Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 24.: a Szüzek életében minden sínen van, a Skorpiók végre a célegyenesbe kerülnek

Napi horoszkóp február 24.: a Szüzek életében minden sínen van, a Skorpiók végre a célegyenesbe kerülnek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A mai horoszkóp is izgalmas üzeneteket tartogat, érdemes tehát elolvasnod, mit rejt a csillagjegyed!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 24.

KOS (március 21-április 20)

Magabiztosan mész a célvonal felé, abszolút nem számítasz rá, hogy bármi meghiúsíthatja a terveidet. Ez mind nagyon jól hangzik, ehhez azonban teljes mértékben felkészültnek kell lenned, hisz ezt a versenyt csakis akkor nyerheted meg, ha minden egyes akadályt át tudsz ugrani. Szedd össze tehát magad, koncentrálj, vess be mindent annak érdekében, hogy végül valóban a tiéd lehessen a győzelem! Nincs kizárva, hogy a célban valóban ünnepelhetsz, ám addig még hosszú az út!

BIKA (április 21-május 20)

Számodra abszolút érthetetlen módon valaki annak ellenére nyomul rád, hogy világosan az értésére adtad, felesleges a próbálkozása. Mivel rendkívüli módon kezdesz ráunni az illető gátlástalanságára, épp ezért eljött a pillanat, amikor bizony a sarkadra kell állnod és határozottan elmondanod neki, hogy nem, ez nem az az ajtó, amin ő valaha bebocsátást nyerhet, így jobban teszi, ha továbbáll. Időnként egyszerűen nincs más választásod, muszáj szót emelned a saját érdekedben, hisz az nem működik, hogy aki az ajtót döngeti, azonnal beengeded, hisz ebben az esetben mindenki nálad kopogtatna!

IKREK (május 21-június 21)

Egyre inkább kezdenek a szálak összekuszálódni körülötted, gyakorlatilag fogalmad sincs már, hogy miképp kellene megtalálnod a kiutat. Büszkeséged okán azonban eddig nem akartál senkibe kapaszkodni és segítséget kérni, mostanra viszont be kellene látnod, hogy félre kell tenned a makacsságot és olyasvalaki támogatását kérni, aki volt már hozzád hasonló szituációban, így tehát rendelkezik némi tapasztalattal ez ügyben. Ha olyasmikért vállalsz ugyanis felelősséget, amikről fogalmad sincs, ne csodálkozz, ha komoly következményekkel kell számolnod! Nem szégyen belátni, hogy vannak határaid, te is halandó ember vagy, aki időnként nagy megkönnyebbüléssel veszi tudomásul, hogy megengedett számára a tévedés lehetősége.

RÁK (június 22-július 22)

A hét második felére kellőképpen elfáradtál mind mentálisan, mindpedig fizikai értelemben, nem igazán készülsz tehát afféle világmegváltó dolgokat véghez vinni, mégis váratlan lehetőség pottyan az öledbe, az pedig csak rajtad múlik, hogy élsz-e vele. Tulajdonképp nincs min hezitálnod, hisz ha nem ragadod meg, elúszik, te pedig igen-igen bosszús leszel majd, amiért nem használtad ki a kínálkozó alkalmat. Ne gondolj most a fáradtságra, add át magad az élvezeteknek és a kihívásnak, új élményeket ugyanis csakis így tudsz szerezni. Közeleg a hétvége, akkor ráérsz majd pihenni, tekints inkább most úgy a helyzetre, hogy ez egyfajta bizonyítási lehetőség! Végre van valami, ami felráz a monoton szürkeségből!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy számodra fontos ember olyasféle terveket szövöget, ami tele van kockázatokkal, épp ezért szükségét érzed annak, hogy még azelőtt szólj neki, mielőtt belevág a dologba. Fogalmad sincs, hogyan kellene ráébresztened arra, hogy veszélyes vizeken evez, a legjobban azonban akkor teszed, ha nem köntörfalazol. Mondd el neki világosan, hogy melyek a veszélyes lépések és azt, hogy könnyen a szakadékba zuhanhat, azzal azonban már nem kell foglalkoznod, hogy ennek ellenére valóban elindul-e az úton. Nem kell olyasmiért felelősséget vállalnod vagy ilyesfajta lelki terheket a nyakadba venned, ami nem rád tartozik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Abszolút megnyugtat a tudat, hogy minden a helyén van, az, aminek a saját medrében kell folynia, az gond nélkül folyik, te pedig ennek köszönhetően végre mással is foglalkozhatsz. Azelőtt nem igazán merted elhinni, hogy lesz majd benned ennyi kitartás, illetve hogy megtalálod azt a kapaszkodót, amit meg tudsz ragadni ahhoz, hogy bele ne fulladj a nagy sodrásba. Most egy kicsit végre fellélegezhetsz és önmagadra, illetve a számodra fontos személyekre is fókuszálhatsz, ami rendkívül lélekmelengető számodra. Légy azonban résen valamilyen szinten, hisz bármikor szükség lehet arra, hogy közbeavatkozz és itt-ott megoldj egy-egy hézagot!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Szíved szerint beleavatkoznál olyan folyamatokba, amelyekről már most látszik, hogy ha így folytatódik, akkor semmi jó nem sül majd ki belőlük. Mivel azonban nem tudsz befolyásolni bizonyos dolgokat, épp ezért igyekezz elfogadni, hogy a természetnek nálad sokkal nagyobb ereje és befolyása van mindenre. Bármennyire is futsz tehát a széllel szemben, nem tudsz semmit tenni, próbáld meg elfogadni, hogy időnként sokkal jobb, ha hagyod magad sodródni az eseményekkel ahelyett, hogy görcsösen próbálsz elérni valamit, amire nagyon kevés a reális esélyed. Add át magad a sorsodnak és majd az eldönti helyetted, hogy merre is kell menned.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végre a célegyenesben vagy, gyakorlatilag nagyon kevés választ el attól, hogy a célszalagot átszakítsd és ez ösztönzőleg hat rád. Amikor elindultál, akkor gyakorlatilag egy végeláthatatlan útnak tűnt, mára azonban pontosan tudod, hogy melyik lábadat melyik után érdemes tenned ahhoz, hogy győztesen kerülj ki a helyzetből. Ez is egy kiváló bizonyítéka annak, hogy nem szabad kishitűnek lenni, hisz ha bízol magadban, rendelkezel kellő önbizalommal és ez kitartással párosul, nem létezik elérhetetlen cél. Vannak dolgok, amelyekért ugyan többet kell küzdeni, vannak helyzetek, amelyekbe jobban bele kell izzadni, de hidd el, hogy megéri a fáradtságot!

NYILAS (november 23-december 21)

Mindenáron szeretnéd a feletteseidet lenyűgözni, olyasfajta kivételes elismerésre vágysz, ami hozzásegíthet ahhoz, hogy a ranglétrán feljebb léphess. Ennek érdekében mintegy udvari bolond módjára mutatványozol, amivel gyakorlatilag azt éred el, hogy csak nevetségessé teszed magad mindenki előtt. Ne akard tehát az önbecsülésed feladni és mindenáron, a saját határaidat túllépve bizonyítani bárkinek azt, hogy alkalmas vagy bármire, mert nem biztos, hogy hosszútávon megéri. Fogadd el, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni, engedd el a benned lévő görcsösséget, mert így csak a saját közérzetedre leszel negatív hatással. Hidd el, a feletteseid így is nyitott szemmel járnak, nem kell tehát hangoskodnod ahhoz, hogy pozitív értelemben felhívd magadra a figyelmet!

BAK (december 22-január 20)

Általában véve abszolút jó szándékkal, segítőkészen fordulsz mindenki felé, a körülötted élők pontosan tudják, hogy bármiben bármikor számíthatnak rád, hisz te leszel az, aki minden tőle telhetőt megtesz a bajba jutottakért. Nem árt azonban mégsem óvatosnak lenned, az utad során ugyanis akadnak szép számmal olyanok is, akik valójában nem szorulnak segítségre, csupán lustaságuk okán próbálják rád testálni az elvégzendő feladatot. Tudj szelektálni, hogy ki az, aki ténylegesen bajban van és ki az, aki csak kihasználni szeretne. Próbálj résen lenni, ne engedd, hogy mások eszközükként használjanak a céljaik elérésére!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszas bolyongás után úgy tűnik, végre irányba kerülhetsz, sikerült ugyanis megtalálnod azt az utat, amelyet érdemes követned ahhoz, hogy végre valamennyi megoldatlan ügyedee megoldást találj. Épp ezért lépj rá erre a bizonyos útra és ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, csakis arra menj, amerre érdemesnek tartod, hiszen a következményekkel is neked kell majd számolnod, nem a kéretlen tanácsadóknak, legyen bármi is az eredmény. Legyen benned több kitartás és akaraterő, rendezd a gondolataid és magabiztosan menetelj előre. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, ám a végén nagyon boldoggá tesz majd az, amit elérhetsz!

HALAK (február 20-március 20)

Egyre bonyolultabb helyzetbe kerülsz, olyasféle labirintusból próbálsz ugyanis kikerülni, amelybe akaratodon kívül sétáltál be, ám mostanra olyannyira elvesztetted a fonalat, hogy gyakorlatilag csak bolyongsz. Mivel azonban nem szeretnél ebben a bizonyos útvesztőben megöregedni, épp ezért dolgozz ki egy olyan taktikát, amelynek mentén végre újra felszabadulhatsz és élvezheted az életet. Most ugyanis kissé beárnyékolja a nyugalmadat az, hogy nem igazán látod a kiutat, feladni azonban semmiképp nem szabad, hisz ha most feladod, akkor sose fogsz tudni ebből a bonyolult élethelyzetből kikerülni. Gondolkodj, cselekedj, keresd a megoldást!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!