Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 10.: a Skorpióknak nehéz helyzettel kell szembenézniük, a Nyilasoknak motivációra van szükségük

Napi horoszkóp február 10.: a Skorpióknak nehéz helyzettel kell szembenézniük, a Nyilasoknak motivációra van szükségük

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 10.

KOS (március 21-április 20)

Mindenekfeletti célod az, hogy másokat kiszolgálj, hogy az ő érdekeik szerint csslekedj, ez pedig akkora hatalmat kölcsönöz nekik, amellyel gyakorlatilag agyonnyomnak téged. Mivel ez a helyzet hosszútávon nem túl élhető számodra, épp ezért mérlegelj: valójában mi az, ami fontos számodra? A saját sikered, a függetlenséged és boldogságod vagy az, hogy a környezetedben levő emberek legyenek elégedettek? Te nem azért születtél, hogy másokat boldoggá tegyél, épp ezért elsősorban a saját ügyeidre koncentrálj, s igyekezz a dolgaidat megfelelően menedzselni. Amennyiben ezen felül marad időd és energiád, akkor segíts másokon is, ami kétségtelenül jót tesz majd a népszerűségednek. Ne feledd azonban, az első helyen te, magad állsz!

BIKA (április 21-május 20)

Ugyan ki nem állhatod az ilyen helyzeteket, mégis nagy kockázatot kell ma vállalnod annak érdekében, hogy a dolgok végre pozitívan süljenek el. A felelősség súlyától azonban megremeg a lábad és amennyiben összeroskadsz alatta, abban az esetben nagy kudarcot fogsz vallani. Egyetlen megoldás létezik tehát erre a szorult helyzetre: ha mihamarabb nekifutsz és lezárod az egészet annak érdekében, hogy megszabadulj a nagy tehertől. Szinte biztosan nem lesz egyszerű menet, de adjon neked lendületet az a tudat, hogy az ilyen helyzetekből tudsz a legtöbbet tanulni. Légy magabiztos, állj meg a két lábadon és ne hagyd, hogy a félelem elrettentsen! Erős vagy, meg tudod csinálni, csak hinned kell magadban!

IKREK (május 21-június 21)

Ugyan eredendően semmifajta világmegváltó dolgot nem terveztél a mai napra, mégis egy nagyobb kihívás kínálkozik, amelyre vétek lenne nemet mondanod. Noha elég nagy kockázattal jár a dolog, mégse ess kétségbe, hisz attól, mert egy kicsit magasabb léceket kell megugranod, még korántsem biztos, hogy nem vagy képes rá. Kifúj-beszív tehát és fuss neki a dolognak. Meglátod, a nap végén nagyon büszke leszel majd magadra, hisz a saját korlátaidat, aggodalmaidat és félelmeidet sikerült legyőznöd, ez pedig azért joggal ad okot a büszkeségre! Ha a mára kitűzött feladatoknak sikerül pontot tenni a végére, akkor rendelj vacsorát, bonts egy üveg finom bort és nézd a kedvenc sorozatodat, hisz ennél jobb kikapcsolódás nincs is egy februári estén!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé faramuci helyzetbe kerülsz, melynek csakis abban látod a megoldását, ha felhúzod a nyúlcipőt és futsz, amerre látsz, ám ha egy pillanatra megállsz, észre fogod venni, hogy akár még úgy is alakíthatod az egészet, hogy az neked legyen a legkedvezőbb, ezáltal nem kell majd szégyenkezned. Mielőtt tehát menekülőre fognád, érdemes kicsit beleásnod magad a részletekbe, hisz csak így fogod tudni számodra is kedvezően alakítani a szituációt, ha a a lehető legalaposabban felkészülsz a váratlan fordulatokra is. Menni fog, ne aggódj, nem lesz baj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai nap a váratlan helyzeteké, emiatt csak a fejedet kapkodod, abszolút nem vagy felkészülve arra, ilyen hirtelen kell cselekedned. Mielőtt azonban elvesznél a dolgok sűrűjében, állj meg és gondold végig, hogy miféle taktikát választasz, hisz amennyiben meggondolatlanul cselekszel, abban az esetben elég nehéz lesz ennyi teherrel a válladon felállni. Nem hajt a tatár, ne kapkodj, mindent szép sorjában intézz el, igyekezd maradéktalanul befejezni az általad megkezdett folyamatokat, majd dőlj hátra és kapcsolódj ki úgy, ahogy neked jól esik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második felében úgy érzed, a világot is meg tudnád hódítani, olyannnyira jó formában érzed magad, a tenniakarás az, ami túlteng benned, legszívesebben mennél és mindenbe fejest ugranál. Igyekezz azért megtartani a józan gondolkodásodat, hisz a nagy tettrekészségben könnyen nyúlhatsz darázsfészekbe is, akkor pedig az Élet tanít meg arra, hogy nem lehet mindenben Hűbele Balázs módjára beleugrani. Minden nap törekedj arra, hogy valamiben kivedd a részed és pozitív dolgokba vágj bele. Te önállóan is nagy dolgokra vagy hivatott.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kőkemény taktika az, amire szükséged lesz a mai napon, mely kihívásban az idő is fontos szerepet játszik majd. Ne vesztegesd tehát az idődet, fuss neki és ha már tálcán kínálkozik a lehetőség, hogy bizonyíts, akkor higgy a sikeres végkifejletben! Nem árt azonban egyfajta tervet kidolgozni a fejedben annak érdekében, hogy ne menet közben kelljen azon morfondírozni, hogy melyik kanyart válaszd. Ne ijedj meg a kalandtól, ami ugyan nem lesz egy sétagalopp, ám ha sikerül elérni a célt, annál boldogabb leszel! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szíved szerint hátat fordítanál egy bizonyos helyzetnek, tulajdonképpen nem érted, miféle keresnivalód van az egész szituációban, ám ebben a pillanatban nincsenek eszközeid arra, hogy egyszerűen egy tollvonással kikerülj belőle. Mivel egyetlen dolgot pontosan tudsz: hogy mihamarabb szeretnél pontot tenni a dolgok végére, így nem kell mást tenned, mint felállítanod a megfelelő taktikát és pontról pontra végigmenni az akadálypályán. Igyekezz mihamarabb visszanyerni a szabadságodat és a gondtalan életedet, ne akarj olyan helyzetekben értelmet keresni, ahol már az első pillanatban is világosan látszik, hogy semmi keresnivalód nincsen!

NYILAS (november 23-december 21)

Kissé hitevesztetten mész az úton, elég reménytelennek látod a helyzetedet, amiből korántsem biztos, hogy jól fogsz kijönni. Mielőtt azonban belesüppednél ebbe az állapotba, igyekezz megrázni magad és megoldás centrikusan gondolkodva végigmenni az úton, adott esetben külső segítséget kérve. Lehet, hogy a végeredmény kettőtök érdemes lesz majd, ezáltal a learatott babérokon is osztoznotok kell, mégis sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted, mert olyan produktumot hoztok létre, ami elismerésre méltó és te sem vesztél el a süllyesztőben!

BAK (december 22-január 20)

Meggondolatlanul mondtál igent egy igen nehéz feladatra, az első pilanatban azonban kiderül, hogy az egész túl nagy falat. Semmi baj, nem szégyen bevallanod, hogy neked is vannak határaid, egész nyugodtan kérj tehát segítséged nálad jóval tapasztaltabb emberektől, hisz így tudod megtanulni, hogy miféle taktikát kell alkalmaznod a jövőben egy-egy hasonló helyzetben! Arra azért ügyelj, hogy kizárólag olyan személyek segítségét kérd ki, akik nem zsákba macskát árulnak és valóban értenek ahhoz, amit csinálnak! Hidd el, idővel te is kirázod majd a kisujjadból az egészet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nem vagy az a könnyen feladó, a nehezebb feladatoknak egyszerűen hátat fordító es elballagó típus, a benned lévő küzdeni akarás az, ami a mozgatórugód bizonyos helyzetekben. Hozzáállásod nem mindennapi, mások komoly elismeréssel figyelik azt, ahogyan harcolsz a számodra fontos dolgokért. Nagyon nemesen cselekszel, arra azonban érdemes odafigyelned, hogy a realitások talaján maradj, s ha esély sincs a sikerre, tudd azt is elfogadni. Lásd be, hogy vannak dolgok, amelyekért a saját lelkiismereted magnyugtatása érdekében küzdhetsz ugyan, de nem biztos, hogy megéri az időt és az energiát vesztegetni rá. Ha látsz még benne perspektívát, menj előre, ha viszont úgy érzed, hogy ez veszett fejsze nyele, inkább nyiss más dolgok felé!

HALAK (február 20-március 20)

Nem vagy túl magabiztos egy bizonyos helyzetben, épp ezért szaladgálsz fűhöz-fához annak érdekében, hogy valaki végre utat mutasson neked. Mivel ahány ember, annyiféle álláspont, ezzel csak azt éred el, hogy még inkább összezavarodsz. A nagy összevisszaságban egyetlen dolog teljesen biztos tehát: csak is te döntheted el, hogyan cselekedj. Kívülálló személyek ugyanis szubjektív véleményt alkotva nem fogják tudni helyetted megmondani, hogy miképp kell cselekedned és lásd be, ez így is van jól. A te dolgod, hogy felelősséget vállalj!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!