Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 21.: az Ikreknek változtatásra van szükségük, a Rákok heroikusan küzdenek egy bizonyos dologért

Napi horoszkóp február 21.: az Ikreknek változtatásra van szükségük, a Rákok heroikusan küzdenek egy bizonyos dologért
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz ismét izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 21.

KOS (március 21.–április 20.)

Kifejezetten annak a híve vagy, hogy mindent jó előre ki lehet számolni, az élet pedig egy nagy matekpélda, és amennyiben rendelkezel a megoldó képlettel, nagy baj nem érhet, mindenképp tiéd a siker. Fel kell azonban készülnöd azokra a helyzetekre, amikor váratlan események befolyásolhatják a folyamatokat, ezért ne akarj mindenáron görcsösen ragaszkodni az eredeti elképzeléseidhez, hanem légy sokkal rugalmasabb, szükség esetén merj rögtönözni. Ha kellő lazasággal kezelsz bizonyos szituációkat, sikeresebb leszel, s nem mellesleg több kellemes élményhez is juthatsz.

BIKA (április 21.–május 21.)

Komoly tervet készítettél, mindent kiszámítottál, így szinte teljes bizonyossággal hitted, hogy nem csúszhat semmilyen hiba a folyamatba. Most azonban mégis olyan helyzetben találod magad, amire abszolút nem készültél fel. Nem olyan nagy baj, ha esetleg le kell térned az eredetileg kiválasztott ösvényről, de légy nagyon körültekintő, figyelj a lábad elé, meg ügyelj arra is, hogy az út hosszabb távon is az eredetileg kiválasztott irányba vezessen. Ha eltévedsz, azzal mások sorsát is befolyásolhatod, ezért a szokásosnál is nagyobb gondossággal mérlegeld minden lépésedet. Ne ijedj meg azonban semmitől, csak tedd a dolgodat.

IKREK (május 22.–június 21.)

Úgy érzed, az eddigi munkafolyamatban szükség van egy kis változtatásra ahhoz, hogy új lendületet kaphass, s inspirálódhass ahhoz, hogy végül valamilyen jó eredményt tudj felmutatni. Alaposan gondold át, hogy a készülő toronyból honnan veszel ki építőelemeket, s azokat hová illeszted vissza, hogy stabilabb építményt kapj. Ha nem jól döntesz, a torony csak egyre ingatagabb lesz, és könnyen a nyakadba borul az egész. Ne feltétlenül valamilyen nagy dolgokra gondolj, mert ezúttal jelentéktelennek tűnő, ám annál átgondoltabb kis lépések is kihatással lehetnek az egész eredményre, és most ezekre koncentrálj.

RÁK (június 22.–július 22.)

Amikor már mindenki feladta, te még mindig heroikus küzdelmet folytatsz egy bizonyos dologért, hiszen túl fontosnak tartod ahhoz, hogy csak úgy veszni hagyd az egészet, s hadd ússzon el minden az árral. Nagyon nemes tulajdonság a kitartás, ügyelj azonban arra, hogy csak addig dolgozz egy ügyért, csak addig áldozz rá időt és energiát, amíg érdemes. Tudd és merd belátni, ha valaminek nincs tovább értelme, mert azt akkor el kell engedni, és tovább kell lépni. Ha felesleges szélmalomharcot vívsz, más, ígéretesebb lehetőségekről fogsz lemaradni, és két szék között a pad alá eshetsz. Szóval néha tudni kell veszíteni, főleg, ha nem a hibát, hogy ezúttal nem jártál sikerrel.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Hosszú ideje dolgozol valamin, s most végre pozitív irányt vesznek az események, és már látod az alagút végét. Mivel számodra fontos dologról van szó, ne kapkodj el semmit, az eddig megszokott tempóban folytasd a munkát, ügyelve minden apró részletre, dehogy elbukj egy alig észrevehető kátyúban. Figyelj tehát minden apróságra, és akkor nem lehet semmi baj. Ha a tőled megszokott körültekintéssel intézed az ügyeidet, s siker szinte borítékolható, mert saját erőből jutsz fel s hely csúcsára.

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Komoly célokat tűztél ki magad elé, pontosan tudod azt is, hogyan fogod elérni őket, s nem félsz az utadba kerülő akadályoktól sem, hiszen mindent alaposan átgondoltál. Érdemes azonban egy B-tervet is kidolgoznod, mert akadhatnak olyan váratlan helyzetek, amelyek mindent megváltoztathatnak, és amennyiben mindenáron ragaszkodsz az eredeti elképzelésedhez, nem biztos, hogy sikerrel jársz. Szóval nem árt némi rugalmasság, hogy akkor a lépéseidet folyamatosan az aktuális helyzethez igazíthatod. És ne hallgass azokra, akik folyamatosan kárognak és fanyalognak, mindenben csak a bajt keresik, s negatív energiákkal bombáznak. Ne engedd, hogy bármiben befolyásoljanak, mert ha már egyszer eltervezted és kitűzted azt a bizonyos célt, tarts is ki mellette!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Komoly lehetőséget kínál az élet, te pedig úgy érzed, most vagy soha, ezért ezt az alkalmat mindenképp meg kell ragadnod. Nem minden nap adódik ekkora esély, így ne is gondolkodj túl sokáig, egyszerűen használd ki a helyzetet és igyekezz a lehető legjobbat kihozni belőle. Most ne vessz el a részletekben, hanem vegyél egy nagy levegőt és ugorj egy nagy fejest a medencébe. Miután elég jó úszó vagy, ráérsz majd közben is kidolgozni a megfelelő stratégiát. Megfulladni biztosan nem fogsz, legfeljebb az a kérdés, hogy sikerül-e elsőként becsapni a célba.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Van valaki a környezetedben, akiről úgy érzed, túlságosan nyomul rád, ami téged kifejezetten zavar. Nem kell azonban ezt szó nélkül hagyni, hanem gyorsan tisztázd, hogy neked ez a dolog így nem igazán tetszik. Addig szólj, amíg az illető túlságosan bele nem lovalja magát, mert akkor már nehezebb lesz őt megállítani. Határozottan, de diplomatikusan add a tudtára, hogy túl gyorsnak gondolod a tempót, ezért fogja vissza magát, de ha ez neki nem megy, akár odébb is állhat. Ha udvariaskodsz, ha tiszteletköröket futsz, azzal csak hamis illúziókat keltesz az emberben, ezért szerencsésebb világossá tenni, hogy neked mi az álláspontod kettőtök lehetséges kapcsolatáról. Szóval az illetőt semmiképpen ne hitegesd sokáig.

NYILAS (november 23-december 21)

Korábbi negatív tapasztalataid bogarat ültettek a füledbe, s nem nagyon bízol senkiben és semmiben, mert attól félsz, bármikor hátba támadhatnak, ha kicsit is lankad a figyelmed. Próbálj azonban optimistábban tekinteni bizonyos élethelyzetekre, hátha nem is olyan rossz a világ, mint amilyennek gondolod. Ne hagyd, hogy ezek a kellemetlen érzések végképp eluralkodjanak rajtad, légy nyitottabb, s akkor új kapcsolatok, új lehetőségek, új élmények várhatnak rád. Ne mindenkiben és mindenben kizárólag a rosszat keresd!

BAK (december 22.–január 20.)

Hosszú vívódás után most végre sikerülhet döntést hoznod egy bizonyos helyzetben, ami majd megnyugvással tölt el, hiszen a továbbiakban nem nyomaszt egyfolytában a kérdés, hogy mit is kellene tenned, s mely lépésednek mi a lehetséges következménye. Ha pedig elhatároztad magad, gyorsan szabadulj meg a félelmektől és kételyektől, s nyugodtan vágj bele a kalandba. Nyugtasd meg a környezeted is, hogy minden kockázattal számoltál, és persze mindennek vállalni fogod a következményét, ha végül mégsem járnál sikerrel, ám bízol magadban, a tudásodban, meg a szerencsédben is. Biztos vagy benne hogy nem csinálsz semmilyen ostobaságot, így azután csak tedd a dolgodat!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Úgy érzed, hosszú ideje szinte semmi nem változik körülötted, csak monoton jársz körbe a mókuskerékben. Emiatt eléggé sivárnak érzed az életed és szíved szerint kitörnél ebből az egyhangúságból, ám egyelőre fogalmad sincs, mi a megoldás. Ha azonban megérett benned az elhatározás a változásra, legyen bátorságod lépni, ne késlekedj sokáig, mert minél előbb cselekszel, annál előbb lelhetsz rá az élet napos oldalára. Hidd el, meg fogod találni a célodat, csak akarnod kell, s bízz magadban és akár a világot is le tudod majd győzni!

HALAK (február 20.–március 20.)

A környezetedben arról vagy híres, hogy minden helyzetben racionálisan gondolkodsz, határozottan, talpraesetten hozol döntéseket, emiatt sokan hozzád fordulnak segítségért, ha olyan szituációba keverednek, amelyet nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz büszke magadra, de légy óvatos, mert kívülállóként nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, ráadásul a tanácsaid esetleges kellemetlen következményeivel sem neked kell számolni. Csak akkor mondj bármit, ha teljesen biztos vagy a dolgodban, amennyiben viszont valamilyen kockázatot látsz, inkább diplomatikusan hallhass!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!