Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 18.: a Bikákra felelősségteljes feladat vár, a Rákok váratlan lehetőséget kapnak

Napi horoszkóp február 18.: a Bikákra felelősségteljes feladat vár, a Rákok váratlan lehetőséget kapnak
A nap cikke

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Olvasd el!

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is érdemes elolvasnod a csillagok üzeneteit, mert izgalmas részleteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 18.

KOS (március 21-április 20)

Valaki a közvetlen környezetedben arra vár, hogy szabad jelzést adj neki, Te azonban jó ideje csupán csak flörtölsz vele. Ne feledd, könnyen előfordulhat, hogy minél inkább húzod a türelmét, annál kevésbé lesz kedve hozzád. Ha nem küldesz felé jeleket, hogy érdemes kitartania, előbb-utóbb azt fogod észre venni, hogy eltűnt, mint a kámfor. Amennyiben neked is komolyak a szándékaid a jövőt illetően, hozd tudtára, mit szeretnél.

BIKA (április 21-május 20)

A hét első napja a rohanásé, utolsó előtti pillanatban bíznak ugyanis rád egy elég nagy felelősséggel bíró feladatot, amelyet még a mai napon meg kell tudnod oldani. Emiatt az első pillanatban rendkívüli módon felbosszantod magad, a másodikban kezdesz kétségben esni, hogy hogyan fogsz tudni mégis ilyen rövid idő alatt felmutatható eredményt produkálni úgy, hogy az mindenki számára elfogadható is legyen. Ha azonban mindezeket némi önkontrollal sikerül félretenned, beláthatod, hogy egyáltalán nem véletlenül kaptál ekkora falatot, pontosan tudják ugyanis, hogy te vagy az arra legalkalmasabb személy, aki anélkül tudja megrágni, hogy a torkán akadna. Igyekezz ebből a szemszögből vizsgálva a helyzetet, mielőbb nekiveselkedni a dolognak!

IKREK (május 21-június 21)

A mai nap roppant fárasztóra sikeredik, nem számítottál rá, hogy váratlan fordulatoknak köszönhetően az összes kreativitásod bevetve neked kell megoldani kulcskérdéseket. Ez roppant sok energiádba kerül, nap végére úgy érzed, mintha 90 fokon kimostak volna, épp ezért az estét szenteld kizárólag a pihenésnek. Ne csinálj plusz programot, csak olyan dolgokkal foglalkozz, amik kikapcsolnak és feltöltik az akkumulátorod!

RÁK (június 22-július 22)

Noha mindent tökéletesen beprogramoztál a mai napra, az egész táblázatot felborítva váratlan lehetőséget kínál egy megbízható ismerősöd. Bár pontosan tudod, hogy szinte mindent át kell szervezned, mégis érdemes végiggondolnod, mennyi hasznot húzhatsz ebből a vissza nem térő lehetőségből, s érdemes-e azt megragadnod. Mérlegelj és amennyiben nyerhetsz rajta, élj az alkalommal. Ha úgy találod azonban, hogy nincs értelme, abban az esetben nyugodtan engedd el a dolgot és koncentrálj más feladataidra. Csak akkor kockáztass, ha látod a perspektívát!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Régóta új kihíváson töröd a fejed, eddig azonban nem nagyon akadt senki a környzetedben, aki objektív véleményt tudott volna mondani vagy használható tanáccsal szolgálni. Mivel azonban tartasz tőle, hogy amennyiben egyedül vágsz bele, túl nagy kockázatot kellene vállalnod, és nagy a bukás lehetősége is, érdemes addig keresgélned, amíg olyan személyt nem találsz, akiben teljes mértékig megbízhatsz, illetve akinek nyugodtan fordíthatsz hátat, nem kell attól tartanod, hogy rád támad. Csak akkor indulj neki a nagy kalandnak, ha megtaláltad hozzá az emberedet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem nagyon találod a helyed abban a szituációban, amibe éppen mész befelé. Bár minden erőfeszítéseddel arra koncentrálsz, hogy élvezd és magabiztos legyél, egyszerűen nem megy. Amennyiben valóban mindent bevetettél és ennek ellenére teherként nehezedik rád, most mondj nemet és add vissza a lehetőséget, mielőtt mélyebbre merülsz bele és sokkal nehezebb lesz kihátrálni. Így megnyugodhatsz, nem lesz lelkiismeret-furdalásod és nem kell hajlott háttal bujkálnod, hanem nyugodtan kihúzhatod magad és indulhatsz más irányba.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Általában igyekszel te megoldani a saját problémáid, elég edzettnek gondolod ugyanis magad ahhoz, hogy megküzdj akár a Trójai falóval is. Ezúttal azonban mégis a Te képességeiden kissé túlmutató helyzettel kell megbirkóznod, amelyben nem biztos, hogy a legokosabb taktikát folytatod, ha a büszkeséged okán nem kérsz segítséget. Ne akard minden áron egyedül megoldani a problémát, vedd észre, ha nem tudsz mit kezdeni vele és még azelőtt igyekezz segítséget kérni, mielőtt összecsapnának a fejed felett a hullámok. Egyszer neked is félre kell tenned a büszkeséged, hisz nem létezik az az ember, aki képes egyedül megoldani minden szituációt úgy, hogy sértetlenül meg tud ugrani minden akadályt!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bár még csak a hét első napja van, szinte egyáltalán nem tudsz megfelelően koncentrálni arra, amit csinálsz, a figyelmed össze-vissza csapong, azt sem tudod, valójában mit csinálsz, csak csinálod, hogy úgy tűnjön, mégsem ülsz tétlenül, arra várva, hogy megszólaljon a munka végét jelző gong. Mielőtt azonban feltűnik másnak is, hogy ellógod a kötelezően elvégzendő feladatokat, érdemes azért mégis valamit csinálnod, ami aztán fogyasztható eredményt mutat, így elkerülheted a felelősségrevonást is. Hidd el, ha kicsit elvonatkoztatsz a látványos szenvedéstől, sokkal hatékonyabban tudsz majd működni és sokkal tisztább lelkiismerettel adhatod majd át magad nap végén a pihenésnek!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagyon-nagyon reménykedsz valamiben, hatalmas várakozással tekintesz rá, ám legnagyobb csalódásodra azzal kell szembesülnöd, hogy nem is tartogat számodra olyasfajta lehetőségeket, mint amennyit vártál volna ettől a helyzettől. Amennyiben úgy gondolod, ideje felhúzni a vasmacskát és tovább állni, ne vesztegesd az időd és keress új utakat, hisz így azok a lehetőségek is elúsznak, amelyekkel sikeres lehetsz. Épp ezért ideje eldöntened, mit is szeretnél valójában: erős alapra erős szerkezetet felhúzni, vagy csupán illúziókból légvárat építeni.

BAK (december 22-január 20)

Hatalmas lendülettel mész előre, megállíthatatlanul töröd az utat, nagyon küzdesz valamiért, egyetlen opciót látva magad előtt, mégpedig azt, hogy ez a bizonyos dolog a tiéd lehet. Ez azonban egyáltalán nem automatikus, rengeteget kell érte dolgoznod, ám a mostani taktika lehet, hogy nem épp a legjobb. Igyekezz olyasfajta taktikát választani, amellyel nem tarolsz le mindent özönvíz szerűen magad körül, mégis reális esélyed van arra, hogy megkaparinthasd. Nem küzdesz a lehetetlennel, de a mostaninál jóval megfontoltabb lépésekre van szükséged a sikerhez!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Rengeteg befejezetlen feladattal küzdesz, amelyekről fogalmad sincs, hogyan fogod tudni megoldani őket, a határidő lejárta előtt. Szerencsére azonban nem előírás az, hogy egyedül kell az úton végigmenned, keress tehát egy olyan társat, akiben maximálisan megbízol és pontosan tudod, hogy nem fogja kihasználni a helyzetet és visszaélni a bizalmaddal. Együtt, csapatban oldjátok meg az összes feladatot, hogy később, a siker elérésével kicsikarhassatok a környezetetekben némi elismerést. Ha sikerül mindent befejezni, csapjatok egy görbe estét, hisz megérdemlitek, hogy kieresszétek a fáradt gőzt!

HALAK (február 20-március 20)

Valami, amitől nagyobb eredményt vártál, egyáltalán nem úgy alakul, ahogy szeretted volna, emiatt eléggé csalódott vagy. Ha azonban végigzongorázod az eseményeket, rá fogsz jönni, hogy Te minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében, nem rajtad múlt a végkimenetel. Az önvád helyett el kell fogadnod, hogy hiába küzdesz heroikusan, vannak bizonyos dolgok, amelyeket úgysem tudsz befolyásolni, épp ezért a jövőben érdemes így tekintened minden olyan helyzetre, amely nagyban megkönnyíti majd a lelkiismereted is. Ne pakolj magadra felesleges terheket, ha nem muszáj!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Kép

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Kép

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Kép

A rák 4 korai jele, amit sokan nem ismernek: az ujjak és a tenyér változása is figyelmeztető tünet

Összegyűjtöttük a rák korai jeleit, amelyekre sokkal jobban oda kéne figyelnünk, mint eddig.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!