Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 20.: az Ikrek tisztában vannak a céljaikkal, a Szüzekre rátalálhat a szerelem

Napi horoszkóp február 20.: az Ikrek tisztában vannak a céljaikkal, a Szüzekre rátalálhat a szerelem
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek június 25-én véget ér egy 15 éve tartó átok: minden arannyá válik, amihez hozzáérnek

Egy nagyon hosszú és nehéz időszakot zárhatnak végre le a következő csillagjegyek, az életükbe pedig végre megérkezik a boldogság!

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 24.: az Oroszlánok jóhiszeműségüknek fizethetik meg az árát, a Skorpióknak fontos döntést kell hozniuk

A hét első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A várandós Hailey Bieber meztelenruhája felszántotta az internetet - FOTÓ

Justin Bieber felesége határozottan nem fél attól, hogy szembemenjen a társadalom elvárásaival a kismamák öltözködését illetően.

Olvasd el!

7 alkalom, amikor egy világsztárt letartóztattak - FOTÓK

A sztárok szinte minden mozdulatát fotósok és kamerák hada követi. Sőt, ma már a rajongók mobiljai elől sem menekülhetnek.

Olvasd el!

A 7 legfurcsább tény a terhességről, amiről senki nem mer beszélni

Igen, csodálatos kilenc hónap a várandósság, de azért bőven akadnak olyan dolgok, amelyekre jó lenne, ha felkészítenének minket...

Olvasd el!

Heti horoszkóp június 24-30.: a Rákok zsúfolt hétre számíthatnak, a Mérlegeknek érdemes okosabban gazdálkodniuk az idejükkel

Június utolsó hete is bővelkedik majd izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 20.

KOS (március 21-április 20)

Abszolút zökkenőmentesen haladnak az ügyeid a hét elején, emiatt kezdesz már-már kissé gyanút fogni, hogy egyfajta vihar előtti csendről van szó és hamarosan olyan hatalmas hurrikán érkezik, ami mindent magával visz. Amennyiben nem tudod elhessegetni ezt az érzést, érdemes felkészülnöd rá még akkor is, ha csupán te vizionálsz ilyen dolgokat, ha ugyanis így megnyugszik a lelkiismereted, nyugodtan élvezheted azt a tevékenységet, amelyet most végzel. Amennyiben hagyod, hogy a félelem és görcsösség eluralkodjon rajtad, soha nem fogsz tudni felszabadultan, lazán viselkedni, akkor meg mi értelme az egésznek?! Élvezd az életet, hisz egy van belőle!

BIKA (április 21-május 20)

Komoly dologba szeretnél belekezdeni, jelen pillanatban azonban elég csekély az eszköztárad ahhoz, hogy véghez vidd az egészet gond nélkül. Mivel számodra becsületbeli ügyről van szó, ezért egy pillanatra sem inog meg a hited és az akaratod, mely hozzásegíthet ahhoz, hogy a számodra fontos célokat elérd. Csak menj előre, felszegett fejjel, a váratlan fordulatokra is felkészülve és akkor nem lehet gond, fuss neki bátran a nagyobb akadályoknak is, hisz ezek által válsz még erősebbé! Erre mondják, hogy a legyőzhetetlen kategória!

IKREK (május 21-június 21)

Pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni, abszolút mértékben tisztában vagy a határaiddal, kitűztél magad elé egy fontos célt, mivel azonban az említett határokon jóval túlmutat a dolog, egyelőre visszatart a félelem attól, hogy nekivágj az útnak. Amennyiben hagyod, hogy ez a félelem eluralkodjon rajtad, akkor soha nem fogsz tudni egyről a kettőre jutni, érdemes tehát mérlegelned, hogy továbbra is egy helyben álldogálva álmodozol vagy magadra erőltetsz némi bátorságot és önbizalommal felfegyverkezve belevágsz a kalandba. Hidd el, nem fogod megbánni, amennyiben a végső célodra gondolsz, nem is marad időd majd a félelmeiddel és frusztrációiddal foglalkozni!

RÁK (június 22-július 22)

A hét első napján kissé szorult helyzetbe kerülsz, a legnagyobb megdöbbenésedre azonban egy olyan személytől érkezik a segítség, aki más napokon nem is áll olyan közel hozzád. Most viszont mintegy életmentésnek tűnik a dolog, hisz nélküle nem biztos, hogy sikerrel tudtad volna megugrani az elég gördülő akadályt. Légy tehát hálás és mondj köszönetet az illetőnek, hisz nem mindenkinek dobnak mentőövet a nyílt tengeren történő kapálózás közben. Érdemes kicsit félretenned az előítéleteidet és a pozitív dolgokat keresni benne, lehet ugyanis, hogy nem is olyan negatív és unszimpatikus a szóban forgó személy, mint amilyennek azelőtt gondoltad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki folyamatosan azzal megy az idegeidre, hogy minden apró-cseprő dolgot hatalmasra fúj fel, kifejezetten szereti ugyanis sajnáltatni magát másokkal. Mivel téged roppant módon idegesít az, ahogy az illető haknizik a problémáival, épp ezért mindenképp igyekezz a lehető legtávolabb maradni tőle, mielőtt kihozza belőled azt a fajta arroganciát, amelyet mások nem-igen szoktak. Ne hagyd, hogy ilyen negatív emberek legyenek körülötted, hisz az rendkívül nagy hatással lehet az alapvető közérzetedre is!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napja kifejezetten kellemes meglepetést tartogat számodra, olyan emberbe botlasz ugyanis bele, aki iránt már az első pillanatban komoly vonzalmat érzel. Szinte megmagyarázhatatlan számodra, hogyan történhetett ez meg, a környezetedben ugyanis híresen racionalista ember vagy, aki a legkevésbé sem él álomszerű világban, most azonban érdemes megragadnod az alkalmat, hisz hosszú távon olyan, mindent elsöprő szerelmet kaphatsz, amelyre nem is mertél volna korábban gondolni. Mielőtt azonban kissé elvakultan ugranál fejest a nagy szerelembe, érdemes kicsit feltérképezned a helyzetet, hisz a nagy ködben ugyanis előfordulhat az, hogy nem látod az illető esetleges hátsó szándékait. A nagy csalódás elkerülése érdekében próbálj nyitott szemmel járni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindenáron szeretnél elérni valamit, amit hosszabb ideje tűztél ki magad elé, ám valahogy a körülmények eddig nem tették lehetővé azt, hogy könnyen végigmenj az odavezető úton. Amennyiben ragaszkodsz ahhoz, hogy nyélbe üsd a dolgot, abban az esetben érdemes végiggondolnod, hogy mi lehet a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás annak érdekében, hogy mihamarabb a sikert ünnepelhesd. Nem szégyen az sem, ha tanácsot kérsz valakitől, aki nálad tapasztaltabbnak számít, senki nem mondta ugyanis, hogy egyedül kell megbirkóznod a feladattal. Ne aggódj, ettől még ugyanúgy a te érdemed lesz az eredmény, senki nem fogja elvenni tőled!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét első napján olyasféle ügyben derülnek ki meglepő részletek, amely alapvetően is igen-igen misztikus számodra, kissé már-már hátborzongató is, ugyanakkor abszolút izgalommal tölt el, hisz sejtésed szerint, okosan taktikázva rengeteg pozitívumot rejthet a dolog. Egyelőre ne verd nagy dobra az egészet, csupán azokkal a személyekkel oszd meg, akikben vakon megbízhatsz, hiszen ha esetleg mégsem úgy alakul a szituáció, ahogy most kinéz, az elég kellemetlenül érinthet, számon is kérhetik ugyanis rajtad. Csak menj tovább az úton, mert a rejtély megfejtésével maradandó élmény várhat rád!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy véletlen botlás következtében ítélkeznek mások feletted a hét első napján, gyakorlatilag esélyt sem adva arra, hogy kimagyarázd magad. Megállás nélkül a fejedre olvassák, hol és mit hibáztál, miközben szerintük neked csendben kellene tűrnöd. Mivel azonban viszonylag gyorsan megelégeled a bűnbak szerepét, épp ezért állj a sarkadra, keress olyan eszközöket, amelyekkel korrigálhatsz vagy egy kicsit kozmetikázhatsz véletlen botlásodon és mutasd meg mindenkinek, hogy kissé igazságtalanul ítéltek el egy javítható hiba miatt. Menni fog, csak hinned kell magadban!

BAK (december 22-január 20)

A hét első napján eléggé felemásra sikeredik az a segítő szándék, amellyel egy bizonyos helyzetben közbeavatkozol, segíteni akarásod ugyanis a visszájára fordul és mégsem úgy sül el, ahogy eredetileg szeretted volna. A nagy bukást elkerülendő, gyorsan és megfelelően kell reagálnod, hatékonyan beavatkozva ahhoz, hogy ne omoljon az egész csőstül a nyakadba, illetve a körülötted élők nyakába. Mivel pontosan tudod, hogyan oldd meg legegyszerűbben a problémát, így nem tart sokáig az sem, hogy elhárítsd a veszélyt. Vesd be minden tudásodat és eddig megszerzett tapasztalatodat, mindeközben felvállalva azt, hogy hibáztál. Ne aggódj, mivel te is halandó ember vagy, abszolút elfogadott a tévedés lehetősége!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét első napján a munkatársaid elég komoly helyzetben kérik ki a véleményedet, abszolút a tudásodra és tapasztalatodra alapozva. Épp ezért racionálisan végiggondolva az egész helyzetet, a következményeket is mérlegelve úgy mondd ki a végszót, hogy az lehetőség szerint mindenkinek jó legyen és ne vegyenek rossz irányt a dolgok. Biztosan lesznek olyanok, akik kételkelkednek majd benned, ezért amennyiben fontosnak tartod, hogy mások mit gondolnak rólad, ne sajnáld az időt arra, hogy a logikád levezetve elmagyarázd az álláspontodat. Megéri néha belemenni a részletekbe is, mert sok esetben abban rejlik maga, a megoldás is!

HALAK (február 20-március 20)

Kisebbfajta botlás lesz az, amely a hét első napjára rányomhatja a bélyegét, de csakis abban az esetben, amennyiben nem tudod a helyén kezelni a problémát. Mindenkivel előfordul, hogy hibázik, ne tulajdoníts azonban ennek nagyobb jelentőséget annál, mint amekkora jelentőségű hézagról szó van. Pontosan tudod, hogyan kell a csorbát kiköszörülni, még csak nincs is mások segítségére szükséged, mihamarabb állj tehát neki tehát a hiba kijavításának! Ne hagyd, hogy az egész hetedre rányomja a bélyegét egyetlen kis botlás, amelynek tulajdonképp nincs is akkora jelentősége, hogy ekkora lufit fújj belőle. Diszkréten oldd meg a helyzetet és lépj tovább!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Kép

7 alkalom, amikor egy világsztárt letartóztattak - FOTÓK

A sztárok szinte minden mozdulatát fotósok és kamerák hada követi. Sőt, ma már a rajongók mobiljai elől sem menekülhetnek.

Kép

Nem játék, ha nyáron bedagad a boka: 6 figyelmeztető jel, amikor orvoshoz kell fordulni

Sajnálatos módon a bokaduzzanat sokak számára ismerős kellemetlenség a nyári hónapokban. Fontos tudni, hogy ennek pár nap alatt el kell tűnnie, és ha a duzzanat nem múlik el, az akár komoly problémára utaló jel is lehet. Az alábbiakban összegyűjtöttük ezeket.

Kép

Illeszd be a diétádba EZT az egy dolgot, és megállítod az öregedési folyamatokat!

Több kutatás is azt igazolta, a kollagén pótlása valóban segít lassítani az öregedést.

Kép

4 csillagjegy, akinek június 25-én véget ér egy 15 éve tartó átok: minden arannyá válik, amihez hozzáérnek

Egy nagyon hosszú és nehéz időszakot zárhatnak végre le a következő csillagjegyek, az életükbe pedig végre megérkezik a boldogság!

Kép

A várandós Hailey Bieber meztelenruhája felszántotta az internetet - FOTÓ

Justin Bieber felesége határozottan nem fél attól, hogy szembemenjen a társadalom elvárásaival a kismamák öltözködését illetően.

Kép

Napi horoszkóp június 24.: az Oroszlánok jóhiszeműségüknek fizethetik meg az árát, a Skorpióknak fontos döntést kell hozniuk

A hét első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!