Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Napi horoszkóp február 12.: az Ikreket átjárja az elégedettség érzése, a Vízöntőknek érdemes rendet tenniük a fejükben

Napi horoszkóp február 12.: az Ikreket átjárja az elégedettség érzése, a Vízöntőknek érdemes rendet tenniük a fejükben
A nap cikke

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz a mai telihold: igazi csoda történik velük!

Az égi jelenség látványa mindig szép, de néha álmatlanságot hoz magával. Most azonban valóságos csodákat élhetnek meg a hatására néhányan.

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Divat

A tökéletes nyári kinézet titka: összeszedtük a szezon legjobb felsőit, amikkel nem lehet mellélőni

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Életmód

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek a hétvégén sok pénz hullik az ölébe: egy mesében fogják érezni magukat!

A pénz nem boldogít, de az biztos, hogy sok mindenben van segítségünkre.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 24.: a Rákoknak érdemes tisztázniuk magukban egy kellemetlen érzést, a Mérlegek komoly problémát küszöbölhetnek ki

A hét utolsó munkanapjára is tartogatnak a csillagok bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Indulhat a 30 napos diéta? 6 kiló mínusz 1 hónap alatt!

Nem vagy elégedett azzal, amit a tükörben látsz, ezért szeretnél búcsút inteni a felesleges kilóidnak? Ha betartod a most következő szabályokat, 1 hónap alatt 6 kilót is ledobhatsz magadról.

Olvasd el!

6 híres nő, aki csak hosszú évek után vallotta be, hogy a nőket (is) szereti

A sztárok szinte minden nap képesek meglepetést okozni, hol egy gólyahírrel, hol egy válással vagy éppen egy felmelegített kapcsolattal.

Olvasd el!

Ha a pasid ezt a 6 dolgot kéri tőled, azonnal szakíts vele!

Minden párkapcsolatban fontos a kompromisszum, azonban van egy határ... Nem szabad mindent hagyni, mi pedig összeszedtük azokat a dolgokat, amik után érdemesebb inkább szakítani!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, amelyek egyenesen a csillagoktól érkeztek, érdemes tehát megnézned a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 12.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú várakozás után a hét utolsó napján végre elérkezettnek látod a pillanatot, amikor előállhatsz a környezetednek az általad megálmodott nagy tervvel. A legnagyobb megdöbbenésedre azonban nem mindenki fogadja majd kitörő lelkesedéssel, mi több, többen a tudtodra is adják, hogy nem hisznek a sikerben. Igyekezz palástolni a felháborodásodat, nem kell vitába szállnod, amennyiben te, magad biztos vagy a dolgodban, abban az esetben mosolyogva köszönd meg a véleménynyilvánítást és lépj tovább, hisz a negatív energiákból nem fogsz tudni táplálkozni! Lépj egyet előre és ne hagyd magad hátráltatni!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, végre tovább tudsz lépni egy bizonyos helyzetből, mely hosszabb ideje okozott álmatlan éjszakákat, ennek okán pedig a végkimerülés határára kerültél. A hét utolsó napján azonban minden ideálisnak tűnik arra, hogy végleg búcsút ints a dolognak és olyan kihívások után nézhess, amelyek sokkal nagyobb sikerélményt tartogatnak számodra. Borzasztóan megnyugtat az érzés, hogy szabad emberként élvezheted a semmittevést és nem lebeg többé Damoklész kardja a fejed felett. Pihenj, élvezd az életet!

IKREK (május 21-június 21)

A hét utolsó napján valahogy tetőtől talpig átjár az elégedettség érzése, nem vágysz sem többre, sem jobbra annál, mint amit ez Élet biztosít számodra. Pontosan tudod, hogy mit tettél már meg ezért a felhőtlen érzésért, épp ezért vagy olyan nyugodt, elégedett és büszke. Igyekezz azonban mindemellett azokra a feladatokra is összpontosítani, amelyek még nem kerültek lezárásra, így megoldatlanságuk okán okozhatnak még fejfájást. Érdemes a szemedet a pályán tartani!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó napján lehetőséged adódik arra, hogy meghozz egy régóta halogatott döntést, amely ezután majd nem befolyásolja és nehezíti tovább az életedet. Egészen eddig nem tudtad eldönteni, hogy merre is kellene indulnod, ám ma megérkezik az egyértelmű jel arra, hogy végre kimondd, amit már régen ki kellett volna. Nagy megkönnyebbülést hoz számodra, hogy nem lesznek ezután álmatlan éjszakáid és felhőtlenül élheted az életedet. Ne késlekedj, változtass, hisz egészen eddig arra a pillanatra vártál, hogy elindulhass egy másik úton, a boldogságod és a teljes értékű életed felé. Ma tedd meg, amit lehet, hisz könnyen lehet, hogy holnap már késő lesz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly célt tűztél ki magad elé, gyakorlatilag elvakultan küzdesz is azért, hogy elérd, nem is nagyon tekintesz jobbra vagy balra, csupán mész a saját fejed után. Bármennyire is nehéz azonban, igyekezz minden szinten tisztában lenni a kockázatokkal, a lehetséges útvonalakkal annak érdekében, hogy amennyiben hirtelen irányt kell változtatnod, azt gond nélkül megtehesd. A hét utolsó napja ide vagy oda, ez most a legfontosabb számodra és noha a kitűzött célod elérése lebeg a szemed előtt, azért próbálj találni egy arany középutat és igyekezz nem teljesen lemeríteni az energiaszintedet! A siker hajszolása mellett a kikapcsolódásra is szánj minőségi időt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó napján valaki nagy kalamajkába kever téged, az illető azonban mindent megtesz azért, hogy kimenekülhessen az általa okozott helyzetből és megússza a felelősségre vonást. Mivel te pontosan tisztában vagy azzal, hogy mit követett el, igyekezz elsősorban négyszemközt világosan a tudtára adni, hogy átlátsz a szitán és pontosan tudod, mi a célja a menekülésének. Amennyiben tudsz a lelkére hatni, abban az esetben gyorsan be fogja látni, hogy nem érdemes tovább húznia az időt és jobban teszi, ha felvállalja az igazságot, ha pedig mégsem adna igazat neked, akkor gondoskodj arról, hogy a nevedet mihamarabb tisztára mosd, a felelősség pedig legyen az övé!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagyon közel kerülhetsz a korábban kitűzött célod eléréséhez a hét utolsó napján, gyakorlatilag méterek választanak el attól, hogy végre sikeresen lezárhasd a folyamatot, amely tudat azonban olyan mértékű önbizalmat ad, hogy már-már a földtől is elrugaszkodsz és hajlamossá válsz arra, hogy világgá kürtöld a győzelmet. Mielőtt azonban bármiféle negatív erő ránthatna vissza, igyekezz kisebb mellénnyel végigmenni a folyamat lezárásán annak érdekében, hogy a végén büszkén mondhasd majd el magadról, hogy alázattal mentél végig az úton és teljes joggal zsebeled be a győzelmet. Hidd el, a kevesebb néha több!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó napján eléggé aggasztó híreket kapsz egy hozzád közelálló személlyel kapcsolatban, amelyek nem hagynak nyugodni, folyamatosan az jár tehát a fejedben, hogy miképp tudnál segíteni az illetőn. Mivel azonban nem egyszerű a helyzet, nincs tehát egy megoldó képlet a kezedben, épp ezért óvatosan merészkedj közelebb a dologhoz, hisz ha egy hullám egyszer magával sodor, akkor bizony azt képtelenség lesz megúszni szárazon. Akkor teszed a legokosabban, ha tudatod ezzel a személlyel, hogy morális értelemben a végsőkig támogatod, sajnos azonban fizikailag most nem tudsz érte tenni. Ne aggódj, ez abszolút nem számít cserbenhagyásnak, csupán a biztonságod számodra a legelső!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napján abszolút nem érzel magadban semmifajta világmegváltó erőt, ennek okán szíved szerint egyszerűen csak feküdnél az ágyban és mindenféle extrém kalandot tervezgetnél. Mivel azonban vasárnap ide, vasárnap oda, mégis vannak olyan feladatok, amelyek elvégzésre várnak, épp ezért igyekezz némi motivációt találva nekirugaszkodni valamennyi dolognak annak érdekében, hogy azok elvégzése után lelkiismeret-furdalás nélkül álmodozhass tovább életed nagy kalandjairól. Fontosak az álmok is persze, nem árt azonban, ha nem feledkezel meg eközben a jelen valóságáról sem!

BAK (december 22-január 20)

Elég nehéz lelki teherrel élsz együtt jó ideje mostmár, amelyet azonban nem akartál eddig senkivel megosztani, mostanra viszont rájöttél, hogy valakinek mégis muszáj elmondanod ahhoz, hogy könnyíthess magadon és esetleg olyasfajta tanácsot kaphass, amely hozzásegít a megoldáshoz. Légy azonban óvatos, amikor kiválasztod az erre alkalmas személyt, hisz nem mindenki a te javadat akarja majd, vannak bizony rosszakaróid, épp ezért vigyázz azzal, hogy kinek szavazol bizalmat. Amennyiben tudod, kihez kell fordulnod, abban az esetben ne késlekedj őszintén elmondani mindent az illetőnek a legapróbb részletekig, hisz így lesz neked is könnyebb és talán a megoldást is megleled!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Össze-vissza cikáznak a gondolataid a hét utolsó napján, sehogy nem tudsz bizonyos dolgokkal kapcsolatban zöld ágra vergődni, ennek köszönhetően nem igazán találod a helyedet, ami rendkívülien frusztrál. Annak érdekében tehát, hogy rendezni tudd a benned dúló háborút, érdemes minden, esetlegesen zavaró körülményt kizárni és egyesével sorra venni azokat a dolgokat, amelyek jelenleg álmatlan éjszakákat okoznak. Amennyiben sikerül a fejedben rendet tenni, abban az esetben sokkal kipihentebben indulsz majd neki az előtted álló hétnek!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan dolgok kísértenek a múltadból, amelyeknek eddig nem tettél pontot a végére, ezek lezáratlanságuk miatt mutatkoznak meg újra, a hét utolsó napján. Mivel nem hagynak nyugodni, te pedig nem tudsz továbblépni, épp ezért mindenképp érdemes egy kísérletet tenned arra, hogy lezárd őket. Addig ugyanis, amíg tolod magad előtt valamennyit, addig a kis bogár a füledben folyton duruzsolni fog és nem fogsz tudni nyugodtan aludni sem. Talán ha elhatározod magad, nem lesz olyan nehéz újra elővenni a múltat és minden egyes részletet töviről hegyire újra átrágni. Hidd el, minél hamarabb veselkedsz neki, annál előbb szabadulsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Divat

A tökéletes nyári kinézet titka: összeszedtük a szezon legjobb felsőit, amikkel nem lehet mellélőni

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Életmód

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép

Ez minden idők 10 legjobb zenei albuma – megosztó a lista!

Az Apple Music közzétette saját toplistáját a legjobban sikerült lemezekről, de nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Kép

Káros megenni az élesztőt? Pedig sokan nagyon egészségesnek mondják

A szakértők szerint jóval több előnnyel járhat az élesztő fogyasztása, mint amennyi negatív mellékhatása lehet. Mindenesetre érdekes egyeztetned erről az orvosoddal, mert vannak kivételek!

Kép

Dobj el mindent: egyre biztosabb, hogy Daniel Radcliffe is benne lesz az új Harry Potter sorozatban!

Már javában forgatják a kultikus filmsorozatból készült szériát, amelyről most újabb információ derült ki.

Kép

4 csillagjegy, akinek a hétvégén sok pénz hullik az ölébe: egy mesében fogják érezni magukat!

A pénz nem boldogít, de az biztos, hogy sok mindenben van segítségünkre.

Kép

Celine Dion először beszélt gyógyíthatatlan betegségéről: szívszorító vallomását nem lehet sírás nélkül kibírni

Hamarosan dokumentumfilm formájában nyerhetünk bepillantást a világ egyik legnagyobb énekesnőjének, Celine Dionnak az életébe, ezzel együtt a ritka betegségével való küzdelmébe is, amely miatt vissza kellett vonulnia.

Kép

Napi horoszkóp május 24.: a Rákoknak érdemes tisztázniuk magukban egy kellemetlen érzést, a Mérlegek komoly problémát küszöbölhetnek ki

A hét utolsó munkanapjára is tartogatnak a csillagok bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!