Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 24.: a Szüzek befektetett energiái megtérülni látszanak, a Nyilasok önmagukra is szánhatnak végre egy kis időt

Napi horoszkóp február 24.: a Szüzek befektetett energiái megtérülni látszanak, a Nyilasok önmagukra is szánhatnak végre egy kis időt
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek véget ér egy 15 éve tartó átok: egy őrangyal segít nekik, hogy boldogabbak legyenek, mint valaha

Sokan nem hisznek az átkokban, pedig léteznek és hihetetlen erővel bírnak.

Promóciók

Tavasz, Balaton part, egy szuper, sportos program – neked is itt a helyed!

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 12.: a Kosoknak sikerül végre tisztán látniuk, az Oroszlánoknak nem érdemes a múltban történt eseményekkel foglalkozniuk

A hét utolsó munkanapja is tele van izgalmakkal, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiszivárgott! Fülöp herceg kegyetlen becenevet adott Meghannek: haláláig bizalmatlan volt vele

Fülöp herceg történelmi vonatkozású becenevet használt Meghan Markle-re, méghozzá nyomós indokkal.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 11.: a Kosok összetűzésbe kerülnek valakivel, a Mérlegek nehéz döntést hoznak meg

A csillagok a hét második felére is izgalmakkal készülnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A gyerekek imádják! Ezzel foglalkozik ma a No Thanx egykori énekese, Skrapits Erik

Továbbra is zenél, de egy kicsit másképp; az viszont nem is kérdés, a legkisebbek imádják dalait!

Olvasd el!

9 outfit Rachel Green ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Jennifer Aniston ikonikus karakterének nemcsak a frizurája divatos még ma is, hanem a '90-es évek trendjeit követő szettjei is. Szóval megéri inspirálódni Rachel gardróbjából!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hétvége is tartogat számodra bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 24.

KOS (március 21-április 20)

Általában véve kivételes tehetséggel rendelkezel ahhoz, hogy képes legyél bizonyos helyzetben fölényes győzelmet aratni. A környezeted emiatt meglehetősen nagy elismeréssel tekint rád, hisz nekik nem biztos, hogy lenne elegendő bátorságuk ahhoz, amihez neked még gondolkodnod sem kell. Büszke lehetsz magadra, mégis légy óvatos, ne szállj el túl messzire, bölcsebben teszed, ha inkább arra koncentrálsz, hogy másoknak is átadd a tudásodat, megadva ezzel a lehetőséget arra, hogy ők is elérjék a hegy csúcsát. Igyekezz megújulni, mindig keress új motivációt, hogy újra és újra jeleskedhess!

BIKA (április 21-május 20)

Te vagy az a személy, aki általában a békebíró szerepét játssza egy-egy konfliktushelyzetben. Az egyszerűség azonban képes téged is kiakasztani, a hétvége folyamán pedig pontosan egy ilyen szituációba kerülsz. Borzasztóan kiakaszt ugyanis, hogy nem tudod valakivel megértetni a mondanivalód lényegét, hiszen miközben te észérveket sorakoztatsz fel, ő csupán végletekben gondolkodik, abszolút nem hagyja magát meggyőzni. Érdemes tehát mérlegelned, vajon megéri-e a széllel szemben futnod, egyáltalán nem biztos, hogy megéri felesleges köröket megtenni és olyasféle vitákba belemenni, amelyek a meddő kategóriába tartoznak. Egyszerűen engedd el és lépj tovább!

IKREK (május 21-június 21)

Első ránézésre megrémít a feladat, amivel megbíznak a hétvége első napján, egy pillanatra még az önmagadba vetett hited is megremeg. Ezzel a hozzáállással azonban már bele sem kellene kezdened, hisz eleve el van rendelve minden, amennyiben tehát van benned hit és akaraterő, bízol abban a tudásban, amit évek hosszú során át szereztél meg, abban az esetben nem jelenthet problémát az, hogy végül olyan eredményt produkálj, amely elismerésre méltó. Az egész csak azon múlik, hogy benned van-e az a bátorság és határozottság, ami átsegíthet az első akadályokon. Gondolj bele, ha most feladod, mennyire meg fogod bánni akkor, amikor már túl késő lesz!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, a hétvége folyamán felemásan ér véget egy általad fontosnak tartott ügy, melynek következtében nem túl jó a közérzeted sem. Egyfolytában azon kattog ugyanis az agyad, hogyan tudtál volna az utolsó leheleteddel mégis küzdeni a keserű szájíz ellen. Időnként el kell azonban fogadnod, hogy vannak olyan helyzetek, amelyeket jobb minél előbb lezárni és elengedni, semmint foggal-körömmel, a saját károdra ragaszkodni hozzájuk. Nyiss új dolgok felé és igyekezz lezárni azokat, amelyek csupán hátráltatnak, de előnyödre semmiképp nem válnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hétvége első napján olyan probléma merül fel egy bizonyos ügyben, amelynek kapcsán gyakorlatilag mindenki elvárja tőled, hogy egálra hozd ki a helyzetet. Mivel tonnányi a teher rajtad, épp ezért igyekezz az ehhez mért legnagyobb komolysággal állni a helyzethez. Készíts ütős tervet, vonj be mindenkit, aki hadra fogható és együtt oldjátok meg a szituációt. Bízz magadban, hisz a te vezényleteddel és tudásoddal nem lehet gond ezen akadálylegyőzése sem, ha pedig sikerült mindent a régi kerékvágásba állítani, akkor méltóképp ünnepeljétek meg a győzelmet, egyúttal próbáld megértetni a többiekkel, hogy legközelebb óvatosan araszoljanak a szakadék szélén, mert nem tudhatják, hol kezdődik a mélység!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kezdenek az általad befektetett energiák végre pozitív eredményeket hozni, mely rendkívül nagy büszkeséggel tölt el, újabb lendületet adva ahhoz, hogy további küzdja. sikerekért. Ezen a hétvégén találj azonban alkalmat arra is, hogy kipihend magad, hiszen fáradtan nem lehet ugyanazzal a hatékonysággal dolgozni, mint új energiákkal feltöltődve. Minden, amit eddig csináltál, biztos alapokokon nyugszik, attól tehát, mert egy picit lazítasz, még semmi nem fog kárba veszni, nem fog összedőlni, amit felépítettél. Adj lehetőséget magadnak a kikapcsolódásra, találj egy mindennapi hobbit, ami feltölt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hozzá nem értésed okán feszélyez egy bizonyos helyzet a hétvége folyamán, melyben úgy érzed, teljesen egyedül vagy, nem is igen tudsz mit kezdeni az egésszel. Épp ezért, mielőtt még a fejedre nő a dolog, érdemes segítséget kérned, keress egy nálad hozzáértőbb személyt és kérd meg, hogy avasson be a rejtelmekbe. Hidd el, sokkal kisebb szégyen az, ha keresel valakit, aki ért hozzá, mintsem utólag vállalni a felelősséget olyasmiért, ami elkerülhető lett volna. Ha már te is otthonosabban mozogsz a helyzetben, hidd el, akkor sokkal élvezhetőbbé válik az egész!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, ezen a hétvégén végre csak pozitív energiák vesznek körül, semmi sem szegheti a kedved, mindennek csak örülni tudsz. Az idő múlásával ez az érzés ráadásul csak erősödik benned, hisz minden úgy alakul végre, ahogy szeretnéd, ahogy eltervezted és most nagyon úgy tűnik, hogy minden olajozottan működik körülötted. Csinálj ma valami szokatlan dolgot, legyél vagány, vállalj be olyasmit, amit máskor nem vállalnál, egyszóval alkoss maradandót! Ez a nap nem is alakulhatna jobban, nem igaz?

NYILAS (november 23-december 21)

Ezen a hétvégén végre nem fuldokolsz a tennivalókban, nem kell azon görcsölnöd, mikor van a rád bízott feladatok határideje és mivel kell még végezned. Épp ezért használd ki az alkalmat és szánj egy kis időt a testi-lelki töltődésre, amikor csakis magadra koncentrálsz mindenféle kötelezettség nélkül! Gondolj magadra is, ne csak mindig a környezetedet szolgáld ki maradéktalanul, nyugodtan menj el egy masszázsra, szépítkezz, vásárolj, egyél finomakat, egyszerűen szánj magadra minőségi időt. Hidd el, az nem számít önzőségnek, ha megadod magadnak a lehetőséget arra, hogy boldog légy!

BAK (december 22-január 20)

A hétvége folyamán olyan szituációba keveredsz, amelynek során nincs más választásod, mint egy hirtelen kialakult problémát a lehető leghamarabb megoldani anélkül, hogy viszonylag nagy károkat okoznál. Állj tehát bele bátran a helyzetbe, vállald a felelősséget azért, amiért kell és gondolkodj megoldáscentrikusan. Amennyiben mások azt látják rajtad, hogy van benned tenniakarás, abban az esetben elnyerheted a bizalmat és nem fognak beleszólni abba sem, hogy mit miért csinálsz. Ne hagyd magad befolyásolni, egyszerűen józan ésszel gondolkodva oldd meg a helyzetet, hiszen ilyen egy igazi profi hozzáállása!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az utóbbi időben mások boldogsága került számodra előtérbe a sajátod helyett, teljesen megfeledkeztél arról, hogy neked is jár a felhőtlen élet. Folyamatosan azért fáradozol, hogy elégedetté tedd a környezetedben élőket, azt gondolod ugyanis, hogy ha ők boldogok, neked az már abszolút elegendő. Most azonban eljött az idő, amikor fel kell tenned magadnak is a kérdést, hogy vajon érdemes-e önmagad elé helyezni a többieket, semmint kissé önző módon először a saját kiteljesedésedre, sikereidre és az ezek által okozott boldogságra koncentrálni. Ne feledd: te vagy az első számú a saját életedben, ami a boldogságot és a kiteljesedést illeti!

HALAK (február 20-március 20)

Nem osztod a környezeted véleményét egy bizonyos ügyben a hétvége folyamán, emiatt kissé másképp tekintenek rád. Nem a legkomfortosabb érzés számodra a kakukktojás szerepében lenni, mégse akarj senkit meggyőzni, legyen annyi önbecsülésed, hogy kitartasz az álláspontod mellett, amennyiben elfogadható érveid vannak, amelyek megállják a helyüket. Amennyiben azonban meg tud bárki győzni, abban az esetben érdemes mégis rugalmasabban kezelned a helyzetet és mérlegelned, hogy talán engedned kellene a huszonegyből. Ez mind nagyban függ azonban az adott szituációtól, így alkalomszerűen kell eldöntened, hogy mennyire tartasz ki és mennyire engedsz. Ne feledd mindig bátran vállalni önmagad az álláspontoddal együtt és örülj annak, hogy más vagy, mint a többiek!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Tavasz, Balaton part, egy szuper, sportos program – neked is itt a helyed!

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Rózsaszíntől a cseresznyepirosig: a CCC tavaszi Jenny Fairy, DeeZee és Nine West New York kollekciója elbűvölő színekben és formákban érkezik fantasztikus áron, 4995 Ft-tól

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép

A nagyi titkos koszriasztó receptje, ami távol tartja a bútoroktól a port: 11 tipp, a tiszta otthonért

Bulit tartasz otthon vagy csak szimplán szeretsz olyan hackeket kipróbálni, amik kevesebb energiaráfordítással is hatékonyak? Akkor tarts velünk!

Kép

12 kihagyhatatlan életrajzi film, ha tetszett a Back to Black

Az első kritikák szerint igen jól sikerült az Amy Winehouse életét bemutató film, mutatunk még pár alkotást, aminek érdemes esélyt adni.

Kép

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

A helyiek elmondják, hogyan maxolhatod ki a horvát utazásodat!

Kép

J. K. Rowling keményen beszólt Emma Watsonnak és Daniel Radcliffe-nek: a Harry Potter-könyvek írója háborút indított a filmek sztárjai ellen

Az írónő az elmúlt években sokszor került a figyelem középpontjába transzfóbnak megbélyegzett kijelentései és véleménye miatt.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!