Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 21.: a Bikáknak kockázatot kell vállalniuk, az Ikrek megdöbbentő helyzettel szembesülnek

Napi horoszkóp február 21.: a Bikáknak kockázatot kell vállalniuk, az Ikrek megdöbbentő helyzettel szembesülnek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hiszen ma is izgalmas üzeneteket tudhatsz meg az egyes csillagjegyekből!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 21.

KOS (március 21-április 20)

A hét első munkanapján végre használható tanácsot kapsz egy hozzád közelálló személytől, aki épp jókor jött, hisz régóta álltál már tanácstalanul a jelenlegi helyzetedben. Most azonban ennek vége, hisz a kapott tanács hasznosításával végre lezárhatod az ügyet es továbbléphetsz, ami rendkívül felszabadító érzés számodra. Légy hálás a Sorsnak és az illetőnek is, tegyél pontot a dolog végére és vissza se nézz. Mielőtt azonban újabb feladatot vállalnál, igyekezz mentálisan készülni a következő nagyobb lélegzetvételű dologra. Menj el a moziba egy barátnőddel vagy otthon tölts minőségi időt a pároddal, bármely, kikapcsolódást ígérő program jót tesz majd!

BIKA (április 21-május 20)

Nem vagy ugyan az a kockázatvállaló, pengeélen táncoló típus, a hét első napján mégis olyan kaland ígérkezik, amely bizony bővelkedik a veszélyes helyzetekben, így amennyiben elvállalod, abban az esetben számolnod kell azzal, hogy folyamatosan vékony jégen korcsolyázhatsz, amely bármikor beszakadhat alattad. Ezt a környezeted is nagyon hamar észreveszi és mivel nagyon féltenek, minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy lebeszéljenek róla, s megakadályozzanak abban, hogy a vesztedbe rohanj. Épp ezért ha szeretnél belevágni a dologba, akkor magyarázd el nekik, hogy minden veszéllyel tisztában vagy, de ha soha nem kockáztatsz, nem fogsz új élményeket, pozitív tapasztalatokat szerezni. Igyekezz megértetni velük, hogy időnként szükséged van az adrenalinra ahhoz, hogy kiszakadj a monotóniából! Ugyanakkor hálás lehetsz azért, hogy ennyire féltenek!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján olyasmivel kell szembesülnöd, ami igencsak megdöbbentő számodra. Nem is igen tudod, hogyan kellene adekvátan reagálnod a helyzetre, olyannyira kényes dologról van szó. Mivel ez nagyon nem a te asztalod, épp ezért igyekezz a lehető legtávolabb menni tőle és ne is közelíts, hisz minél közelebb vagy ehhez a bizonyos helyzethez, annál nagyobb az esélyed arra, hogy magával ránt. Ne aggódj, ez nem menekülés, csupáncsak ésszel gondolkodsz és nem szeretnél bajba kerülni! Keress olyan kalandokat, amelyekben nem kell a bőrödet a vásárra vinned, hidd el, nagyobb élményekkel gazdagodhatsz!

RÁK (június 22-július 22)

Egy hozzád közelálló személy hatalmas felelősséget tenne rád szíve szerint, mely -akármennyire is kedveled az illetőt- rendkívüli módon felháborít. Épp ezért őszintén mondd el neki, hogy ugyan nagyon kedves a személye számodra, mégsem kívánsz ekkora terhet a nyakadba venni, épp ezért nem te leszel az ő embere ezügyben. Értesd meg vele, hogy egyszerűen képtelenség ekkora felelősséggel élni úgy, hogy nem a saját bőrödet viszed a vásárra, hanem a más kontójára megy a játék. Próbálj kimaradni, s modd azt, amit az eszed diktál, azt, hogy reméled nem fog árnyékot vetni a kapcsolatotokra, de ezúttal valószínűleg nem te vagy a megfelelő személy számára. Hidd el, bármennyire kellemetlen a helyzet, ez a legbölcsebb döntés részedről!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napján végre lehetőséged nyíllik arra, hogy lezárj egy hosszú ideje húzódó ügyet és végre tovább léphess. Nem szereted egyébként sem, ha ilyen korlátok között kell élned az életed, ezért nagyon megnyugtató számodra az, hogy végre kifújhatod magad. Most egy darabig ne vállalj nagyobb felelősséggel járó dolgokat, mert az utóbbi időben kellőképpen kimerített az, hogy rendkívüli erőfeszítések árán topformát kellett mutatnod még akkor is, amikor már a végkimerülés határán voltál. Épp ezért most olyasféle tevékenységeket keress, amiket élvezni fogsz, s különösebben a felelősség súlya sem nyomaszt! Időnként lazítanod kell, ellenkező esetben semmi másról nem szól majd az életed, csak az örökös szorongásról!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján abszolút Hűbele Balázs módjára, a falnak fejjel rohanva vágnál bele egy bizonyos dologba, az izgalom ugyanis rendkívülien felhevít. Gondolj azonban bele, mekkora a kockázata annak, amit most csinálsz és hogy mekkorát bukhatsz a helyzeten, épp ezért érdemes megállnod és végigzongoráznod, hogy mégis milyen taktikát érdemes választanod ahhoz, hogy a lehető legkisebb legyen a hibalehetőség. Ha ugyanis minden előkészítés nélkül veted bele magad a dolgok sűrűjébe, esélyed van rá, hogy jó nagyot fogsz bukni. Épp ezért érdemes minden lehetőséget gondosan számba venni, mielőtt belevágsz valamibe, mert ha rossz döntést hozol, sokkal nagyobb munka lesz korrigálni a hibákat, amelyek nemcsak rád lehetnek hatással, hanem a környezetedre is! Csak ésszel!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy váratlan fordulat lehet az, ami megingatja a biztonságérzetedet a hét első munkanapján. Olyannyira felkészületlenül ér a dolog, hogy nem is igen tudod, hirtelen hogyan, s miként kellene cselekedned ahhoz, hogy ne gyere ki rosszul a dologból. Hihetetlen, hogy még a minden másodpercben észnél kell lenned, hogy abszolút nem engedheted meg magadnak azt, hogy másra is figyelj és ez rendkívüli módon frusztrál. Ne mérgelődj azonban, nézz bátran szembe a helyzettel és igyekezz mihamarabb pontot tenni a végére annak érdekében, hogy maradjon egy szusszanásnyi időd minden másra is. Igyekezz a jövőben okosabban taktikázni annak érdekében, hogy ezeket a váratlan helyzeteket hatékonyabban tudd kezelni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Már rögtön a hét elején igent mondasz egy olyan feladatra, ami testileg-lelkileg is borzasztóan kimerítő lehet bárki számára, te pedig azt sem tudod, miképp egyeztesd össze a meglévő projektekkel. Mivel azonban visszatáncolni már nem tudsz, épp ezért igyekezz minden tudásodat összeszedni és egy nagy légvétellel nekifutni a dolognak annak érdekében, hogy másra is jusson időd. Ha véget ér a dolog, akkor ne vállalj mára több teljesítendő kihívást, a meglévő feladataidra koncentrálj és ha valamennyinek pontott tettél a végére, add át magad a jól megérdemelt pihenésnek. Kapcsolódj ki, nézz meg egy filmet, használd ki az estét a feltöltődésre, készülj tehát az előtted álló feladatokra! Ez aztán egy produktív napnak ígérkezik!

NYILAS (november 23-december 21)

Rengeteg kritikus személy vesz körbe, akik rendkívül frusztráló módon minden alkalmat megragadnak, hogy kifejezzék a nemtetszésüket azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amelyeket éppen csinálsz és ugyan könnyen lehet, hogy kifogástalan az eredmény, ők mégis találnak rajta fogást. Általában ezen képes vagy csendesen továbblépni, ma azonban beleállsz a vitába és hevesen fejezed ki azt, hogy eleged van az állandó kritizálásból és nem vagy kíváncsi a véleményükre. Semmi gond nincs azzal, ha kiállsz magadért, hisz neked is van önbecsülésed, amit igenis meg kell védeni, arra azonban ügyelj, hogy a stílusodat ne tudják pirossal aláhúzni és ne neked kelljen elnézést kérned. Jogod van megvédeni magad!

BAK (december 22-január 20)

A közelmúlt-béli csalódásaidat magad mögött hagyva úgy érzed, készen állsz egy új kapcsolatra, nyitott vagy a továbblépés tekintetében. Végre jelét adhatod annak, hogy nem zárt kapukat döngetnek a hódítók, hogy van esélyük nálad. Arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne engedj bárki csábításának, védd a lelked az újabb csalódástól. Nem is kell az első pillanatban elköteleződnöd, flörtölj, érezd jól magad, de komolyabb szerelembe csak akkor ugorj fejest, ha valóban úgy érzed, hogy a másiknak tiszták a szándékai!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Tanulságos leckét kapsz a hét első napján élettől, valaki ugyanis, akiben maradéktalanul megbíztál, csúnyán átverhet, te pedig joggal érezheted úgy, hogy abszolút a fejeden landolt a forró víz és fogalmad sincs, miként alakult így a helyzet. Érthető módon remeg meg tehát az emberekbe vetett hited, ugyanakkor érdemes végiggondolnod, hogy valóban te vagy-e ennyire naiv vagy az illető taktikázott nálad okosabban. Ez most bizonyosan nagyon fájdalmas tapasztalat lehet, ne feledd azonban, csak azért, mert valaki egyszer visszaél a bizalmaddal, attól még korántsem biztos, hogy az egész Világ ellened fordult. Ma megtanulhatod, hogy csak azokban az emberekben bízhatsz, akik bizonyították már azt, hogy nem élnek vissza a nekik adott bizalommal!

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú ideje ülsz egy bizonyos lovon, nem-igen tudsz leszállni, azt gondolod ugyanis, hogy neked mindig az a feladatod, hogy egyetlen dolgot csinálj egyszerre, azt viszont jó sokáig, gyakorlatilag megállás nélkül. Emiatt mások kissé ferde szemmel néznek rád, nem igazán értik ugyanis, hogy miért nem vagy képes továbblépni és más dolgokkal is foglalkozni, hisz a Világ tele van olyan élményekkel, amelyek arra várnak, hogy megszerezd őket. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy mi történne, ha leszállnál végre és más kapukon mennél be, lehetséges módon ugyanis a legnagyobb meglepetésedre olyasféle kalandokat találhatsz, amelyekről csupán álmodozol. Hidd el, ha hagyod, hogy az életed egyfajta monotóniában teljen el, akkor vajmi kevés dolgot tudsz majd felmutatni az előtted álló évek során! Állj fel és indulj el, megéri!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!