Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 12.: az Ikrek a legapróbb részletekig kidolgoznak mindent, az Oroszlánok döntésre jutnak egy bizonyos dologgal kapcsolatban

Napi horoszkóp február 12.: az Ikrek a legapróbb részletekig kidolgoznak mindent, az Oroszlánok döntésre jutnak egy bizonyos dologgal kapcsolatban

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 12.

KOS (március 21-április 20)

Ezen a hétvégén végre lehetőséged adódik arra, hogy kikapcsolódhass, hisz minden a terveid szerint alakul, így semmi nem zavarhatja meg a pihenésedet. Ugyan korábban nem hitted volna, hogy sikerül egyenesbe jönnöd, mégis úgy tűnik, megérte annyi energiát ráfordítani a kötelező tennivalóidra, hisz ma nyugodtan dőlhetsz hátra, nem kell reggeltől-estig azon idegeskedned, mi és hogyan fog majd alakulni. Most már a környezetednek is teljesen nyugodtan beszámolhatsz a kilátásban lévő sikereidről, nagyon úgy tűnik ugyanis, ez már a zsebedben van. Szép munka volt, mostmár nyugodtan pihenhetsz!

BIKA (április 21-május 20)

Noha szeretsz nagyon megoldás centrikusan gondolkodni, mindig úgy taktikázni, hogy semmiféle hiba ne csússzon a számításaidba, mégis időnként kissé késleltetve jön az eredmény, amely meglehetősen bosszant. Attól azonban, mert a siker nem mindig jön egyetlen csettintésre, még nem kell hátat fordítanod és csalódottan elballagnod. Kellő akaraterővel és kitartással ugyanis a munkád előbb vagy utóbb, de meg fogja hozni a gyümölcsét. Ha viszont minden esetben feladod, akkor soha nem fogod megtudni, hogy vajon milyen közel jutottál a kitűzött célhoz! Bízz magadban és menj tovább!

IKREK (május 21-június 21)

Abszolút maximalista lévén szeretsz a legapróbb részletekkel tisztában lenni annak érdekében, hogy a legnagyobb sikereket érd el és a legkisebb esélyt hagyd a hibázásra. Noha a környezeted nem érti, általában miért rágsz egy-egy falatot olyan sokáig, te mégis pontosan tudod, ahhoz, hogy magabiztosan végigvidd, amit elterveztél, le kell rajzolnod, hogy is fog felállni a támadás, különben hogy is lehetne elsöprő győzelmet aratni?! Ne törődj vele, mit mondanak mások, azt csináld, amit jónak látsz és ne azt, amit az emberek elvárnak tőled! Hidd el, a siker nem azon múlik, hogy hányan bíztatnak a pálya széléről! Az csakis rajtad múlik!

RÁK (június 22-július 22)

Ahhoz, hogy elérd az általad kitűzött célokat, ahhoz bizony a meglévőnél több önbizalommal és vakmerőséggel kell rendelkezned, nem elég csak vágyakozni, amennyiben sikereket szeretnél magadénak tudni, abban az esetben bizony fel kell állnod és el kell indulnod. Merd megtenni az első lépéseket, utána pedig hidd el, minden jön majd a magától. Hagyatkozz a hetedik érzékedre és tegyél meg mindent azért, hogy elérd a kitűzött céljaid! Nincs lehetetlen, csupán bíznod kell magadban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ma végre sikerül döntésre jutnod egy bizonyos dologgal kapcsolatban, mely rendkívül felszabadító érzés számodra. Hosszú ideje érett már benned az, hogy változtatnod kell a jelenlegi életeden, hisz úgy érezted, valahogy megrekedtél jelenlegi helyzetben, így nem maradt más megoldás, mint változtatni és más utakat keresni, olyanokat, amelyek később valóban a boldogsághoz vezethetnek. Amennyiben teljesen biztos vagy a dolgodban, mielőbb igyekezz lezárni a jelenlegi állapotot és ne késlekedj az új életed felé indulni. Az érted aggódókat nyugtasd meg, hogy ha soha nem próbálsz változtatni, nem fogsz tudni új élményeket és tapasztalatokat szerezni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valami, amin nagyon sokat dolgoztál és nagy sikert reméltél tőle, mégsem úgy sül el, ahogy szeretted volna, hisz valakinek sikerült elbizonytalanítania, ami végül meghatározta az egészet. Most még nehéz objektíven gondolkodnod, később azonban be fogod látni, hogy nem a legjobb ötlet kívülállókra hallgatni, amennyiben ugyanis hagyod magad befolyásolni, azzal nem leszel beljebb, sőt, nagy eséllyel veszíted el azt, amiért küzdesz. Ha őszintén hiszel abban, amit csinálsz, állj ki a saját elveidért, ne hagyd, hogy mások a befolyásukkal elbizonytalanítsanak, másképp nem fogsz tudni sikereket elérni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Két lábon járó határidőnapló vagy, úgy érzed, hogy megfelelő szervezettség nélkül elvérezhetsz a csatamezőn, épp ezért sokkal nagyobb biztonságban érzed magad, ha tudod, hogy az egyes lépéseidnek milyen következménye lehet. Ezen a hétvégén azonban nagyon úgy tűnik, hogy nincs ráhatásod az események alakulására, minden kiszámíthatatlan körülötted és fogalmad sincs, mikor jön a szökőár. Csakhogy nem érdemes mindig a jövőn agyalni, sokkal jobban jársz, ha megtanulod élvezni a pillanatnyi helyzet kínálta örömöket. Ne bánd, ha végre nincs semmilyen felelősség rajtad, egyszerűen csak add át magad a kalandnak és majd valahol partot érsz. Ne görcsölj feleslegesen, ha úgysem tudod befoláyolni a dolgokat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem sikerült megfelelően elvarrnod egy bizonyos szálat a múltban történt eseménnyel kapcsolatban, mely a hétvége első napján bizony felszínre is kerül majd ismét. Mivel nem szeretnél újra ugyanabban a mocsárban dagonyázni, épp ezért igyekezz mihamarabb cselekedni és csírájában elfojtani a problémát, ne okozz magadnak fejfájást azzal, hogy nem tulajdonítasz nagyobb jelentőséget a dolognak. Állj a sarkadra, légy határozott és hatékony, bízz a tudásodban és a tapasztalatodban, s mihamarabb végérvényesen tegyél pontot a dolog végére. Meglátod, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni, ha nem lebeg állandóan a fejed felett Damoklész kardja!

NYILAS (november 23-december 21)

Az elmúlt napokban elég nagy túlzásokba estél, annyi mindent vállaltál ugyanis magadra, amennyit egy emberként szinte lehetetlen tejesíteni, te azonban nagyon hittél a sikerben. Mivel azonban a nagy rohanás teljesen kimerített, hétvégén eljött a pillanat, amikor érdemes behúznod a kéziféket és megálljt parancsolni magadnak, hisz ha így folytatod ezt a vesszőfutást, az bizony a teljesítményeden is meg fog meglátszani, ráadásul még bele is betegedhetsz. Igyekezz tehát visszavenni az önmagadnak diktált tempóból, nem kell ugyanis mindenáron mindent elvállalni, csakis olyasmire mondj igent, amiről úgy gondolod, hogy szükségtelen áldozatok nélkül teljesíteni tudod. Ne feledd, a munka nemesít, ám első az egészség!

BAK (december 22-január 20)

Egy hozzád közelálló személlyel konfliktushelyzetet idéz elő az, hogy tévesen ítélsz meg egy szituációt, melyet ennek okán elég igazságtalannak is tartasz. Mielőtt azonban megbántanád az illetőt, aki elég fontos számodra, igyekezz higgadtan gondolkodni és amennyiben valóban mellényúltál a dologgal kapcsolatban, abban az esetben ne szégyellj elnézést kérni, hisz ettől nem leszel gyengébb vagy csökkentebb emberi értékekkel bíró személy, csupán olyannyira intelligens, hogy kész vagy elismerni a hibáidat! Ez nagy erény!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hétvégére szerettél volna végezni egy számondra fontos projekttel, mivel azonban rosszul osztottad be az idődet, ezért nem tudtál pontot tenni a végére. Érthető módon nem szeretnéd erre pazarolni a hétvégédet, ennek okán gyakorlatilag mérgezett egerek módjára kezdesz el rohangálni mindenfelé, hátha gyorsabban célba élsz. Ahelyett azonban, hogy eszeveszetten kapkodnál, igyekezz céltudatosan és logikusan gondolkodva úgy megoldani a feladatot, hogy abban ne legyen hiba. Nyugi, edzett vagy, van hozzá megfelelő tudásod és tapasztalatod, nem fog gondot okozni egy relatíve nehezebb kihívás. Ezt most ugyan elszámítottad, de ne aggódj,

HALAK (február 20-március 20)

Úgy tűnik, a hétvége első napján végre a rengeteg munka meghozza a gyümölcsét, olyan pozitív visszajelzéseket kapsz ugyanis valamivel kapcsolatosan, amely nagyon büszkévé tesz, alig várod, hogy valakivel megoszthasd a jó híreket. Rendkívül bizakodó vagy, hisz most bebizonyosodni látszik, hogy a régóta tartó, áldozatos munka végre kifizetődik számodra is. Légy azonban óvatos, ne igyál előre a medve bőrére, hisz ha a fejedbe száll a dicsőség, bizony nagyot eshetsz, ha nem nézel a lábad elé!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!