Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 13.: az Ikrek rendkívül optimisták egy bizonyos ügy kimenetelével kapcsolatban, az Oroszlánok meglepő rejtélyre deríthetnek fényt

Napi horoszkóp február 13.: az Ikrek rendkívül optimisták egy bizonyos ügy kimenetelével kapcsolatban, az Oroszlánok meglepő rejtélyre deríthetnek fényt
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 26.: a Rákoknak érdemes a sarkukra állniuk, a Mérlegeknek több kitartásra van szükségük

A csillagok a hét első napjára is üzentek érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ilyen lesz a szerelmi életed a héten a Tarot kártya jóslata alapján

Február közepén már megünnepeltük a Valentin-napot, de mit tartogat számodra ez a hét szerelem terén? Máris kiderül.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 13.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, szükséged van egy kis andrenalin emelkedésre ahhoz, hogy felpörgesd a napjaidat, ennek nyomán egészen hajmeresztő ötletek is eszedbe jutnak. Bármennyire is szeretnél azonban maradandó élményeket szerezni, arra mindenképp érdemes ügyelned, hogy ne sodord semmiféle veszélyhelyzetbe magad. A testi épséged ugyanis mindennél fontosabb, épp ezért tehát kétszer gondold végig, mielőtt egyszer valamibe belevágsz. Csak és kizárólag akkor kezdj neki, ha meggyőződtél róla, hogy kellőképp biztonságos. Tanulj, tapasztalj és ésszerűen járd a saját utadat!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második napján nem igazán tudod, mire számíts egy bizonyos helyzetben, hisz nem nagyon jártál még a számodra kijelölt ösvényen. Nem is kell egyedül végigmenned rajta, keress nyugodtan valakit, akiben kellőképp megbízol és tapasztaltnak tartod, tőle kérj tehát segítséget. Amennyiben megfelelő módon haladtok, abban az esetben nem lesz belőle semmi baj, hisz nem az a fontos, hogy minél hamarabb a végére érjetek, hanem az, hogy minőségileg milyen eredményt adtok ki a kezetekből. Menni fog, ne izgulj, csak bízz magadban és a társad képességeiben!

IKREK (május 21-június 21)

Másokkal ellentétben rendkívül lelkes vagy valamivel kapcsolatban, amelynek sikerében a többiek nem annyira hisznek, emiatt elég szkeptikusan állnak hozzá. Te azonban megtaláltad a pozitív oldalát a dolognak, még mindig abban reménykedsz és azon dolgozol, hogy hátha valamilyen eredményt mégiscsak sikerül kicsikarni belőle. Lelkesedésed ragályos, egyre többen csatlakoznak hozzád, ami azért nagyon jó, mert együtt még erősebbek lesztek és sikerülhet véghez vinni azt, amiben oly sokan nem hisznek jelen pillanatban. Hajrá, legyetek együtt úttörők!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki éles kritikát fogalmaz meg veled szemben a hét második napján, amellyel az első döbbenet miatt nem is igen tudsz mit kezdeni azon kívül, hogy rendkívülien fel vagy háborodva. Fogalmad sincs ugyanis, hogy mégis honnan vett az illető ennyi bátorságot, hogy ilyenformán bíráljon, a kompetenciahatárain ugyanis eléggé kívül esik az, hogy bármilyen módon megnyilvánuljon, ám amennyiben megpróbálsz kívülről tekinteni a szituációra, akkor talán megláthatod, hogy pontosan mi az illető mondanivalójának a lényege,. Ne orrolj meg emiatt, inkább légy hálás, hogy nem egy olyan, számodra referencia személy látta meg a hibáidat, akinél ez nem tartozik az apró botlások közé!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy pikáns rejtélyekkel teli ügyben derülnek ki meglepő részletek a mai nap folyamán, olyasfajta dolgokrol szerzel tudomást, melyekről korábban fogalmad sem volt, ám abszolút izgalommal töltenek el, hisz sejtésed szerint sok pozitívumot rejthetnek az általad felfedezett mellékutak. Egyelőre ne verd nagy dobra az ügyet, csak azokkal a személyekkel oszd meg, akikben vakon megbízhatsz, mert ha esetleg mégsem úgy alakul a szituáció, ahogy most kinéz, az elég kellemetlenül érinthet, ha számon kérik rajtad. Csak menj tovább az úton, hisz a sűrű bozótosból kikerülve, pozitív élményeket szerezhetsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rendkívül kényelmetlenül érzed magad abban a szituációban, amelybe akaratodon kívül kerültél, hisz olyan szerepet testál rád valaki a nap folyamán, amit a legkevésbé sem érzel magadénak. Amennyiben van lehetőséged kilépni a helyzetből, abban az esetben egyetlen pillanatig sem érdemes hezitálnod, egyszerűen szabadulj meg tőle, mert egyrészt rendkívülien frusztrál a dolog, másrészt azért, mert valaki ráderőltet egy álarcot, még nem kell önmagadat meghazudtolva viselned azt. Nagy megkönnyebbüléssel fog majd eltölteni a tudat, hogy ismét önmagad lehetsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem hagy nyugodni egy bizonyos ügy, mely tele van izgalmas rejtélyekkel, te pedig úgy érzed, hogy egyszerűen nem maradhat megfejtetlen egyik részlet sem. A bizonytalanságnál kétségtelenül jobb lesz, ha megtudod, mit rejt egy-egy rejtély, ám arra fel kell készülnöd, hogy egyáltalán nem biztos az, amit sejtesz, ötven-ötven százalékban elsülhet rosszul is a nagy kutatás. Minél inkább felkészülsz a rosszra, annál kevésbé csalódhatsz akkorát, arra figyelj, hogy csak addig kutass, amíg a saját határvonalaid tartanak, azt ne lépd át még az igazság érdekében se!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bizonytalan vagy egy olyan feladattal kapcsolatban, amelyben elég nagy a nyomás rajtad a megoldás tekintetében, ezért igyekszel minél több embertől tanácsot kérni abban reménykedve, valaki majd útba igazít. Mivel azonban Murphy törvénye szerint ahány ember, annyiféle vélemény, így rá kell jönnöd, csak is te döntheted el, miképp cselekedj. Ez is azt bizonyítja, hogy kívülálló személyek, szubjektív véleményt alkotva nem fogják tudni helyetted megmondani, mit csinálj. Ez a te dolgod, igyekezz tehát magad vállalni a felelősséget!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy ideje azon morfondírozol, vajon a korábban eltervezett útvonal a legjobb-e számodra ahhoz, hogy elérd a korábban kitűzött célodat. Akárhogy is gondolkodsz, abszolút nem vagy biztos abban, hogy hosszútávon jó lesz-e, ha nem keresel más irányt magadnak, épp ezért amennyiben a hetedik érzéked azt súgja, hogy változtatnod kellene, abban az esetben ne késlekedj. Gondold végig, miképp tudnál egy olyan kanyart bevenni, amely rövidebb és egyszerűbb, nem az a célod ugyanis, hogy kacskaringók között, a végtelenségig céltalanul bóklássz. Amenyiben ugyanis maradsz a jelenlegi formában, abban az esetben jó eséllyel egy végeláthatatlan utat kell majd bejárnod!

BAK (december 22-január 20)

A hét második napján nagyobb jelentőséget tulajdonítasz egy bizonyos ügynek, ami nem biztos, hogy akkor problémát okoz majd, mint amennyire jelen pillanatban félsz tőle. Mivel rendelkezel elegendő tapasztalattal, nem kell emiatt görcsölnöd és ennyire drámaian felfognod a helyzetet, egyszerűen csak arra koncentrálj, hogy a legjobb tudásod szerint oldd meg a hézagot. Higgy magadban és abban, hogy menni fog minden, mint a karikacsapás. Ha megpróbálod kicsit lazábban felfogni a helyzetet, lehet, hogy egyszerűbben fogsz tudni túllendülni rajta!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Elég nagy felelősséggel járó döntési lehetőséget kapsz a kezedbe a hét második napján, melyről az első pillanatban nem is tudod eldönteni, hogy jót tesz-e neked vagy inkább jobb lett volna a sorban észrevétlenül menetelni. Mivel azonban mégis valamiért rád bízták, épp ezért érdemes büszkén viselned a kitűzőt és az eddigi élettapasztalatod alapján, a mellkasodat kidüllesztve, apait-anyait beleadva hozzásegíteni a helyzetet a megoldáshoz. Ne helyezz magadra nagy nyomást, ne görcsölj rá a dologra, csak úgy cselekedj, ahogy a józan eszed diktálja!

HALAK (február 20-március 20)

Régóta dolgozol egy számodra kiemelten fontos ügyön, mellyel kapcsolatban eddig azt érezted, hogy gyakorlatilag monoton, jól betanult mozdulatokkal mész előre, mindenféle eredmény nélkül. A hét második napján azonban ideális helyzet adódik ahhoz, hogy egy kicsit nagyobb sebességre kapcsolva, a benned rejlő tartalékokat felhasználva végre pontot tehess mindennek a végére úgy, ahogy az elején is eltervezted és ahogy szeretted volna. Épp ezért most koncentrálj és igyekezz a külvilágot kizárva oly módon befejezni, hogy a célban állva elégedett lehess az elért eredménnyel. Már csak egy utolsó, nagy levegőt kell venned, hisz méterek választanak el attól, hogy teljesíthesd a küldetést!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Kép

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Kép

Ez volt a közös abban a 3 férfiben, akivel őrülten jó volt a szex

Sokan nem is sejtik, ezek mennyire fontosak az együttlét során!

Kép

Összeköltöztök? 4 tanács közös otthon dekorálásához pároknak

Íme néhány megfontolandó és hasznos dekorációs tipp együtt élő pároknak.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!