Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp február 10.: a Nyilasok zsúfolt napra számíthatnak, a Vízöntők a céljaikért küzdenek

Napi horoszkóp február 10.: a Nyilasok zsúfolt napra számíthatnak, a Vízöntők a céljaikért küzdenek
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégére is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod ma is a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 10.

KOS (március 21.–április 20.)

A hétvégén olyan kalandban lesz részed, amelyben eddig még soha, de az első pillanatban magával ragad, és azonnal tudod, hogy ez minél többször át szeretnéd élni a jövőben is. A dolgos hétköznapok után pont erre van szükséged: kicsit kiszakadni a hétköznapok monotonitásából, ami lendületet adhat, új inspirációkkal szolgálhat, hogy hétfőn friss erővel vethesd be magad a munkába. Ez jót tesz a hangulatodnak is, s a tested és lelked épülésére szolgál. Ennek éppen itt volt az ideje.

BIKA (április 21.–május 21.)

Tanulságos a mai nap a számodra, mert olyan dolgok történnek veled, amelyek mind-mind egyesével is tartogatnak neked valamit, ezekből az eseményekből pedig tanulhatsz. Általában nem vagy egy filozofikus alkat, mert előnyben részesíted a kézzelfogható dolgokat, most azonban érdemes elgondolkodnod azon, mennyire nem biztos, hogy kizárólag a materiális javak jelenthetnek csak valamit neked. Törd ezen a fejed, vond le a megfelelő tanulságokat, s tudj örülni mindannak, ami éppen veled történik.

IKREK (május 22.–június 21.)

Elég nagy csatákat kell megvívnod, s nem biztos, hogy egyedül és egy szál fakarddal sikerre viheted az ügyedet. Amíg nem rendelkezel igazán hatékony fegyverekkel, s megfelelő harci taktikát sem tudtál kidolgozni, jobban jársz, ha nem utasítod vissza mások segítségét, akik csak a javadat akarják. Magadban bizonyosan kevés vagy ahhoz, hogy megküzdj az ismeretlen szörnnyel. Ha bajban vagy, nem szégyen másokhoz fordulni, főleg ha biztosan számíthatsz a tényleg önzetlen támogatásodra. Legfeljebb egyszer majd viszonozni kell nekik ezt a szívességet!

RÁK (június 22.–július 22.)

A mai napot érdemes önmagadra szánnod, mert lelkileg és fizikailag is rendbe kellene szedned magad magad egy kissé. Ha nincs kedved egyedül tölteni a napot, keress egy jó barátnőt, akivel alaposan feltúrhatjátok a boltokat valamilyen új trendi cuccokért, akivel szívesen ebédelsz vagy nézed meg a legújabb romantikus filmet a moziban. Meglátod, nagyon jótékony hatással lesz rád ez a szabadnap! Most csak épülj, szépülj, mert ez alanyi jogon jár neked!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Valaki az ismerőseid közül nagyon el van keseredve, mert egy hozzá hozzá közelálló személy nagy csalódást okozott neki. Te viszont biztosítod arról, hogy minden körülmények között támogatod és teljes mellszélességgel mellette állsz. Jó barát vagy, akit mindenki azért szeret is, mert áldozatkészen ott vagy, amikor valaki segítségre szorul. Mindez nagyon nemes dolog, figyelj azonban magadra is, mert miközben mások terhét cipeled, a saját ügyeidre sokkal kevesebb figyelmet fordítasz. Ez előbb-utóbb visszaüthet, s nemigen lehetsz őrangyal, akkor ha egyszer magadat sem tudod kirángatni a gödörből!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Elég nehéz terhet cipelsz magaddal, amitől sehogyan sem tudsz szabadulni. Ráadásul mások folyamatosan kéretlen tanácsokkal bombáznak, lehetőséget sem hagyva arra, hogy a saját ügyedben magad hozhasd meg a döntést. Folyton sürgetnek, s arra próbálnak figyelmeztetni, minél később jutsz dűlőre magaddal, annál súlyosabb következményekkel kell számolnod. Ez számodra sem meglepetés, de a helyzet úgy kívánja, hogy ezúttal senkit ne hagyj beleszólni a dolgaidba. Ne is foglalkozz a kéretlen tanácsadókkal, járd a magad útját, mert az nagyobb sikerrel kecseget. Ha pedig mégsem, legalább nem kell másokra hárítani a felelősséget, ha esetleg rosszul döntöttél volna.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Elég bonyolult helyzetbe keveredtél, de azt is tudod, hogy ha már belemásztál ebbe dologba, jó lenne valahogyan ki is kapaszkodni a gödörből. Épp ezért dolgozz ki egy olyan taktikát, amelyet tűzön-vízen át keresztül tudsz vinni, de nem kíván aránytalanul nagy áldozatokat tőled. Azt sem árt szem előtt tartanod, ha ebben a helyzetben ragadsz és sokáig húzod az időt, annál kevésbé lesz esélyed arra, hogy mindenki számára fájdalommentes megoldást találj. Ha pedig romokat hagysz magad után, senki nem fogja eltakarítani azokat helyetted, ebben biztos lehetsz. Próbálj tehát mielőbb olyan megoldást találni, hogy rendezett viszonyok maradjanak utánad, s később ne nyomasszon a régi dolgok terhe.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Noha elég nehezen érint, de el kell fogadnod, hogy nem tudsz befolyásolni bizonyos dolgokat. Fogadd el azt is, hogy a természet nálad sokkal nagyobb erőt képvisel. Bármennyire is próbálsz szembefutni a széllel, nem tudsz semmit tenni ellene. Időnként tehát jobb, ha beletörődsz: egyszerűbb sodródni az árral, mert egyszerűen nincs más választási lehetőséged. Most is nagyjából ez a helyzet, ezért ne ragaszkodj görcsösen semmihez, hanem törődj bele, az jut neked, amit a sorsod hoz.

NYILAS (november 23.–december 21.)

Túl sok mindent ütemeztél be mára, s a nap előrehaladtával kénytelen vagy felismerni, hogy nem boldogulsz, s szép lassan minden a fejedre omlik. Még ne add fel azonban, hanem készíts egy tervet, és annak alapján haladj előre. Ha tudod tartani magad ehhez és szép sorjában teszed a dolgodat, hidd el, hogy messzebbre jutsz, mintha ész nélkül, vaktában rohannál előre. Nem a lehetetlennel küzdesz! A teendőid befejeztével meg koccints a barátaiddal a sikerre, s a hétvégére ne vállalj már semmi mást, inkább igyekezz kipihenni magad!

BAK (december 22.–január 20.)

Presztízskérdést csinálsz valamiből, majdhogynem ölre mész másokkal azért, hogy elsőként érj a célba, és te arathasd le a babérokat. Emiatt fejvesztve rohansz előre, de így bármennyire is igyekezel, nemigen fogsz győzni. Lassíts, gondold át az egészet, dolgozz ki valamilyen taktikát, s annak megfelelően cselekedj. S akkor talán nem is majd úgy rohannod, mert ismered a közmondást: lassan járj, tovább érsz!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Valamit nagyon szeretnél elérni, ehhez viszont nagyobb önbizalommal kell rendelkezned, és szükséged lesz némi vakmerőségre is. Nem elég csupán álmodozni valamiről, valódi tettek nélkül semmi nem fog az öledbe hullani. Merj felállni és megtenni az első lépéseket, s hidd el, akkor minden jön majd szinte magától. Bátran hagyatkozz a hetedik érzékedre is, és szinte biztosan sikerül elérni, amire olyan nagyon vágysz!

HALAK (február 20.–március 20.)

Bár a környezeted régóta ösztönöz arra, hogy egy bizonyos kérdésben hozzál már meg végre egy nehéz – és talán kockázatos – döntést, te egyelőre hezitálsz. Nem érzed késznek magad arra, hogy fejest ugorj a jéghideg vízzel teli medencébe, mert egy elhamarkodott dolog miatt korábban már pórul jártál. Ezért most se hagyd sürgetni magad, ne cselekedj meggondolatlanul, hanem várd ki nyugodtan a leginkább megfelelő pillanatot.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!