiismerettel ráküldj másokat. Épp ezért egyetlen másodpercig nem hezitálsz azon, hogy elutasítsd az illetőt, ez pedig roppant nagy büszkeséggel tölt el. Eddig ugyanis egyetlen alkalommal sem mertél visszakozni vagy elutasítani bárkit, ám ma mégis minden porcikád azt súgja, meg kell tenned. Ne gyötörjön lelkiismeret furdalás, hisz szabadon élni sokkal jobb, hisz több energiád jut a saját dolgaidra, ha nem mások feladatával vesztegeted az időd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó munkanapján végre választ találsz egy olyan nyitott kérdésre, amelyet fejtegetsz már egy ideje. Használd tehát ki az alkalmat és tegyél pontot az ügy végére minél hamarabb, így marad még időd arra, hogy kiélvezhesd a nap hátralévő részét, ami bizony tartogat még számodra meglepetéseket! Meglátod, estére nagyon boldog leszel és mivel megdolgoztál azért, hogy ma ünnepelhess, épp ezért hívd el a legközelebbi barátaidat egy hangulatos helyre és együtt eresszétek ki a fáradt gőzt. Büszke lehetsz magadra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó munkanapján váratlan feladat húzza keresztül a számításaidat, emiatt borzasztóan bosszús vagy. Szerettél volna ugyanis mindent lezárni és mihamarabb átadni magad a hétvégének, ezt viszont ez a bizonyos váratlanul jött feladat hiúsítja meg. Bármennyire nem fűlik azonban a fogad az, érdemes mielőbb nekirugaszkodni, hisz azzal, ha csupán karba tett kézzel duzzogsz, semmi nem fog változni. Keresd a megoldást, akarj pontot tenni a végére, hisz ha állsz és semmit nem teszel, akkor bizony a hétvégéd is elúszhat. Minél előbb teszed oda magad, annál előbb szabadulsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ugyan az utóbbi időben sikert sikerre halmozol, talán magad sem mered elhinni, hogy ezt mind önerőből érted el, emiatt akkor is túl szerény vagy, ha már világgá kürtölheted az eredményeidet. Rengeteg kitartással és alázattal érted el azt, ami a tiéd, szinte minden idődet és energiádat feláldoztad a siker érdekében, épp ezért nyugodtan merd elhinni, hogy ez mind-mind a te érdemed és joggal lehetsz büszke arra, ahová elértél. Az irigyekkel pedig ne foglalkozz, ők csak áhítoznak a sikerre, tenni azonban semmit nem tesznek érte, ez pedig legyen az ő gondjuk!

NYILAS (november 23-december 21)

Ugyan csak nem rég kezdtél bele egy bizonyos dologba, máris jönnek a sikerek, ez pedig roppant nagy elégedettséggel vegyített büszkeséggel tölt el. Teljes biztonságban érzed magad, és szilárd meggyőződéssel hiszed , hogy semmi nem állhat az utadba. Kicsit most lazíthatsz ugyan, de azért ne bízd el magad: bár most szalad veled a szekér, azonban bármikor belefuthatsz egy olyan kátyúba, amelyben kitörik a kocsid kereke, és akkor oda a sok munka. Szóval figyeld, mi történik körülötted, hogy bármilyen váratlan eseményre képes legyél gyorsan reagálni.

BAK (december 22-január 20)

Embert próbáló feladat előtt állsz, amelynek teljesítéséhez, pontosan tudod, nagyon nehéz akadályok legyőzése kell majd. Mindezek mellett azzal is tökéletesen tisztában vagy, hogy mekkora eredményt hozhat, ha sikerrel a végére érsz. Igen, lesznek, akik féltenek és próbálnak majd lebeszélni, de te ne hagyd magad eltántorítani, hisz érzésed szerint így kell lennie és nyilván bízol is magadban annyira, hogy bele merj vágni. Azt majd utána eldöntöd, hogy érdemes volt-e kipróbálnod magad vagy csak egy keserű tapasztalattal lettél gazdagabb!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akaratlanul bánt meg valaki a hét utolsó munkanapján, téged mégis rendkívül nagy csalódással tölt el. Olyan vita kerekedik ugyanis közöttetek, amelyben teljesen más álláspontot képviseltek, ám te azt gondoltad, hogy meg tudjátok beszélni a dolgot. Épp ezért hat rád mellbevágóan az egész, hisz abszolút nem vártad volna, hogy egy olyan személy, akit magadhoz közelállónak gondoltál, a saját igaza védelmében, kizárólag a saját érdekeire tekintettel ilyen övön aluli ütést visz majd be. Lehet, hogy ez igencsak a kedvedet szegi, de próbáld a jó oldalát nézni a dolognak: kiderült, hogy nem mind arany, ami fénylik! Nem biztos tehát, hogy az a jó barát, akit te annak szeretnél látni. Inkább hagynod kellene, hogy az élet mutassa meg, ki az, aki minden körülmények között hajlandó melletted állni!

HALAK (február 20-március 20)

Borzasztóan nehéz döntést kell ma meghoznod, melyről tudod, hogy bármennyire is akarod, egyszerűen nem kerülheted el, felelősségteljesen ki kell mondanod azt, ami elől egészen idáig menekültél, mindezt annak érdekében kell megtenned, hogy könnyebb lelkiismerettel élhesd tovább az életed. Szedd össze tehát minden lelki erődet és tegyél pontot azon dolgok végére, amelyek csak hátráltatnak és nem kecsegtetnek semmiféle pozitívummal vagy előrelépéssel. Hidd el, ha megteszed, tonnákkal leszel könnyebb, és sokkal élhetőbb lesz az életed!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!