Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Napi horoszkóp február 23.: az Ikrek igyekeznek jobb belátásra bírni valakit, a Bakoknak jól átgondolt tanácsot kell adniuk

Napi horoszkóp február 23.: az Ikrek igyekeznek jobb belátásra bírni valakit, a Bakoknak jól átgondolt tanácsot kell adniuk
A nap cikke

Mindenki Jennifer Lopez és Ben Affleck válásáról beszél: a színész már el is költözött a közös álomotthonból

Lassan két hónapja, hogy nem láttuk őket együtt, sőt Ben Affleck már nem lakik a közös álomotthonukban.

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Olvasd el!

A demencia első jelei, melyek már 9 évvel korábban megmutatkoznak

Sokan nem is sejtik, de ezek mind a demencia kialakulásának korai előjelei lehetnek. Egy kutatás most alátámasztotta ezt.

Olvasd el!

4 csinos és kényelmes cipő, amit az irodába is felvehetsz tavasszal és nyáron

Ha te is csinos cipellőkre vágysz, a legjobb helyen jársz!

Olvasd el!

Ezen a napon lépnek félre a legtöbben - És nem véletlenül

Statisztikák felfedték, az év melyik szakában lépnek félre a legtöbben, és azt is, hogy általánosságban melyik napon történik a legtöbb megcsalás.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 17.: a Szüzek drága tanulópénzt fizetnek egy bizonyos ügyben, a Skorpiók által befektetett energiák bőséggel megtérülnek

A hét utolsó napján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiderült: így teltek II. Erzsébet királynő utolsó percei

Nyilvánosságra hozták a feljegyzéseket a néhai uralkodó halálának napjáról, amiből megtudhattuk, hogy a kötelezettségeit tényleg kivétel nélkül mindig szem előtt tartotta.

Facebook
Twitter
Pinterest
Érdemes ma is elolvasnod a horoszkópodat, hisz izgalmas üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 23.

KOS (március 21-április 20)

Segítő szándékod ma akaratlanul is a visszájára fordul, valaki ugyanis teljesen félreértve az eredeti célodat, rossz néven veszi azt, hogy tenni akarsz érte, ennek okán kissé arrogánsan utasított el téged. Az első pillanatban nem is tudod hirtelen mire vélni az illető reakcióját, de érdemes gyorsan tisztáznod magad, hogy tulajdonképp csak segíteni szerettél volna. Próbálj úgy tekinteni a szituációra, hogy az, amit most bántónak találsz, valójában nem neked szól, csupán az illető kezd belefáradni a véget nem érő vesszőfutásba. Ne haragudj rá, inkább igyekezz megmutatni, hogy nincs benned semmi taktika vagy rosszakarás, illetve hogy mindenben számíthat rád! Hidd el, értékelni fogja!

BIKA (április 21-május 20)

Abszolút karakán módon kiállsz a véleményed mellett akkor is, ha szembe kell menned a többséggel, amennyiben ugyanis valamit fontosnak tartasz, abban az esetben úgy érzed, hogy nem állhatsz be a sorba, igenis küzdened kell azért, hogy elismerjenek. Emiatt nyilvánvalóan nem mindenki számára leszel majd népszerű, hisz akadnak majd olyanok, akik azért nem fogadnak el, mert a ellentétes álláspontot képviselsz az ő véleményükhöz képest. Emiatt konfliktushelyzetbe kerülhetsz velük, hisz eleinte megpróbálnak meggyőzni, majd amikor látják, hogy falakba ütköznek, ellened fordulhatnak. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak, a ha a társadalomban elfogadott normákat képviseled, nem kell úgy élned az életed, hogy beleilleszkedj a dominósorba, hogy aztán majd együtt dőlhess a többiekkel!

IKREK (május 21-június 21)

Fontosnak tartod, hogy egy bizonyos témában meggyőzz valakit arról, hogy melyik irányba érdemes mennetek annak érdekében, hogy ne a sötétben bolyongjatok, ám nagyon úgy tűnik, hogy az illető folyamatosan visszapattint magáról. Emiatt egy idő után be kell sajnos látnod, hogy nem biztos, hogy megéri az a sok-sok feleslegesen futott kör, amelyet a közös célotok eléréséért teszel. Érdemes tehát mérlegelned, hogy vajon megéri-e az idődet vesztegetned olyasvalamire, ami csupán az értékes perceket veszi el az életedből, előrébb nem jutsz általa. Nem biztos,,hogy a végsőkig kell ragaszkodnod ahhoz, hogy együtt menjetek, talán jobb, ha elköszöntök egy időre egymástól, hisz te mindenképp a győzelemért mész előre!

RÁK (június 22-július 22)

Zsúfolt napra számíthatsz a hét közepén, gyakorlatilag egymást érik a fontosabbnál fontosabb programok. Abszolút nem mindegy tehát, hogy miként osztod be az idődet, nem akarod ugyanis, hogy azért ne jusson időd bizonyos feladatokra, mert eltaktikáztad magad. Ne aggódj, megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy megfelelőképp helyt állj és végül nem is akármilyen eredményt produkálj. Ha elég jól koncentrálsz és képes vagy kizárni minden zavaró tényezőt, sikerülhet úgy lezárni a minden helyzetet, hogy joggal leszel majd büszke magadra! Szedd össze magad, menni fog, csak egy ütős taktikára van szükséged!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Érzésed szerint egyfajta monotóniában éled az életed, gyakorlatilag semmi említésre méltó nem történik körülötted, emiatt kezdesz belefásulni abba, hogy csak céltalanul teszed a dolgod, gépies mozdulatokkal, különösebb motiváció nélkül. Eljött tehát az idő, hogy felállj végre és tegyél azért, hogy az életed, a mindennapjaid kicsit színesebbek legyenek, legyenek kisebb-nagyobb célkitűzéseid, amelyekért megéri mindennap pályára lépni és harcba szállni a győzelemért. Ne hagyd, hogy az egyhangúság elsüllyesszen, értékes és tehetséges ember vagy, miért ne kovácsolnál hasznot belőle?!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elég fajsúlyos kérdésben kell ma állást foglalnod, épp ezért ne hamarkodd el a dolgot, igyekezz mindenképp minden szempontot figyelembe venni annak érdekében, hogy olyan döntés születhessen, ami jól átgondolt és nem egyik pillanatról a másikra meghozott. Mivel jelenleg senki nem jár a cipődben, épp ezért csak és kizárólag te tudhatod, hogy neked mi a jobb, mástól nem várhatod tehát, hogy kimondja helyetted a végszót. Amennyiben szükségesnek látod, kicsit vonulj vissza, zárd ki a külvilágot vegyél pontról pontra végig mindent. Lehet, hogy más szempontokra is felfigyelsz a gondolkodás közben, s ez megváltoztatja a véleményedet és megkönnyítheti a döntésedet. Arra azonban vigyázz, hogy el ne vessz a részletekben, mert ha túl sokáig töröd a fejed a dolgon, elszalaszthatsz egy olyan lehetőséget, ami még egyszer nem fog visszatérni.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, aki abszolút nem látja a fától az erdőt, így olyan fontos részletek felett siklik el egy bizonyos üggyel kapcsolatban, amelyek negatív irányban befolyásolhatják a végkimenetelt. Mivel tiszta lelkiismerettel nem tudnád végignézni azt, hogy az illető a szakadék felé tartson, épp ezért próbáld meg finoman jobb belátásra bírni. Igyekezz a mondataidat úgy megfogalmazni, hogy az ne tűnjön könyörtelen őszinteségnek, de sikerüljön észrevétetni azt, amit te már tudsz. Ne akarj mindenáron ajtóstól rontani a házba, diplomatikusan, mégis tárgyilagosan hívd fel a figyelmét az általad veszélyesnek tartott manőverre. Részedről minden tőled telhetőt megtettél, ha ezután is úgy dönt, elindul, az már nem a te ügyed, a lelkiismereted megnyugtattad, figyelmeztetted, innentől az ő dolga, hogy melyik utat választja!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bozasztóan unod az egy helyben toporgást, szíved szerint gyorsítanál a jelenlegi folyamatokon, kezdesz ugyanis ráunni a tétlenségre és arra, hogy nem épp a számodra megfelelő tempóban haladnak a dolgaid. Ebben a pillanatban azonban fogalmad sincs, mi az, amin változtatnod kellene ahhoz, hogy végre minden sínre kerüljön és te elégedetten tekinthess az eredményre. Ne feledd azonban, magától nem fog semmiféle eredmény az öledbe hullani, akarnod kell a sikert és tenned is kell érte. Hidd el, ha van benned kellő hit, magabiztosság és akaraterő, pontosan tudni fogod, melyik az az ösvény, ami elvezet a sikerhez!

NYILAS (november 23-december 21)

Noha rengeteg energiát tettél bele valamibe, az eredmény mégsem lett olyan, ami maradéktalanul boldoggá tenne. Máshogy képzelted ugyanis azt, amit a végén látni fogsz, a jelenlegi kép azonban meg sem közelíti az elképzeléseidet. Csalódottságodat csak fokozzák a mások által tett észrevételek, nevezetesen hogy ennél többet vártak volna tőled. Igen, ez most lehet, hogy nem volt álmaid projektje, csüggednivalód azonban abszolút nincsen, ne hagyd tehát, hogy a negatív érzelmek vezéreljenek. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy vajon mit kellett volna másképp csinálnod ahhoz, hogy olyan eredményt produkálj, amely elégedetté tenne, így legközelebb már meglesz a tökéletes recepted a sikerhez!

BAK (december 22-január 20)

Valaki hozzád fordul egy igen kényes kérdésben tanácsért, mely elég ingoványos talaj számodra is. Épp ezért ugyan pontosan tudod, hogy az eszed és a szíved szerint mit mondanál neki, mert a napnál is világosabban látod azt, amit ő ebben a pillanatban még nem, mivel azonban nagy a felelősség a dologban, épp ezért vigyáznod kell, hogy mit javasolsz, hiszen nem rólad van szó, így nem a saját bőrödet viszed a vásárra. Ezért légy óvatos, mert rendkívüli felelősség más dolgaiba beleszólni! Diplomatikusan alkothatsz véleményt, de vigyázz, hogy fizikailag ne vállalj felelősséget, ez nem a te ügyed!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A célvonalban vagy, majdnem hogy megkérdőjelezhetetlenül tiéd a győzelem, váratlanul azonban megjelenik valaki, aki bizony igényt tart a pozitív elismerésre. Mivel elég hosszú ideje rovod a köröket azért, hogy egyszer átszakíthasd a célszalagot, így nem kell hagynod, hogy mások állhassanak a dobogó legfelső fokára. Tegyél tehát meg minden tőled telhetőt azért, hogy ne vehesse el tőled senki az első helyet, ha már annyi energiát fektettél a dologba. Nehogy már az utolsó pillanatban vallj kudarcot! Minden idegszáladdal összpontosíts, s majd a célban ráérsz kifújni magad!

HALAK (február 20-március 20)

Nehezen engedsz el bizonyos helyzeteket, képes vagy akkor is görcsösen ragaszkodni, ha már a Napnál is világosabban látszik, hogy nem szolgálja az érdekeidet a továbbiakban. Általában egészen az utolsó pillanatig kitartasz, hátha jön egy isteni szikra, amely meghozza a megvilágosodást. Ne akarj azonban ennyire görcsösen kapaszkodni valamibe, mert az csak hátráltat abban, hogy továbblépj és nyithass az új dolgok felé. Hidd el, vannak bizonyos dolgok, amelyeket célszerű mielőbb elengedni, bármilyen nehéz szívvel is teszed!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Kép

Így pörgesd fel az anyagcseréd 40 felett: 6 szokás, melyet érdemes beépítened a mindennapjaidba

Az idő előrehaladtával az anyagcsere folyamatai lelassulnak, ennek köszönhetően szinte észrevétlenül kúsznak fel a felesleges kilók. Azonban elhoztunk néhány olyan, mindennapokba beépíthető szokást, melyek segítségével felgyorsíthatod az anyagcsere-működésedet, és megszabadulhatsz a plusz kilóktól. Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép

5 hiba, amit mindenki elkövet zuhanyzás közben: a bőrgyógyász szerint nagyon káros lehet a bőrre!

Szinte biztos, hogy majdnem minden hibát elkövetsz a listáról. Nézd meg, igazunk van-e!

Kép

4 szokás, amivel villámgyorsan elérheted a nyári álomalakot

A szakértők szerint ezt a 4 egyszerű szokást kell beépítened a mindennapokba, hogy könnyedén elérhesd a vágyott nyári alakot!

Kép

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

3 dolog, amire egy hacker képes pusztán az e-mail címed megszerzésével

Ha egy hacker megtudja, mi az e-mail címed (és nem is kell, hogy be tudjon lépni), máris óriási problémákat tud okozni neked.

Kép

A legdurvább merényletek: 10 híres ember a történelemben, akit lelőttek

Borzasztó, mikor valaki kioltja egy másik ember életét. Az ismert emberek halála mindig nagyobb figyelmet kap, de ez teljesen érthető: most összegyűjtöttük azokat az eseteket, mikor lelőttek egy hírességet.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!