Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 23.: az Ikrek igyekeznek jobb belátásra bírni valakit, a Bakoknak jól átgondolt tanácsot kell adniuk

Napi horoszkóp február 23.: az Ikrek igyekeznek jobb belátásra bírni valakit, a Bakoknak jól átgondolt tanácsot kell adniuk

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Érdemes ma is elolvasnod a horoszkópodat, hisz izgalmas üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 23.

KOS (március 21-április 20)

Segítő szándékod ma akaratlanul is a visszájára fordul, valaki ugyanis teljesen félreértve az eredeti célodat, rossz néven veszi azt, hogy tenni akarsz érte, ennek okán kissé arrogánsan utasított el téged. Az első pillanatban nem is tudod hirtelen mire vélni az illető reakcióját, de érdemes gyorsan tisztáznod magad, hogy tulajdonképp csak segíteni szerettél volna. Próbálj úgy tekinteni a szituációra, hogy az, amit most bántónak találsz, valójában nem neked szól, csupán az illető kezd belefáradni a véget nem érő vesszőfutásba. Ne haragudj rá, inkább igyekezz megmutatni, hogy nincs benned semmi taktika vagy rosszakarás, illetve hogy mindenben számíthat rád! Hidd el, értékelni fogja!

BIKA (április 21-május 20)

Abszolút karakán módon kiállsz a véleményed mellett akkor is, ha szembe kell menned a többséggel, amennyiben ugyanis valamit fontosnak tartasz, abban az esetben úgy érzed, hogy nem állhatsz be a sorba, igenis küzdened kell azért, hogy elismerjenek. Emiatt nyilvánvalóan nem mindenki számára leszel majd népszerű, hisz akadnak majd olyanok, akik azért nem fogadnak el, mert a ellentétes álláspontot képviselsz az ő véleményükhöz képest. Emiatt konfliktushelyzetbe kerülhetsz velük, hisz eleinte megpróbálnak meggyőzni, majd amikor látják, hogy falakba ütköznek, ellened fordulhatnak. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak, a ha a társadalomban elfogadott normákat képviseled, nem kell úgy élned az életed, hogy beleilleszkedj a dominósorba, hogy aztán majd együtt dőlhess a többiekkel!

IKREK (május 21-június 21)

Fontosnak tartod, hogy egy bizonyos témában meggyőzz valakit arról, hogy melyik irányba érdemes mennetek annak érdekében, hogy ne a sötétben bolyongjatok, ám nagyon úgy tűnik, hogy az illető folyamatosan visszapattint magáról. Emiatt egy idő után be kell sajnos látnod, hogy nem biztos, hogy megéri az a sok-sok feleslegesen futott kör, amelyet a közös célotok eléréséért teszel. Érdemes tehát mérlegelned, hogy vajon megéri-e az idődet vesztegetned olyasvalamire, ami csupán az értékes perceket veszi el az életedből, előrébb nem jutsz általa. Nem biztos,,hogy a végsőkig kell ragaszkodnod ahhoz, hogy együtt menjetek, talán jobb, ha elköszöntök egy időre egymástól, hisz te mindenképp a győzelemért mész előre!

RÁK (június 22-július 22)

Zsúfolt napra számíthatsz a hét közepén, gyakorlatilag egymást érik a fontosabbnál fontosabb programok. Abszolút nem mindegy tehát, hogy miként osztod be az idődet, nem akarod ugyanis, hogy azért ne jusson időd bizonyos feladatokra, mert eltaktikáztad magad. Ne aggódj, megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy megfelelőképp helyt állj és végül nem is akármilyen eredményt produkálj. Ha elég jól koncentrálsz és képes vagy kizárni minden zavaró tényezőt, sikerülhet úgy lezárni a minden helyzetet, hogy joggal leszel majd büszke magadra! Szedd össze magad, menni fog, csak egy ütős taktikára van szükséged!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Érzésed szerint egyfajta monotóniában éled az életed, gyakorlatilag semmi említésre méltó nem történik körülötted, emiatt kezdesz belefásulni abba, hogy csak céltalanul teszed a dolgod, gépies mozdulatokkal, különösebb motiváció nélkül. Eljött tehát az idő, hogy felállj végre és tegyél azért, hogy az életed, a mindennapjaid kicsit színesebbek legyenek, legyenek kisebb-nagyobb célkitűzéseid, amelyekért megéri mindennap pályára lépni és harcba szállni a győzelemért. Ne hagyd, hogy az egyhangúság elsüllyesszen, értékes és tehetséges ember vagy, miért ne kovácsolnál hasznot belőle?!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elég fajsúlyos kérdésben kell ma állást foglalnod, épp ezért ne hamarkodd el a dolgot, igyekezz mindenképp minden szempontot figyelembe venni annak érdekében, hogy olyan döntés születhessen, ami jól átgondolt és nem egyik pillanatról a másikra meghozott. Mivel jelenleg senki nem jár a cipődben, épp ezért csak és kizárólag te tudhatod, hogy neked mi a jobb, mástól nem várhatod tehát, hogy kimondja helyetted a végszót. Amennyiben szükségesnek látod, kicsit vonulj vissza, zárd ki a külvilágot vegyél pontról pontra végig mindent. Lehet, hogy más szempontokra is felfigyelsz a gondolkodás közben, s ez megváltoztatja a véleményedet és megkönnyítheti a döntésedet. Arra azonban vigyázz, hogy el ne vessz a részletekben, mert ha túl sokáig töröd a fejed a dolgon, elszalaszthatsz egy olyan lehetőséget, ami még egyszer nem fog visszatérni.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, aki abszolút nem látja a fától az erdőt, így olyan fontos részletek felett siklik el egy bizonyos üggyel kapcsolatban, amelyek negatív irányban befolyásolhatják a végkimenetelt. Mivel tiszta lelkiismerettel nem tudnád végignézni azt, hogy az illető a szakadék felé tartson, épp ezért próbáld meg finoman jobb belátásra bírni. Igyekezz a mondataidat úgy megfogalmazni, hogy az ne tűnjön könyörtelen őszinteségnek, de sikerüljön észrevétetni azt, amit te már tudsz. Ne akarj mindenáron ajtóstól rontani a házba, diplomatikusan, mégis tárgyilagosan hívd fel a figyelmét az általad veszélyesnek tartott manőverre. Részedről minden tőled telhetőt megtettél, ha ezután is úgy dönt, elindul, az már nem a te ügyed, a lelkiismereted megnyugtattad, figyelmeztetted, innentől az ő dolga, hogy melyik utat választja!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bozasztóan unod az egy helyben toporgást, szíved szerint gyorsítanál a jelenlegi folyamatokon, kezdesz ugyanis ráunni a tétlenségre és arra, hogy nem épp a számodra megfelelő tempóban haladnak a dolgaid. Ebben a pillanatban azonban fogalmad sincs, mi az, amin változtatnod kellene ahhoz, hogy végre minden sínre kerüljön és te elégedetten tekinthess az eredményre. Ne feledd azonban, magától nem fog semmiféle eredmény az öledbe hullani, akarnod kell a sikert és tenned is kell érte. Hidd el, ha van benned kellő hit, magabiztosság és akaraterő, pontosan tudni fogod, melyik az az ösvény, ami elvezet a sikerhez!

NYILAS (november 23-december 21)

Noha rengeteg energiát tettél bele valamibe, az eredmény mégsem lett olyan, ami maradéktalanul boldoggá tenne. Máshogy képzelted ugyanis azt, amit a végén látni fogsz, a jelenlegi kép azonban meg sem közelíti az elképzeléseidet. Csalódottságodat csak fokozzák a mások által tett észrevételek, nevezetesen hogy ennél többet vártak volna tőled. Igen, ez most lehet, hogy nem volt álmaid projektje, csüggednivalód azonban abszolút nincsen, ne hagyd tehát, hogy a negatív érzelmek vezéreljenek. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy vajon mit kellett volna másképp csinálnod ahhoz, hogy olyan eredményt produkálj, amely elégedetté tenne, így legközelebb már meglesz a tökéletes recepted a sikerhez!

BAK (december 22-január 20)

Valaki hozzád fordul egy igen kényes kérdésben tanácsért, mely elég ingoványos talaj számodra is. Épp ezért ugyan pontosan tudod, hogy az eszed és a szíved szerint mit mondanál neki, mert a napnál is világosabban látod azt, amit ő ebben a pillanatban még nem, mivel azonban nagy a felelősség a dologban, épp ezért vigyáznod kell, hogy mit javasolsz, hiszen nem rólad van szó, így nem a saját bőrödet viszed a vásárra. Ezért légy óvatos, mert rendkívüli felelősség más dolgaiba beleszólni! Diplomatikusan alkothatsz véleményt, de vigyázz, hogy fizikailag ne vállalj felelősséget, ez nem a te ügyed!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A célvonalban vagy, majdnem hogy megkérdőjelezhetetlenül tiéd a győzelem, váratlanul azonban megjelenik valaki, aki bizony igényt tart a pozitív elismerésre. Mivel elég hosszú ideje rovod a köröket azért, hogy egyszer átszakíthasd a célszalagot, így nem kell hagynod, hogy mások állhassanak a dobogó legfelső fokára. Tegyél tehát meg minden tőled telhetőt azért, hogy ne vehesse el tőled senki az első helyet, ha már annyi energiát fektettél a dologba. Nehogy már az utolsó pillanatban vallj kudarcot! Minden idegszáladdal összpontosíts, s majd a célban ráérsz kifújni magad!

HALAK (február 20-március 20)

Nehezen engedsz el bizonyos helyzeteket, képes vagy akkor is görcsösen ragaszkodni, ha már a Napnál is világosabban látszik, hogy nem szolgálja az érdekeidet a továbbiakban. Általában egészen az utolsó pillanatig kitartasz, hátha jön egy isteni szikra, amely meghozza a megvilágosodást. Ne akarj azonban ennyire görcsösen kapaszkodni valamibe, mert az csak hátráltat abban, hogy továbblépj és nyithass az új dolgok felé. Hidd el, vannak bizonyos dolgok, amelyeket célszerű mielőbb elengedni, bármilyen nehéz szívvel is teszed!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!