Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 20.: a Skorpióknak jobbnál jobb ötleteik vannak, a Halaknak érdemes lerázniuk a láncaikat

Napi horoszkóp február 20.: a Skorpióknak jobbnál jobb ötleteik vannak, a Halaknak érdemes lerázniuk a láncaikat

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napja is izgalmas üzeneteket tartogat, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek, érdemes tehát elolvasnod a napi horoszkópot!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 20.

KOS (március 21-április 20)

Egyfajta válaszúthoz érkeztél, amikor eljött az idő, hogy eldöntsd, merre mész tovább annak érdekében, hogy kiteljesedj és boldog légy. Ehhez azonban elengedhetetlenül szükséges az, hogy mérlegre tedd az eddigi életed, a sikereidet, a jövőbeni céljaidat, hogy tulajdonképp egyfajta önvizsgálatot tarts annak érdekében, hogy reálisan láthasd a helyzetedet. Ha mindezek alapján az egyenlőség jel után hiányérzeted van, akkor valamin változtatnod kell. Ne késlekedj, mert ma még megteheted azokat a szükséges lépéseket, amelyek a boldog és elégedett élethez kellenek!

BIKA (április 21-május 20)

Mindenáron szeretnél meggyőzni valakit arról, hogy együtt, csapatban tudtok csak hegycsúcsokat meghódítani és sikereket elérni, épp ezért éled meg csalódásként azt, hogy az illető nem lelkesedik a közös munkáért. Mivel azonban semmit nem tehetsz, így kénytelen vagy elfogadni a tényt, hogy adott esetben mások külön utakon járnak és nem egyeznek az elképzeléseitek. Ne erőszakold rájuk a saját terveidet, amennyiben tehát nekik nem egyezik az útvonaluk a tiéddel, hisz más prioritásokat és célokat tartanak szem előtt, abban az esetben neked el kell indulnod nélkülük, a magad útján. Nem kell nektek kötelezően egymásba kapaszkodva húzni a másikat, tanulj meg egyedül boldogulni, hisz a környezetedre apellálva mégsem élheted az életed! Menni fog, csak hinned kell magadban!

IKREK (május 21-június 21)

Mások töretlennek tűnő, könnyen elért sikereit elnézve kissé csalódott vagy, hisz arra számítottál, hogy mára te is a siker kapuját döngeted és egyfajta felhőtlenséggel büszkélkedhetsz. Titkon irigyled is azt, hogy a környezetedben élőknek sikerült már idáig eljutnia, ne feledd azonban azt a tényt, hogy nagy valószínűséggel az általuk elért eredmény a kitartó munka és sok-sok áldozat termése, amit bizony senkinek nem osztogatnak ingyen. Így amennyiben te is hasonló dolgokról álmodsz, fel kell állnod és el kell indulnod, mert ha egy helyben állsz, senki nem fogja a kezedbe adni. Azért tenned kell! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Előre ittál a medve bőrére, ez azonban megbosszulja magát a hét utolsó napján, hisz egy váratlanul éles kanyarnál elúszik a várva várt siker. Iszonyúan bosszús vagy emiatt, hisz sok reményt fűztél ahhoz, hogy a végén megérdemelten ünnepelhetsz. Semmiképp nem érdemes azonban csüggedned csupán azért, mert ez most nem sikerült. Legyen inkább ez egyfajta motiváló erő, hogy a későbbiekben aprólékos részletességgel kidolgozz mindent annak érdekében, hogy még véletlenül se csúszhasson hiba a számításodba! Sosem érdemes idő előtt elbíznod magad, ezt most megtanulhattad,

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rendkívül sok önbizalommal rendelkezel, meg vagy győződve arról, hogy a kvalitásaid kiemelkedőek, épp ezért érint rosszul, ha valaki építő jellegű kritikával illet. A kritikákra azonban nem érdemes úgy tekintened, mint egyfajta bírálatra vagy sértésre, használd inkább őket arra, hogy tanulj, épülj és fejlődni tudj a segítségükkel. Meglátod, egyszer minden kritikának hasznát veszed majd es igenis büszke leszel arra, hogy a különböző, akár kéretlen jó tanácsokból okulva lettél az, aki és ez rendkívüli büszkeséggel tölt majd el!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Fontos számodra, hogy mindenkit lenyűgözz, hogy mindig legyen valaki, aki pozitív véleményének hangot ad, te pedig egyfajta visszaigazolást kaphatsz arról, hogy igenis van értelme a Világot jobbá tenned. Amennyiben azonban sikerül egy pillanatra felocsúdnod ebből az illúzióból, abban az esetben rájöhetsz, ez bizony nem egy tündérmese, ahol minden rózsaszín és kerek. Ez a nyers valóság, ahol ugyan próbálhatsz mindenkit boldoggá tenni, de hidd el, nem tudod az embereket teljes egészükben megváltoztatni, hisz te, egy fecskeként árválkodva nem fogsz tudni nyarat csinálni. Ezért inkább foglalkozz magaddal és a saját maradéktalan boldogságoddal, a többiek pedig majd kovácsolják a saját sorsukat úgy, ahogy tudják.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valakiben maradéktalanul megbíztál, el sem tudtad volna képzelni, hogy hátba támad, most azonban úgy érzed, hogy elárult az illető. Ennek okán rendkívül csalódott vagy, nem csupán azért, mert valaki nem olyan valójában, mint amilyennek mutatta magát, hanem saját magadban is, hisz túl naiv voltál, ezért kerültél most ilyen kellemetlen helyzetbe. Bármilyen nehéz is azonban, próbálj ezen felülkerekedni és elfogadni a másikat, ami pedig a naivitásod illeti, soha nem baj, ha bízol a megérzésidben és nyitottabb szemmel jársz annak érdekében, hogy a jövőben elkerülhesd a csalódást!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó napján gyűjtöd a jobbnál jobb ötleteket, egyik jön a másik után, te pedig azt sem tudod, hogy az előtted álló héten melyikkel kezdd a megvalósításukat. Mindenképp érdemes kibontakoztatnod a kreativitásodat, hisz ebből valami olyan dolog sülhet ki, amire még a környezeted is ámulattal fog nézni. Használd ki a lehetőséget, mert most minden eszköz adott arra, hogy megvalósíts néhányat az ötleteidből, csak igyekezz minél hamarabb nekifogni, mert lesznek, akik megpróbálnak utánozni és mindenáron elvenni tőled a sikert. Igyekezz kötélnek állni, legyél magabiztos és meglátod, egyszer mindenki arról fog beszélni, milyen magasságokig jutottál!

NYILAS (november 23-december 21)

Régóta fájt a fogad egy bizonyos dologra, valaki azonban az orrod elől happolta el a lehetőséget, hogy megszerezd, te pedig egyszerre vagy rendkívül csalódott és bosszús is. Nincs azonban sok időd arra, hogy sokáig bosszankodj, hisz a lehetőségek jönnek-mennek az életedben, így felkészültnek kell lenned annak érdekében, hogy legközelebb ne érhessen ilyesfajta, negatív előjelű meglepetés. Egyszerűen tehát légy résen, járj nyitott szemmel, mert ez esetben minden a gyorsaságon múlhat. Ha szeretnéd a következő lehetőséget megragadni, mindenképp tenned kell érte!

BAK (december 22-január 20)

Kissé elbizonytalanodtál, úgy érzed, hogy inkább ösztönből tudnál egy bizonyos helyzetben cselekedni, semmint higgadtan, józan ésszel, ez pedig kétségbe ejt. Mielőtt azonban elkezdenél saját magad elől menekülni, érdemes lenne mások véleményét kikérni, hisz nem biztos, hogy a forró fejjel, meggondolatlanul teljesített küldetések ugyanolyan sikerrel járnak majd, mint a higgadtan, racionálisan végiggondoltak. Adj időt magadnak és kérdezz meg másokat, akik számodra is hitelesek. Fogadd el, hogy vannak körülötted olyan személyek, akik bizonyos dolgokban jóval tapasztaltabbak, érdemes tehát rájuk támaszkodni. Ott lesz a megoldás, ahol nem is gondolnád, épp ezért érdmes nyitott szemmel járnod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó munkanapján túlreagálsz egy bizonyos helyzetet, emiatt a környezeted kissé csalódottan tekint rád, nem gondolták volna ugyanis, hogy képes leszel ilyenforma reakciót mutatni. Mivel alapvetően nem vagy egy ilyen személyiség, épp ezért igyekezz mihamarabb megmagyarázni, hogy valamilyen oknál fogva ma a kelletténél kevesebb a türelmed egyes helyzetekben, mely azt mutatja, hogy itt az ideje átadnod magad a hétvégének. A mentális és fizikai fáradtságodnak ugyanis nem ihatják meg mások a levét, igyekezz tehát csenni magadnak egy kis szabadidőt, amikor nem kell másokra tekintettel lenned. Csináld azt, amit jónak látsz, ami kikapcsol a mindennapok körforgásából és csak rólad szól! Hidd el, jót fog tenni neked!

HALAK (február 20-március 20)

Iszonyúan bosszús vagy egy bizonyos személy miatt, aki minden eszközével megpróbál keresztbe tenni neked és ellehetetleníteni. A célját sajnos valamilyen szinten sikerül elérnie, hisz azt érzed, hogy teljesen ez járja át a gondolataid, hogy folyamatos nyomás alatt tart, hisz egyszerűen nem tudsz felszabadulni, mindig attól tartasz ugyanis, hogy sikerül az illető terve. Bármennyire is nehéz azonban, igyekezz lerázni magadról ezeket a láncokat, szabadulj fel és légy magabiztosabb. Hidd el, ez lesz az a csodafegyver, amit használhatsz az ellen, hogy sikerüljön végleg elvenni az önbizalmadat! Ne hagyd, hogy mások negatív nyomást gyakoroljanak rád!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Ezért tesz rosszat a bőrödnek, ha mindennap zuhanyzol

Mindennap zuhanyzol és szerinted ez teljesen rendben van, sőt, másoktól is elvárható? Van egy rossz hírünk!

Kép

Az ókori görög és római nők élete egyáltalán nem olyan volt, mint a filmekben

Talán mégsem volt olyan jó buli ókori görög vagy római nőnek lenni, nem?

Kép

A vasárnapi alvásnak fontosabb szerepe van, mint gondolnád

Szinte utálod a vasárnapot, annyira nyomaszt, hogy másnap már hétfő? Itt a megoldás!

Kép

Miért telik gyorsabban az idő, ahogy öregszünk? Tudományos válasz van rá!

Gyerekként olyan, mintha egy év egy évezred lenne, majd felnövünk és hirtelen elkezd rohanni az idő. Mi erre a tudományos magyarázat? Most megtudhatod!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!