Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 22.: a Rákok végre előrébb juthatnak egy bizonyos ügyben, a Mérlegek komoly kihívással szembesülnek

Napi horoszkóp február 22.: a Rákok végre előrébb juthatnak egy bizonyos ügyben, a Mérlegek komoly kihívással szembesülnek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 22.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú ideje vágysz valamire, eddig azonban bárhogy is szeretted volna, nem tudtad megkaparintani, mások ugyanis mindig elhappolták előled a lehetőséget. Ma azonban mégis alkalmad adódik arra, hogy elérd az általad hőn áhított dolgot, a körülmények ugyanis abszolút ideálisak arra, hogy a tiéd legyen. Ne hagyd, hogy mások megakadályozzanak ebben, aki közbe avatkozik, egyszerűen és világosan tudasd vele, hogy nem engedsz a huszonegyből, ezek most a te pillanatod és mindent megteszel azért, hogy a tiéd is maradjon! Csak keményen!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasfajta nyugtalanító probléma okoz fejfájást folyamatosan, amelyet már régen le kellett volna zárnod, ám valamiért csak toltad magad előtt, egyszerűen nem fűlött a fogad a dologhoz. Mára azonban annyira frusztrál az egész, hogy el sem tudsz vonatkoztatni tőle, minden pillanatban ott van a gondolataidban. Veheted ezt egyértelmű jelnek is, hogy tovább nem húzhatod a dolgot, elő kell venned és neki kell futnod, másképp ugyanis nem fogsz tudni felszabadulni. Igen, lehetséges módon nem esik a komfortzónádba, igen, lehetséges módon nem lesz épp a legörömtelibb folyamat a megoldásig eljutni, de ha sikerül lezárni, annál boldogabb leszel. Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

Egészen fura érzés kerít ma a hatalmába, megfogalmazódik ugyanis benned valami, amire már hosszú ideje kerested a választ, ma pedig a semmiből hullik az öledbe. Ettől azonban egy kissé megijedsz, nem igazán tudod, mit kezdj a helyzettel, amelybe kerülhetsz, kissé kezd eluralkodni rajtad a félelem, ugyanakkor egy jóleső hátborzongató érzés az, ami szintén kezd úrrá lenni rajtad. Mielőtt tehát teljesen elveszel a labirintusban, előtte igyekezz mindenképp tisztázni magadban a dolgokat, hisz ez az ide-oda csapongás abszolút nem tesz jót neked. Keresd a megoldást a helyzetre és amennyiben megtaláltad, ne késlekedj megoldani a dolgot!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú, feleslegesnek tűnő lefutott körök után ma végre lehetőséged adódik arra, hogy előrébb lépj egy olyan folyamatban, amely ahhoz szükséges, hogy kimagasló eredményt érhess el. Szinte hihetetlen számodra, hogy eljött a pillanat, amikor bizonyíthatsz, nem is hiszed el, hogy végre megmutathatod azt a kreativitást és tudást, ami benned van. Ne késlekedj azonban, mert ma még van lehetőséged, de nem tudhatod, hogy az mennyi ideig lesz adott. Ragadd tehát meg az alkalmat és vess be mindent annak érdekében, hogy végre elmozdulj a nulláról és elindulhass az alagút vége felé!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasmi csúszik ki a szádon, amit meg kellett volna tartanod magadnak, emiatt egyszerre vagy bosszús és csalódott is. Nagyon haragszol magadra, hogy egy egyszerű titkot képtelen voltál megtartani, annak ellenére sem, hogy valaki megbízott benned annyira, hogy rád bízza. Mielőtt azonban belefulladnál az önvádba, fogadd el, hogy senki nem tökéletes, mindenkinek vannak rosszabb napjai, ez most sajnos így alakult. Mindenképp kérj azonban az érintettől bocsánatot és ígérd meg, hogy amennyiben lehetőséget és bizalmat ad a jövőben, biztosan nem fogsz akaratlanul sem visszaélni vele. Ne morfondírozz ezen sokat, próbáld kijavítani ezen botlásod, amennyire csak lehet, szépíts rajta. Ismered a mondást: a lónak is négy lába van…

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan jeleket kaphatsz ma, amelyek segítségével ráébredhetsz arra, hogy változtatnod kell bizonyos dolgokon annak érdekében, hogy az Életben előre tudj lépni. El kell engedned olyan embereket, akik nincsenek rád jó hatással, el kell engedned bizonyos élethelyzeteket, amelyhez feleslegesen ragaszkodsz. Merned kell új dolgokat kipróbálni, új dolgokba belevágni ahhoz, hogy megtapasztalhasd, mennyi új élményt tartogatnak számodra! Csak be kell zárnod azokat az ajtókat, amik már nem hoznak semmi hasznot, egyúttal pedig ki kell nyitnod azokat az új ajtókat, amelyek sok-sok új lehetőséget rejtenek magukban. Ne feledd: aki mer, az nyer!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Komoly kihívással kell szembesülsz ma, amelyről gyakorlatilag azonnal átszik, hogy bármilyen tudással és magabiztossággal rendelkezel, nagy valószínűséggel egyedül nem fogod tudni teljesíteni. Épp ezért ne vesztegess egyetlen pillanatot sem, igyekezz találni egy olyan személyt, aki nálad több tapasztalattal rendelkezik és egyfelől tanácsot adhat, hogy milyen taktikát válassz, másfelől pedig mentőövet dobhat egy-egy bizonytalan helyzetben. Kérd meg, hogy álljon melletted és amennyiben eléred a hegy csúcsát, abban az esetben nem leszel hálátlan, ő is kaphat a sikereidből! Csak ügyesen válassz segítséget!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végre sikerült találnod magadnak egy olyan célt, amelynek elérésével végre maradéktalanul tudnád jól érezni magad. Ahhoz azonban kétség sem fér, hogy nem a legsimább út vezet majd a kitűzött célod eléréséhez, amennyiben azonban úgy döntesz, hogy elindulsz, abban az esetben menj is végig rajta, akármilyen nehéz akadályokat kell is megugranod. Az, hogy mások mit mondanak, most nem mérvadó, csakis azokat a véleményeket vedd figyelembe, amelyek a számodra legfontosabb személyektől érkeznek! Ha sikerült átszakítanod a célszalagot, határtalanul büszke leszel magadra, addig azonban kemény munka vár rád, így ne késlekedj és ugorj fejest a dologba!

NYILAS (november 23-december 21)

Váratlan szituációban kellhet ma improvizálnod, hisz egyik pillanatról a másikra vesznek meredek irányt az események, neked pedig gyorsan kell cselekedned annak érdekében, hogy elkerüld a kudarcot és a vele járó felelősségre vonást. Mivel ez most abszolút prioritást élvez, épp ezért tegyél félre minden halasztható ügyet és teljes mértékben koncentrálj a sürgősen megoldandó feladatra. Légy azonban óvatos, rengeteg ugyanis a kockázati tényező, melynek figyelmen kívül hagyásával nagyon könnyen elhasalhatsz, épp ezért szükséged van minden tapasztalatodra és eddig megszerzett tudásodra. Abszolút nem a lehetetlennel küzdesz, de most egy emberként harcolnod kell, ez tény. Hidd el, ha sikerül megoldanod a helyzetet, nemcsak te leszel büszke magadra!

BAK (december 22-január 20)

Fogalmad sincs, miért, de valamilyen oknál fogva az utóbbi időben döntő hányadukban olyan helyzetekkel kell szembenézned, amelyek egyetlen útirány felé terelnek, arra, amerre te szíved szerint el sem indulnál. Úgy tűnik azonban, hogy mégis folyamatosan kapod a jeleket arra, hogy adj esélyt a dolognak, noha kockázatoktól abszolút nem mentes. Amennyiben végiggondolod és mindig ugyanarra a következtetésre jutsz, abban az esetben beláthatod, hogy azzal nincs veszítenivalód, ha az idődet és energiádat okosan beosztva belekóstolsz a dologba. Ne ugorj fejest meggondolatlanul semmibe, ám ha úgy érzed, hogy ízlik az, amibe belekóstoltál, abban az esetben ne habozz átadni magad az élvezeteknek!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában végtelen a türelmed másokkal szemben, nagyon nehéz átlépni a toleranciaküszöbödet, ma azonban mégis olyan szituációba kerülsz, ahol agy bizonyos személynek köszönhetően nagyon könnyen elszakadhat a cérna. Az említett személy ugyanis úgy viselkedik, hogy az egyszerűen nem fér bele az értékrendedbe, s te ezt képtelen vagy szó nélkül tudomásul venni. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmeid vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott diplomáciával fellépni, hogy később aztán ne kelljen senkinek a bocsánatért esedezned!

HALAK (február 20-március 20)

Szinte minden perced be van osztva, egy jól kiszámított rendszer szerint élsz, emiatt nem igazán férnek bele extra vagy akár váratlan programok. Ma azonban mégis olyan helyzet adódik, amikor fel kell szabadítanod egy kis időt az életedből és szánnod kell valakire néhány órát annak érdekében, hogy előrébb juss egy bizonyos feladat tekintetében. A találkozás abszolút nem lesz haszontalan, azzal együtt ugyanis, hogy jól használható tanácsot kapsz, végre fel is tudsz töltődni egy kicsit. Időnként az embernek szüksége van ilyen jellegű beszélgetésekre is, arra hogy kiszálljon egy kicsit a mókuskerékből és ne csak a monotonitásban éljen. Igyekezz több ilyesfajta programot csinálni, mert ez csak jó neked!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra: az összes kedvenc sorozatodat megtalálod egy helyen

A besúgó, Jurassic World: Világuralom és a Mosolyogj is elérhető lesz az új streamingszolgáltató oldalán.

Kép

Párok, akik külön szobában alszanak az otthonukban állítják, ez boldogságuk titka

Vannak, akik szerint kapcsolatgyilkos lehet, ha a partnerek nem osztoznak az ágyukon, mások pedig úgy látják, éppen ez tarthatja életben a romantikát hosszútávon. Egy dolog viszont nem is lehet kérdés, méghozzá az, hogy ez a döntés kizárólag arra a két emberre tartozik, aki meghozza azt.

Kép

Ötperces rutin, ami segít az alvás szakértőinek egy pillanat alatt elaludni este

Az megfelelő minőségű és mennyiségű alvás elengedhetetlen ahhoz, hogy kiegyensúlyozott és boldog életet éljünk.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!