Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 20.: az Ikreknek kockáztatniuk kell, a Mérlegek váratlan akadályokkal küzdenek

Napi horoszkóp február 20.: az Ikreknek kockáztatniuk kell, a Mérlegek váratlan akadályokkal küzdenek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek mesébe illő fordulatot vesz az élete április 25-e után: valóra válik a legnagyobb álmuk!

Április 25-e után igazi csodák várhatóak!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 15.: a Bikáknak érdemes levetkőzniük a kisebbségi komplexusukat, a Szüzek karnyújtásnyira vannak a kitűzött céljuktól

A hét első napja is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
Mára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a napi horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 20.

KOS (március 21.–április 20.)

Olyan titokba avatnak be, amiről nem biztos, hogy tudni akartál volna. Ám mivel erről senki nem kérdezett, csak a nyakadba zúdította ez egészet, most már nemigen van más választásod, mint magadban tartani a kényes információt. Ami viszont nem hagy nyugodni, mert az ügy valamilyen megoldásért kiált, ehhez pedig szívesen kikérnéd mások tanácsát is. De gyötör a dilemma, hogy ezt megteheted-e, miközben valószínűleg az illető érdekét szolgálnád vele. Ám jobban teszed, ha nem avatkozol bele az ügybe, mert ha nem jól sülnek el a dolgok, még te leszel a bűnbak, hiába nem tehetsz semmit az egészről.

BIKA (április 21.–május 21.)

Az utóbbi időben annyi mindent vállalsz magadra, amennyit szinte lehetetlen tejesíteni, ennek viszont meg is lesz a következménye, hiszen a munkamániád kezd az egészséged rovására menni. Most kell behúznod a kéziféket és megálljt parancsolni magadnak, mert ha így folytatod, az meg fog látszani az eredményen is, ráadásul testi tüneteket is okozhat. Igyekezz lejjebb adni az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból, nem kell mindenáron mindent elvállalnod, csakis olyasmire mondj igent, amiről úgy gondolod, hogy különösebb erőfeszítések nélkül is teljesíthető. Mondják, hogy a munka nemesít, ám első az egészség!

IKREK (május 22.–június 21.)

Általában az a típusú ember vagy, aki minden szituációban szeret biztonsági játékot játszani, s a lehetséges kockázatot igyekszik minimalizálni. Ám ma mégis olyan helyzet adódik, amikor egyszerűen nincs más választásod, mint egy lapra feltenni mindent, hiszen pontosan tudod, hogy másképpen nem tudsz nyerni. Az első pillanatban rendkívül frusztrál a tudat, hogy benne van a pakliban a bukás lehetősége is, ám tekints új, izgalmas kihívásként a helyzetre. Semmiképpen ne görcsölj, s ne az járjon folyton a fejedben, hogy mekkora a tét és mit veszíthetsz. Ne ezzel törődj, hanem vesd bele magad a dologba. Minden csak rajtad és a hozzáállásodon múlik!

RÁK (június 22.–július 22.)

Eddig ismeretlen személy bukkan fel az életedben, aki felé neked is érdemes nyitni, mert olyan ismeretségre tehetsz szert, amely hosszútávon kedvező lehet a számodra. Légy nyitott, barátkozz, mert előbb-utóbb komolyabbra is fordulhat a dolog. Nem kell persze elsőre túl nagy lelkesedést mutatnod, inkább ésszel és okosan keverd a kártyáid, mert ha nagyon rámenős leszel, az első pillanatban elriaszthatod az illetőt és akkor a kapcsolat eleve sikertelenségre lesz kárhoztatva. Ne kapkodj, mert ha lassan járj, tovább érsz!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Bár nem vagy nagyon kalandvágyó ember, s nem is érzed a jelenlegi életedben szükségét annak, hogy mindenféleképp extrém, tőled nagyon távolló kalandokba ugorj fejest, mégis olyan lehetőség kínálkozik, amit vétek lenne kihagynod. Noha jócskán van benned félelem, ne hagyd, hogy ez eluralkodjon rajtad. Tekints úgy az egészre, mint egy olyan lehetőségre, ami rengeteg élményt és tapasztalatot ígér és amiből a jövőben táplálkozni tudsz! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy bizonyos helyzetben rendkívüli módon frusztrál valami, amivel nem tudsz egyelőre mit kezdeni. Mivel azonban idegesítőnek találod, beszélj róla valakivel, avasd be az illetőt és kérj tanácsot tőle, mit is kellene kezdened a szituációval. Nem kell lemondanod a dologról és hátat fordítani neki, csak próbálj könnyíteni a helyzeten és vagy megoldani a frusztráló tényezőt, vagy fejben teljesen kizárni. Nem lehetetlen, csak ez most lehet, hogy kicsit bonyolultabb és összetettebb gondolkodást kíván tőled. Érdemes megfontolnod a kapott tanácsot, de csak akkor fogadd meg, ha az a saját értékrendeddel még összeegyeztethető!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Amikor már szinte lezártnak hiszen egy bizonyos helyzetet, váratlan fordulatok sorozata terel más irányba, és ez igencsak meghosszabbíthatja és megnehezítheti az utadat. Mielőtt azonban menthetetlenül kétségbe esnél és azon kezdenél gondolkodni, vajon hogyan menekülhetnél ki a kellemetlen szituációból, próbálj hideg fejjel gondolkodni és megtalálni azt a pontot, ahol hiba csúszhatott a számításaidba. Gyorsan alkoss egy új tervet, a szerint változtass, s akkor esélyed lesz rá, hogy amit csak tehetsz, korrigáld, s bárhogyan is alakul a dolog vége, legalább nyugodt lelkiismerettel mondhatod el, hogy mindent megtettél az ügy érdekében. Ne add fel csak azért, mert eggyel több az akadály, amit meg kell ugranod!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Egy mára eltervezett dolog nem olyan eredményt hoz, mint amit vártál tőle, és meglehetősen bosszant, hiszen erre áldoztad minden idődet és energiádat. Lehet, hogy ez most nem úgy ért véget, ahogyan remélted, ám nem érdemes sokáig csüggedned, ehelyett inkább vond le a megfelelő konzekvenciát, okulj és legközelebb jó előre döntsd el, hogy megéri-e feláldozni az idődet bármilyen bizonytalan kimenetelű ügyre. Tekintsd úgy, hogy ezúttal megfizetted a tanulópénzt, a nyugtát pedig őrizd meg, hogy a következő alkalommal emlékezz rá!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, top formában vagy ahhoz, hogy akár a Világot is legyőzd, hogy elérd azt, amit szeretnél. Ügyelj azonban arra, hogy ne csak a célt lásd magad előtt, próbálj globálisan tekinteni minden helyzetre, merülj el a részletekben és igyekezz kis lépésekben haladni. Hidd el, senkinek nem sikerült eddig még egy egyetlen, nagyobb ugrással felérni a hegy csúcsára! Légy türelmes, ne akarj mindent azonnal megoldani, vannak olyan bonyolultabb ügyek, amikhez a tudásodon kívül a józan eszedre is szükséged van. Jó munkához idő kell!

BAK (december 22.–január 20.)

Végre minden a terveid szerint alakul, nem kell görcsösen hajtanod a lovat, mert pontosan annyi idő alatt sikerül megoldanod a rád bízott feladatokat, amennyit szántál rájuk. Éppen ezért a mai napon olyan dolgokra is jut majd időd, amelyekre más, sokkal zsúfoltabb napokon nem, így tehát használd ki a helyzetet és törődj egy kicsit saját magaddal is. Foglalkozz olyasmivel,amire csat nagyon ritkán van lehetőséged: menj el egy szépségszalonba vagy hívd el egy barátnődet shoppingolni! Jót tesz majd egy kis kikapcsolódás, ami nagy lendületet adhat a hét további részére!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Túlságosan bagatellizáltál valamit, aminek sokkal nagyobb jelentőséget kellett volna tulajdonítanod. A legnagyobb bosszúságodra a nemtörődömséged következményei most negatív formában köszönnek vissza. Ha kidühöngted magad, rájöhetsz, hogy egyetlen ember felelős a kialakult helyzetért, az pedig te magad vagy. Igyekezz tehát korrigálni, amíg nem késő, és legközelebb próbálj sokkal komolyabban venni bizonyos szituációkat. Lehet, hogy nem ismerted fel a dolog jelentőségét tényleges jelentőségét, de mostantól légy sokkal körültekintőbb!

HALAK (február 20.–március 20.)

Mindképpen szeretnél a végére járni valaminek, ám most még nem nagyon tudod, melyik úton indulj el. Tanácstalanságod nem tart majd sokáig, hiszen ha nyitott szemmel jársz, bele fogsz botlani abba a személybe, aki talán segíthet neked megtalálni a választ a kérdéseidre. Ragadd meg a kezét és derítsetek fényt együtt arra a homályos történetre, amely nem hagy nyugodni. Ha sikerül mindent tisztázni, végre fellélegezhetsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Heti AKCIÓ: A Notino bestseller sminktermékei most mind 5000 Ft alatt

Ezek a sminktermékek az az internet aktuális kedvencei, a TikTokon és Google keresésekben is most épp ezek a legnépszerűbb termékek.

Kép

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Kép

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Kép

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Kép

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Kép

3 egyszerű hálószobai tipp az alvásproblémákra

Rosszul alszol az utóbbi időben, de nem tudod, hogy miért? Fogadd meg tanácsainkat, és garantáltan jobban tudsz pihenni, mint eddig bármikor.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!