Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 12.: a Mérlegek szívesen segítenek másoknak, a Skorpiók megtalálják a kihívást egy bizonyos dologban

Napi horoszkóp február 12.: a Mérlegek szívesen segítenek másoknak, a Skorpiók megtalálják a kihívást egy bizonyos dologban
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok különleges üzeneteket küldtek mára is!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 12.

KOS (március 21.–április 20.)

Minden téren híresen maximalista vagy, állandóan a tökéletesre törekszel, s nem vagy hajlandó kicsit sem lejjebb adni az elveidből. Képes vagy ezért kemény konfliktushelyzetekbe is belemenni, mert vannak emberek, akiket zavar a hozzáállásod. Te ugyanis mindig mindent jobban akarsz tudni, s folyton meg akarod mondani, mi a helyes megoldás. Már csak a csapatszellem jegyében is érdemes lenne kissé visszafogni magad, mert hidd el, a népszerűségi indexed is nőni fog, ha nem ragaszkodsz görcsösen az általad felállított szabályokhoz. Csak próbáld ki!

BIKA (április 21.–május 21.)

Egy általad elképzelt dolog nem a várakozásaidnak megfelelően alakul, ami nagyon elkeserít, és nem hiszel már a folytatásban sem. Nem szabad azonban az első nehézséget látva megfutamodni, mert koránt sincs borítékolva, hogy kudarcot vallasz. Lehetséges, hogy most a szokásosnál keményebb fába vágtad a fejszédet, de ha hiszel magadban és van elég akaraterőd is legyőzni a nehézségeket, minden menni fog. És ha közben elesel? Gyorsan állj fel és indulás tovább! Minden adottságod megvan hozzá, hogy elérd az általad kitűzött célt!

IKREK (május 22.–június 21.)

Akad valaki a környezetedben, aki szorult helyzetedben azonnal a segítségedre siet, s ez némi túlzással életmentő beavatkozásnak számít. Túl sok minden szakadt ugyanis a nyakadba, ami igencsak megnehezíti a dolgodat, s az első pillanatban nem is hazán tudod, mit kellene kezdeni ezzel a helyzettel. Szerencsére azonban nem vagy egyedül, hiszen van melletted valaki, aki csak arra várt, hogy szükség esetén a segítségedre legyen, hogy mentőövet dobjon, emiatt pedig rendkívül hálás leszel neki. Nem mindenki mondhatja el magáról, hogy amikor szorul a hurok, akkor jön egy olyan személy, aki megragadja a kezét és megmenti egy hatalmas bukástól. Ne feledd, ezért te is jössz majd neki egy hasonló szívességgel!

RÁK (június 22.–július 22.)

Az utolsó energiatartalékaidat éled fel, nem maradt egy csöppnyi szusz sem benned. Emiatt ingerlékeny vagy, gyorsan és a szokásosnál hevesebben reagálsz bizonyos helyzetekre, miközben hasonló ügyeken korábban nem szoktál fennakadni. A kimerültségedet és az ingerlékenységedet a környezetedben levő emberek is észreveszik, s nem értik, hová tűnt a tőled korábban megszokott türelem és kedvesség. Ezért eljött az ideje annak, hogy lassíts, kapcsolódj ki és pihenj egy keveset, különben csak bajt hozol a fejedre, mert magyarázkodni kényszerülhetsz azért, hogy kivel és miért viselkedtél olyan lehetetlenül. Ez a közös munkának sem használ, így mindenki jobban jár, ha te most egy kicsit háttérbe vonulsz!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Megeshet, hogy nem úgy reagálsz egy bizonyos helyzetre, ahogyan azt az illem és a diplomácia szabályai megkívánják. Hirtelen felcsattansz valakire, pedig az illető összes hibája csak annyi, hogy egy számodra kellemetlen üzenetet közvetít. Semmiképpen ne a hírhozót büntesd, ha valamit elrontottál, mert ezzel csak tetézed a bajt. Hallgasd meg az illetőt, gondolkodj el azon, amit elmondott neked, vond le a megfelelő tanulságokat, azután elegánsan lépj tovább. A háborgásod másokat úgysem fog érdekelni, legfeljebb az ellenszenvüket válthatod ki. Szóval lazíts, és akkor elkerülheted, hogy további kínos helyzetek sorába kerülsz.

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Egy bizonyos helyzetben rendkívüli módon frusztrál valami, amivel egyelőre nem tudsz mit kezdeni. Érdemes lenne másokkal is beszélni erről, hátha kapsz valakitől használható tanácsot arra nézvést, miként kellene megoldani ezt a szerencsétlen szituációt. Nem kell lemondanod a dologról, de érdemes lehet újragondolni az egészet. Bár az ügy a megszokottnál bonyolultabbnak tűnik, de a megoldás nem lehetetlen, csak alaposan át kellene gondolni, merre indulj tovább. Ha pedig ezzel kapcsolatban adnak neked valamilyen tanácsot is, fontold meg, feltéve hogy az a saját értékrendeddel még összeegyeztethető!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Valaki segítséget kér tőled, te pedig szívesen állsz a rendelkezésére. Az idő előrehaladtával egyre közelebb kerültök egymáshoz, te pedig rájössz, hogy az az ember nem is olyan közömbös a számodra. Úgy tűnik, a kémia működik köztetek, mert az illető is veszi a jelzéseket. Mielőtt azonban a rózsaszín köd elborítaná az agyadat, győződj meg róla, hogy a szándékaitok kölcsönösek és komolyak, s nem csak egy pár napos kalandról lehet szó. Ha már biztos vagy a dolgodban, adjátok át magatokat az érzéseiteknek!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Megtalálod végre azt a feladatot, amely kihívást, izgalmat és nagy kalandot jelenthet a számodra. Ez teljesen felvillanyoz és alig várod, hogy belevághass. Még csak nem is kellene emiatt különösebben idegesítened magad, mert rendelkezel a megfelelő tudással és kellő tapasztalattal ahhoz, hogy az ügyet sikerre vigyed, s a végén bezsebelhesd a sok-sok elismerést. Indulás, kalandra fel, hiszen csaknem teljesen bizonyos lehetsz benne, hogy menni fog minden, mint a karikacsapás!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Már csak a megfelelő pillanatra vársz, hogy valakivel megossz végre egy számodra fontos információt. Erről még senkivel nem beszéltél, de van valaki a környezetedben, akit érdemesnek tartasz arra, hogy a bizalmadba avasd. Feltétlenül megbízol benne és ezért adsz a véleményére, s reméled, hogy az adott ügyben most is valamilyen útmutatással szolgálhat. Mielőbb beszélj vele, meséld el, mi történt veled, mert – ha tényleg szükséged van rá – számíthatsz a segítségére. Ha pedig tényleg ad valamilyen tanácsot, fontold meg, mert csak a javadat akarja. Nem is gondolnád, hogy mennyien örülnének egy ilyen megbízható barátnak!

BAK (december 22.–január 20.)

A vártnál sokkal jobban alakulnak a dolgaid, s végre felcsillan a remény, hogy sikerre vihetsz egy ügyet. Az elején meglehetősen szkeptikus voltál, nem igazán hittél abban, hogy az erőfeszítéseid bármilyen eredményre is vezetnek, de most már láthatod a fényt az alagút végén. Ez elegendő bizonyíték arra, hogy a megkezdett úton érdemes továbbmenni, érdemes még további munkát belefektetni, s közben még újabb élményekkel is gazdagodhatsz. De ne kapkodj, csak szép nyugodtan tedd az egyik lábadat a másik után, és akkor minimális a valószínűsége annak, hogy megbotlasz. Nem hajt a tatár, nem kell elsietni semmit, mert ha megfontoltan haladsz, senki nem veheti el a sikert tőled!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Elindultál valamerre, de hirtelen rá kellett jönnöd, hogy az az ösvény még nincs rendesen kitaposva, ezért könnyen eltévedhetsz. Ez elbizonytalanít, mert úgy gondolod, nem biztos, hogy a jó irányba haladsz. Senki nem mondta azonban, hogy mindig kizárólag a mások által járt út vezet el a boldogsághoz. Sőt, ebben az esetben jobban is teszed, ha a magad feje után mégy, bár így senkitől nem remélheted, hogy útbaigazít. De nincs is rá szükséged, ha pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni. Hallgass az ösztöneidre, s bizonyítsd be magadnak és másoknak is, hogy te nem vagy egy elveszett ember!

HALAK (február 20.–március 20.)

Úgy érzed, most váltak ideálissá a körülmények ahhoz, hogy változtass a jelenlegi életeden, s hogy megszabadulj a rád nehezedő terhek legalább egy részétől. Ma legalább azoknak az ügyeknek a végére tegyél pontot, amelyek már hosszabb ideje frusztrálnak, s ezért inkább a szőnyeg alá söpörted őket. Ne is foglalkozz semmi mással, mert hatalmas kő gördülhet le ezzel a szívedről, s máris nyugodtabbá válhat az életed. De ne érd be ennyivel, hanem légy nyitott, s ha új lehetőségek kínálkoznak, ragadd meg az alkalmat. Ugyanakkor bízz magadban, mert ez elengedhetetlen ahhoz, hogy megtaláld a boldogságodat.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!