Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 2.: a Nyilasok igyekeznek valakivel közös nevezőre jutni, a Vízöntők fel merik vállalni a véleményüket

Napi horoszkóp február 2.: a Nyilasok igyekeznek valakivel közös nevezőre jutni, a Vízöntők fel merik vállalni a véleményüket

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

„Sosem maradt pénzem a hónap végére, amíg be nem iktattam a 3 napos szabályt”

Jamie Rappaport a Thought Catalog magazinban számolt be őszintén arról, hogy korábban nem bánt jól a pénzzel, viszont mióta rátalált a 3 napos szabály elvére, teljesen megváltozott minden. Hogy miről is van szó pontosan, az a történetéből kiderül!

Olvasd el!

Sok szülő tanulhatna tőle! Pink zseniális választ adott lányának arra, hogy 11 évesen miért nem lehet telefonja

Pink világos, ám szeretetteljes határokat szab gyermekei számára!

Promóciók

Tavaszi megújulás? A csillagjegyed elárulja, hogyan csináld hatékonyan!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 2.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, abszolút a türelmed végét járod egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amin már hosszú ideje dolgozol, az eredmény azonban nem látszik a távolban sem. Ám mivel te már kezdesz a tűréshatárodon kívül kerülni, épp ezért "minden mindegy" alapon turbósebességre kapcsolsz. Nem biztos azonban, hogy amennyiben eszeveszett rohanásba kezdesz, abban az esetben nem fog hiba csúszni a számításodba. Inkább vedd elő a tartalékaidat és legyen benned kitartás, hiszen elegendő koncentráció nélkül hibát hibára halmozol majd és így akaratodon kívül ugyan, de késlelteted az eredményt is. Türelem rózsát terem!

BIKA (április 21-május 20)

A saját fejlődésed érdekében időnként változtatnod kell bizonyos dolgokon ahhoz, hogy előre tudj lépni. Ne ragaszkodj görcsösen azokhoz az állandósághoz, amely csupán hátráltat vagy épp visszahúz. Merj új dolgokat kipróbálni, új dolgokba belevágni, meglátod, rengeteg új élményt tartogatnak számodra! Csak be kell zárnod azokat az ajtókat, amik már nem hoznak semmi hasznot, egyúttal pedig ki kell nyitnod azokat, amelyek sok-sok új lehetőséget rejtenek magukban. Ne feledd: aki mer, az nyer!

IKREK (május 21-június 21)

Nagyon koncentrálsz a munkádra, teljesen elfoglal, semmi másra nem marad sem időd, sem energiád. Lehet, hogy most sikert sikerre halmozol, korántsem biztos azonban, hogy hosszú távon kifizetődő lesz. Ha kiesel ugyanis a vérkeringésből, lemaradsz és mire feligyelsz, már elveszítettél embereket magad körül és nem fogsz tudni beilleszkedni a társaságba. Nem biztos tehát, hogy érdemes a karriered oltárán feláldozni a barátaidat. Még azelőtt melegítsd fel kihűlt kapcsolataidat, mielőtt túl késő lesz!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második felében valahogy azt érzed, hogy semmi nem úgy sikerül, mint ahogy azt eltervezted, egyszerűen nem tudsz zöld ágra vergődni semmivel kapcsolatban, ennek okán érthető módon elég frusztrált vagy. A bosszankodás helyett azonban felfoghatod ezt úgy is, hogy ami nem megy, azt nem biztos, hogy mindenáron erőltetned kellene. Ne akarj olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek sikerélményt biztosan nem tartogatnak számodra és gyakorlatilag több velük a munka, mint amennyi időt szánnál szíved szerint rájuk. Ne áldozz be más lehetőségeket olyan tevékenységek oltárán, amelyekkel önhibádon kívül szinte biztosan csak kudarcot fogsz vallani. A siker kulcsát keresd!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az utóbbi időben egyre gyakrabban merül fel benned a változtatás gondolata, mely mostanra kezd egyre erősebbé válni. Mielőtt azonban meggondolatlan döntést hoznál, gondolkodj racionálisan és menj bele elméleti részletekbe, ezután csakis akkor cselekedj, ha mindent a legaprólékosabban megvizsgáltál. Ne hamarkodd el, hiszen a döntésed mások életére is befolyással lehet. Ha hirtelen felindulásból teszel meg valamit, később nagyon megbánhatod, ám akkor már elképzelhetően késő lesz visszacsinálni mindent! Csak okosan és tudatosan dönts!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második felében konfliktus helyzetbe kerülsz egy olyan dolog miatt, amellyel tulajdonképp arcátlanul megvádol valaki, semmi közöd az egészhez. Szerencsére észben és rafinériában jóval előrébb állsz annál, aki megvádolf, így teljes nyugalommal közölheted az illetővel, sokkal intelligensebb vagy annál, mint hogy felhúzd a kesztyűt és ringbe szállj egy felesleges cicaharcért, sokkal inkább teljes nyugalommal tölt el az, hogy tiszta a lelkiismereted. Épp ezért teljes póker arccal közöld az illetővel, hogy abszolút felesleges azon dolgoznia, hogy bajba sodorjon, te ugyanis rengeteget tettél már annak érdekében, hogy ne légy rászorulva az ömosdatásra. Aggódjon az, akinek valóban van vaj a füle mögött!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét második felében új lehetőség sejlik fel számodra, valamennyire azonban mégis tartasz tőle, hiszen ha belevágsz, akkor esetleg a későbbiekben megbánod és késő lesz visszacsinálni az egészet. Ne gondolj tehát ennyire görcsösen a negatívumokra, keresd a dolgok pozitív oldalát, nézd meg, mifajta élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodhatsz azáltal, ha bátran fejest ugrasz a mély vízbe. Nem biztos, hogy megbánod, sőt, mi több még jól is járhatsz a végén!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasmivel kapcsolatban futsz folyamatosan a széllel szemben, aminek tulajdonképp semmi értelme, nem látszik ugyanis, hogy sem pillanatnyilag, sem pedig hosszú távon eredményt hozna. Ennek ellenére roppant kitartó vagy, hiszen mások már régen lemondtak róla, te azonban még mindig keményen dolgozol a sikerért. Kitartásodnak meglepő eredménye lesz, váratlan fordulat lendíti ugyanis előre az ügyet, amely végül jó eredménnyel zárul. Az elért sikert csakis kitartásodnak és magabiztosságodnak köszönheted, ezzel pedig a környezeted is elismerését is sikerült kivívnod!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második felében valaki roppant módon megnehezíti a helyzetedet, próbálsz ugyanis az illetővel valamiképp közös nevezőre jutni egy bizonyos munkafolyamatot illetően, ő azonban nem igazán hagyja magát befolyásolni. Azt érzed, ha nem tudtok beszélni és egy olyan pontot találni, ami mindkettőtöknek tetszik, akkor szinte biztosan nem fogtok tudni érdemben előre haladni. Épp ezért engedj egy kicsit a saját elveidből, de mindenképp maradj az ésszerűség határain belül. Próbáld logikus érvekkel megértetni vele, hogy akármennyire ellenkezik, ez most mindkettőtök érdekét szolgálja.

BAK (december 22-január 20)

Igen-igen zsúfolt napjaid vannak, minden perced gyakorlatilag precízen be van osztva, épp ezért nem is igazán férnek bele az életedbe plusz programok. A hét második felében azonban olyan helyzet adódik, amikor egyszerűen nincsen más választásod, mint felszabadítani egy kis időt és szánnod kell valakire néhány órát az életedből. A találkozás abszolút hasznodra válik majd, hisz az illető nagyon hasznos tanácsokkal lát el, amiket jól tudsz majd a jövőben alkalmazni. Időnként az embernek szüksége van ilyen jellegű beszélgetésekre is, arra hogy kiszálljon egy kicsit a mókuskerékből és ne csak a monotonitásban éljen. Igyekezz több ilyesfajta programot csinálni, ez ugyanis csak jó neked!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nem vagy egy, a kákán is csomót kereső személy, nem is szívesen kereveredsz senkivel konfliktushelyzetbe, inkább csendesen meghúzódsz a sarokban és figyeled az eseményeket. A hét második felében azonban mégis úgy alakul egy bizonyos szituáció, hogy őszintén ki kell mondanod azt, ami benned van, nem rejtve véka alá a véleményed. Miért is kellene tulajdonképpen eltitkolnod? Igenis kimondhatod, hisz neked is lehet álláspontod, amit nem kell elhallgatnod csak azért, mert ehhez senki nincs hozzászokva. Igen, lehet, hogy nem feltétlenül egyezik majd másokéval, mégis egész nyugodtan vállald fel önmagad, még akkor is, ha ez lesz, akinek nem tetszik!

HALAK (február 20-március 20)

Nagyon igyekszel a maximumot kihozni magadból a hét második felében, abszolút a tökéletes eredményre törekszel. Ne engedd azonban, hogy maximalizmusod a saját életed rovására menjen, néha bizony engedni kell a huszonegyből és hagyni, hogy a Sors alakítson bizonyos helyzeteket. Bármennyire is igyekszel ugyanis, nem fogod tudni befolyásolni a történéseket. Tegyél meg minden tőled telhetőt és nyugtasd meg a lelkiismeretedet, hogy mindent megtettél a siker érdekében, mégse akarj mindent egyszerre, hiszen mindig jobb a fokozatosság elvét betartani!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Tavaszi megújulás? A csillagjegyed elárulja, hogyan csináld hatékonyan!

Promóciók

Ritkán járnak a magyar nők egészségügyi szűrővizsgálatokra

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Kép

Napi horoszkóp március 26.: a Rákoknak komoly döntést kell meghozniuk, a Szüzek segítőkészen állnak rendelkezésre

A csillagok a hét utolsó napjára is ígérnek némi izgalmat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Tuti vételek! 10 tavaszi dzseki 15 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Régóta egy új dzsekin gondolkozol már? Segítünk most megtalálni a legtutibb darabot!

Kép

Heti horoszkóp március 27-április 2.: a Mérlegek érdekes tapasztalatokat szerezhetnek

A csillagok március utolsó hetére is izgalmakat ígérnek, heti horoszkópodból megtudhatod, mire számíthatsz!

Kép

10 nagyon vicces vagy épp meghökkentő titkot leleplező pletyka kisvárosokból

A különböző fórumok tagjai mindig szolgálnak vicces és meghökkentő sztorikkal. Ezekből válogattunk most.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!