Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 19.: a Rákok képesek megvédeni a saját érdekeiket, a Mérlegek nagyobb volumenű kiadás előtt állnak

Napi horoszkóp február 19.: a Rákok képesek megvédeni a saját érdekeiket, a Mérlegek nagyobb volumenű kiadás előtt állnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmakat ígérnek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 19.

KOS (március 21-április 20)

Viszonylag hosszú ideje készülsz arra, hogy egy számodra fontos dologért megküzdj, a siker érdekében tehát mindenre képes lennél, épp ezért folyton azon gondolkodsz, hogyan tudsz a tervrajzon rajta szépíteni, változtatni, csinosítani. Ugyan az még nem kristályosodott ki benned, hogy mikor lesz alkalmad nyélbe ütni a dolgot, mégis fontos szem előtt tartanod azt is, hogy örökké nem élhetsz abban az illúzióban, hogy a siker csak rád vár, neked tulajdonképp csupán ki kell nyújtanod a karod érte. Igenis fizikai tettekre lesz szükség ahhoz, hogy végül ünnepelhess! Lásd be, a karosszékben ülve, mindig matekozva nem lehet a csúcsra érni!

BIKA (április 21-május 20)

Hétvége lévén elég nehezen tudsz koncentrálni a kiemelten fontos ügyeidre olyan mértékben, ahogy azt a helyzet megkívánja, érthető módon szíved szerint mással foglalkoznál, kezd fogyni a türelmed, teljesen úgy érzed, annak ellenére, hogy mindent megtettél a siker érdekében, mégis egy helyben toporogsz. Mielőtt azonban feladnád a küzdelmet, érdemes egy pillanatra megállnod és visszatekintened, hogy mi mindent tettél már meg, milyen távolság van mögötted és mekkora eredmény vár, ha kitartasz. Ha mindezt végiggondolod, rá fogsz jönni, hogy ugyan most nem roham léptekkel haladsz a kitűzött célod felé, mégis ott van előtted és apró, ám annál hasznosabb lépések fognak majd elvezetni oda, ahol végül majd elégedetten hátradőlve gyönyörködhetsz a létrehozott művedben. Fel ne add!

IKREK (május 21-június 21)

Ezer szállal kötődsz valakihez, akinek mindenáron bizonyítani próbálod, hogy milyen fontos számodra és ezért gyakorlatilag bármeddig képes vagy elmenni. Nem biztos azonban, hogy okosan teszed, ha összetöröd magad az illetőért, hisz ha az érzés kölcsönös, nem kell heroikus küzdelmet folytatnod, ha pedig üres kapura lövöd a labdát, attól egy idő után nem leszel túl motivált. Ülj le, beszélj őszintén és egyértelműen. Ne fuss felesleges köröket!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki úgy próbál számon kérni rajtad bizonyos dolgokat, hogy kilométerekkel áll távol tőled, mégis felhatalmazva érzi magát arra, hogy könyékig túrjon bele az életedbe. Ne hagyd magad, hisz neked csupán egyetlen dologra kell koncentrálnod: csak saját magadnak tartozol elszámolnivalóval! Senki nem kérhet rajtad számon semmit, amennyiben úgy cselekszel, hogy nem ártasz közben senkinek. Ha bárki rád fog valami olyasmit, amihez nincsen közöd, állj ki magadért és védd a saját érdekeid. Nem kell beleegyezned semmibe, amibe akaratodon kívül megpróbálnak belekeverni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az utolsó másodpercben fut be a segítség, amikor már azt sem tudtad, mitévő legyél, kétségbeesésedben gyakorlatilag bármire hajlandó lettél volna. Az illető azonban kis túlzással az életedet mentheti meg, hisz kissé sok minden szakadt a nyakadba, amely alatt majdhogynem összeroskadtál, de egyedül semmiképp nem tudtad megoldani a helyzetet. Szerencsére mostmár nem vagy egyedül, hisz van melletted valaki, aki csak arra vár, hogy a segítségedre legyen, hogy mentőövet dobjon, emiatt pedig rendkívül hálás leszel neki. Nem mindenki mondhatja el ugyanis magáról, hogy amikor szorul a hurok, akkor jön egy olyan személy, aki megragadja a kezét és megmenti a hatalmas eséstől. Ne feledd, Te is jössz neki eggyel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mostanában a kelletténél kissé szentimentálisabb vagy, szíved szerint átölelnéd a Világot és mindenhol a békét hirdetnéd, ennek okán merül fel benned a gondolat, hogy valakivel elsimítsd a konfliktust, akivel korábban durván összevesztél. Mivel azonban nem mindenki van épp a te lelkiállapotodban, épp ezért úgy fuss neki a dolognak, hogy mérlegeled, bizony kétesélyes a dolog. Nem biztos ugyanis, hogy az illető örömében a nyakadba fog ugrani, illetve hogy úgy fog elsülni a beszélgetés, ahogyan azt te eltervezted. Mivel azonban nincs veszítenivalód, épp ezért érdemes egy próbát tenned. Még ha nem is melegszik újra a közöttetek lévő viszony, talán a kérdéseidre választ kapva le tudod zárni a kapcsolatotokat és tovább tudsz lépni.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan kiadás előtt állsz, ami elég nagy volumenű, épp ezért most abszolút nem ajánlott felelőtlenül szórnod, hisz ebben az esetben nagyon könnyen eladósodhatsz. Szerencsére nem a Világ közeleg, csupán csak egy ideig határt kell szabnod magadnak és azokra a kiadásokra szorítkozni, amelyek feltétlenül szükségesek. Nem tudhatod ugyanis, hogy mikor kell ezt a bizonyos összeget kiadnod és amennyiben nem marad tartalékod, abban az esetben bizony nehéz helyzetbe kerülhetsz! Csak ésszel költekezz tehát!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Céltudatosságod szélesebb körben is abszolút a különös ismertetőjeled, a “lehetetlen” fogalma gyakorlatilag hiányzik a szótáradból. Vannak azonban mégis olyan pillanatok, amikor te is elbizonytalanodsz, hisz nem tudhatod a nap huszonnégy órájában, hogy adott lépéded milyen hatással lehet rád, avagy a környezetedre. Mindezt azonban mindig igyekszel titkolni mások előtt, nehogy bárki is gyengének lásson. A hosszú távú boldogság és nyugalom érdekében azonban próbáld meg belátni, hogy bármilyen erős is vagy, még neked is megengedett a tévedés lehetősége, nem kell minden körülmények között legyőzhetetlennek mutatnod magad csak azért, hogy ne okozz csalódást másoknak. Igyekezz önmagad lenni, minden helyzetben, bármilyen nehézség ellenére! Hidd el, ez egy fontos hozzávaló a boldogság receptjéhez!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy hozza az Élet, hogy egy bizonyos szituációban akaratlanul kerülsz kellemetlen helyzetbe, ami rendkívülien frusztrál, hisz nem tehetsz az egészről. Megpróbálhatod ugyan kimagyarázni magad, ám ebben az esetben nem biztos, hogy sokat segít a dolgon. Magyarázkodás helyett azonban igyekezz bebizonyítani, hogy nem rajtad múlt a helyzet negatív kimenetele, ha másért nem is, de azért megéri, hogy legalább neked nyugodtabb legyen a lelkiismereted. Jobb lesz, ha a tetteid beszélnek helyetted!

BAK (december 22-január 20)

Mivel a folyamatban lévő ügyeid haladnak a maguk medrében, épp ezért úgy döntesz, hogy a mai napot csak azzal töltöd, hogy mind lelkileg, mind pedig testileg feltöltődj és összeszedd magad egy esetleges következő kihívásra. Igyekezz tehát olyan elfoglaltságokat keresni, amelyek kikapcsolnak és testileg-lelkileg jó hatással vannak rád. Amennyiben nincs kedved egyedül menni, abban az esetben hívj el egy barátot, beszélgessetek, érezzétek jól magatokat! Jobb nem is lehetne ez a hétvége!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Gyakorlatilag folyamatosan a széllel szemben futsz, amelynek következtében borzasztóan lelassulnak azok a számodra fontos ügyek, amelyek meghatározhatják mások jövőjét is. Próbálj tehát irányt változtatni, hisz ha így folytatod, még azelőtt merülsz le teljesen, mielőtt esélyed lenne befejezni, amit elkezdtél. Ha azt látod, hogy felesleges csatákat kell vívnod, egyszerűen kíméld meg magad tőlük és ne fáradj, mert még más helyzetben lesz szükség az energiáidra.

HALAK (február 20-március 20)

Komoly kihívással kell a hétvége első napján szembenézned, akaratodon kívül ugyanis olyan szituációba kerülsz, amely igen nehéz akadályokkal lesz tele, neked mégis meg kell tudnod küzdeni vele. Ha azonban nem esel kétségbe, illetve az eszed és a szíved is a helyén van, pontosan tudni fogod, hogyan kell megoldanod a helyzetet, hol van elrejtve a megoldókulcs ahhoz, hogy a végén mindenki elismerését kivívhasd és te, magad is elégedett lehess a teljesítményeddel. Ne futamodj meg rögtön az első nehézségnél, inkább magabiztosan állj a sarkadra és keményen küzdj meg a sikereidért! Hidd el, annál édesebb lesz az álmod, ha nem gyötör a lelkiismeret amiatt, hogy meg sem próbáltad!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!